Ti nem olvastok híreket?
Pár hónapja minden erről zengett, hogy mennyi hamis méz van az UNIÓ-ban!
Szerintem meg "leo"-nak van igaza. Idézet Tőle:
"Hamis mézek, amik nem léteznek.Minden rendben, lepapirozva, senki felelósségrevonható. "Ha lennének hamis mézek, és azokat megtalálták volna, akkor már rég minden hírben erről olvashatnánk. Nem általánosságban mellébeszélve, hanem konkrétan megnevezve az áruházláncot, beszállítóját, országot ahonnét hozták.
A méhészek pedig kiverték volna a jászberényi csodálkozóbulin a....(mit is akartam írni???) szóval a hisztit verték volna ki, ha tudnának ilyen esetről, vagy csak halványan is gondolnának arra, hogy valakik állnak a háttérben, és elsikálják a problémát, ami nincs is.
Na meg ugye az egyesület sem hagyná, mert az a méhészeké, és amint valami jelzés érkezne a nyugalom szigetére az OMME-ba, ott aztán azonnal lépnének a méhész érdekébe. Van néhány ember ugyan aki ezt próbálja időnként megértetni a méhészekkel, de ők álproblémának tartják a felvilágosító híreket, és jól tudják, nincsenek hamis mézek.De ha lennének, azonnal buszra szállnának, és irány Brüsszel.
De ennek most vége. Ezután rá lesz írva az a származási és keverési, meg mittudoménmimég, aztán attól kezdve SEM az lesz abban az üvegben, hanem pancs a mi kiváló mézünkkel kicsit feljavítva.
A méhészek ismét elmennek küldöttgyűlésre, mindent megszavaznak gondolkodás nélkül, majd beletörődnek a sorsukba, és szépen feladják a méhészetüket, mert ha nem, előbb kihalnak, mint a méheik.
Én meg megyek vissza dolgozni, mert valamiből nekem is elkell tartanom a családot, és a méheimet, mert mit raknak a máléba, ha én sem termelek.
Na előre a lenn-ini úton elvtársak!