OMME IB, EB, OV, Küldöttgyűlés események

• 1411 válasz
  • 458161 megtekintés
Re:OMME IB, EB, OV, Küldöttgyűlés események
« Válasz #345 Dátum: 2016. Október 31. 20:47 »
"És még az Ellenőrző Bizottság is kiröhögte?!"

Jó lássuk a számokat, hagy röhögjek Én is egy jót!  ;D ;D ;D ;D ;D
Szabó György

Az életben egy dolgot jól jegyezz meg!
Az emberek soha nem változnak,
csak te ismered meg őket jobban!

« Válasz #346 Dátum: 2016. Október 31. 21:07 »
Bálint előszeretettel alkalmazza a szerencsétlen szót! Mondom én, hogy itt néhány begyakorolt jelzőn és kifejezésen kívül mást képtelenek vagytok használni, mert nem létezik a fogalomtáratokban! Sőt, mint olyan maga a fogalomtáratok sem létezik! Bálint, közkedvelt és népszerű mondás, hogy "bagoly mondja verébnek..." meg hogy  "mindenki magából indul ki" (Hoppá, bocsi! Lehet, hogy még ezeket sem ismeritek? Nem is idézek többet, nem akarlak kellemetlen helyzetbe hozni  a műveltségeteket illetően!  ;D)

« Válasz #347 Dátum: 2016. Október 31. 21:18 »
Ne terelj! Éjjel a magányodban meg majd szembesülj azzal, amit írtam! Sírhatsz is majd egy kicsit, nem fogja látni senki.

« Válasz #348 Dátum: 2016. Október 31. 21:42 »
Bálint!
Neked is az a módszered, mint Attilának? Te is visszadobod nekem ezt az "éjszaka elgondolkodni témát", azt, amit én javaslok neked? Lehetnél kicsit eredetibb és kitalálhatnál valami önálló gondolatot! Tudom, elég megerőltető dolog lehet ez...! De így meg nem hiteles!

« Válasz #349 Dátum: 2016. November 01. 00:47 »
Málnazabálokám!

Te aztán hiteles vagy!
Ki találtátok a haverokkal,hogy megtámadjátok ez a fórumot.
Egyfolytában itt lógsz,lógtok a neten.
Sároztok olyanokat akik sokat tettek a közért.
Ismered te ezt a szót?
Szerintem csak az ide nekem mindent,ide nekem mindent az OMMÉ-ból
szavakat használja egy ideje az agyad.
Lehet,hogy zakatolnak az agysejtek azon is,hogy hogyan lehetne
ezt a klubbot ellehetetleníteni.
Jobban jársz ha azon töröd azt a kis buksidat,hogyan nyúlhattok
le még többet a közösből.
Nagy kultúrája van ma-no meg régebben is- Magyarországon,
van kitől tanulni,szinte csak olyanok szaladgálnak manapság.
Az xxx mire utal a másik nick nevedben.
Talán analfabéta vagy?

Csányi Antal

*

főnix

• 104
« Válasz #350 Dátum: 2016. November 01. 08:49 »

Jobban jársz ha azon töröd azt a kis buksidat,hogyan nyúlhattok
le még többet a közösből.
Nagy kultúrája van ma-no meg régebben is- Magyarországon,
van kitől tanulni,szinte csak olyanok szaladgálnak manapság.
Az xxx mire utal a másik nick nevedben.
Talán analfabéta vagy?

Csányi Antal

Anti!

Te úgy láccik még nem vagy elég tájékozott és nem halottad a sztorit. Tudja ám az a Félix hogy miért irja három iksszel a nevét. Az egyik valaki keresztneve, a másik  a vezeték a harmadikból meg aszt tudhatjuk hogy ledoktorált. Ez a félix lehet hogy nem is fél hanem egészen tájékozott és ő is halotta sztoritamit már mindenki halott csak te nem. Aszt mesélik hogy a sokadik auditnál az Elnök (nem a Mészi) el akarta vinni a Hivatalból a káefté iratokat. A hivatalvezető meg aszt kérte hogy vegye át a paksamétát papiron. A Péter meg az elismervényre meg alá kanyaritotta a nevét: XXX. Innen tudja azóta mindenki hogy a Péter is ledoktorált nem csak a volt fő szerkesztő. Péter bisztos viccnek szánta aszt hogy doktorként irja alá az elviteli papirost de az a fél X nem vette a lapot. Az az aláikszelt el ismervény megvan ám a Küldött vgy Köz gyülésen (nem tudom melyik az épen érvényes) megnézhetik a Küldöttek ha kiváncsiak rája. Asztán akkor arra is lesz alkalom hogy megkérdezzék miért kelett a Péternek még egy olyan audit a káeftéről. meg aszt is hogy a Péter miért fizette ki elöre a pénzt mikor még nem is teljesitett az ügyvéd. Aszt is mongyák hogy amit az a pénzért küldött az nem audit hanem az egy nagy rakás meg az ügyvéd nem is volt hajlandó elmenni az elnökségire hogy elmondja ott is mit vizsgálodott. Igaz aszt is suttogják hogy a Péter is megmonta hogy Ő monta neki hogy ne menjen oda a sok jogvégzet elnökségi tag közé. A multkor az se sült valami jól el amikor a Sóós ügyvéd bement és aszt mondta a péternek hogy hazudik és magánlevelez a hivatalos ügyekben. Majd a Gyülésen bisztos kiderül hogy volt. Egyébként semmi baj azzal a három ikszel abbol is láccik a Pétertől még mindig tanulhatnak a pupákok. Ha mást nem humort bisztos. A pénzlenyulást meg bisztosan nem az Elnöktől tanulták a Péter soha nem nyult volna az összekuporgatott Péterfilléreinkhez. Több esze van annak mint három elnökségnek egybe meg tisztességes is. Láccik abból is hogy most két céget is megakart versenyeztetni az információs fejlesztésekre de megint megpróbálták átvágni mert mindegyik cég FA. Az egyik információs cég meg igazándiból nem is információs fejlesztő cég. Az elnökségből valamelyik bizalmatlan alak utánnuk  nézett és kiderült hogy a eggyik cég egy handlé és használt cuccokkal kereskedik a másik akit a Péter egy jó barátja ajánlott az is fa de az ajálló barát barátnője az egyik cégvezető. Ebböl is látzik hogy a Péter mindenkiben igyekszik megbizni és nem Ő tehet arról hogy már a csipeknél is átvágták meg lenyulták az ommet. Ő meg nem szeret pereskedni oszt inkább aláirta és kifizette azokat amiket nem is teljesitettek. Igaz hogy az az átvágás nem okozott nagy kárt mert a cuccok ma is megvannak a raktárban a pénzt meg el lehetett számolni valamijen jogcimen. A Jani bátya mondta hogy a nemzeti programban volt elszámolva. Majd az Attila is bisztos elmondja mijen jók voltak a csipek és csak azok fikázzák akiknek nem jutott ez az eszükbe. A Félix meg nem analfabéta de jó lenne tudni hogy kicsoda mert az láccik hogy jolinfrmalt. Hátha ő is megpálfordulna és inkább támogatná az elnököt meg a többi érte dolgozó klubtagot. Az bisztos hogy nem an alfa béta mert szimbolikában is tud gondolkozni. Aszt irta: fél x. Lehet hogy fél valamitöl, Mondjuk ő is félti a törvényességet mint itten ojan sokan. Mástól is félhet persze. Ha meg nem félelem hanem  mennység az a fél akkor nem mindeggy melyik felét vágjuk le az iksznek. Ha az alját akkor marad egy V betü. Az lehet hogy Viktóriát jelent. Az meg lehet hogy a barátnője neve de a győzelmet is lehet vele mutatni. Ha nem keresztbe hanem hoszába vágja félbe ikszet az akkor meg akár irányt is mutathatna de akár kissebb-naggyob jelet is jelenthetne. ha az alja marad az meg olyan mint a háztető. lehet hogy ez a fél X végre a megbékélést szeretné tető alá hozni? majd ezen is gondolkoggy el Anti!

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #351 Dátum: 2016. November 01. 09:06 »
Tomipapa!

Főnix-nek álcázod magad, de nagyon rosszul. Aki tényleg nem ismeri a helyesírást, az nem így fogalmaz és nem így hibázik a helyesírásban.

Tudatosan zavarosan fogalmazol. de ez jó így. Magadnak is gondot okozol vele.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #352 Dátum: 2016. November 01. 09:19 »
Macikám!

Vagy tagja vagy az Elnökségnek, vagy nagyon közel vagy a HATOK csoportjához. Olyan információkat osztasz meg, amit csak az elnöségi ülésen résztvevők tudnak, sőt az én beszámolómban sem szerepel.

Jön a küldöttgyűlés és kavarnotok kell. El kell riasztanotok a jó érzésű embereket a közélettől. Rá kell vennetek Brosst, hogy titkoljon el mindent, legyen minden zárt, antidemokratikus és ott a többség belekényszeríti majd Brosst olyan dolgokba, amiből már nem fog tudni kilábalni.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

« Válasz #353 Dátum: 2016. November 01. 17:51 »
Hűűű főnix! Micsoda infók birtokában vagy! Tényleg xxx-el írta alá talpig becsületes, jószándékú elnökünk azt az átvételi elismervényt?!
És akkor kérdezem én: hogy is tehetett ilyet egy felelős pozícióban lévő ember, az OMME ELSŐ EMBERE??? És ezek után tudja valaki is, hogy konkrétan hová vitte azokat az anyagokat? A Kft. hivatalos dokumentációját? Tényleg ahhoz az ügyvédhez, aki azt a nevetséges auditot lapátolta össze?! Vagy egy közeli fénymásolóba?! Hogy esetleg később fel lehessen használni olyan üzleti információkat, árakat és számokat, amik ha kikerülnek és mások alámennek, könnyen tönkretehető a Kft.? Mert ez a nem titkolt szándék, ugye?!
Ez az informatikai árajánlat kérdés is megéri a pénzét! Használtruha kereskedő cég?! Gyerekek, mi ez itt, az alvilág?! Majdnem! Összefonódva Mutyisztánnal! A pofám leszakad! És még ő akar jót ennek a szervezetnek?! Habár szokták volt mondani: a pokolba (alvilágba) vezető út is jószándékkal van kikövezve...

« Válasz #354 Dátum: 2016. November 01. 18:03 »
Én csak egyet kérdeznék.

A papírokkal nem az ügyvezető úrnak kellet volna átballagni a megfelelő helyre?
(Természetesen minden átadott dokumentumról fénymásolat, azokról tételes átvételi jegyzőkönyv.)

Az elnök úr utasíthatja-e munkavégzésre az ügyvezető urat vagy az kedve szerint cselekszik,
mert úgy-e úgysem tudják elbocsájtani?  :-[
Szabó György

« Válasz #355 Dátum: 2016. November 01. 18:38 »
"A pofám leszakad!"

Túl vastag a bőr, Maci úr?  ;)
Szabó György

« Válasz #356 Dátum: 2016. November 01. 19:07 »
 Maci a méhesben !
Mondom én, hogy nem az a baj, hogy a méhészek tartják életben a Kft.-t mert veszteséges, hanem az a baj, hogy a tulajdonos el merte vinni azokat a papírokat, amit az ügyvezető kérésre sem tett meg, sőt a 2014-esről azt állította, hogy odaadta, aztán kiderült, hogy mégse.
Ez a ferdítés, félrebeszélés nem sokáig fog működni.
Bár ha az EB is titokban akarja tartani, akkor még megy egy darabig.
Nagyernyei Attila

« Válasz #357 Dátum: 2016. November 01. 20:07 »
Attila!

Nem lehet hogy túl sürgősen kellett az az anyag, és nem maradt idő 2 év teljes anyagának tételes másolására és átadására? Ez is benne van ám a pakliban! Meg az is, hogy ügyvezető úr akkor még megbízott annyira elnök úrban, hogy nem analfabéta és aláírásával fogja vállalni az átvételt. Csak azért mondom, hogy merengjünk el kicsit ezen a lehetőségen is! Ne csak egy oldalról közelítsük a dolgok magyarázatát, főleg, hogy egyőnk sem volt jelen!
És még egy dolog, amit felfedeztem főnix iménti szemléletes tájékoztatásában: előbb lett kifizetve az ügyvéd, mint hogy teljesítette volna megbízatását?! Ez meg hogy jött össze?! Ti a privát életetekben is mindent kifizettek előre, mielőtt az megvalósulna? A mézkereskedő nektek előre fizet  a mézért, még mielőtt odaadnátok neki? Mostanában ez lett a módi az OMME vagyon felelős kezelésére? Csak hogy tisztán lássatok: OMME vagyona = méhészek (tiétek is!) vagyona! Ennek viszont kicsit hűtlen kezelés szaga van. Na meg a főnix által vázolt 2 informatikai árajánlat körül is ilyesmi bűzlik!

« Válasz #358 Dátum: 2016. November 01. 20:17 »
Antika!

Idézlek:
"Az xxx mire utal a másik nick nevedben."

Könyörgöm, hagyd már abba ezt az állandó vegzálásomat a nick nevemmel, meg hogy ki lehet, mi lehet, mert már nagyon szánalmas, és totál lejáratod magad! A postással nem akarsz beazonosítani?! Még hogy xxxfélix?! Ezt már tényleg kikérem magamnak! Ennyire kezdőnek nézel?!
A másik: az orrom alá dörgölitek, hogy milyen jól informált vagyok, és biztos a HATOK-ba tartozom. Ti olvassátok is ezt a fórumot és a hozzászólásokat? Minden infóm innen van! Ez a leghitelesebb hírforrás, itt mindenről tudomást lehet szerezni első kézből! Szerintem lassan már az elnökségi tagok is itt fognak böngészni infóért az ülések előtt, ha már első emberük nem veszi a fáradtságot, hogy tájékoztassa őket! Itt tutira minden beszerezhető!

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #359 Dátum: 2016. November 01. 20:43 »
QUQURIQ !!!

Nem a vita kedvéért írom...

"előbb lett kifizetve az ügyvéd, mint hogy teljesítette volna megbízatását?!"

Soós úr is ki lett fizetve, de a mai napig nincsen alapszabályunk.
Itt nem a kifizetés a lényeg!
Be van-e jegyezve az OMME?
Elkészült-e a vizsgálati anyag?
..ha elkészült, úgy minden OMME tagra tartozik, bármi legyen is a vizsgálati eredmény.
Ezért is fizetjük a tagdíjat...

Kiskakas