Antal!
Feledékeny tetszik lenni. Dehogynem volt itt elnökségi tag! A saját, polgári nevén is volt. Csak rá tetszettek esni, mint hiénák a gazellára, oszt azt találta ki az az elnökségi tag, hogy éljenek önmagukkal házaséletet azok, akik képtelenek a párbeszédre, s rövidesen pát intett...
Aztán ha lett volna itt másik elnökségi tag is, azt is kikezdte volna az a pár géniusz, aki szintén nem hajlandó, nem merészeli vállalni a polgári nevét. Meg vannak olyanok is, akik azt hiszik, ha leírják a nevüket , attól okosabbak, hitelesebbek lesznek. Ostoba, hiteltelen ember névvel sem volt, nem is lesz okosabbá, hitelesebbé.
A Keydo nick mögött minek személyt keresni? Tán tart tőle, hogy kimond véletlenül valami igazságot?
Ami meg a "levélügyet" illeti: érdekes a megfogalmazásbéli különbség a legutóbbi kirohanásához képest. Az alábbi tudathasadás-közeli állapotot az előzők tükrében viszont nem értem:
".........
Komolyabban kellett volna,kellene fellépni a neok ellen és minden
olyan vegyszer ellen,ami nem bomlik le rövid idő alatt.
Többször leírtam már,össze kellene fogni minden "zöld" szervezettel,
Greenpeaccel,madarászokkal,stb.
Hajtsátok ki az elnökségből.
Én azt hiszem itt már csak népfelkelés segíthet.
Majd ha tömegek mennek az utcára........"
Tudom, a részlet kiragadott torzó csak a teljes levélből, ám hangvétele ígéretes...
Különösen a "hajtsátok ki az elnökségből" kitétel. Kire gondolt?
A végén talán egy halkan elrebegett bocsánatkérésről is tárgyalhatunk, vagy azért még nem értünk el egészen odáig?
SzIT, hátha tényleg hitelesebbnek találja...