Mézmarketing / Mézhamisítás / Mézárak

• 3164 válasz
  • 1167783 megtekintés
Re:Mézmarketing / Mézhamisítás / Mézárak
« Válasz #2775 Dátum: 2023. Augusztus 05. 19:26 »
"Ez az oldal a sajátod? Gondolkozz el ezen!!!"..... írja seed150
Keress rá, és megtalálod ki a tulajdonos!
Ez nem egy kamu honlap, hanem fizetős.
Nagyernyei Attila

« Válasz #2776 Dátum: 2023. Augusztus 05. 19:35 »
Akkor vigyázz nagyon rá, mert csak az igaz tettek visznek előre. Amennyiben rossz érdeket védsz, rád fog visszahatni, és az fájni fog. Csaxólok...Pá!

*

buksi

• 466
« Válasz #2777 Dátum: 2023. Augusztus 06. 08:26 »
Vajon tudni lehet-e biztosan kik és mikortól kezdődően tették tönkre a magyar méhészetet?

*

Berci

• 317
« Válasz #2778 Dátum: 2023. Augusztus 06. 10:51 »
Vajon tudni lehet-e biztosan kik és mikortól kezdődően tették tönkre a magyar méhészetet?

Azoknak a fogyasztóknak akiknek igényük volt/van a cukros termékekre.

Attila!
Nem igazán értem a törlésed okát?! Sancho semmi mást nem csinált csak a fórumon eleve meglévő hozzászólásokat gyűjtötte csokorba. Szerinted azokat nem olvassák a mézfogyasztók?!
BTW amikor ránéztem a fórumra 29 látogatót írt ki aznapra...holvan ez a bevásárolt pakisztáni klikkelésektől?! Viszont a tudat nyugtasson...azok a paki gyerekek legalább aznap ettek.

*

leo

• 210
« Válasz #2779 Dátum: 2023. Augusztus 06. 19:39 »
Olyan ember vagyok aki törli azokat az írásokat ami tovább rontja a méhészek helyzetét.
Ezt így ítéltem meg és kész.
Tudom, hogy nem ő írta, de minek ezt forszírozni.
A moderáláshoz senkitől nem kérek tanácsot.
Ez az oldal a sajátom, és nem szeretem ha trollkodnak.
Nagyernyei Attila

Talán lecsillapodtál. Ez olyan mint Jupiter és a kisökör. Mivel klubtulajdonos vagy.

Tőled előrevívő gondolatokat várunk. Ha most nincsenek akkor a jelenlegi helyzetre egy kis magyarázatot. Mindegy mivel magyarázod.Elemezd az egész Világ problémáit. Pár szóval. Hogy politika az kevés. Az OMME mit tesz az érdekünkben. Az UNIÓ-ban EuRO/ Ft most mi van.Kell-e méz 6oo-ért? Menjünk-e világgá? A méhészek, legalábbis csak én ,világosabban szeretnék látni a béka fenekénél.Mit mondanak a főnökök? Vagy csak állóviz és csak poshadjunk, mig magunktól rá nem jövünk. Vagy már mindenki kitalálta,hogy csak magunkra számíthatunk.

« Válasz #2780 Dátum: 2023. Augusztus 06. 20:19 »
Köszönöm a mentést Berci ,de felesleges ,Attila azt se tudja hol van szerintem. A facén is megmondták neki ,tudják ki az aki pénzeli őt, ne adja itt a szentet... tudod Attila a pénz beszél a kutya meg ugat... de az is csak akkor ha megengedik neki.
« Utoljára szerkesztve: 2023. Augusztus 06. 20:37 írta Sancho Panza »

« Válasz #2781 Dátum: 2023. Augusztus 06. 20:46 »

Nem igazán értem a törlésed okát?! Sancho semmi mást nem csinált csak a fórumon eleve meglévő hozzászólásokat gyűjtötte csokorba.
Nem nem! Beidézett a "szamarasbácsi" (Attila után, bocs Sanchó!)  egy csokorba gyűjtött hozzászólást. Nem Ő gyűjtötte csokorba. Beidézte. Olyat idézett be, amit ha bármelyikőtök beírta volna, bizonyára bíróságra kellene járnia, mert Attila továbbította volna a főnökségnek. Na figyeljetek méhészek, ki képvisel benneteket, és ki az, aki megvezet, tönkretesz!!!
« Utoljára szerkesztve: 2023. Augusztus 06. 20:50 írta seed150 »

« Válasz #2782 Dátum: 2023. Augusztus 06. 20:54 »
Na figyeljetek méhészek, ki képvisel benneteket, és ki az, aki megvezet, tönkretesz!!!
Attila Nagyernyei
Tamás Szarka És mi a te ÉRTELMES javaslatod, mert kritizálni azt tudsz, valamint semmi konkrét dolgot nem tudsz előhozni csak vádaskodsz. 150.000 Tonna hamis méz jött be az EU-ba!!!!!!! Ez minden uniós termelőt súlyt. Picit tájékozódj, és akkor másként… Továbbiak

Válasz
    2 ó.

Tamás SzarkaLelkes közreműködő
Attila Nagyernyei S ki vette meg azt a 150 000 tonna hamis mézet? Ki fizette annak a szállítását? Vagy begurultak a hordók a tescóba a polcokra ? Tudom hogy téged is fizet 😃 Nem kell itt tenni a szentet 😃 Mondd ki, pénz beszél, kutya ugat. Ilyen egyszerű!(Bátor fiú ez a "szarka". A becsület sértés-rágalmazás fogalmát simán kimeríti.)Úgy látom megilletődött a kolléga, mert törölte a bejegyzését. Szerencséje!
« Utoljára szerkesztve: 2023. Augusztus 07. 18:13 írta Nagyernyei Attila »

*

leo

• 210
« Válasz #2783 Dátum: 2023. Augusztus 06. 22:59 »
A többség ezt nem érti .Választ várunk Attila.Érthető ,egyszerű,méheszek ésszerű felvilágosítását.Hamis mézek, amik nem léteznek.Minden rendben, lepapirozva, senki felelósségrevonható. Akkor most  mi van? Hol lehet valamit tenni? Mit válaszolsz?

« Válasz #2784 Dátum: 2023. Augusztus 07. 18:04 »
Ti nem olvastok híreket?
Pár hónapja minden erről zengett, hogy mennyi hamis méz van az UNIÓ-ban!
Nem fogok utána nézni, de itt is megtaláljátok.
bár legyen!
https://www.napi.hu/gazdasag/hamis-mez-europai-unio-csalas.769140.html
Én inkább megyek meginni egy hideg sört, mert nagyon meleg van a tengeren.
Üdv:
Nagyernyei Attila

*

Berci

• 317
« Válasz #2785 Dátum: 2023. Augusztus 07. 20:40 »

Én inkább megyek meginni egy hideg sört, mert nagyon meleg van a tengeren.
Üdv:
Nagyernyei Attila

Vigyázz azzal a nyaralással, mert úgy jársz, mint az egyszeri Klubvezető! Elment nyaralni a kaptárjaiban az atkák meg nem. Aztán volt ám ajvékolás mert összesz.rta magát az állománya!

« Válasz #2786 Dátum: 2023. Augusztus 08. 08:49 »
Ti nem olvastok híreket?
Pár hónapja minden erről zengett, hogy mennyi hamis méz van az UNIÓ-ban!

Szerintem meg "leo"-nak van igaza. Idézet Tőle:

"Hamis mézek, amik nem léteznek.Minden rendben, lepapirozva, senki felelósségrevonható. "

Ha lennének hamis mézek, és azokat megtalálták volna, akkor már rég minden hírben erről olvashatnánk. Nem általánosságban mellébeszélve, hanem konkrétan megnevezve az áruházláncot, beszállítóját, országot ahonnét hozták.
A méhészek pedig kiverték volna a jászberényi csodálkozóbulin a....(mit is akartam írni???) szóval a hisztit verték volna ki, ha tudnának ilyen esetről, vagy csak halványan is gondolnának arra, hogy valakik állnak a háttérben, és elsikálják a problémát, ami nincs is.
Na meg ugye az egyesület sem hagyná, mert az a méhészeké, és amint valami jelzés érkezne a nyugalom szigetére az OMME-ba, ott aztán azonnal lépnének a méhész érdekébe. Van néhány ember ugyan aki ezt próbálja időnként megértetni a méhészekkel, de ők álproblémának tartják a felvilágosító híreket, és jól tudják, nincsenek hamis mézek.De ha lennének, azonnal buszra szállnának, és irány Brüsszel.
De ennek most vége. Ezután rá lesz írva az a származási és keverési, meg mittudoménmimég, aztán attól kezdve SEM az lesz abban az üvegben, hanem pancs a mi kiváló mézünkkel kicsit feljavítva.
A méhészek ismét elmennek küldöttgyűlésre, mindent megszavaznak gondolkodás nélkül, majd beletörődnek a sorsukba, és szépen feladják a méhészetüket, mert ha nem, előbb kihalnak, mint a méheik.
Én meg megyek vissza dolgozni, mert valamiből nekem is elkell tartanom a családot, és a méheimet, mert mit raknak a máléba, ha én sem termelek.
Na előre a lenn-ini úton elvtársak!

« Válasz #2787 Dátum: 2023. Augusztus 08. 11:41 »
seed150!
Nem kívánok veled tovább vitatkozni.
Ha porba dugod a fejed, és nem érdekelnek a tények, a vizsgálati eredmények, akkor egy parttalan vitában nem kívánok részt venni!
Lehet nem olvasod az OMME híreket?
Attól még a tények nem változnak.
A rosszindulat nem jó tanácsadó.
http://www.omme.hu/ujabb-unios-mezvizsgalat/
Nagyernyei Attila

*

wr

• 1013
« Válasz #2788 Dátum: 2023. Augusztus 08. 13:04 »
Attila, neked még mindig nem világos, hogy teljesen mindegy, hogy mi van azokra a nyamvadt üvegekre írva? Írhatnak rá bármit! Nem a szöveget kell variálni mint kutya a b@szást mert attól semmi nem fog változni! A keverést kell törvényileg megtiltani!
Te keverhetsz otthon cukrot a mézhez? Nem. Rizsszirupot? Azt sem. Valami mást? Mást sem! Akkor? Mi az amit még ezek után sem értesz?
Illetve bocs, tévedtem, ha kiülsz a lakótelep parkolójába az üveges mézedet árulni, azt kutyulsz bele amit akarsz, mert senki nem nézi meg.
A méz az amit kiveszel a kaptárból, ami a boltok polcain néha van az meg már a jó ég tudja hogy mi. De ugye erre nem az a megoldás, hogy akkor elkezdjük médiaszinten tudatosítani a vásárlóval, hogy ha valóban mézet akar enni, akkor a boltok polcairól ne emelje le, hanem az, hogy a boltok polcain is valódi méz legyen!

« Válasz #2789 Dátum: 2023. Augusztus 08. 14:25 »
seed150!
Nem kívánok veled tovább vitatkozni.
Ha porba dugod a fejed, és nem érdekelnek a tények, a vizsgálati eredmények, akkor egy parttalan vitában nem kívánok részt venni!
Lehet nem olvasod az OMME híreket?
Attól még a tények nem változnak.
A rosszindulat nem jó tanácsadó.
http://www.omme.hu/ujabb-unios-mezvizsgalat/
Nagyernyei Attila

Dehogynem emlékszem. Már akkor sem hittem el, és igazam lett. Még tovább estek a mézárak azóta a hamisítványok következtében, így nyugodtan kijelenthető, hogy semmi eredménye nem volt, sőt teljesen megállt a felvásárlás is. Másfél évig vizsgálódtak, ami azt jelenti, hogy 2021 őszén kezdték. Akkor még jóval 2000 felett volt az akác felvásárlási ára.
Attila ne nézd az omme híreket! Ártalmasak. Nem méhészek írják. Nem méhészek vezetik.
Nekik nem változik a fizetésük (vagy csak tiszteletdíj, ami majdnem annyi, mint az enyém a cégemnél?) akkor sem, ha neked már semmi jövedelmed sem lesz a méhészetedből, és ne sértődj meg kérlek, de az idei éved alapján még rosszabb helyzetben vagy, mint bármikor az átlaghoz képest.
Annyira képben voltam, hogy sok méhészhez hasonlóan, amikor meghallottam az ukrán vámmentességet tavaly, amit az ukrán termelők kaptak( na az a hülye aki ezt elhiszi, mert a kereskedők kapták), akkor azonnal eladtam 2200-ért majdnem a mézemet, de amire ideért a felvásárló, már csak 2000 volt, sőt egy hét múlva már csak 1800. Ezt "oszkár"-tól is olvashattuk.
Most meg kivárok...mert azért errefelé lett szépen.
Ezek a tények.