OMME IB, EB, OV, Küldöttgyűlés események

• 1411 válasz
  • 458207 megtekintés
Re:OMME IB, EB, OV, Küldöttgyűlés események
« Válasz #1230 Dátum: 2020. Szeptember 01. 22:10 »
Bocsánat. Én nem rosszindulatból tettem fel a Tóth Péterék programját.
Nem tudtam hogy ilyen gyűlöletet vált ki.
 Nekem ez egy jó program összeállításnak látszik.
 Mi a baj vele szakmailag?
 És ennyi emberből mind unszinpatikus? Nem létezik.
Miért gyülöli a méhész a másik méhészt?
Nagyernyei Attila, nemképzelhető el az, hogy a méhészek segítsék egymást? Ön tűnik a legindulatosabbnak. Valami oka csak van?
De mindenkit gyűlölni aki nem a másik jelöltet támogatja? Miért?

*

Nb18

• 797
« Válasz #1231 Dátum: 2020. Szeptember 01. 22:36 »
Olvasgass vissza egy kicsit.....

« Válasz #1232 Dátum: 2020. Szeptember 01. 22:58 »
Nyugodj meg Nb18.
Jobban ismeri Ferdinánd a klubbon megjelent írásokat mint mi.
Ő is a “jómadarak” közül az egyik,vagy ami még CSÚNYÁBB a szekértolóik egyike.
Többet írt ide mint Te
Dezinformált,ferdített,csusztatott már itt rengetegszer
Volt már nick neve vagy egy tucat.
Már csak ebből is látszik mekkora Grál lovag.

Valakikkel szerencsére nem számoltak ezek a “jómadarak”.
Mégpedig a szakikkal!
Na vajon miért írom ezt?
Hiszen az előző választáskor a szakik nem éppen Bross párti tevékenységet fojtattak.
Lehet,hogy akkor is csak látszat tevékenység volt?

Szabad a vásár.
Lehet tippelni,vajon mire is utalgatok.
Á?Á!Á?Á!
Én majd csak a választás után fedem fel a kártyáim.Hipp hopp itt a szombat,már csak 4-et kell aludni.
És akkor úgy is kiderül-jól “gondolom-é amit most gondolék”.

Csányi Antal
« Utoljára szerkesztve: 2020. Szeptember 01. 23:27 írta Csányi Antal »

« Válasz #1233 Dátum: 2020. Szeptember 01. 23:12 »
Bocsánat. Én nem rosszindulatból tettem fel a Tóth Péterék programját.
Nem tudtam hogy ilyen gyűlöletet vált ki.
 Nekem ez egy jó program összeállításnak látszik.
 Mi a baj vele szakmailag?
 És ennyi emberből mind unszinpatikus? Nem létezik.
Miért gyülöli a méhész a másik méhészt?
Nagyernyei Attila, nemképzelhető el az, hogy a méhészek segítsék egymást? Ön tűnik a legindulatosabbnak. Valami oka csak van?
De mindenkit gyűlölni aki nem a másik jelöltet támogatja? Miért?
Ebből az írásból ismét kiderül kikkel állunk szemben.
Szerencsére a méhész ember nem hülye.Átlát a szitán.Ehhez a mesterséghez kell csak igazán az ész.
Főleg a “mai világban” amikor még a csapból is méreg folyik.

Csányi Antal

« Válasz #1234 Dátum: 2020. Szeptember 01. 23:33 »
Ferdinánd!

Nincs ezzel semmi baj, hogy ideírtad. Csak hát bizonyos szemszögből nem csillog ez oly szépen mint ahogy az írója vagy inkább kitalálója gondolja.

1. Az a személy akarja rendbetenni az OMME gazdálkodását aki maga is részesült a vagyonvesztésből,olyan személyek bevonásával akiknek akár közük is lehetett hozzá. Egyébként az EB jelentése szerint az OMME működése és gazdasági helyzete stabil.
   Olyan személy beszél a Nemzeti Programos pénzekkel való takarékosságról aki szinte a legnagyobbat kanyarítja belőle.
   Olyan személy beszél az OMME-val kötött vállalkozói szerződések rendbetételéröl aki tavaj a novemberi küldöttgyűlésen ellene beszélt az erre való próbálkozás első lépésének.

2. Nem a méhészek feladata a gazdák oktatása s annak finanszírozása. Tegyék meg ezt a
   mérgek gyártói vagy forgalmazói.

3. Ha ez cél, akkor vajon mi a fenére vette fel a monitorig pénzt 15 éven keresztül?

A többi pont szerintem csak általánosság és bla-bla. Példa: "méhész vezetői utánpótlás kinevelése" ez egyszerűen nevetséges. Látom lelki szemeim előtt:tanfolyam leendő elnökségi tagoknak. :D

Üdv. jani bátya

« Válasz #1235 Dátum: 2020. Szeptember 01. 23:47 »
Szuper vagy bátya!

Röhej az egész görcsölésük a lejárató kampányuk.

Csányi Antal

*

buksi

• 466
« Válasz #1236 Dátum: 2020. Szeptember 02. 06:33 »
Mindig is voltak érdeked a vezetőségben,de a méhek,méhészek kárára méreg és vegyszer támogatás miért kellett 15éven át,most meg hirtelen átvizsgálni,tiltani kellene?-későn ébredni sőt
felébredni most több mint fura.

« Válasz #1237 Dátum: 2020. Szeptember 02. 08:32 »
Kedves Csányi Antal, Jani bátya!

Most én is ellenség lettem, mert megosztottam egy programot?
Ezért kerüljük el a fórumot. Ez a mérhetetlen útálat és gyűlölet, undorító.
Úgy érzem ezután is megleszek fórumozás nélkül. Minden csatlakozó méhészt földbe tapostok, ha feldob valamit megvitatásra?
Szekértoló, ezek fajtája, közellenség valaki szerinted Anti, ha beír hozzátok?
 Maradjatok csak. Várjátok, hogy csatlakozzanak méhészek az egyszemélyes fórumotokhoz.
Gratulálok! Elköszöntem. Szervusztok!

« Válasz #1238 Dátum: 2020. Szeptember 02. 08:55 »
Kedves Ferdinánd, ne csináld!
Érdekesnek tartom felvetésedet, hogy ti odaát a béke nagykövetei vagytok mind.
Amikor Tóth Péter kiválogatta a csapatát, ezzel kiásta végleg a csatabárdot a két tábor között.
Nem azt írta, hogy megválasztásom esetén bárkivel hajlandó vagyok együtt dolgozni a méhészekért.
Akkor ki szítja itt az ellentétet?
Ha ennyire tudja mit kell csinálnia miért tartotta álomvilágba illő elképzeléseit eddig magában?
Lassan ott tartunk, hogy Tóth Péter fogja megoldani a koronavírus ügyét is.
Szerintem ezt eltaktikázta, és írásiból a kapkodás, átgondolatlanság tükröződik.
Ebből látható, hogy nagy feladatot bíztak rá szekértolói, amire véleményem szerint az ő stílusát ismerve, alkalmatlan.
Egy saját magát sztároló, önimádó, sértődött ember aki akkor változott amikor a saját érdeke ezt kívánta.
Mindenki közül én ismerem legrégebben Tóth Pétert, amit ő a bíróságon ki is fejtett.
Barátok voltunk, de amióta a neonikotinoidok kérdésben az ő növényvédelmi szakértelmére hivatkozva Magyarország a neok betiltása ellen szavazott, teljesen ellene fordultam.
És most jön ezzel az álságos programjával?
Ne viccelj már Ferdinánd.
Béke akkor lesz, ha a növényvédő szerektől nem kell aggódnia a méhésztársadalomnak, de ehhez nem egy növényvédősnek kell vezetni az OMME-t aki a Növényvédő Kamara oszlopos tagja!
Aki ezt szeretné szavazzon rá.
Nagyernyei Attila

« Válasz #1239 Dátum: 2020. Szeptember 02. 09:51 »
Tóth Péter programhirdetése margójára !

Sok értékes godolatot/ötletet/elképzelést hoz felszínre. Ezek  ismertek a méhész társadalom számára.
Kár,hogy új elemeket nem tartalmaz. Érdem, hogy ezeket az elképzeléseket egy helyütt találjuk.  A jövőbeni együttműködödés- együttmunkálkodáshoz személyeket nevez meg,ami egy meghatározott irányvonalra utal. Emberi erőforrás szempontjából -főleg méhész,és gazdasági/gazdálkodási szakmai oldalról- megfeletehető akár egy karriertervezésnek.
A stragégiai gondolkodás azonban azt mondatja velünk, hogy legalább fele részben ilyen fontos, hogy :.Milyen közegben is tevékenykedünk?,Mi a partnerkörnyzet? Milyen szevezetet képzel el ? Mi a szervezet stratégiája? Milyen típusú szervezet hozhatja a leghatékonyabb  érdekérvényesítést?
A felvetéseimet rövidre fogtam.   

A fórumozókhoz:
  A szabad vélemény nyilvánítás nem téveszthető/mosható/keverhető össze  a szabadossággal ,egymás ócsárlása pedig valami olyasmire hajaz, hogy " a fagyi visszanyal".

« Válasz #1240 Dátum: 2020. Szeptember 02. 10:04 »
Kedves Csányi Antal, Jani bátya!

Most én is ellenség lettem, mert megosztottam egy programot?
Ezért kerüljük el a fórumot. Ez a mérhetetlen útálat és gyűlölet, undorító.
Úgy érzem ezután is megleszek fórumozás nélkül. Minden csatlakozó méhészt földbe tapostok, ha feldob valamit megvitatásra?
Szekértoló, ezek fajtája, közellenség valaki szerinted Anti, ha beír hozzátok?
 Maradjatok csak. Várjátok, hogy csatlakozzanak méhészek az egyszemélyes fórumotokhoz.
Gratulálok! Elköszöntem. Szervusztok!
Nem vagy Te új csatlakozó Ferdinánd.
Te egy nagy keverőgép vagy aki próbálja a méhészeket dezinformálni.
Itt voltàl és itt leszel ezen a fórumon is és többin is,ezerféle nick neveddel.
Ha egy személyes a fekete-fehér méhészklub,miért akarsz Te itt új névvel bármit is megvitatni?
Ebből is kiderül hogy lódotasz,manipulálsz.
Hülyének nézitek a méhészeket?
Ezen buktok el.

Csányi Antal

« Válasz #1241 Dátum: 2020. Szeptember 02. 10:58 »
Antal unszolásának engedve, maradok! Tényleg szűsz vagyok még itt, de ez nem ok a nemi közeledésre.
Tisztelettel kérdezek valamit. Beidézek valamit a Méhész Fórumról. Ebből láthatjátok, hogy indkét oldal a másikat okolja a széthúzás miatt.

"Szomorú, hogy Bross és a sleppje még mindig az ellentétek kidomborítását preferálja és nem a konstruktív párbeszédet, de aki olyan kampánymenedzsert választ, mint Nagyernyei, aki (elnökaspiránsi, majd elnöki instrukcióra) már a második ciklusban is az ellentét szításának és a mocskolódásnak "setét angyala", az megérdemli, hogy ne a megbékélés és az együttműködésre nyitott egykori elnökként jegyezzék az annalesekben, hanem a békétlenség és hazug szakmapolitikai hablatyolás "szakértőjeként".

A kérdésem:
Egyik oldal szerint sem ő maga a hibás a széthúzásért. Mindkét oldal azt állítja, bezzeg ő nyitott az összefogásra. Akkor miért nem fogtok össze? Mi méhészek ezt szeretnénk.

*

buksi

• 466
« Válasz #1242 Dátum: 2020. Szeptember 02. 11:37 »
A zöldön írja Dr.Zs. Különös Választás.Hát igen.Szerintem is szomorú,főleg az ha valakit 15 év távlati munkából sem lehetett megismerni,az is tudható a kampányban lehet ígérni fűt, fát,
de miért csak Bross a felelős?-sokan felelősek azért,hogy ilyen lett a méhész közösség,főleg
akik ebből még hasznot is húztak!

« Válasz #1243 Dátum: 2020. Szeptember 02. 13:17 »
Véleményem az hogy a leendő OMME vezetése ugyan olyan vegyes lesz mint most. Kérem,talán sok méhész nevében,nyilatkozzanak a jelöltek arról hogy a leendő többségi szavazással meghozott döntéseket utólag nem vitatják nem támadják,még ha kisebbségben is maradtak véleményükkel.Biztos hogy fontos az elnök személye,hisz nem csak elnök hanem egyesületünk arca is,de csak egy szavazat az elnökségben és rá kötelező,mint ahogy a megválasztott vezetőkre is kötelező kellene hogy legyen a többségi döntések segítése.

szs

« Válasz #1244 Dátum: 2020. Szeptember 02. 15:24 »
K-R Jancsika, valamiért nem válaszolta meg a kérdésem, a nyúlósos kaptárlevegő páciensekre gyakorolt hatásáról.
Úgy látom mástól kell megtudnom, hogy is volt ez.

No mindegy, hoztam egy kis olvasnivalót a zöldről. Hátha valaki nem olvasta:

Idézetet írta: Pöte
Idézetet írta: Nagyernyei Attila
...Az ellentétet az vagy azok szítják akik kijelentik, hogy kivel akarnak együtt dolgozni, és kivel nem.
Egy elnöknek azzal kell, kellene együtt dolgoznia akit a küldöttek megválasztottak...

Látod Attila, böszmeséged ismét kellemetlen helyzetbe hoz téged is és az általad fanatizált Brosst is.
Kicsit tekintsünk vissza és nézzük meg, hogy ki szítja az ellentéteket és ki az aki fittyet hány a szavazók, a küldöttek és az OMME tagságának akaratára! Igen, Bross az aki sem elnöki tisztségére sem az elnökségi tagokra (Tóth Péter tekintetében a legtöbb, ha jól emlékszem 176!) szavazó küldöttekre nincs tekintettel akkor amikor nem hajlandó együttműködni azzal akivel éppen nincsen kedve. Neki azzal kell, kellene együtt dolgozni akit mellé osztott be a tisztújító küldöttgyűlés. E helyett nyilvánosan is kijelenti, hogy ő nem hajlandó.
Például, 2019 decemberében én is ott voltam azon az elnökségi ülésen ahol Bezzeg László kérdésére kijelentette, hogy négy bizonyos elnökségi tagnak nem hajlandó anyagokat továbbítani. Erről történetesen hangfelvételem is van...
Ennek tanúi voltak a 2018-as őszi küldöttgyűlés jelenlévői, amikor az abban az évben országosan mérgezési károkat szenvedtek méhészek, ennek ellenére a tagság igényével és érdekével szemben Bross nem adott át információkal Tóth Péternek sem az ügyben. Ekkor kérdést intéztem az elnökség felé, hogy legalább ekkora, országos jelentőségű ügyekben tegyék félre az ellentéteiket és dolgozzanak együtt a magyar méhészek érdekében. Igen, ekkor verte ököllel a pulpitust Bross és kiabálta, hogy itt ő az elnök és vegyük tudomásul, hogy ő nem hajlandó akár csak emailek küldésekor "másolatot kap" rovatba neveket írni.
De visszamehetünk az utolsó megválasztása utáni első OV-ra amikor azzal a monológgal kezdtve, hogy már bánja is, hogy elvállalta a megszavazott tisztséget ugyanis az elnökség nem hajlandó úgy működni ahogyan ő szeretné.
Ezt érdemlik a magyar méhészek? Hogy érdekeikkel és szavazatukkal szemben, rájuk fittyet hányva működjön szakmai érdekképviseletük?
És itt válaszolnék még azon kijelentésedre, miszerint megválasztásom (megválasztásunk) esetén, hogy lesz a képemen bőr egy asztalhoz ülni olyan személlyel akiknek hibáiról szót merek emelni?! Ahogy leírtam a választott tisztségviselőknek lelkiismeretük és tudásuk, de leginkább az őket megválasztott küldöttek akarata szerint kell dolgozni. Azzal akit mellé rendeltek! Én ennek állok elébe.