Kérdezd meg Atyát is, mert úgy jársz mint Vivaldi! Sok sikert
!
Vivaldi!
Itt biztosan nem leszel kimoderálva.
Írásaid olvasásakor, számomra kiderül, hogy igen, igen következetesen, és egyenesen kommunikálsz.
Szeretném meg kérdezni tőled, hogy itt köztünk elvállalnál-e, egy esetleges moderátori felkérést.
.............
"Atya"
Bocs Bicska!
Apropó! Próbáltam Attilát győzködni, hogy milyen szuper moderátor lennék, de nem igazán reagált rá 
Kicsit segíthetnél...!
Te Jenő!
Szerinted is érdemes lenne mindkettőnknek jelentkezni?
Végtére is ránk se mondhatja senki, hogy nem igen-igen következetesen és egyenesen kommunikálnánk, az sem lenne hátrány, ha minket se moderálnának ki állandóan, itt meg eddig nem volt szokás a moderátorokat kimoderálni, ráadásul a Klub neve is Fekete-Fehér, tehát szükséges lenne a moderátorok "színében" is megteremteni végre az egyensúlyi állapotot (Atilla szerint úgy is mindketten sötétek vagyunk), ezért ha tendereztetik a moderátorságot, akkor szerintem mi ketten kihagyhatatlanok vagyunk.
Nyíltak, egyenesek, következetesek és őszinték vagyunk, ars poeticánk az egyenlő mércével mérés, megfelelő kritikai érzékkel is rendelkezünk, humorunk egyenesen fenomenális, mi még kínunkban is jót tudunk röhögni, Geddekast is képesek vagyunk a helyén kezelni. Kell ennél több?
Természetesen Mackót is be kellene venni a Moderátor Haverok az Egyensúlyért Band-ba ( The Moderator Buddies for Balance Band), ő is következetes, kitartó, lelkes és segítőkész. Kicsit féltem attól, hogy túlzottan nagy barátok Bicskával, de talán pont ezért jól kiegészítenék egymást és már csak a létszámarány miatt is nagy szükségünk lenne a munkájára. Mondjuk felosztanánk a területet, én elvállalnám, hogy Atillát kontrollálnám, te vállalhatnád Atyát, Maci meg kapná Bicskát. A Moderátor-csoportunk neve is utalhatna a szerepére, mondjuk nevezhetnénk Moderátorokat Moderáló Moderátorkontroller Moderátor Gang-nek is. A tökéletes egyensúly kedvéért kell még egy fiók-klub, az a Jogerős Csuja László Geddekas Fiókklub megkülönböztető nevet kapná, s oda nem kellene moderátor se, Laci barátunk saját magát moderálhatná. Olyan lenne, mint régen a "Ződön", amit Sanyi csinált neki. Ott nyithatna annyi témát, amennyire szüksége van, cserébe megkérnénk, hogy a Főklubba ne jöjjön át, majd mi igény szerint látogatjuk.
Szerintem nem vesznénk össze azon se, hogy melyikünk legyen a Klubvezetőt Kontrolláló Kontrollermoderátor poszt betöltője, akár rotációban is vállalhatnánk a feladatot, de erről azt hiszem, meg kell győzzük Atillát is. Meg kell neki magyarázni, hogy ez a kontroll a demokrácia miatt szükséges és elengedhetetlen, az ellen nem tiltakozhat, ha lenne a Klubnak Alaptörvénye, Szabályzata, akkor annak preambulumában is ez állna az első helyen.
Ha már egy ideje kontrollálunk itt, nem is kérdés, hogy majd meghívásos és nem önként jelentkezős alapon Munkabizottságokat is fölállítunk, én a Szabályzatmegalkotó Munkacsoportot fogom vezetni. Majd megbeszéljük, hogy természetesen a többit is. Te a Szakmai és Nem Szakmai Munkabizottság gazdája leszel, tiéd lehet a Humortalanság és a Sótlanság Munkabizottság is, Macinak meg majd találunk testhezálló feladatot, vezethetné a Medvetáncoltató Munkabizottságot, neki szántam a Dörmögőkórus, a Málnalévedelő, a Törökméz és Léleksport Munkabizottságokat. A Fióklubbal Foglalkozó és a Szarvapörköltfőző Munkabizottságokat meg majd menet közben kisorsoljuk a teljes demokrácia jegyében. Ha meg közben ellankadna a Klub, akkor feltétlenül egy Klubfelállító Munkabizottságot is fel kellene állítani és feltehetően komoly igény lenne egy Kimoderáltakat és Törölt-IP- és Nick-tulajdonosokat Rehabilitáló Munkabizottságra is. Idővel annak lenne a legtöbb dolga, különösen akkor, ha kölcsönösségi alapon apránként jól oldalba moderálnánk meg kitiltanánk innen mindenkit, a sapkásokat azért, a sapka nélkülieket meg amazért. Ja, meg kell majd egy Bocsika Munkabizottság is, annak is sok dolga lesz.
No, a részletek megbeszélésére még ráérünk, először beszéld meg Atillával a lépések sorrendjét, s kérlek, értesíts, ha a Klubvezetővel dűlőre jutottatok. Azért mondd meg neki, hogy rendkívül türelmesek vagyunk, de lehetőleg még holnap iktasson be bennünket. A demokrácia nem várhat tovább!
Hajrááá! Előre, Moderátorokat Moderáló Moderátorkontroller Moderátor Gang!