Nekem miért érné meg ha a németeknél drágán adják a kínai mézet?
Ki tudja? Te tudod a te dógodat.
Azt a fényképet Sikora tette fel, csak hivatkoztam rá.
Ja. Ezzel próbáltad elaltatni az emberekben a félelmet. Ez a cselekedeted azt sugaltad, hogy nem is veszélyes a 83 000 tonna kinai méz, hiszen ők is jó minőséget adnak és jó árszinten.
Nem szégyenled magad!?
Nincs miért szégyelnem magam!
Te, mint fő kínai mézfigyelő és mézkereskedelmi szakfelügyelő külön topikot csináltál a kínai méznek, csak Attiláék törölték.
Ezért kéne szégyelnem magam?
Kaptál Magyarországon kiszerelt kínai mézes hordókról képeket (címmel), mert nem tudtál másról sem egész nap írni. Na és mit csináltál? Semmit
Igen kaptam fotókat. Te mit tettél?
Én mit tettem? Kértem a NÉBIH-et, hogy terjessze ki az ellenőrzést azokra a cégekre is, akik szerepeltek a fotókon.
De ezt te is megtehetted volna. De nem csináltad. Csak szájkaratézol!
A beszűkülő exporthoz folyamatosan asszisztáltok, az OMME vezérkar ballépéseivel elfedve.
Hát ez jó lenne bizonyítanod. Mond már el, hogyan?
Nem érdekel kit mikor miért jelentesz fel.
Nincs igazad! Épp az előbb kérted számon rajtam, hogy feljelentettem-e azoknak a hordóknak a volt tulajdonosait, akik a fényképeken szerepeltek.
de én nem fogok a Te oldaladon sem termelő méhészeket vágóhídra segíteni.
A kinai veszedelem elbagatelizálásával éppenhogy te viszed a vágóhídra a méhészeket.
Ahol megjelensz csak káosz és hazudozás folyik a hatalomért.
Észre se vennéd, hogy az OMME káoszban van, hogy a tisztségviselők hazudoznak, ha a Kontroll Csoport fel nem hívta volna fel a figyelmet erre. Simán bedőltél Cserényi, Mészáros, Fekete dumájának, meg most is bedőlsz. Mivel nem vagy hülye, ezért csak azt feltételezem, hogy neked ez megéri.
Mindent szétversz, barátságokat, társaságokat próbálsz irányítani, és hatalmad alá kényszeríteni.
Ennek pontosan a fordítottja igaz.
Találtál hozzá társakat.
Éppenhogy jó csapatot igyekszünk építeni.
Majd szépen lassan felébrednek valamennyien.
Remélem, hogy te is felébredsz és rájössz, a sötét oldal nem ad neked erőt és biztonságot, de a mi oldalunk viszont ad erőt és biztonságot neked is.
Egyre több méhésznél kezd betelni a pohár ellened is.
Akik a sötét oldalon akarnak állni, azokkal nem is keresem a közösséget addig, amig maguktól rá nem jönnek, hogy a mi oldalunk halad a jó irányba.
Mindenkinek azt javaslom itt a lehetőség, ide írják, ne nekem mondják.
Így van! Mindenkinek azt mondom, hogy itt a lehetőség, most
válik el szar a májtól. Most lehet otthagyni a sötét oldalt és elfogadni a Kontroll Csoport aljánlásait.