QUQURIQ!!!
Kedves Vivaldi!
Az elbeszélésed eleje még tetszett is!
Miért? mert leírtad, hogy félted az OMME-t!
Na látod!
Mi is féltjük, csak mi teszünk érte, hogy ne kelljen féltenünk…
Nem az 1400 Ft-ról van szó!
Arról, hogy az az ötvenes évektől van egy szaklapunk, ami mindenkié „volt” nem csak az OMME tagoké!!! Ez megint egy diszkrimináció!
Kik találták kií?
Az eljárást jobb ha nem feszegetjük, mert valaki illetéktelen beleolvas az írásainkba, és a versenyhivatalnál van a feljelentés…
Az OMME honlapon csak két hónap késéssel jelenik meg a méhészet c. régi szaklap!
Ez is diszkrimináció!
Csalás , hazugság az egész újság ügy!
Lehet, hogy nincsen rálátásod, jobb is!
Ezt írod!
De nem a "van kalapja nincs kalapja" alapon. Mert így maga az ellenzék lesz nevetséges.
Lehet, hogy az „ellenzék” nevetséges, de az ellenzék az a pár, maroknyi, összetartó OMME-t szerető, és védelmező méhésztárs, akik minden erejükkel azért küzdenek, hogy a tagdíjainkat és jogainkat megvédjék, egy maroknyi általunk választott, bennünket kizsigerelő, és a pénzünket felélő vezetéssel szemben.
Nos, figyelem!!!
Mi is történt Gyulán a hétvégén…
IB kontra EB harc!
Na megszűnt a nagy egyetértés!
Miért?
Mert az EB is rájött (igen lassan), de legalább rájött, hogy mi folyik az IB-n belül!
A fürdőben túl meleg vizet töltött a fürdőmester, ezért annak a két EB-tagnak igen felment a vérnyomása!
Vagy azért ment fel, a vérnyomás mert Dr. Cserényi agyon dicsérte Mészáros elnököt a tökéletes jó munkájáért?
Fizut Neki de sokat-sokat!
Van még a számlákon bőven!
No, erre bepöccent az EB elnöke és igen csak nagy vehemenciával tiltakozott, hogy meg ne merjék neki szavazni!
Mit?
Kik?
Miért?
Csúnya dolog a küldött közgyűlés nélkül elnöki fizetést osztani!
Mészáros Úr ezért megy a Bíróságra a múlt évi fizu felvétele nem volt tőrvényes?
Most megint ismétlődnek az események…
Azért nem ment el az EB tagsága a fürdőzésre, mert nem akarták felvállalni a felelőséget az elnöki fizetés miatt!!!ű
És mennyire is igazuk van!
Innentől az EB-t kirekesztették a közös vacsorázásból…
Hű ez a meleg víz mikre is képes?
Vagy a pénz???
Ezt döntse el a tagság!ű
Ja!
Az EB csak márciusig írták alá az anyagi felelősség vállalást, mert nem vállalják tovább!
Ezen nem is csodálkozik a Kiskakas!
Ja!
Észak Bács-Kiskun megyei választás is a hétvégén volt!
Mint előzőleg leírtam a választást, ma megerősítették azt az írásomat, hogy Dr. Cserényi ordított mint a fába szorult…
Azt üvöltötte, az újonnan választott fiatal elnökre, hogy nehogy már te legyél az elnök, „Tökömfalváról jöttél”?
Gyorsan el is kezdtem böngészni a térképet, és sehol sem találtam „Tökömfalvát”!
Lehet, hogy hiányoztam földrajz óráról, de Cserényi jelen volt az órán! Ha megy előadást tartani hozzátok, az előadás végén amikor kérdezni lehet, kérdezzétek már meg, hogy hol is van az a „Tökönfalva”!
Persze nekem, Kiskakasnak is mondjátok el, hol is van az a „Tökömfalva”, nehogy butuska maradjak!
Az OMME szakmai alelnök, nem engedheti meg magának, hogy ilyen alpári stílusba sértegessen meg bárkit is!!!
Ezért a személyiségi jog megsértése miatt azonnal mondjon le!
És most ez nem vicc!
Ezt holnap meg is teheti!!!
Üdvözlettel: Kiskakas!
Ui. ja! tanuk is vannak…