OMME IB, EB, OV, Küldöttgyűlés események

• 1411 válasz
  • 458169 megtekintés
Re:OMME IB, EB, OV, Küldöttgyűlés események
« Válasz #1245 Dátum: 2020. Szeptember 02. 15:40 »
A kérdésem:
Egyik oldal szerint sem ő maga a hibás a széthúzásért. Mindkét oldal azt állítja, bezzeg ő nyitott az összefogásra. Akkor miért nem fogtok össze? Mi méhészek ezt szeretnénk.

Teljesen egyetértek! Kedves Méhésztársak, fogjunk össze, együtt sikerülni fog! Semmi szükség nincs a tudálékos tomipapáskodásra vagy a nagyképű jenősködésre.

« Válasz #1246 Dátum: 2020. Szeptember 02. 17:09 »
Igazad van Antal!
Összefogás kell nem a Bross féle basáskodás, aki nem hajlandó a többi elnökségi taggal együtt dolgozni!
Tóth Péter a mi elnökünk!
« Utoljára szerkesztve: 2020. Szeptember 02. 17:12 írta Hallgatag »

« Válasz #1247 Dátum: 2020. Szeptember 02. 19:44 »
Nézegettem a listát. Mármint, amit megosztottam a zöldről. Jó csapat. Jó elképzelések. Egy két embert én még hozzá írnák. Pásztor Zoltánt, Lászka Istvánt, Hegedűs Dénest.
 Jó nevek vannak a listán: Dr. Ludányi, Mészáros Józsi.
 Fiatalok, Ábrahám Péter, Dr. Zsíros, Varga Károly.
 Jó. A bemutatkozásuk. Kurva jó. Én el kell, hogy ismerjem.
 Szakmai szempontból jók a jellemzések.
Program jól áttekinthető, számonkérhető.
 Én egy két embert beáldozok közülük, mert nekem szimpatikus a netről Pásztor Zoltán, Lászka István. Én tettre kész új gárdát és új elnököt szeretnék.

Ja! És szerintem is, ha vége a választásnak össze kell fogni. Azzal akit a küldöttek választottak.
Nagyon bízok a változásban. De sokan így vagyunk vele.

*

buksi

• 466
« Válasz #1248 Dátum: 2020. Szeptember 02. 20:25 »
Tóth Péter a mi elnökünk!-hm.-mióta? Amióta lenézte Darvas B.professzort,v mióta mégis csak
problémás a neók?

« Válasz #1249 Dátum: 2020. Szeptember 02. 20:56 »
Ezt írja Hallgatag:
"Tóth Péter a mi elnökünk!"
Valamiről lemaradtam méhésztársak?
Nem szombaton lesz a választás?
Egyébként legyen a tietek, nekünk nem kell!
Nagyernyei Attila

« Válasz #1250 Dátum: 2020. Szeptember 02. 21:30 »
Buksikám aranyom!
Komoly problémának tünik, hogy nem érted a leírtakat.
Darvas prof bármit leírhat, főleg utólag, neki nem kell bemutatni hazai mérési eredményeket.
Tóth Péter összegyűjtötte a hazai bizonyítékokat, megírta levelét és aláírásra továbbította főnökének Bross Péternek, aki rátette nem pici seggét és több elnökségi határozat ellenére sem volt hajlandó a minisztériumnak egy évig továbbítani.
Ez alatt az egy év alatt szarrá mérgezték az állományunkat, történtek mintavételek de tisztességes eredmény a mai napokig sincs.

« Válasz #1251 Dátum: 2020. Szeptember 02. 21:40 »
Buksikám aranyom!
Komoly problémának tünik, hogy nem érted a leírtakat.
Darvas prof bármit leírhat, főleg utólag, neki nem kell bemutatni hazai mérési eredményeket.
Tóth Péter összegyűjtötte a hazai bizonyítékokat, megírta levelét és aláírásra továbbította főnökének Bross Péternek, aki rátette nem pici seggét és több elnökségi határozat ellenére sem volt hajlandó a minisztériumnak egy évig továbbítani.
Ez alatt az egy év alatt szarrá mérgezték az állományunkat, történtek mintavételek de tisztességes eredmény a mai napokig sincs.

Nem így volt, és ezt Te pontosan Tudod! Amikor már nincs érved, akkor elkezdesz gúnyolódni popsimérettel? A tied mekkora?

"A stílus az ember". Ez várható tőletek: ha valamit nem értesz, vagy nagyon nyomatékosítani akarod, akkor elkezdesz átmenni alpáriba.

Darvas Béla elolvasta a nemzetközi szakirodalmat. Tóth Péter, ha olvasta elhallgatta. Mindent magának kell mérni, csak magyar méréssel lehet megállapítani bármit. Hoci ide minden pénzt, mindent mi mérünk, nemzetközi irodalmat nem olvasunk.

Majd akkor tiltakozunk azok a kiváló kémiai anyagok ellen, amikor betiltották! Holnap lesz a DDT tüntetésetek is?

Einstein tévedett: Ha csak méheink vannak, már akkor leáldozóban az emberiség létjogosultsága!

« Válasz #1252 Dátum: 2020. Szeptember 02. 21:45 »
Igazad van Antal!
Összefogás kell nem a Bross féle basáskodás, aki nem hajlandó a többi elnökségi taggal együtt dolgozni!
Tóth Péter a mi elnökünk!

Tóth Péter jelentette ki, hogy nem tud együtt dolgozni sok emberrel, de megadja, akikkel együtt tud. Ez a listája. És még jó, hogy dícséred, amikor ott vagy a Tóth Péter listáján. Csak oda is kellene írni a nevedet a véleményedhez. Ugyanis nem egy mezei méhész beszél a HALLGATAG névként, hanem egy olyan ember, aki fenn van a listán!

Ugye Ugye!
Einstein tévedett: Ha csak méheink vannak, már akkor leáldozóban az emberiség létjogosultsága!

« Válasz #1253 Dátum: 2020. Szeptember 02. 22:13 »
Kedves K-R Jancsika!
Te úgy nem vagy ennyire buta, csak tetteted magad!
A Tóth Péter által végeztetett mérésekről még talán te is tudod, hogy a nébih labor végezte. Amikor sikerült hazai perdöntő bizonyítékokat, szerezni megirta a levelét.
Bross seggmérete, amit sokkal jobban ismersz mint én, pontosan elég volt ahhoz, hogy 2 vagy 3 elnökségi határozat ellenére sem jutott el a levél, egy évig a minisztériumba.
Írhatom ezt gúnyosan vagy szépen, ez a tény!

Tóth Péter megadott egy listát akikkel szívesen dolgozna együtt, számomra ez természetes.
Őt ahogy ismerem ettől függetlenül talán még veled is tudna együtt dolgozni.
Rólam csak annyit, hogy nem vagyok semmilyen posztra jelölve. Én csak egy egészen pici méhész vagyok aki nem vágyik semmilyen pozicióra, csak úgy "vidékiesen megmondva" kinyílik a bicska a zsebemben ha azt látom, hogy Bross barátoddal el akarjátok adni a méhészeket.

A nyúlós kaptárlevegöröl még semmit nem hallottunk!

« Utoljára szerkesztve: 2020. Szeptember 02. 22:17 írta Hallgatag »

*

buksi

• 466
« Válasz #1254 Dátum: 2020. Szeptember 02. 22:29 »
Hallgatag Aranyom!
Csak 1 év alatt történtek szarrá mérgezések?Előtte semmi?
Történtek minta vételezések,eredmény még most sincs,ki hallgatott veled együtt ez idáig,
csak Bross?És Mészi és csapata miért hallgatott?Te is ezidáig miért hallgattál?Most miért nem
hallgatsz a Múltra?

« Válasz #1255 Dátum: 2020. Szeptember 02. 22:41 »
Bukksikám aranyom!
Voltak mérgezések mindannyian tudjuk, de ha bejelentetted ha kijöttek a NÉBIH-től mintát venni, oszt nem találtak semmit.
Ha szóltál, esetleg Tóth Péter kijött mintát venni és a monitoring keretében vett mintát, de ez nem hatósági-hivatalos. Ez azonban csak közjegyző jelenlétében lenne hivatalos.
Mit szeretnél Péterre ráverni.
Bocs te nem Attila egyik + nickje vagy?? :-))

« Válasz #1256 Dátum: 2020. Szeptember 02. 22:55 »
“Kedves” Hallgatag!

Jó sok melót beleraksz madaracskám a neten való dezinformálásba.Szeretnétek megszerezni a korlátlan hatalmat.
Vajon miért vagy ilyen aktív,vajon miért kellene a haverokkal való közös OMME vezetés?
Megmondom én.
Kellene az OMME pénzek feletti korlátlan hatalom.
Ez itt a lényeg.
A PÉNZ.
MONEY,MONEY,MONEY.

Ismét kihangsúlyozom.Manipulálhattok,ferdíthettek,egy részét a méhészeknek megvezethetitek,lekenyerezhetitek.
De a többség nem hülye.Átlát a szitán.Látja mit műveltek a magas lovon ülve.Semmibe nézitek a méhészeket.
Hányingeretek van minden méhésztől.
Tudjuk,látjuk kik állnak mögöttetek,milyen acsarkodó szekértolóitok ,mekkora nagy dezinformátoraitok vannak akik időt nem sporólva alpári módon folyamatosan szidják,feketítik elsősorban Brosst.
Szégyen amit művel nagy haverotok Szenttamási.Stílusa,alpári írásai mindent elárulnak erről az oldalról.

De a méhészek bölcsek.
A többség elégedett a Brossi konszolidált állapotokkal.
A többség tudja milyen nehéz ellen szélben vitorlázni.
A többség tudja a széllel szemben nem lehet .....
A többség látja,hogy érte dolgoznak.
A többség szereti Bross Pétert,mert közvetlen segítőkész ember,aki     mindenkivel normálisan ,tisztelettel beszél.
A többség most is tudja hova kell az x-t húzni.

Csányi Antal
« Utoljára szerkesztve: 2020. Szeptember 03. 00:10 írta Csányi Antal »

*

buksi

• 466
« Válasz #1257 Dátum: 2020. Szeptember 02. 23:15 »
Azt hiszem értem,ha a NÉBIH nem csinált semmit,azért is Bross a hibás!
Nem vagyok senkinek senkije, de azt sejtem  mi van a háttérbe és tudom a pénz csinálta ezt,
nem a becsületes Jó Magyar régi szokás!

« Válasz #1258 Dátum: 2020. Szeptember 02. 23:43 »
Nézegettem a listát. Mármint, amit megosztottam a zöldről. Jó csapat. Jó elképzelések. Egy két embert én még hozzá írnák. Pásztor Zoltánt, Lászka Istvánt, Hegedűs Dénest.
 Jó nevek vannak a listán: Dr. Ludányi, Mészáros Józsi.
 Fiatalok, Ábrahám Péter, Dr. Zsíros, Varga Károly.
 Jó. A bemutatkozásuk. Kurva jó. Én el kell, hogy ismerjem.
 Szakmai szempontból jók a jellemzések.
Program jól áttekinthető, számonkérhető.
 Én egy két embert beáldozok közülük, mert nekem szimpatikus a netről Pásztor Zoltán, Lászka István. Én tettre kész új gárdát és új elnököt szeretnék.

Ja! És szerintem is, ha vége a választásnak össze kell fogni. Azzal akit a küldöttek választottak.
Nagyon bízok a változásban. De sokan így vagyunk vele.

Úgy látom egy kicsit közelítenek a gondolataink.
Pásztor, Lászka, Dr Hegedűs jó választás. Az alatta lévő két név mint írtad, beáldozható.
Hidd el változás így is meg úgy is lesz.

Üdv. jani bátya

« Válasz #1259 Dátum: 2020. Szeptember 03. 06:41 »
Hallgatag egyenlő Tomipapával.
Nem bírta ki, hogy ne jöjjön ismét közénk, de maradjon mert saját magát és csapatát égeti.
Sztárolja Tóth Pétert, meg mindenféle jegyzőkönyvet feltesz a Zöldre, ahol azt bizonyítja, hogy én még az akkori IB-vel is összevesztem neo ügyben.
Igen, a harcom a vegyszerek ellen nem most kezdődött!
Egyedüli méhészként ott álltam a Greenpeace szervezésében az FM előtt, és tiltakoztam a neok ellen.
Tóth Pétert nem láttam ott.
Tóth Péter a kárfelméréseihez a mai napig nem tud szabályosan mintát venni, ezt ezerszer leírtam, mivel nem ismeri el a nemzetközi trendeket.
Tóth Péter levelét Bross egy évvel megelőzte, melyet Dr.Darvas Béla előadásában a "Neonikotinoidok kábulatában" szépen összefoglal.
Tóth Péter a mai napig nem ismeri el a mintavétel szabályait, valamilyen egyéni megoldásai vannak, sok-sok millióért, aminek semmi köze a monitoringhoz.
És, hogy őt még Bross nem engedte dolgozni?
Állandóan ezt visítja, de a "monitoringnak" álcázott kárfelmérése közelébe senkit soha nem engedett, és a nemzetközi vizsgálatokra fittyet hányt.
Hol vannak a mérési eredményei ami alapján kijelentette, hogy....Magyarországon az OMME mérései alapján nem bizonyított a neonikotinoidok káros hatása?"
Sehol, mivel ilyen nincs!
Ez megbocsáthatatlanan, és ezért mossák a szennyesét, ezért támadnak, mert ezt a tényt így próbálják elkendőzni.
Tóth Péternek, mivel ő növényvédős, semmi érdekvédelmi vezetői múltja nincs!
Soha nem vezetett egy egyesületet sem.
Bross elleni gyűlöletük hajtja, és szekértolói ebben partnerek.
Ugyan ezt csinálták az elnökségen belül is, remélem ezt most már mindenki számára világos.
Nagyernyei Attila