Szakma-politika

• 4549 válasz
  • 1972608 megtekintés
Re:Szakma-politika
« Válasz #1200 Dátum: 2015. Május 21. 19:40 »
                                   Méhésztársak !

Csak általánosságban reagálok a jogos, megalapozott feltételezésekre. 

Nyilvánvaló, hogy az OMME dokumentumai ellentmondásosak. Erről már írtam itt ! Nem feltételezem , hogy a választott bizottságok tagjai tudnak róla, tehát egyáltalán elolvasták-e? Ezért javaslom , hogy írjunk (email-t gondolok)mindegyik ilyen  tisztségviselőnek  egy ilyen levelet. Nekik ezután kötelességük a felvetettek tisztázása. Ez eddig belügy. Ha ez nem történik meg, akkor a törvény adta utat célszerű választani.  Ha megerősítés :o jön a kontrollcsoport tagjai részéről , akkor én megfogalmazom a felvetéseket ,úgy hogy előzetesen elküldöm nektek egyetértésre, és közösen nevünkkel ellátva küldjük el az e- mailokat.    Félreértés ne essék: az itt felvettek helytállóak, de nem mozdítanak előre semmit sem,ugyanis az olvasó méhészek zöme irodalmi műként élik meg a valóságot. Sajnos ezt a politikai régióból való "áthallás" alapozza meg . :o :o ::)
üdv. E. János

« Válasz #1201 Dátum: 2015. Május 21. 20:28 »
Addig helyes, hogy  fogalmazzuk meg és írjuk le, de ne emailezünk a vezetéssel, hanem nyíltan kell közölni az IB újságban, hogy a tagság is láthassa informálni kell 12000 ezer méhészt, mert ez BELÜGY.
Nyílt levél formájába, amiben természetesen a vezetés nem írhat bele nem közölhet semmit, csak reagálhat rá.
Nekem ez a véleményem.

« Válasz #1202 Dátum: 2015. Május 21. 20:56 »
Tisztelt Méhészek!
Amikor  Petronius arbitert is bevetik akkor nagy a baj.
Még az OMME központ elé tervezett demonstrációnak időpontja sincs, és már eddig 16(!) elnök jelezte egyesülete részvételi szándékát!!!!!!!!!!!!!
Örülök,hogy Európa és az ország legnagyobb méhésze is velünk tart!
..........

Tisztelt Méhészek!

Nem akkor van nagy baj, ha Petronius arbiter megszólal, hanem akkor, amikor a Klub vezetése nem talál más eszközt, mint a hozzászólásának törlését vagy részleges "szerkesztését", magyarán megcsonkítását, mint történt a legutóbbi hozzászólásommal is a MMNP-ra vonatkozó megállapításom kapcsán.
Csak erre telik, érvekre nem? S pont itt, ahol az egyik leggyakrabban emlegetett vád az OMME választott tisztségviselőivel szemben az, hogy szándékuk szerint "lekussoltatnák" a Grál-lovagokból álló Kontroll Csoportot...?

Tisztelt Méhészek, Tisztelt Klubvezető!

A tervezett demonstrációjuk tömegbázisával kapcsolatban engedtessék megjegyeznem, hogy a demonstrálni szándékozó tagegyesületi elnökök közölt száma alapján levonható a következtetés: az önjelölt, kontrollálni szándékozók mögé továbbra sem sorakozik fel a méhész-társadalom többsége. Jelenleg 113 elnök képviseli a méhészeket az OMME-ben, abból 16 elég soványka. Az pedig, hogy Európa és Magyarország legnagyobb méhésze is Önökkel tart, az köztudott volt eddig is, nem volt egy atomtitok, ki és miért áll a háttérben. Arra azért kíváncsi lennék, hogy ez a megaméhész hány méhcsaláddal szerepel jelenleg az OMME nyilvántartásában...
Azért mégis jó lenne közölniük a demonstráció várható időpontját, hátha az Önökkel nem egy követ fújó többségi méhész-közösség ugyanarra az időpontra egy ellendemonstrációt szeretne szervezni, ahol kimutathatná, milyen véleménnyel van erről a békétlen, önjelölt és önérdek-érvényesíteni szándékozó csoportosulásról. Természetesen a sajtó teljes nyilvánossága előtt, mely valóban kedveli az ilyen cirkuszi produkciókat (lásd: "meleg büszkeség napi" karnevál - kontra heteroszexuálisok ellendemonstrációja...) Vizuális típus vagyok, így már látom is lelki szemeimmel: Kakaska előkukorékolása után elvijjogja gondjait Kányuska, elcsipogja bánatát a mikrofonoknak Verebke, Geddekas megkeresi a Viola utcát megtöltő tömegben Csujalacit, aztán mindketten segítenek a Buckfast-méhanyák szétosztásában, végül Tyúkocska a sajtó nyilvánossága és a nemzetközi média ámuló kamerái előtt megtojja az OMME-logóval díszített aktuális aranytojást... A Klubvezetőnek sem kellene Rocinantén  feszítenie, jöhetne kedvelt sporteszközén... Egye fene, nem szükséges biciklin, lehetne mono- vagy tricikli is alatta, nem számít, hogy több, vagy kevesebb van-e egy kerékkel, lényeg az önkifejezés és a látványosság... Szidol is legyen mindenkinél, fényezzék egymást kedvükre, s a borogatni való éjjeliedényt is hozza mindenki magával!
Ezt a bulit nem hagyhatom ki, ezért -közismerten filantrop szándékú lévén- holnaptól én is elkezdeném a szervezést, hogy lehetőleg minél több méhésztárs élvezhesse a műsort, s fejezhesse ki akaratát az érdekképviselet jövőjével kapcsolatban. Csak az időpontot adják meg, a többi része már az én dolgom, a szervezésben már nem kérem a segítséget. Remélem, a menü kakastöke-paprikás lesz aprónoklival, s javasolnám leöblítésre az év bortermelőjének egyik kiváló rozé borát, akár a hungarikum fröccs formájában is. Attila igazán áldozhatna rá, közismerten jó barátságban van Dúzsi Tamással. Remélem, ötletemre Atya is áldását adja, bár az eddigi moderálási gyakorlatának ismeretében e hozzászólásom sem valószínű, hogy megéri a holnapot a honlapon. Sebaj, majd privátban szétküldöm az érdeklődőknek...
Szóval: mikor demonstrálunk?

*

Nb18

• 797
« Válasz #1203 Dátum: 2015. Május 21. 21:10 »
Sziasztok!

Petro megint megírta a szokásos szófosását és eltűnik újra úgy két hétre! Micsoda hős! Tőlem akkor demonstrálnak amikor akarnak, gondolom a többes számot magára értette (tomipapa, arisz, petro....és még ki tudja mennyi személyiség és név)!

Nb18

« Válasz #1204 Dátum: 2015. Május 21. 21:18 »
Petronius arbiter!

Megfogadtam nem olvasom el írásait.Mai napig átpörgettem
fertelmes böfffögéseit.Bár most is így tettem volna.
Kezdjük a rám vonatkozó első böfffivel.
Én azzal tartok és azt támogatom aki a józan,megfontolt, döntéseket hoz!
Akik képviselik a méhész érdekeket.
Megélhetési vezetőket,akarnok,csak azért is mert Én mondom vezetők mögé nem fogok beállni.
Nekem és az OMME-nak nincs szüksége olyan vezetőkre akik bosszúállásból hoznak létre újságot,
majd mi meg mutatjuk alapon,akik támogatják és reklámozzák a hosszú hatású rovarölőket,akik
arrogánsak és nagyképűek,akik titkolóznak,zárt üléseken tárgyalnak,akik a másként gondolkodót
ellenségnek tekintik.
Második böfffi.
Ki áll a háttérben?Ugye ami nem atomtitok.
Közlöm veled Petro, engem nem sikerült ez idáig senkinek sem irányítása alá vonnia,mindig
és mindenkor saját normáimnak megfelelve cselekedtem.A mai napig jól alszom,a tükörbe is bele nézhetek
mert eddig úgy éltem és tettem a saját javamra és köz javára is..Ha már célozgatsz vélt irányítómra,közlöm
veled akire célozgatsz nem szorul az én szolgálataimra.Ezen kérdéskörnél felmerül bennem.Vajon ki az a Petronius
arbiter?Ki és mi áll a háttérben,hogy a Te kérdéseddel vissza kérdezzek.
Harmadik böfffi.
Kíváncsi vagy mennyi méhcsaláddal szerepelek az OMME nyilvántartásban?
Megmondom én neked.12 azaz egy tucat méhcsalád és sima tagdíjat fizetek.
Miért fizetnék is többet az OMME bűnös galerijának?
Írjam le újra az első böfffinél sorakoztatott disznóságokat,vagy szeretnéd ha írnék egy szép hosszú sort a
törvénytelenségekről,kussoltatásokról.
Te,hogy nézel a tükörbe?
Mi a neved?
Lászlóffy Zsolt?
Ő tud ilyen szépeket írni.
Az biztos,hogy nevedben minimum két személy írogat, a stílus elárulja.

Csókoltat a megaméhész!

Csányi Antal
« Utoljára szerkesztve: 2015. Május 22. 23:16 írta Csányi Antal »

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #1205 Dátum: 2015. Május 21. 21:27 »
QUQURIQ !!!

Nem szoktam a bolond lyukból, bolond szélnek vitorlát bontani!

Nem a demonstráción kellene fenn akadni, mint az erdőben lovagló a faágra!
Miért is fogunk demonstrálni?
A jogos jogainkért, amit a jelen vezetés semmibe vesz!
Ki látta az elő Kft és jelen Kft és OMME pénzügyi elszámolását, ki látta a banki mozgásokat?
Kinek a pénzét használja, játszadozik az OMME vezetése?
Nem a demonstráció itt a lényeg!
A méhész többséget kérik számok a z OMME Kontroll csoporton?
Hogyan? , ¬- ha hivatalból félre tájékoztatnak mindenkit!...ráadásul a saját pénzünkön!
Hogyan létezik az kedves kritikai realizmust valló bujtogatott, hogy az EB két tagja már lemondott, és több oldalas vizsgálat bizonyítja az OMME szabálytalan működését és pénzügyi stratégiáit?
Miért nem vállalták tovább ezt a gyomor forgató spekulációkat?
JÓ-ÉR-ZÉS!
No, kedves kritikus, ez sok emberből hiányzik…
Még azt is fel lehetne vetni talán, talán, hogy ma nem csíkos alsógatya van a Kiskakason, hanem zöld!
Annak színe meg nem az epeömléstől van…
Az epét arra tartogatom, amikor a kondérba kerülök, hogy szerezzek még utoljára egy jó élményt a fogyasztóimnak!

Jó étvágyat a lakomázóknak!
Puszi a Kiskakastól!

« Válasz #1206 Dátum: 2015. Május 21. 21:43 »
 A  "p-a"  írás olyannyira  alulmúlta önmagát, hogy úgy tűnik  bértollnok a szerző. Szóra sem érdemes, nem reagálásra!
                                                  a méhészek

« Válasz #1207 Dátum: 2015. Május 21. 22:00 »
Petronius arbiter!
Tisztelt Méhészek!
Amikor a Székesfehérvári Országos Méhésztalálkozón együtt láttam bizalmasan beszélgetni, dr.Cserényi Péterrel
Petroniust, majd később közösen távoztak,akkor döbbentem rá, hogy kinek(kiknek) a szócsöve ő igazán.
Most egy kis pánikhangulatot érzek, és azért vagdalkozik mert elfogytak az ész érvek.
Ellen demonstráció?
Nagyon tetszene, jöjjenek!
Az egyik oldalon mi leszünk akik védjük az OMME vagyonát, a másikon az OMME vezetése, aki titkosítja a könyvvizsgálói jelentést, eltitkolja a küldöttek elől a valós pénzügyi adatokat, kirekeszt, lekussoltat, ajtókat bezárat, akarattal elveszítteti a közhasznúságunkat, terepjárót vesz az alkalmazott kutatási keretből.
Mi lesz az ellendemonstrálók érve?
Első fokon már elítélt bennünket a Fővárosi Törvényszék?
Két ügyvéd már kihátrált mellőlünk, mert vállalhatatlan volt számukra ez az erkölcsi mélység?
Kedves Petronius!
Ezt a stílust szerintem nem lenne szerencsés a média előtt folytatniuk, inkább most kussoljanak, viszont én szeretettel várom.
A Tűzoltó utca sarkára rendezzük a demonstrációnkat, ezzel is azt üzenve a jelenlegi vezetésnek, hogy Tűzet megyünk oltani, nem szítani.
Mikor lesz a demonstráció?
Ne nyugtalankodjon, mondja meg a főnökeinek is, hogy levélben fognak ők is értesítést kapni az időpontról.
A szervezés zajlik, viszont sajnálattal kell közölnöm 118 egyesület van már, mióta az OMME asszisztálása mellett szétszakították saját egyesületemet.
Zárójelben meg kívánom jegyezni azóta már 32 olyan új tagunk van, aki még soha nem volt a Tolna Megyei Méhész egyesület, és egyben az OMME tagja!
Mi így "züllesztjük" a közösséget, hogy folyamatosan lépnek be az egyesületbe.
Biztosan sokan nem értenek velünk egyet, mert egy spontán hatalmi harcnak, olyan kakaskodásnak vélik demonstrációnkat.
Nem fogunk magyarázkodni, inkább a száraz tényeket közöljük, és majd eldöntik a méhészek melyik oldalon fognak toporogni.
Még azt is meg tudom érteni, ha valaki a fenyegetések hatására távol marad.
Nem túl népszerű dolog felvállalni úgy dolgokat, hogy egy politikai párt is támogatja a jelenlegi vezetést.
Majd nekik is kínos lesz előbb, utóbb ez a sok balhé amit az OMME vezetői elkövetnek, és akkor dől a mutatvány.
Ne sürgessen bennünket Petronius!
Lassú víz partot mos.
Nyugi.
Előbb pergetünk, aztán megyünk tüzet oltani.
Nagyernyei Attila

« Válasz #1208 Dátum: 2015. Május 21. 22:42 »
Kedves méhésztársak!

Először is majdnem  :( MINDEN  :( SZAVÁBAN :( VISSZAUTASÍTOM :P az EB legutóbb, az OMME honlapon közzétett legfrissebb irományát :'(!!!!!!!

Nem az a legnagyobb baj, ha valaki nem emlékezik arra, hogy mi történt a küldöttgyűlésen, hanem az a legnagyobb baj, ha nem kérdez meg olyat aki emlékszik. És ha mindehhez hangoskodva szajkózza, hogy neki van igaza - na az már a katasztrófa előszele. Saját magukat járatják le azok a vezetők, akik ilyeneket tesznek közzé, nagy nyilvánosság előtt.

Ezek az írások nálam kiverték a biztosítékot. Amikor ott ültem a Bizottságban, meghoztuk a határozatot, most meg letagadja egy levélben... Ezt még szó szerint fogom megmutatni minden tagnak, mennyire hazugak a mostani közlemény egyes pontjai.. Az EB írása ugyanis hemzseg a félrevezetésektől, csúsztatásoktól. Sajnos egyszerre nem tudom leírni, hogy mi történt, miért félrevezető az EB legutóbbi irománya, de szép apránként igen. Legyen, ahogyan akarják, teregessük ki az összes szennyest! Lássuk a részleteket!

Nézzük elsőként az Összeférhetetlenséget. A kérdések akörül mozognak, hogy pl. Fekete József egyszerre már annyi lovon ül, hogy alig tudja összeszedni, éppen hol dolgozik. A sapkákból is rengeteggel rendelkezik. Bemutató méhész, miközben IB tag. Beosztottja Cserényi Péternek, aki a teljes szaktanácsadói hálózatot felügyeli. Így szaktanácsadóként is tevékenykedik, amikor éppen nem a kamarának dolgozik. Ott is van munka szépen. Az EB azt javasolta, hogy az Összeférhetetlenségnek ezt a formáját az alapszabályban szabályozzuk. Vitáig sem jutott el a kérdés, a méhészek nem mondhattak véleményt a kérdésről, vita nem volt.

Bennem van annyi szerénység, hogy el tudom képzelni, rosszul emlékezem. Így segítségeteket kérem.

Emlékeim szerint az IB ülésen a mellettem jobbra ülő Ficzere Péter javasolta az IB-nek, hogy legyen mégegy állásfoglalás kérve az Összeférhetetlenség kérdésében, mégpedig az Igazságügy MinisztériumtólPéter, eddig jól emlékezem? Utána az IB ezt megszavazta. Ehhez elő fogom keresni az IB jegyzőkönyvet.  ( Igaz Fáskerti László szabályszerű meghívás ellenére ezen az ülésen sem vett részt!!! :P )

Ezt követte a küldöttgyűlés.
Gödöllő November 16. Az elnök elővezeti, hogy a Szaktanácsadók ill. a kft ügyvezetőjének az IB tagsággal való összeférhetetlenségéről szóló EB javaslatot ne tárgyalja a küldöttgyűlés, hanem kérjen az OMME még egy minisztériumi állásfoglalást a kérdésben. Elfogadja a küldöttgyűlés. Így nem is bocsátja az elnök vitára a kérdést.

Mi hangzott el, emlékezik még valaki? Több, mint kétszázan voltunk a teremben, így biztosan lesz egy-két méhész, aki emlékszik.

Ki hogyan emlékezik, elhangzott az, amire én emlékszem, vagy kezdjem el a Gingko Biloba szedését?

Üdv János
Einstein tévedett: Ha csak méheink vannak, már akkor leáldozóban az emberiség létjogosultsága!

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #1209 Dátum: 2015. Május 21. 23:57 »
QUQURIQ !!!

Ej, de szépen szól ez az igaz történet! Én is ugyanezt hallottam mint Te János!
Igaz, az Kontroll csoport is megszavazta ezt az értelmes gondolatot az összeférhetetlenségről!
Miért?
Mert már nem győztük hangoztatni, hogy önmaga főnöke nem lehet önmagának senki, pláne nem több beosztásban!
Ha még a javadalmazás is szóba jön, fel áll a ..T..oll a hátamon!
Mennyi idő is telt el november 16 óta???
 Éppen fél év!
Ennyire rossz nem lehet a Magyar Posta!
Eltűnt? Elveszett? Betörtek az irodába és ellopták?... mint az üveggyári szerződést…
Lehet, hogy a Viola utca a Bermuda háromszög kellős közepében van?
Zsupsz!
…és már el is tűnt az állásfoglalás levél…
Jó volna közelebbről megvizsgáltatni ezt a Nemzeti Programos pénz osztogatást…
…meg az elnöki fizetést, hogy Ki? milyen szempontok szerint, mihez kötve adományozta a köz pénzét az elnöknek?....a tagság tudta és beleegyezése (megszavazása) nélkül!
Azért egy nagy taps is kellene a Zselici Méhész egyesületnek, ha már visszafizette az OMME-nak a „köz tartozását.” meg a kamatra is kíváncsi lennék?
No, hogy maradjunk a tárgynál, Jánoskám! szépen nyugodta csak emlékezzél, mi majd kisegítünk, ha valahol elakadsz!
De azért mégis csak felteszem a kérdést!
Mit ellenőrzött Fáskarti, ha ennyi a nagy égbe kiáltó baj?

Még egy kérdés ?
Mit tett ellene?

A kérdező biztos Kiskakas!

*

atya

• 1043
« Válasz #1210 Dátum: 2015. Május 22. 06:58 »
Kedves Méhészek!

Petronius arbiter megnyilvánulása bennem is azt erősítette meg, hogy igen nagy baj van a jelenlegi vezetés körül.
De számomra, már a törvényszék is ezt bizonyította. Annak ellenére gondolom így, hogy első fokon az én keresetemet elutasította a törvényszék, bár számomra az alperes mondta jegyzőkönyvbe a bizonyítékokat a másodfokra. Talán kevesen tudják, de a Bíróság úgy alkotta meg a véleményét, hogy nem folytatta le a bizonyítási eljárást. Igaz az OMME ügyvédje ott is elmondta, hogy korábban államtitkár volt.  Talán ez hatotta meg a "pártatlan" első fokon eljáró bíróságot??  Akinek ez nem elég azt sajnálom.
Miért fél az OMME vezetése a demonstrációtól?
A helyzet kísértetiesen hasonlít a nemrégen kirobbant paralimpiai botrányhoz! Igaz ők nem vártak éveket a nyilvánosság bevonásához, mint mi. Tudomásul kell venni, /hogy bármennyire is szeretnék azt, hogy ne legyen a kontroll csoport/ létezünk mi, akik nem szeretnének mást, mind csak azt, hogy jogszerűen vezessék az Országos Magyar Méhészeti Egyesületet. Ez a "KONTROLL CSOPORT"!
Miért gond az kik állnak mögöttünk, vagy kik állhatnak mögénk még?? Azzal kellene foglalkozni, hogy ne legyenek szabálytalanságok!!
Több emberben csalódtam a jelenlegi vezetésből! De emberileg csak egy esetet emelnék ki most. Szerintetek milyen ember az aki eljátssza a mártírt és egy pitiáner csaló. Hosszú évekig csalja ki a pitiáner kis pénzét az egyesülettől, és ezt most úgy próbálja magyarázni, hogy ez neki jár. Én meg azt mondom, hogy ebben az esetben erkölcsileg leszerepelt, és jobb lenne ha nem várná meg a végkifejletet.
A demonstráción olyan témák lesznek, ami nem csak a méhészekre vonatkoznak, bár mi méhészek is megéljük a magunk módján. Nem lesznek személyeskedések, de talán lesznek témák, amik igenis személyhez köthetők.
A sikerhez csak annyi kell, hogy képes legyél az életed a magad módján élni.

« Válasz #1211 Dátum: 2015. Május 22. 09:27 »
Marha egyszerű ám a képlet.
Amint feláll egy szavahihető csapat az OMME
vezetésére úgy elzavarják a bűnös galerit mint
a szél
Az összes küldöttgyűlésen,a folyosói beszélgetéseim
ezt támasztják alá.
Nincs másik csapat-nem galeri-akit meg lehetne bízni a vezetéssel.
A szomorú az,hogy nem látok esélyt arra,hogy a váltás hamarabb
megtörténjen mint tavasszal,mert "EZEK" nem fogják beismerni hibáikat,
nem mondanak le,mert addig is lehet lenyúlni a pénzeket,
fel lehet venni a miniszteri fizetéseket,addig is lehet kis királykodni,
kussoltatni és egyéb finomságokkal szétcseszni az egyesületet.

Csányi Antal
« Utoljára szerkesztve: 2015. Május 22. 22:42 írta Csányi Antal »

« Válasz #1212 Dátum: 2015. Május 22. 09:55 »
Szia Anti!
Esik az eső, és így ráérünk egy kicsit mindannyian szakma-politizálni.
Nem félsz attól, hogy ellened is etikai vizsgálatot fognak kezdeményezni az "OMME bűnös galerije" kijelentésem megismétléséért?
Egyébként köszönöm, hogy egyet értesz!
Én ezt simán bevállalom, és ettől még sokkal többet is.
Hiszek abban, hogy a Méhészklub olvasói lassan ugyan, de rádöbbennek, hogy a tagdíjunkból eltartott galeri mit művel velük.
Ez a hasba akasztó, mellébeszélő hablatyolás, már sok méhésznek nem jön be.
Én nem sürgetném annyira a dolgot, mert minél tovább maradnak annál nagyobb lesz a felháborodás.
Szegény Rádi Tibi már alig tudja az etikai ügyeket kezelni, Bross idejében meg szinte nem volt.
Ez is minősíti a jelenlegi vezetést.
Vezetés?
Őket egy érdekli a pénz!
Azzal fenyegetőznek, hogy elveszíthetjük a Nemzeti Programot?
Köszönjék maguknak!
Az összeférhetetlenség már süt, annyira nyilvánvaló.
Körmendy-Rácz János is utalt erre, de nagyon sunyítanak.
A következő csapatnak teljesen nyitottnak kell lennie, olyan szinten, hogy a vezetőségi értekezleteket a Weben lehessen követni!
A nyitott ajtókat, a méhészek a tagdíjuk ellenében jogosan kérhetik, hogy belelássanak a saját dolgaikba.
Most szájzár, és titoktartási nyilatkozatokkal próbálják a valós tényeket elsumákolni, aki erre rákérdez lekussoltatni.
Ennek a demonstrációnkkal véget fogunk vetni!
Új csapat kell, akik szakmailag érzékenyek, önzetlenek, és a kis méhészt is méhészként kezelik.
Az egész Nemzeti Programot, az oktatást, a vándorlások koordinálását, a méhegészségügyet meg kell reformálni, az alkalmazott kutatások keretét normális dolgokra (nem terepjáróra) kell fordítani.
Nyilatkozni elnökünk szépen tud.
Ezt várjuk majd Tőle a demonstráció alkalmával is.
A mellébeszélésnek vége!
Nagyernyei Attila

« Válasz #1213 Dátum: 2015. Május 22. 10:45 »
Atyám, a pitiáner kis csaló akire utalsz az öreg Kollár Imre lenne? Azt beszélik méhészberkekben.Miért nem írjátok ki, hogy az ő útjait ellenőrzik öt évre visszamenőleg? Már az EB jelentésében is olvaható, hogy egy útiköltség elszámolása nincs rendben.Meg akarták Fásketiék nyilatkoztatni az öreget, de mégsem. Róla soha nem gondolta senki,hogy képes Drávapiskiből írni az utakat, amikor pesti lakos. Szelíd, szerény embernek gondoltuk.

« Válasz #1214 Dátum: 2015. Május 22. 11:49 »
.
« Utoljára szerkesztve: 2016. December 20. 10:32 írta deGonosz »