Nahát!
Egyelőre mégsem indult még ellenem vizsgálat, de fog.
Állítólag azt az "anyagot" amit mellé szeretnék csatolni a magyarázatomhoz, TITKOSÍTOTTÁK!
Na ilyent. Felhívtam a vizsgálatot folytató személyt. Ez nem igaz! Az egy munkaanyag volt, és ami belőle készült, azt már közkinccsé teszik.
Na már most akkor mi van?
Van egy anyag ami feltárja az OMME-ban történő szabálytalanságokat, és azt titkosítják?
Akkor majd OV-n elkérem. Tehát ha abban szabálytalanságok vannak, már pedig doszta, akkor akik a szabálytalanságokat elkövették, hogy hívjuk azokat?
Én ezt írtam itt le csupán a Méhészklub oldalán, így ellenem indul vizsgálat.
Ma egész délelőttömet arra szántam, hogy kifejtsem mit jelent az "OMME bűnös galerije.." kijelentésem.
Kérdezték tőlem, hogy én írtam e? Mondtam, mivel aláírtam lehet én vagyok.
Én továbbra is azt szeretném ha a teljes nyilvánosság mellett menne a vizsgálat, és nekem is adnának szót.
Voltam már olyan OMME behívón ahol nem beszélhettem, és csak akkor mehettem be ha beengedtek.
Bizony. Nem úgy van ám, hogy a Hivatalba csak bemegyünk! Kéredzkedni kell!
Ez az egész bohóckodás nem szól másról mint a zsíros pozíciók féltéséről.
Nincs ezzel semmi gond, addig amíg nem a közösségünk, a méhészek érdekének rovására megy.
Szerintem pedig az összefonódások, falazások, többfunkciós állások nagyon súlyos dolgokat fognak eredményezni.
Az álláshalmozás a politikában is dívik.
Van honnan másolniuk.
Azért szakmapolitika ami az OMME-ban van!
Minden úgy működik mint a nagy politikában, csak nálunk keményebb az ellenzék, nom olyan paprikajancsik mint a parlamentben!
Egy civil szervezetnél, ahol a tagdíjunkból gazdálkodnak nincs titkos dosszié!
A méhészek pénze egy közösség pénze, így sokkal jobban kell (kellene) vigyázni rá mint a sajátjukra!
Én ezt nem tapasztalom, a rengeteg IB,EB-re elfecsérelt üzemanyag pénzek,meg a nagy kajálások mind a tagdíjunkból mennek. Hogy ingyen dolgoznak? Ezt vállalták,ez a dolguk.
A rendkívüli küldöttértekezletek is egy nagy hiba után lettek összetrombitálva!
Ennek felelőse van!Mi már jó előre megmondtuk, hogy új alapszabály kell! Szartak rá, utána meg kapkodtak.
A szennyest meg a legdrágább sztárügyvéddel mosatják ki? Szerintem ez felháborító!
Bár Király úr megmondta. Azt kell megszavazni amit az IB akar!
Nagyernyei Attila