A méhegészségügy helyzete

• 858 válasz
  • 387130 megtekintés
*

Koki

• 234
Re:A méhegészségügy helyzete
« Válasz #855 Dátum: 2025. Augusztus 21. 10:42 »

*

ata67

• 526
« Válasz #856 Dátum: 2025. Augusztus 21. 17:15 »
Két dologhoz szólnék hozzá!
1. A hallgatás nem mindig beleegyezés. A hallgatás válasz is lehet pl. olyan helyzetben, amikor a másik fél nem győzhető meg észérvekkel. Ha egy ilyen szituációban nem hallgatsz el, akkor egy vég nélküli, parttalan vitába sodor bele a másik fél. Van, akinek ez a célja, ettől érzi magát fontosnak. Akkor az már csak egy iszapbirkózás. Ha ezt eléri, akkor győzött.
2. Attila! Az általad leírt helyzetre szerintem ez megfelelő válasz volt, megvédted az édesapádat. Jól tetted.
Üdv: ata67

*

robi 75

• 1014
« Válasz #857 Dátum: 2025. Augusztus 22. 07:09 »
Nem lehet birni a kötekedő állóméhészekkel, el kell engedni.

Egy biztos....a napraforgó mint olyan sokszor már ismét megmentette az ágazatot.
Üdv:robi

*

wr

• 1030
« Válasz #858 Dátum: 2025. Augusztus 22. 07:11 »
Nem nekem kellene szégyellnem magam Attila, hanem neked, és mélységesen!!!
De most legalább megmutattad a valódi énedet, láthatja mindenki. Pont erről beszéltem. Brávó!
Egyáltalán, hogy jössz te ahhoz, hogy bárkit nyilvánosan megfenyegetsz? Utána fogok nézni, de ez már szerintem súrolja a BTK-t.
Az meg alap, hogy egy ilyen hozzászólásért amit te most produkáltál, más fórumokon simán kitiltás jár! Igen ám! Úgyhogy nyugodtan tiltsd ki magad a fórumról! De mivel nagyon jó fej vagyok, elintézem ezt is helyetted, kitiltom inkább én magamat. Mostantól átmegyek read only módba, és a szörnyülködés helyett inkább csak röhögni fogok ezentúl az olvasottakon.