Az legnagyobb baj Attila, hogy te már mindenkivel összerúgtad a port és nemcsak itt.
Próbáljuk néha elmagyarázni a méhészeknek, hogy amiket te csinálsz a méhekkel, azt ne tegyék. Van az a mondás amikor az okos a saját kárán tanul a ............
Na szóval olvasva az írásaidat eléggé viccesek. Viszont az üres kaptárak tavaszonként már nem annyira, tehát jól gondolják át a méhészek, hogy pl, WR írásait veszik figyelembe döntéseik során, vagy a tieidet. Ki szokott eladni, és ki szokott méheket vásárolni...
Aztán van egy olyan nívó is, amikor el kell menni a méhészhez, és megnézni mire költötte azt a sok pénzt amit a méhészetével keresett.
Az rugdosás sem egészen úgy volt, de mi köze egyébként a fórumhoz? Rugdostad te itt kifelé az embereket, mert felvilágosítják egymást a mellébeszéléseidről, megfogtak a szakmaiatlanságoddal számtalanszor. A minap is a 21 napot kell átfogni az atka kezeléssel. Senki nem reagált rá. Vagy ennyi eszük van, vagy elegük lett.
Akik meg maradtak, már csak olvasni járnak ide többségben, függetlenül a főállású vagy csak hobbi szinttől.
ELCSÍPTEM EGY LEVELET: RÉSZLETEK
Jenő!
Üsse már le valaki ezt a magas labdát, mert ilyen a világon nincs! Amit ez a szerencsétlen diszlexiás produkál, az az évszázad baromsága kategóriában jó nyerési eséllyel indulhatna... Betegre röhögtem magam, ez a mutatványa szegény Attilának, ........... ahol az ásványvizekben nitrit helyett "neonikotonoidot" vélt felfedezni, vagy mikor Asszonykájával Kultúrtájra ment Kurultáj helyett............. Bugacra. Talán még Berbécsnyi barátunk nevének "ferdítése" fogható ehhez a "Tehát neked nincsenek barátaid, csak kötekedsz, és ártánykodsz." fogalom és nyelvzavarhoz, csak amíg ...... tudatosan és célzatosan...........Bercsényit Berbécsnyinek, addig Attila tudat alatt....
.............
Egy siralom, hogy ez a pasas akarja és próbálja oktatni a méhészek ifjú és vén nemzedékeit, mikor még az anyanyelvén sem tud elmakogni egy 2 bites "gondolatsort" anélkül, hogy ne rándulna görcsbe a nép orcájának minden mimikai izma a röhögéstől...
Méhészeti közélet / Re:A méhegészségügy helyzete
« Utolsó üzenet: írta Nagyernyei Attila Dátum 2025. Augusztus 20. 08:16 »
wr-nek ebben az egy mondatában minden olyan benne van amit eddig is gondoltam róla!
"Érdekes méhészemberek vannak arra felétek, én ilyen kéréssel bármelyiket elküldtem volna melegebb éghajlatra."
És mire adta ezt a választ?
Erre!
"Tegnap járt nálam egy falubeli méhész barátom, és kérte nézzünk pár méhcsaládot."
Az én értékrendemben a BARÁT minden szinten BARÁT!
Önzetlen, nincs köztünk pénzbeli elszámolás, bármiben segítünk egymásnak.
Ha azt kéri szeretne nálam megnézni néhány méhcsaládot, miért ne.
Tehát neked nincsenek barátaid, csak kötekedsz, és ártánykodsz.
Te sem lehetsz boldog ember ha ennyi rosszindulat szorult beléd.
Nincs mit válaszolnom.
Már sajnálni sem tudlak, inkább szánalmas vagy.
Nagyernyei Attila
Tehát a Magyar Nyelv Értelmező Szótára alapján :
-ármány: főnév -t, (-ok), -a (régies, irodalmi nyelvben)
Mások megrontására v. elpusztítására törő gonosz fondorlat, cselszövés.
-ármánykodik: tárgyatlan ige -tam, -ott, -jék (régies, irodalmi nyelvben)
Titokban, furfangosan mások megrontására tör, áskálódik, fondorkodik.
Nos, az előbbiekkel szemben
-ártány: főnév -t, -ok, -a
Herélt sertés.
Mint birkában a berbécs...
Kérdezze már meg valaki ezt a "nyelvészt", milyen definíciót írna az "ártánykodik" szócikkhez...? Csak kíváncsi lennék, hová dughatta a humorérzékét.
Egyszóval irigyellek benneteket, hogy egy ilyen vicces kedvű és mulattató klubvezetőt dobott nektek a gép........
Ezt már csak én teszem hozzá, mert sokan nem értenék egyébként
.......... anno hosszú-hosszú éjszakákat átbeszélgetett "Etiennel", megkérdőjelezhetetlen szaktekintélynek számít a neonikotonoid-szakmában. Te nem tudod véletlenül, hogy milyen nyelven beszélgettek?"