Hallgatag egyenlő Tomipapával.
Nem bírta ki, hogy ne jöjjön ismét közénk, de maradjon mert saját magát és csapatát égeti.
Sztárolja Tóth Pétert, meg mindenféle jegyzőkönyvet feltesz a Zöldre, ahol azt bizonyítja, hogy én még az akkori IB-vel is összevesztem neo ügyben.
Igen, a harcom a vegyszerek ellen nem most kezdődött!
Egyedüli méhészként ott álltam a Greenpeace szervezésében az FM előtt, és tiltakoztam a neok ellen.
Tóth Pétert nem láttam ott.
Tóth Péter a kárfelméréseihez a mai napig nem tud szabályosan mintát venni, ezt ezerszer leírtam, mivel nem ismeri el a nemzetközi trendeket.
Tóth Péter levelét Bross egy évvel megelőzte, melyet Dr.Darvas Béla előadásában a "Neonikotinoidok kábulatában" szépen összefoglal.
Tóth Péter a mai napig nem ismeri el a mintavétel szabályait, valamilyen egyéni megoldásai vannak, sok-sok millióért, aminek semmi köze a monitoringhoz.
És, hogy őt még Bross nem engedte dolgozni?
Állandóan ezt visítja, de a "monitoringnak" álcázott kárfelmérése közelébe senkit soha nem engedett, és a nemzetközi vizsgálatokra fittyet hányt.
Hol vannak a mérési eredményei ami alapján kijelentette, hogy....Magyarországon az OMME mérései alapján nem bizonyított a neonikotinoidok káros hatása?"
Sehol, mivel ilyen nincs!
Ez megbocsáthatatlanan, és ezért mossák a szennyesét, ezért támadnak, mert ezt a tényt így próbálják elkendőzni.
Tóth Péternek, mivel ő növényvédős, semmi érdekvédelmi vezetői múltja nincs!
Soha nem vezetett egy egyesületet sem.
Bross elleni gyűlöletük hajtja, és szekértolói ebben partnerek.
Ugyan ezt csinálták az elnökségen belül is, remélem ezt most már mindenki számára világos.
Nagyernyei Attila