Méhészújság, Méhész Közlöny, stb.

• 745 válasz
  • 415571 megtekintés
*

1985

• *
  • 15
Re:Méhészújság, Méhész Közlöny, stb.
« Válasz #645 Dátum: 2016. November 29. 20:39 »
Nem szabad bólogatni én sem teszem, ha ez az ára hogy bármelyik csapat is bevegyen, hát vegyenek be mást.
Az óvatos kérdezés, azt jelenti, hogy az új jelentkezőktől kérdezz óvatosan.
Nem mondtam, hogy nem találkoztunk, mivel írásodból az jön le, hogy dühös vagy rám most inkább ne barátkozzunk, hagyjuk a privátot.A cél amiért dolgozol a demokratikus omme megvalósítása, nemes és magasztos, és támogatandó.

Uj fiú
(még mindig tetszik ez a név)

« Válasz #646 Dátum: 2016. November 29. 20:49 »
Új fiú
(még mindig tetszik ez a név)

Még nem foglalt!  ;)

Számokkal a bűnözőket szokták nyilván tartani, ezért a csere indokolt!  :D

Kérd meg valamelyik főnök urat! (Pl. atyát!)

Aztán mérges hogy lehetnék rád, ha azt sem is tudom ki vagy, de neked is igen hiányosak az ismereteid rólam...... ;D
Szabó György

Az életben egy dolgot jól jegyezz meg!
Az emberek soha nem változnak,
csak te ismered meg őket jobban!

*

1985

• *
  • 15
« Válasz #647 Dátum: 2016. November 29. 21:07 »
Köszönöm a tanácsot.

Kedves Atya! Ezúton kérlek, ha lehetséges, hogy bejelentkezési nevemet módosítsd a Gyuri által nekem adott Üj fiú névre.

Köszönettel:

Új fiú, egykori 1985

*

Bicska

• 601
« Válasz #648 Dátum: 2016. November 29. 21:31 »
Kedves Uraim!!

Ez a Méhészújság, Méhész Közlöny rovat. A vitátok sokkal inkább a gőzölgőbe való! Kérlek ott folytassátok.
Nem tudom, hol vagy ma Maci! Igazán rájuk szólhattál volna már! :D

Bicska
"Vassal csorbitott csontváz-leletek
mutatják, hogy itt mivé lehetek,
ha mellemre kitüzöm jeletek, -
csirkefogók! Nem játszom veletek!"

« Válasz #649 Dátum: 2016. November 29. 21:37 »
Oké!

Új fiúval tudtok valamit kezdeni?
A sorozat számát kéne átütni!  ;D

Köszi
Szabó György

Az életben egy dolgot jól jegyezz meg!
Az emberek soha nem változnak,
csak te ismered meg őket jobban!

*

Bicska

• 601
« Válasz #650 Dátum: 2016. November 29. 21:39 »
Megírtam neki privátban, hogyan tudja megtenni.

Lehet megelőztél.  :D
üdv: atya

Annyi baj legyen! ;)
üdv: Bicska
« Utoljára szerkesztve: 2016. November 29. 21:48 írta bicska »
"Vassal csorbitott csontváz-leletek
mutatják, hogy itt mivé lehetek,
ha mellemre kitüzöm jeletek, -
csirkefogók! Nem játszom veletek!"

« Válasz #651 Dátum: 2016. November 30. 21:52 »
Bocs Bicska!

Kicsit el voltam foglalva mással, de már itt vagyok, és éberen figyelek!!!  :D
Apropó! Próbáltam Attilát győzködni, hogy milyen szuper moderátor lennék, de nem igazán reagált rá  :(
Kicsit segíthetnél...! :-*

« Válasz #652 Dátum: 2016. November 30. 22:27 »
Kérdezd meg Atyát is, mert úgy jársz mint Vivaldi! Sok sikert :) !

Vivaldi!
Itt biztosan nem leszel kimoderálva.
Már éppen azon gondolkodtam, hogy rajtam kívül csak egy moderátor van, Atya.
Mit szólnál hozzá Vivaldi ha felkérnélek a Méhészklub moderátorának?
A klub létszáma már indokolja, írásaid pedig méltóvá tesznek rá.
Várom megtisztelő válaszod.
Üdvözlettel:
Nagyernyei Attila
klubvezető

Vivaldi!!
...
Zoli!
Írásaid olvasásakor, számomra kiderül, hogy igen, igen következetesen, és egyenesen kommunikálsz.
Szeretném meg kérdezni tőled, hogy itt köztünk elvállalnál-e, egy esetleges moderátori felkérést.

Oppá:
Egy kicsit lassabb vagyok, mert Attila ugyan ezt kérdezi tőled. Úgy látszik egyet gondoltunk.
Akkor hát rajtad múlik.
"Atya"

Bocs Bicska!

Apropó! Próbáltam Attilát győzködni, hogy milyen szuper moderátor lennék, de nem igazán reagált rá  :(
[

« Utoljára szerkesztve: 2016. November 30. 22:31 írta kivancsi111 »

*

főnix

• 104
« Válasz #653 Dátum: 2016. December 01. 04:25 »
Kérdezd meg Atyát is, mert úgy jársz mint Vivaldi! Sok sikert :) !

Vivaldi!
Itt biztosan nem leszel kimoderálva.

Írásaid olvasásakor, számomra kiderül, hogy igen, igen következetesen, és egyenesen kommunikálsz.
Szeretném meg kérdezni tőled, hogy itt köztünk elvállalnál-e, egy esetleges moderátori felkérést.
.............
"Atya"

Bocs Bicska!

Te Jenő!

Szerinted  is érdemes lenne mindkettőnknek jelentkezni?

Végtére is ránk se mondhatja senki, hogy nem igen-igen következetesen és egyenesen kommunikálnánk, az sem lenne hátrány, ha minket se moderálnának ki állandóan, itt meg eddig nem volt szokás a moderátorokat kimoderálni, ráadásul a Klub neve is Fekete-Fehér, tehát szükséges lenne a moderátorok "színében"  is megteremteni végre az egyensúlyi állapotot (Atilla szerint úgy is mindketten sötétek vagyunk), ezért ha tendereztetik a moderátorságot, akkor szerintem mi ketten kihagyhatatlanok vagyunk.

Nyíltak, egyenesek, következetesek és őszinték vagyunk, ars poeticánk az egyenlő mércével mérés, megfelelő kritikai érzékkel is rendelkezünk, humorunk egyenesen fenomenális, mi még kínunkban is jót tudunk röhögni, Geddekast is képesek vagyunk a helyén kezelni. Kell ennél több?

Természetesen Mackót is be kellene venni a Moderátor Haverok az Egyensúlyért Band-ba ( The Moderator Buddies for Balance Band), ő is következetes, kitartó, lelkes és segítőkész. Kicsit féltem attól, hogy túlzottan nagy barátok Bicskával, de talán pont ezért jól kiegészítenék egymást és már csak a létszámarány miatt is nagy szükségünk lenne a munkájára. Mondjuk felosztanánk a területet, én elvállalnám, hogy Atillát kontrollálnám, te vállalhatnád Atyát, Maci meg kapná Bicskát. A Moderátor-csoportunk neve is utalhatna a szerepére, mondjuk nevezhetnénk  Moderátorokat Moderáló Moderátorkontroller Moderátor Gang-nek is. A tökéletes egyensúly kedvéért kell még egy fiók-klub, az a Jogerős Csuja László Geddekas Fiókklub megkülönböztető nevet kapná, s oda nem kellene moderátor se, Laci barátunk saját magát moderálhatná. Olyan lenne, mint régen a "Ződön", amit Sanyi csinált neki. Ott nyithatna annyi témát, amennyire szüksége van, cserébe megkérnénk, hogy a Főklubba ne jöjjön át, majd mi igény szerint látogatjuk.

Szerintem nem vesznénk össze azon se, hogy melyikünk legyen a Klubvezetőt Kontrolláló Kontrollermoderátor poszt betöltője, akár rotációban is vállalhatnánk a feladatot, de erről azt hiszem, meg kell győzzük Atillát is. Meg kell neki magyarázni, hogy ez a kontroll a demokrácia miatt szükséges és elengedhetetlen, az ellen nem tiltakozhat, ha lenne a Klubnak Alaptörvénye, Szabályzata, akkor annak preambulumában is ez állna az első helyen.

Ha már egy ideje kontrollálunk itt, nem is kérdés, hogy majd meghívásos és nem önként jelentkezős alapon Munkabizottságokat is fölállítunk, én a Szabályzatmegalkotó Munkacsoportot fogom vezetni. Majd megbeszéljük, hogy természetesen a többit is. Te a Szakmai és Nem Szakmai Munkabizottság gazdája leszel, tiéd lehet a Humortalanság és a Sótlanság Munkabizottság is, Macinak meg majd találunk testhezálló feladatot, vezethetné a Medvetáncoltató Munkabizottságot, neki szántam a Dörmögőkórus, a Málnalévedelő, a Törökméz és Léleksport Munkabizottságokat. A Fióklubbal Foglalkozó és a Szarvapörköltfőző Munkabizottságokat meg majd menet közben kisorsoljuk a teljes demokrácia jegyében. Ha meg közben ellankadna a Klub, akkor feltétlenül egy Klubfelállító Munkabizottságot is fel kellene  állítani és feltehetően komoly igény lenne egy Kimoderáltakat és Törölt-IP- és Nick-tulajdonosokat Rehabilitáló Munkabizottságra is. Idővel annak lenne a legtöbb dolga, különösen akkor, ha kölcsönösségi alapon apránként jól oldalba moderálnánk meg kitiltanánk innen mindenkit, a sapkásokat azért, a sapka nélkülieket meg amazért. Ja, meg kell majd egy Bocsika Munkabizottság is, annak is sok dolga lesz.

No, a részletek megbeszélésére még ráérünk, először beszéld meg Atillával a lépések sorrendjét, s kérlek, értesíts, ha a Klubvezetővel dűlőre jutottatok. Azért mondd meg neki, hogy rendkívül türelmesek vagyunk, de lehetőleg még holnap iktasson be bennünket. A demokrácia nem várhat tovább!

Hajrááá! Előre, Moderátorokat Moderáló Moderátorkontroller Moderátor Gang!

« Válasz #654 Dátum: 2016. December 01. 07:37 »
Fáradt lehetsz Mikulás Bácsi!
Eddig is komoly kontroll alatt tartottatok.
A két moderátor személyén egyelőre nem kívánok változtatni, maximálisan elégedett vagyok velük.
A humort értem, inkább készítsd a gyerkőcöknek a csomagokat.
Nagyernyei Attila

« Válasz #655 Dátum: 2016. December 01. 07:38 »
Tomipapa! na ennek ugyan annyi értelme volt, mint az eddigi hozzászólásaidnak: egy nagy-nagy nulla!
ezért kár volt ilyen korán kelned! ;D
« Utoljára szerkesztve: 2016. December 01. 13:15 írta Anubisz »

« Válasz #656 Dátum: 2016. December 01. 08:29 »
Na jó, jó, csak poén ma már, de akkor szerintem komolyan gondolták Attiláék az új moderátor szerepére a környezetvédő egyesület Vivaldiját...   :-[Nem kell minden humorosnak írt kekeckedő íráson bosszankodni. Főleg amikor van annak alapja . Ma már biztosan másként gondolják Atyával együtt, de akkor jó ötletnek tűnhetett. A minap már az egyesületi elnök szerepét is vállalta volna. ;D Az ha bekövetkezne, akkor biztosan nem csak itt, hanem a :Méhészújság, Méhész Közlöny, stb.-ben is olvashatnánk róla, ami ez oldal címe. Tutira az a maradék 100 000 méhész is kilépne, aki csak a gy-c miatt tag ???

Van kb 100000 olyan tag aki csak gyógyszer -cukor támogatásért tag.

« Válasz #657 Dátum: 2016. December 01. 09:16 »
.
« Utoljára szerkesztve: 2016. December 13. 19:02 írta deGonosz »

« Válasz #658 Dátum: 2016. December 01. 21:46 »
Hű Főnix!

Zseniálisak a terveid! Nekem nagyon tetszik!  ;D Szívesen segítek a megvalósításban!  ;)
A csapat elnevezése meg egyszerűen tökéletes: "Moderátor Haverok az Egyensúlyért Band ( The Moderator Buddies for Balance Band)"
Szóval minden elismerésem a tiéd!  ;)

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #659 Dátum: 2017. Április 05. 08:00 »
QUQURIQ !!!

Képzeljétek, a postásunk nemrégiben örömmel mondja, hogy kaptatok valami IKEA katalógust!
Beviszem a "csomagokat" (több is jön).
Nagy elánnal bontogatom...
...és lám az OMME újság "meghízva"...
 Volt abban minden féle földi jó, "dundi dió, mogyoró"...
Valamit nem ért a Kiskakas!
Ha a Kft veszteséges, hogyan tudja finanszírozni a "mikulás csomagot"?
Vagy más finanszírozza a "jóltápláltságot"?
Következő kérdésem lenne?
"mennyi az annyi", ?
Miért gyanakszom?
Mert Tyúkocskáim fordítva tojják ki a tojáskáikat!...

Kiskakas