Szakma-politika

• 4549 válasz
  • 1982260 megtekintés
Re:Szakma-politika
« Válasz #855 Dátum: 2015. Február 23. 20:02 »
Tisztelt Méhészek!
Etikai vizsgálatot kezdeményeztek ellenem!
Remélem le is folytatják, és nem hőkölnek vissza.
Akkor én szeretném kérni az etikai bizottságot, hogy vizsgálják meg kijelentésemet.
Többet nem írhatok, de egyre érdekesebb a játék!
Ahogy számolom 40-45 oldalban fogok válaszolni!
Ide a Méhészklubra is felteszem amikor lehetséges.
Tudjátok, folyamatban lévő ügyről nem szívesen kotyogok.
2015. az áttörés éve lesz.
Színt kell vallani az OMME vezérkarnak!
Ellenem vizsgálódnak, és őket fogják vizsgálni.
Hát mindig mondtam,hogy a bumeráng nem játék.
Nagyernyei Attila

*

Nb18

• 797
« Válasz #856 Dátum: 2015. Február 23. 20:11 »
Hát ez kemény!
Attila! Kíváncsian várom a fejleményeket!

Nb18

« Válasz #857 Dátum: 2015. Február 23. 21:01 »
Nekem nem kemény.
Szerintem már visszaszívnák.
Az OMME dominó egyik kockája vagyok én is, és minden OMME tag.
Az, hogy a vizsgálat kinek (kiknek) lesz kínos, számomra nem kétséges.
Legalább rájön a tagság,hogy miről beszélünk évek óta.
Én semmi mást nem kérek csak nyilvánosságot, ebben benne van a sajtó is!
Én minden kijelentésemet eddig és ezután is vállalom.
Egyszer vége kell legyen ennek a rémálomnak.
Most valóban többet nem írhatok.
Nagyernyei Attila

*

Nb18

• 797
« Válasz #858 Dátum: 2015. Február 23. 21:05 »
Igazad van a dologban, nem szabad előre bocsájtani semmit!
A sajtónak nagy szerepe lehet a dologban, főleg azokra nézve, akik eddig nem követték figyelemmel az eseményeket.

Nb18

« Válasz #859 Dátum: 2015. Február 23. 21:36 »
Ezzel azt akartad érzékeltetni Attila, hogy kiteregeted az OMME szennyesét? Írásaid javával egyet értek, most viszont gondolkozz el nem ártasz vele?

« Válasz #860 Dátum: 2015. Február 23. 21:38 »
111
« Utoljára szerkesztve: 2019. November 29. 22:32 írta kivancsi111 »

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #861 Dátum: 2015. Február 23. 22:27 »
QUQURIQ!!!

Ihaj, csu, haj, végre valami történik! Foci nyelven öngólok sokasága! Mármint az IB nagytesónak!
Nagyernyei Attila amint az etika bizottság dörgedelmeit hallgatja!
Ez lesz a legnagyobb vicc! Most meg bohócot csinálnak saját magukból!
Letolt gatyájú bohóc… na! ez ám a vicc!
Rádi Tibi biztosan csatolja majd az EB titkosított jegyzőkönyvét is, az alá nem írt számlákkal!
Attila! Ezt se felejtsd csatolni…. Ja meg az összeférhetetlenség is legyen benne, meg a Méhész reklám újság megszavazása is , ja meg a Kft több fantom néven való bejegyzései és működtetése is,után számlázott üvegek, meg a Kft ügyvezetői állás meghirdetése, meg az üveggyár felé való hazudozás, meg az ingyen újság emelt tagdíjjal, júj ez nagyon csúnya! Hát a Közhasznúság elvesztettetése  Mészi mester mint az OMME Rodolója… volt közhasznúság, nincs közhasznúság! Rádi úr Néz maga tükörbe? Hol maradt az elnöki etikai fegyelmi???
Amit meg az OMME elnöke művelt a rendkívüli közgyűlésre való összehívó levelekkel?
Napokig lehetne a jelen vezetés alapszabály ellenes cselekedeteiről írni…
Attila, csatoljad még a Kiskakas évértékelőjét is a beadványodhoz!
Botrány a köbön!!!

A szolidális Kiskakas!

« Válasz #862 Dátum: 2015. Február 24. 06:36 »
Ravasz!
Ez nem szennyes, hanem egy szakmapolitikai sakkjátszma.
Gondolom sokan szerettek sakkozni, és azt is tudjátok, hogy a bábuk Feketék-Fehérek.
Ezért hoztam létre ezt a honlapot, és láthatóan nagy az érdeklődés.
Komoly súlyunk van, mert az OMME vezérkara szívesen idézget tőlünk, néha etikai vizsgálatot kezdeményez.
Az általam megfogalmazottakat mindig aláírom, és magánszemélyként veszek részt a játékban.
Most a másik oldal kapott tőlem egy sakkot, ezért támadnak, de hogy ebből mikor lesz matt még én sem tudom.
Látható, hogy elvesztették a bástyákat (OMME központból hivatal lett). Már nincsenek lovak, bár még néhányat belém próbálnak rúgni, viszont sokuk futó szeretne lenni, de ezt nem engedjük.
A mi oldalunk egységesebb, a királyunk is egyre bátrabb, és hála az égnek nem meztelen, valamint sok "parasztra" méhészre számíthatunk!
A bástyáink szikla szilárdak, néhány futónk biceg, de ők is a mieink.
Véleményem szerint ez a játszma eldőlt!
Valaki közületek talán azt gondolta, hogy berezeltem?
Nem történt semmi más,mint megpróbáltak rám ijeszteni.
Gyenge kis próbálkozás volt részükről, mert mint említettem 40-45 oldalban fogom megindokolni kijelentésemet.
Azért van egy kis bibi is.
Fel kell fedniük Petronius arbiter kilétét, mert én neki válaszoltam!
Addig amíg ezt nem teszik el is utasíthatnám az etikai bizottság elnökének kérését, de nem teszem, sőt kérem a vizsgálat lefolytatását.
Nagyernyei Attila

« Válasz #863 Dátum: 2015. Február 24. 07:34 »
Attila ellen etikai vizsgálat?

Aztán mire fel?

Eddig is tudtam, hogy gerinctelen csúszómászók vették át az OMME tisztségeit, de az evolúcióval nem kalkuláltam, hogy ilyen rövid idő alatt ekkora patkányokká fejlődjenek.

Nos fiúk amennyiben igazi férfinek érzitek mégis magatokat, abban az esetben nem elcsalva vizsgáljátok a vélt esetet, hanem a kínálkozó Székesfehérvári Méhésztalálkozón, nyílvános keretek között.

Rádi, Fáskerti, Mészárosok, van köztetek férfi?

« Válasz #864 Dátum: 2015. Február 24. 08:04 »
Legyen Köztársaság!
Hú ha!
Én hozzád képest ipari tanuló vagyok a kijelentésemmel.
"Az OMME bűnös galerije..."
Én erre a kijelentésemre méltón fogok választ adni, azzal a kikötéssel, hogy ez a teljes nyilvánosság előtt történjen!!!!
Viszont, nagyon megkérek mindenkit, hogy hagyja rám ezeket a kínos dolgokat.
Köszönöm a szolidaritást, de nekünk sem tesz jót a hasonló durva megfogalmazás.
Felelősségem teljes tudatában ki merem jelenteni,hogy az OMME-nak nem akarok ártani.
Az, hogy a szabálytalanságokra, durva jogsértő magatartásra felhívjuk a figyelmet, és ez néhány érintetteknek nem fér bele az elképzelésébe, még csak nem is sajnálom.
Aki közfeladatot lát el, tűrnie kell a kritikát, valamint nem nevesítettem a bűnösöket!
Véleményem szerint a patkányozás ebbe nem fér bele, írásodat még sem törlöm, hogy mindenki láthassa, ilyen vélemények is vannak.
Nagyernyei Attila

« Válasz #865 Dátum: 2015. Február 24. 08:26 »

Attila!

Szeretném jelezni, ez nem kizárólag saját vélemény.
Méhésztársakkal találkozom lépten-nyomon és ők is panaszkodnak folyamatosan, nem válogatva a jelzőkben.
Mindenki tisztában van vele, hogy szinte minden probléma az OMME tisztségviselőinek lehetetlenkedése miatt alakult ki.
Én azért megpróbálom ezt tolmácsolni és talán értelmezhető módon emészthetővé tenni az érintettek számára itt a kötelező olvasmányuk a fekete-fehéren keresztül.
Nem szeretnék árnyat vetni kifejezéseimmel  a meheszklubra ezért csak kifejezetten indokolt esetekben fogok hozzászólni.
Egy valamit tudnotok kell, ezeknek a mondatoknak a megfogalmazására az OMME vezetése szolgáltatott nyomós okot!

Győzzön az igazság, Legyen Köztársaság!

« Válasz #866 Dátum: 2015. Február 24. 08:30 »
Köszönöm válaszod!
Arra kérlek, hogy a "nép hangját" többször tolmácsold, bár az OMME vezetőinek hallása szelektált.
Üdvözlettel: Nagyernyei Attila

« Válasz #867 Dátum: 2015. Február 24. 19:14 »
Nahát!
Egyelőre mégsem indult még ellenem vizsgálat, de fog.
Állítólag azt az "anyagot" amit mellé szeretnék csatolni a magyarázatomhoz, TITKOSÍTOTTÁK!
Na ilyent. Felhívtam a vizsgálatot folytató személyt. Ez nem igaz! Az egy munkaanyag volt, és ami belőle készült, azt már közkinccsé teszik.
Na már most akkor mi van?
Van egy anyag ami feltárja az OMME-ban történő szabálytalanságokat, és azt titkosítják?
Akkor majd OV-n elkérem. Tehát ha abban szabálytalanságok vannak, már pedig doszta, akkor akik a szabálytalanságokat elkövették, hogy hívjuk azokat?
Én ezt írtam itt le csupán a Méhészklub oldalán, így ellenem indul vizsgálat.
Ma egész délelőttömet arra szántam, hogy kifejtsem mit jelent az "OMME bűnös galerije.." kijelentésem.
Kérdezték tőlem, hogy én írtam e? Mondtam, mivel aláírtam lehet én vagyok.
Én továbbra is azt szeretném ha a teljes nyilvánosság mellett menne a vizsgálat, és nekem is adnának szót.
Voltam már olyan OMME behívón ahol nem beszélhettem, és csak akkor mehettem be ha beengedtek.
Bizony. Nem úgy van ám, hogy a Hivatalba csak bemegyünk! Kéredzkedni kell!
Ez az egész bohóckodás nem szól másról mint a zsíros pozíciók féltéséről.
Nincs ezzel semmi gond, addig amíg nem a közösségünk, a méhészek érdekének rovására megy.
Szerintem pedig az összefonódások, falazások, többfunkciós állások nagyon súlyos dolgokat fognak eredményezni.
Az álláshalmozás a politikában is dívik.
Van honnan másolniuk.
Azért szakmapolitika ami az OMME-ban van!
Minden úgy működik mint a nagy politikában, csak nálunk keményebb az ellenzék, nom olyan paprikajancsik mint a parlamentben!
Egy civil szervezetnél, ahol a tagdíjunkból gazdálkodnak nincs titkos dosszié!
A méhészek pénze egy közösség pénze, így sokkal jobban kell (kellene) vigyázni rá mint a sajátjukra!
Én ezt nem tapasztalom, a rengeteg IB,EB-re elfecsérelt üzemanyag pénzek,meg a nagy kajálások mind a tagdíjunkból mennek. Hogy ingyen dolgoznak? Ezt vállalták,ez a dolguk.
A rendkívüli küldöttértekezletek is egy nagy hiba után lettek összetrombitálva!
Ennek felelőse van!Mi már jó előre megmondtuk, hogy új alapszabály kell! Szartak rá, utána meg kapkodtak.
A szennyest meg a legdrágább sztárügyvéddel mosatják ki? Szerintem ez felháborító!
Bár Király úr megmondta. Azt kell megszavazni amit az IB akar!
Nagyernyei Attila

« Utoljára szerkesztve: 2015. Február 24. 19:20 írta Nagyernyei Attila »

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #868 Dátum: 2015. Február 24. 22:25 »
Nincs a titkosításra az OMME alapszabályban egyetlen sor se. Következésképpen nem lehet titkosítani semmit.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

« Válasz #869 Dátum: 2015. Február 25. 07:03 »

Félnek a nyílvánosságtól, rettegnek az igazságtól a hivatalban!

Lám pillanatok alatt berezeltek, nincsenek ott férfiak, csak szeplős kislányok szórakoznak ágazatunk sorsával!

Nincs közöttük egy ember sem aki cáfolni próbálná mindezeket?