Úgy hallottam a kapcsolatfelvétel már megtörtént. Ha igaz, már május tizedikén.
Azt mondták, az ügyvezető megkapta az OMME marketing-tervét, s talán nem is lenne akadálya az AMC marketing kampányának, ha az OMME lobbiereje a minisztériumban elég súlyos lenne a finanszírozás kijárásához.
Most viszont nem tudom, a méhészeti ágazat egyedüli szakmai képviselőjének milyen a respektje az új miniszter előtt, de félek, a méhészpárti agrárminiszter szájában megkeseredhetett a méz is, amikor olyan támadásokat kapott a múltkori Dögei által írt cikk után, hogy le kellett venni az ultimátumot a Magyar Mezőgazdaság online oldaláról. Még Darvas professzor is nekiugrott a Magyar Ökotoxikológiai Társaság facebook oldalán (Mézédes ajánlat rejtett hibákkal). Láttam, felkerült ide is a bejegyzés, érdemes lett volna a kommenteket is idézni (bár abból is már töröltek egyet):
Egyed László "Tekintélyt akart magának parancsolni az új miniszter és tette ezt az általa ismert egyetlen ágazat szeme előtt! Felvette a fityiSSzes arrogáns arcot és a fenyegető hangnemet, hogy egyből belesímulhasson a bandába? Ekkora kisebbségi komplexussal nem jósolok neki sem hosszú, sem eredményes működést..."
Kezelés
Tetszik · Válasz · 1 napja
Béla Darvas
Béla Darvas "Eddig valamennyi miniszteri nyilatkozata elhamakodott és átgondolatlan volt. Mondjuk államtitkárként sem volt más teljesítményre képes"
(a hibákat nem javítottam)
Olvastam azt is, hogy szeretnétek a miniszterrel személyesen konzultálni. A facebookon is elérhető, @nagyistvan.movar ,
illetve
https://hu-hu.facebook.com/nagyistvan.movar/Aki hivatalosan, miniszterként szeretne kapcsolatot teremteni, az keresse a miniszter@fm.gov.hu email címen.
Országgyűlési képviselőként:
Győr-Moson-Sopron megyei 5. számú országgyűlési egyéni választókerület képviselője
Cím: 9200 Mosonmagyaróvár, Erkel Ferenc u. 10. fsz 8.
Telefon: +36 96 217 305; +36 20 533 3104
E-mail: fideszirodamovar@gmail.com
Facebook:
https://www.facebook.com/FideszMosonmagyarovar/Ezeken bátran lehet keresni, kérdezni a miniszter urat. Esetleg egyúttal lobbizni is az AMC - OMME kapcsolat büdzséből való finanszírozása érdekében.