OMME IB, EB, OV, Küldöttgyűlés események

• 1411 válasz
  • 458175 megtekintés
Re:OMME IB, EB, OV, Küldöttgyűlés események
« Válasz #1380 Dátum: 2023. Március 27. 12:53 »
Vajon miért akarta negligálni az elnökség a demonstrációk megszervezéséről szóló szavazást? Van valakinek információja?

« Válasz #1381 Dátum: 2023. Március 27. 13:16 »
...és miért akarta átpasszolni a Profiknak?

*

oszkár

• 1226
« Válasz #1382 Dátum: 2023. Március 27. 19:16 »
 Attila!

Hol vannak a kamerák?

Sok kérdéstől megmentene mindenkit!!!!

« Válasz #1383 Dátum: 2023. Március 27. 19:55 »
Sajnos azt már rég leszavazták, az indok az, hogy mindig más a helyszín.
Egyébként az összes OMME összejövetel nyilvános, oda bárki bemehet.
Jah, hogy nektek dógotok vót a méhekkel?
Engem meg várt a két kis unokám, mégis az OMME Küldöttgyűlésén voltam, mert ezt vállaltam.
Nekem is lett volna még ezer dolgom, és én nem csak messziről kiabálok mint ti.
Nagyernyei Attila

*

Róka

• *
  • 25
« Válasz #1384 Dátum: 2023. Március 27. 20:28 »
Attila

Figyu tudomásom szerint te vagy aTolna Vármegyei Méhész Egyesület Elnöke ,aki annak az egysületnek ,a tagja te köteles vagy az érdekeit képviselni.Szerencsére te ott voltál, ne várd azt ,hogy a sok méhész oda toduljon ,annak jó vége nem lenne, hamar megráznák a vezetöség börét a semmit tevésért !!! Üdv Róka
« Utoljára szerkesztve: 2023. Március 27. 20:33 írta Róka »

*

leo

• 210
« Válasz #1385 Dátum: 2023. Március 27. 20:45 »
"Egyébként az összes OMME összejövetel nyilvános, oda bárki bemehet."   Nonszensz.

« Válasz #1386 Dátum: 2023. Március 27. 21:04 »
Róka!
Te se menj be tyúkólba.
Az OMME rendezvényeit ne keverd össze a bokszmeccsel.
Egyébként a tudatlanság nem betegség, csak szégyen.
Nagyernyei Attila

« Válasz #1387 Dátum: 2023. Március 27. 21:06 »
Sajnos azt már rég leszavazták, az indok az, hogy mindig más a helyszín.
Egyébként az összes OMME összejövetel nyilvános, oda bárki bemehet.
Jah, hogy nektek dógotok vót a méhekkel?
Engem meg várt a két kis unokám, mégis az OMME Küldöttgyűlésén voltam, mert ezt vállaltam.
Nekem is lett volna még ezer dolgom, és én nem csak messziről kiabálok mint ti.
Nagyernyei Attila
A Geddekas is mehet??

« Válasz #1388 Dátum: 2023. Március 27. 21:29 »
Off.
Attila!
Legyél szíves, ezeket a “dógotok vót” meg “fővásáló”  stb…  megnyilvánulásokat  mellőzni,  mert nagyon pejoratív a méhésztársakra nézve! ( pejoratív: A pejoratív kifejezés vagy pejoratív értelmű szó, sértő vagy sértő szándékú, lekicsinylő, megbecstelenítő becsmérlő jelzős szerkezet vagy elnevezés – főleg a politikában vagy egyéb vitás helyzetben, amelyet a másik féllel elégedetlen vagy arra dühös személy használ. Egyszerűen és másképpen: szitokszó. Forrás: Wikipédia)
Köszönöm! Üdv.
On.

*

Róka

• *
  • 25
« Válasz #1389 Dátum: 2023. Március 27. 21:36 »
Attila !
Itt lenne az ideje ,hogy abba hagyd a sok fröcsögést !!!
A többi forúmozotól igen sok kérdést kapsz ,amire nincs válasz !!! Ez miért van???

« Válasz #1390 Dátum: 2023. Március 28. 07:40 »
Beeznisz számon kéri rajtam, hogy miért ilyen módon reagálok?
Az a kérdésem, hogy ezekre a beszólásokra te, hogy válaszolnál?
"......annak jó vége nem lenne, hamar megráznák a vezetöség börét a semmit tevésért !!"
Véleményem szerint mindenkit a szintjén kell kezelni.
Róka, és Sancho Panza nem ütik meg a minimum szintet, ami ahhoz kéne, hogy én is "normális" hangnemben beszélgessek velük.
Már csak azt bánom, hogy reagáltam rájuk, mert így én is lesüllyedek hozzájuk, amit pedig nem szeretnék.
Üdv:
Nagyernyei Attila

*

Róka

• *
  • 25
« Válasz #1391 Dátum: 2023. Március 28. 12:51 »

Nézd Attila, én nem gondolom,hogy egy szinten vagyok veled . Viszont,a feltételzésem szerint Sanco Panza sem !!!
Egyszerűen nem értelek téged ,hogy a fától nem látod az erdőt.  Foggal-körömmel ragaszkodsz Bross Péterhez, pedig te is látod ,hogy az ágazat kifektetése a cèl!!!

« Válasz #1392 Dátum: 2023. Március 28. 13:32 »
Sajnos nehéz évek jönnek az ágazatra, ami felerősíti az egymás közötti állandó mocskolódást is, amit a méhészek amúgyis nagyon profin csinálnak. Akik meg igazán értenek hozzá, nem fogják elmondani amit tudnak, mert rosszindulatú furkálódó embereknek minek, igazuk is van. Meg is érdemli az ágazat a ritkítást. Hatalmas homály van a fejekben azzal tekintetben, hogy valójában mi történik. Lehet szidni az OMME-t és a vezetést mert valahogy nem akar szembeszállni igazán a hamis beáramló mézekkel. Azonban az egész rendezésére bizony Európai szintű változásokra lenne szükség. Ami el fog jönni, csak bírjuk kivárni.

« Válasz #1393 Dátum: 2023. Március 28. 20:05 »
Sajnos nehéz évek jönnek az ágazatra, ami felerősíti az egymás közötti állandó mocskolódást is, amit a méhészek amúgyis nagyon profin csinálnak. Akik meg igazán értenek hozzá, nem fogják elmondani amit tudnak, mert rosszindulatú furkálódó embereknek minek, igazuk is van. Meg is érdemli az ágazat a ritkítást. Hatalmas homály van a fejekben azzal tekintetben, hogy valójában mi történik. Lehet szidni az OMME-t és a vezetést mert valahogy nem akar szembeszállni igazán a hamis beáramló mézekkel. Azonban az egész rendezésére bizony Európai szintű változásokra lenne szükség. Ami el fog jönni, csak bírjuk kivárni.

Igazad lehet jönnek a nehéz évek! Azért mert a sok "okos" mások érdekeit szolgálja ki vagy a másik oladal meg olyan sötét báb az egyén hogy azt se fogja fel hogy felköpött majd aláállt! Akik értenek hozzá már rég milliomosok! akik meg nem azoknak egy élet is kevés hogy felmutasson valamit! Kell is ide a ritkitás de szerintem a hal fejét kellene kidobni elöször! MIlyen duma ez , hogy nem akar szembe szállni a beáramló mézekkel? HÁt nem ez a dolga?? mi a tökömért veszik fel a fejesek a lovét a jóéletbe már? Na akkor a nagyoknak meglehet mutatni mit tudnak tessék szépen helyrehozni amit elbasztak!!

« Válasz #1394 Dátum: 2023. Március 28. 21:38 »
Sancho, az OMME-s témát így látom ahogy te, erre próbáltam utalni finoman.