Mézmarketing / Mézhamisítás / Mézárak

• 3170 válasz
  • 1188796 megtekintés
*

Geddekas

• 5859
Re:Mézmarketing / Mézhamisítás / Mézárak
« Válasz #795 Dátum: 2016. Január 29. 14:25 »
Aha. Ezek szerint neked valahogyan és valamiért megérte. Ezért tetted fel a bolti csomagolású drága kinai méz fotót?
A te személyes érdeked viszont nem feltétlenül esik egybe a magyar méhészek közös érdekével.

Lehet, hogy te a kinai méz ügyön valahogyan még jobb helyzetbe is hozod magad, de a magyar méhészeti ágazat a rendszerváltás óta a legnagyobb válságát éli át az exportlehetőségek beszűkülése miatt.

Erre mondom, hogy a rövidlátó ember nem az egész közöségnek jó hosszabb távú megoldást keresi, hanem marakodik a szükebb lehetőségek adta maradék koncon. Vagyis nem azon dolgozik, hogyan lehetne kinyomni az EU-ból a kinai truymót, hanem helyezkedik, mocskolódik, még akár ki is nyírja a többieket, vagyis marakodik a maradék kicsi mézfelvásárlói jóindulatért.

Most olvasom, hogy évente 35000 tonnával nő a Föld méztermelése. Miközben pontosan tudjuk, hogy nemcsak Magyarországon, hanem szerte a világban csökken a méhlegelők területe és rövidül a nektárképződés időtartama. Vagyis az ökológiai feltételek rosszabbodása miatt folymatosan csökkennie kellene a Föld méztermelésének.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

« Válasz #796 Dátum: 2016. Január 29. 16:24 »
111
« Utoljára szerkesztve: 2019. November 30. 20:21 írta kivancsi111 »

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #797 Dátum: 2016. Január 29. 17:03 »
Idézet
Nekem miért érné meg ha a németeknél drágán adják a kínai mézet?
Ki tudja? Te tudod a te dógodat.
Idézet
Azt a fényképet Sikora tette fel, csak hivatkoztam rá.
Ja. Ezzel próbáltad elaltatni az emberekben a félelmet. Ez a cselekedeted azt sugaltad, hogy nem is veszélyes a 83 000 tonna kinai méz, hiszen ők is jó minőséget adnak és jó árszinten.
Idézet
Nem szégyenled magad!?
Nincs miért szégyelnem magam!
Idézet
Te, mint fő kínai mézfigyelő és mézkereskedelmi szakfelügyelő külön topikot csináltál a kínai méznek, csak Attiláék törölték.
Ezért kéne szégyelnem magam?
Idézet
Kaptál Magyarországon kiszerelt kínai mézes hordókról képeket (címmel), mert nem tudtál másról sem egész nap írni. Na és mit csináltál? Semmit
Igen kaptam fotókat. Te mit tettél?
Én mit tettem? Kértem a NÉBIH-et, hogy terjessze ki az ellenőrzést azokra a cégekre is, akik szerepeltek a fotókon.
De ezt te is megtehetted volna. De nem csináltad. Csak szájkaratézol!
Idézet
A beszűkülő exporthoz folyamatosan asszisztáltok, az OMME vezérkar ballépéseivel elfedve.
Hát ez jó lenne bizonyítanod. Mond már el, hogyan?
Idézet
Nem érdekel kit mikor miért jelentesz fel.
Nincs igazad! Épp az előbb kérted számon rajtam, hogy feljelentettem-e azoknak a hordóknak a volt tulajdonosait, akik a fényképeken szerepeltek.
Idézet
de én nem fogok a Te oldaladon sem termelő méhészeket vágóhídra segíteni.
A kinai veszedelem elbagatelizálásával éppenhogy te viszed a vágóhídra a méhészeket.
Idézet
Ahol megjelensz csak káosz és hazudozás folyik a hatalomért.
Észre se vennéd, hogy az OMME káoszban van, hogy a tisztségviselők hazudoznak, ha a Kontroll Csoport fel nem hívta volna fel a figyelmet erre. Simán bedőltél Cserényi, Mészáros, Fekete dumájának, meg most is bedőlsz. Mivel nem vagy hülye, ezért csak azt feltételezem, hogy neked ez megéri.
Idézet
Mindent szétversz, barátságokat, társaságokat próbálsz irányítani, és hatalmad alá kényszeríteni.
Ennek pontosan a fordítottja igaz.
Idézet
Találtál hozzá társakat.
Éppenhogy jó csapatot igyekszünk építeni.
Idézet
Majd szépen lassan felébrednek valamennyien.
Remélem, hogy te is felébredsz és rájössz, a sötét oldal nem ad neked erőt és biztonságot, de a mi oldalunk viszont ad erőt és biztonságot neked is.
Idézet
Egyre több méhésznél kezd betelni a pohár ellened is.
Akik a sötét oldalon akarnak állni, azokkal nem is keresem a közösséget addig, amig maguktól rá nem jönnek, hogy a mi oldalunk halad a jó irányba.
Idézet
Mindenkinek azt javaslom itt a lehetőség, ide írják, ne nekem mondják.
Így van! Mindenkinek azt mondom, hogy itt a lehetőség, most válik el szar a májtól. Most lehet otthagyni a sötét oldalt és elfogadni a Kontroll Csoport aljánlásait.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

*

robi 75

• 1017
« Válasz #798 Dátum: 2016. Január 29. 18:25 »
Geddekas!

Te szétdobtad az embereket "szarra" meg "májra"? ???
Üdv:robi

« Válasz #799 Dátum: 2016. Január 29. 18:30 »
Sárgul már ...

« Válasz #800 Dátum: 2016. Január 29. 19:58 »
Tisztelt Molnár Jenő!
Te is sárga lapos lettél!
Elfogytak az érveid?
Írásodat töröltem!
Ezt a személyeskedő stílust semmiképpen nem fogom megengedni!
Próbálkozz máshol!
Üdvözlettel:Nagyernyei Attila
Klubvezető

« Válasz #801 Dátum: 2016. Január 29. 20:05 »
ez aztán az irányított szólásszabadság,gratulálok!
Van még csontváz a szekrényben? ::)

*

Kitin

• 934
« Válasz #802 Dátum: 2016. Január 29. 20:05 »
Ezt ugyan miért kellett kitörölni?
Ezek tények, nem? Feketén fehéren...

« Válasz #803 Dátum: 2016. Január 29. 20:11 »
Kitin!
Jenő most hívott, átirányítottam a gőzölgőbe!
Ott küzdjenek egymással!
Köszönöm megértésed!
Nagyernyei Attila

« Válasz #804 Dátum: 2016. Január 29. 20:48 »
A "szar és máj" -ért nem jár lap?  :o

*

Kitin

• 934
« Válasz #805 Dátum: 2016. Január 29. 20:54 »
 Janó !

Vigyázz, mert megkapod  :)

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #806 Dátum: 2016. Január 29. 21:30 »
Bocs. Hajdúságban szokás volt mondani, amikor valami letisztul, a rossz és a jó elválik, hogy "elválik mint disznótorban a szar a májtól".  Ez a szólásmondás nem az embert minősíti, hanem azt amit valaki képvisel.

Tegyük hozzá, hogy Janóka felvetése jogos volt!
Következő beszólásodnál Te is sárga lapos leszel, és törlöm az írásod!
Te is menj át a Gőzölgőbe, mert rossz helyre írsz!
Atya egyszer már általános figyelmeztetésben részesített mindenkit, hogy a megfelelő rovatba írogassatok!
Vegyétek ezt komolyan, senkit nem figyelmeztetek többet!
Köszönöm a megértéseteket!
Nagyernyei Attila
Klubvezető

« Utoljára szerkesztve: 2016. Január 29. 21:40 írta Nagyernyei Attila »

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #808 Dátum: 2016. Február 07. 21:51 »
QUQURIQ !!!

Még, hogy ellen kampány a brüsszeli tüntetés miatt?
Bross Péter idejében rendbe lett téve a mézpiac, folyamatos ellenőrzések mentek!
Dr. Cserényi, két év alatt, hány mintát vett le az üzletek polcairól?
Mióta tudtuk, hogy itt van a kínai méz??? :-[
Mit tett az OMME vezetése???
Ha Takács Ferenc és Petrus Lajos nem léptek volna, még most is a polcokon lennének ezek a szennyek!
Cserényi csak köszönettel tartozhat Takács Ferencnek, hogy Ő helyette szervezte meg a Brüsszeli tüntetést!
Ezzel ne kampányoljon, mert ha Takács nem lépett volna, most az akác 1000 alatt lenne...

A mézes csőrű Kiskakas!

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #809 Dátum: 2016. Február 07. 22:47 »
Cserényi sok embert félrevezetett, pl. Molnár Jenőt Balatonlelléről, aki nemcsak azt hiszi, hanem azt is hírdeti újabban, amit Cserényi kéépvisel. .

Tisztelt Geddekas!
Felhívták a figyelmem, hogy legyek következetesebb, mert ez az írásod egyáltalán nem ebbe a rovatba való.
Bizony, többször jeleztem, hogy ezt "szankcionálni" fogom.
Tehát újabb sárga laposunk van!
Kérlek benneteket, mindig a megfelelő rovatba írjatok!
Köszönöm szépen!
Nagyernyei Attila

« Utoljára szerkesztve: 2016. Február 08. 21:09 írta Nagyernyei Attila »