Kedves Ferdinánd, ne csináld!
Érdekesnek tartom felvetésedet, hogy ti odaát a béke nagykövetei vagytok mind.
Amikor Tóth Péter kiválogatta a csapatát, ezzel kiásta végleg a csatabárdot a két tábor között.
Nem azt írta, hogy megválasztásom esetén bárkivel hajlandó vagyok együtt dolgozni a méhészekért.
Akkor ki szítja itt az ellentétet?
Ha ennyire tudja mit kell csinálnia miért tartotta álomvilágba illő elképzeléseit eddig magában?
Lassan ott tartunk, hogy Tóth Péter fogja megoldani a koronavírus ügyét is.
Szerintem ezt eltaktikázta, és írásiból a kapkodás, átgondolatlanság tükröződik.
Ebből látható, hogy nagy feladatot bíztak rá szekértolói, amire véleményem szerint az ő stílusát ismerve, alkalmatlan.
Egy saját magát sztároló, önimádó, sértődött ember aki akkor változott amikor a saját érdeke ezt kívánta.
Mindenki közül én ismerem legrégebben Tóth Pétert, amit ő a bíróságon ki is fejtett.
Barátok voltunk, de amióta a neonikotinoidok kérdésben az ő növényvédelmi szakértelmére hivatkozva Magyarország a neok betiltása ellen szavazott, teljesen ellene fordultam.
És most jön ezzel az álságos programjával?
Ne viccelj már Ferdinánd.
Béke akkor lesz, ha a növényvédő szerektől nem kell aggódnia a méhésztársadalomnak, de ehhez nem egy növényvédősnek kell vezetni az OMME-t aki a Növényvédő Kamara oszlopos tagja!
Aki ezt szeretné szavazzon rá.
Nagyernyei Attila