Viszont az ideivel mit fogok csinálni?
Jobbnál jobb lehetőségek közül választhatsz:
1. Imádkozol hogy fagyjon el
2. Kipörgeted, veszel egy (vagy több) hűtő konténert, mert le lett írva hogy 0-5 fok között évekig is jó lesz
3. Bent hagyod a méheknél, így nem kell megvenned utána a 600Ft-os cukrot ami addigra lehet hogy 800 lesz, az akác felvásárlási ára meg állítólag most 1300 de addigra 1200 lesz
Azt nem értem, ha a méztermelő kötelezve van arra "laborvizsgálattal" hogy akácmézet adjon el akácmézként, akkor az értékesítő, kiszerelő, akármi miért nincs? Ha ő kotyvaszthatja a mézet akkor a méhész miért nem? Miféle eljárásrend ez?
Hozzáteszem, ez az egész bürökrácia ami a méz köré épült is többszörösen érdekes (fejvakaórós szmájli). Tőlem nem egyszer vittek már el úgy mindenféle mézet (mert akkor éppen nagyon kellett), vegyeset és akácot is, hogy a kutya nem mintázta meg, laborba se vitte senki. És nem egy két hordóval, hanem sokkal. Akkor felvilágosítana valaki hogy mi folyik itt?