Áll a bál a tegnapi idézetem miatt!
Egy órás telefonbeszélgetést folytattam Fáskerti László OMME EB elnökkel.
Figyelmembe ajánlotta, hogy ezen a Fekete-Fehér "szennyoldalon" megjelent Takács féle állítások valótlanok!
A gyulai mézfelvásárló Hajdú Tibor.
Haász Ferenc, a Jelölő Bizottság elnöke, és ő soha nem volt mézfelvásárló, ez rágalom.(Hála ez égnek, hogy én csak idéztem egy írást, melynek végére kérdőjelet tettem!)
Arra kért, hogy azt is közöljem, hogy az OMME NÉBIH-től kapott információja szerint az Aranynektár Kft. 600 tonna mézet hozott be Ukrajnából.
(Én úgy tudom, hogy ezt tovább is szállították, ebből Magyarországon egy deka sem értékesült, a kereskedő pedig ezért kereskedik, hogy hasznot termeljen.)
Magyarországon az Aranynektár (egyelőre) csak és kizárólag magyar méhészek mézét szereli ki, és forgalmazza.
Menjünk tovább!
Erzsébet asszonyt is megemlíti Takács Ferenc az írásában!
Én ezt is beidéztem, és kérte Fáskerti Laci, hogy említsem meg, hogy végtelen korrekt üzleti partner Erzsébet!
Én ezt csak megerősíteni tudom, soha egyetlen Tolna megyei méhésznek elszámolási problémája nem volt vele, mindig a megadott határidő előtt pontosan fizetett.
Remélem így megfelel az írás, és mindenki megnyugszik.
Én a hírekből dolgozom, ezeket hozom nyilvánosságra, ehhez senkitől nem kérek felhatalmazást.
Beszéltünk még más dolgokról is, elnöki táska, OMME méhese, arról majd este.
Nagyernyei Attila