Visszatérve Jani bátya tegnapi írására, abban röviden, tömören minden benne volt.
Sokan azzal vádolnak engem is (sőt van aki javasolja az egyesületből való kizárásomat) hogy én szítom az ellentétet a két tábor között.
Ezt maximálisan visszautasítom, és rögtön meg is indoklom én, hogy látom.
Az ellentétet az vagy azok szítják akik kijelentik, hogy kivel akarnak együtt dolgozni, és kivel nem.
Egy elnöknek azzal kell, kellene együtt dolgoznia akit a küldöttek megválasztottak.
Itt álljunk meg egy szóra!
A mostani ciklusban ez működött?
Egy frászt!
Négy elnökségi tagnak semmi más célja nem volt, csak Bross elgáncsolása.
Ezek az emberek most is ellene indulnak, mely lerántja róluk a leplet, amit én eddig is tudtam.
Úgy nem lehet irányítani egy egyesületet, hogy pl. egy OV-n az egyik elnökségi tag odasúgta Brossnak....majd a bíróságon találkozunk ezért.
Most ő az egyik legnagyobb szó-szóló, de remélem tiszavirágéletű lesz a tündöklése.
Szegény Varga Karcsi is szeretné az árkokat betemetni, de azt tudomásul kell venni, hogy lehetetlen.
Egyik oldal pár nap múlva elvérzik, és akkor fejet illik hajtania a győztes előtt.
Győztes?
Nem kívántam senkit nevesíteni, de mondjuk egy Dr. Ludányi nem túl régi írása még mindig itt van előttem....Bross és bandája.
Folyathatnám a sort kik verbuválódtak Tóth Péter zászlaja alá, de kár.
Jani bátya szépen összefoglalta.
Választási programjuk csupán két szó...Brosst " el kell kergetni".
Van egy rossz hírem számukra.
Bross oldalán is van egy jókora csapat, akik ezt meg fogjuk akadályozni, és megpróbálunk olyan szaktekintélyeket, tenni akaró (nem betartó) méhésztársakat az elnökségbe delegálni akik dolgozni is akarnak, majd 4 év elteltével legalább veszik a fáradtságot és beszámolnak az elvégzett munkájukról.
Tóth Péternek növényvédősnek ez sem sikerült, mind sok egyéb.
Őt hátulról tolják, de nagy rá a zakó...
Nagyernyei Attila