Gőzölgő

• 4409 válasz
  • 1714913 megtekintés
Re:Gőzölgő
« Válasz #3435 Dátum: 2019. Május 08. 19:55 »
Én utálom wr-t meg kíváncsi111-et de nagyon.

« Válasz #3436 Dátum: 2019. Május 08. 20:15 »
Akkor lehet én meglepő választ adok.
Nem utálok senkit!
Van akit nem kedvelek, de utálni senkit nem utálok.
Szerintem az a legnagyobb gond ebben a szembenállásban, hogy kevés a valós információ.
Ha valamivel ki tudnak akasztani, az nem  más mint amikor olyan emberek mondnak véleményt az OMME-s dolgokról akik azt sem tudják hol a központ, soha nem voltak OMME Küldöttgyűlésen, és semmit nem tettek önzetlenül a közösségért, csak hallották a haverjuktól, hogy ezt és ezt kell utálni.
Attól szánalmasabb dolgot el sem tudok képzelni, ha valakit úgy "mószerolnak" be, hogy annak nincs semmi köze a tényekhez.
Ezért volt a Kontroll Csoport sokkal sportszerűbb, mert az esetek legalább 90 %-ban valós dolgokról tájékoztattuk a méhészeket.
A mendemondán alapuló csacskaságok sajnos egyre jobban terjednek, de ne csodálkozzunk ezen.
A nagypolitikában ugyan ez van, aztán amikor megtörténtek a választások, megy a helyreigazítás, csak akkor már senkit nem érdekel.
Az OMME tök ilyen.
Béke akkor lenne ha kettéválnánk, erre jó példa saját egyesületem.
Az utolsó pillanatig az egység mellett kardoskodtam, meg is állapodtunk, aztán a választás után a vesztesek mindent elfelejtettek.
Most így utólag nagyon örülök.
Nincs ordibálós Józsi bácsi, nincsenek beszólások.
Nyugalom és béke, ez kéne az OMME-ba is, de fikarcnyi esélyt sem látok erre.
Nagyernyei Attila

*

huber

• 144
« Válasz #3437 Dátum: 2019. Május 08. 21:09 »
"Én utálom wr-t meg kíváncsi111-et de nagyon."

https://youtu.be/WVz3A4Pm4yI

« Utoljára szerkesztve: 2019. Május 08. 21:12 írta huber »

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #3438 Dátum: 2019. Május 08. 21:16 »
No, most akkor vissza jutunk a kályhához. A kályhánál egyetlen kérdést kell feltenni.
Kiért is van az omme?
 Az elnökért? Az elnök mögött álló valakiért? Vagy az elnök támogatóiért?
 Azt már meg se merem kérdezni, hogy esetleg nem a tagságért?
 Mert ha az utóbbi, ebben az esetben nem számít mit csinál, az elnök és stábja, csak egy valami számítés csak egy valami célja lehet az egész omme-zásnak, a tagság érdeke.
 Ezért nem kell ott fent az omme központban kisérteni mint belfegor. Elég innen az erdő mellől, vagy a napraforgó mellől, megítélni a helyzetet ami kurva egyszerű.
 Ha az erdő mellett, vagy a napraforgó mellett dolgozó méhész érez valamit abból amit az omme csinál, akkor van értelme, máshogy nincs.
 Ezt magyarázom, mert a tagság tartja el.
 Ne mondja már nekem senki, hogy a tagság kötelessége jó fizetésen tartani az elnököt úgy, hogy egyáltalán semmi köze hozzá, és egyetlen intézkedéssel sem segíti az ő munkáját.
 Mert most ez van.
 Mert százszor megkérdeztem, hogy mi az amit az egyszerű méhész érdekében tesz az omme, és semmit nem tudtok rá válaszolni.
 Mert a három év eredménye, hogy semmi eredménye. Innen a lepakoló helyről meg a telephelyről, a béka segge alól ez így látszik. Mondjam? Neo, destruktor stb?
 Szerintetek persze a tagság hülye, mert nem látja azt a heroikus munkát amit végeztek.
 Mert ti a bennfentesek látjátok. De ez csupán öncélú körbe körbe forgás amit csináltok, a méhészek igazi nagy problémáival egyáltalán nem is foglakoztok, nem is érdekel benneteket. Ehelyett ti állítjátok, hogy csináltok valamit. De mit?
 Mit kellene tenni, hogy a tagság is tudjon róla? Vagy titkosítva van?
 A kontrollcsport pedig nem másért alakult mint Mészáros megbuktatására, mert mint már leírtam Mészáros nem feküdt le néhány nagyképű, beképzelt, pestmegyei és dunántúli méhtartónak akik pénz akartak szakítani az omme-ról. De, olyat is hallani, hogy ide tartozik valamely dunántúli mézfelvásárló is.
 De egyébként mindegy mi egy egyesület vagy csoport neve, az számít kik vannak benne, és ez ügyben egyáltalán nem álltok jól, legalább is ami a kontrollcsoport emberi jellemvonásait illeti.
« Utoljára szerkesztve: 2019. Május 08. 21:25 írta Vivaldi »

*

leo

• 210
« Válasz #3439 Dátum: 2019. Május 08. 22:53 »
2012-óta olvasgatom a fórumot."Számítógépem"kiszűrte a számomra hiteles embereket.Senkit nem ismerek személyesen.A többiekkel sincs problémám.Kinek a pap, kinek a papné.Igazság csak egy van.

« Válasz #3440 Dátum: 2019. Május 08. 22:56 »
111
« Utoljára szerkesztve: 2019. November 29. 23:58 írta kivancsi111 »

*

Berci

• 317
« Válasz #3441 Dátum: 2019. Május 09. 06:56 »

Mint a dedóban... :D

« Válasz #3442 Dátum: 2019. Május 09. 07:31 »
Látod Vivaldi!
Erről beszélek.
Emiatt tartalak téged is komolytalannak!
" De, olyat is hallani, hogy ide tartozik valamely dunántúli mézfelvásárló is."
Erre már akkor válaszoltam amikor meg sem írtad:
"A mendemondán alapuló csacskaságok sajnos egyre jobban terjednek, de ne csodálkozzunk ezen."
Kicsit konkrétabban, mert ez így totál hiteltelen, egy békabrekegéssel sem ér fel.
Nagyernyei Attila

« Válasz #3443 Dátum: 2019. Május 09. 07:37 »
111

« Válasz #3444 Dátum: 2019. Május 09. 07:51 »
"Én utálom wr-t meg kíváncsi111-et de nagyon."

https://youtu.be/WVz3A4Pm4yI
Hubikám!Hubikám!

Eddig se voltál a kedvencem,de ez “mindennek a teteje”,ahogy szegény Apám mondaná,ha még élne.
Ehhez kell ám az arc,Neked “nem semmi” nagy van,az biztos.
Évek óta gyalázkodsz,járod a jenői utat a huber név mögé bújva és ezt másnak a szemére mered vetni.

Látod nekem most itt van a végén a nevem.

Csányi Antal

*

oszkár

• 1226
« Válasz #3445 Dátum: 2019. Május 09. 08:22 »
I!

« Utoljára szerkesztve: 2019. Szeptember 23. 20:48 írta oszkár »

« Válasz #3446 Dátum: 2019. Május 09. 08:42 »
111

*

wr

• 1013
« Válasz #3447 Dátum: 2019. Május 09. 09:30 »
Drága mekk lód (egy másik klánból), én viszont szeretlek!  Szeretem a gyermekded egyszerűségedet, az állati ösztöneidet, amikkel éppen kifejezed magad. Azt is szeretem hogy utálsz, mert azzal nekem semmi rosszat nem teszel, magadnak annál inkább, mert az az érzés a tiéd és nem az enyém, te kelsz és fekszel vele nap mint nap. Bennem egészen másféle érzések munkálkodnak.  ;)
Beszéltek itt arról hogy ki milyen ember. Na az nem a kaptárvitából mutatkozik meg, mert az egyszerű szakmai vita, hanem a hozzászólásodból, meg az olyan hozzászólásokból amikor valaki egyik nap a segítségedet kéri, a másik nap meg az ügyvédjével fenyegetőzik.  :-\
Pusztán azért, mert felhívod rá a figyelmét, hogy egymásnak szöges ellentétben álló dolgokat ír le, szinte egyazon hozzászólásán belül...  :'(
Persze, ahhoz kell(ene) némi intelligencia, hogy a segítséget amit az ember megpróbál adni, azt annak értelmezze, és ne valami másnak...

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #3448 Dátum: 2019. Május 09. 09:49 »
Ok.
« Utoljára szerkesztve: 2019. Május 09. 09:59 írta Vivaldi »

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #3449 Dátum: 2019. Május 09. 09:57 »
Látod Vivaldi!
Erről beszélek.
Emiatt tartalak téged is komolytalannak!
" De, olyat is hallani, hogy ide tartozik valamely dunántúli mézfelvásárló is."
Erre már akkor válaszoltam amikor meg sem írtad:
"A mendemondán alapuló csacskaságok sajnos egyre jobban terjednek, de ne csodálkozzunk ezen."
Kicsit konkrétabban, mert ez így totál hiteltelen, egy békabrekegéssel sem ér fel.
Nagyernyei Attila

"Hej de, nem zörög a haraszt, ha ja szé nem fújja". Ezt gondold dallamosan.
No, most nem tudom ki mondta politikus, " nem elég becsületesnek lenni, annak is kell látszani.
Most megint figyelmeztetni kell téged kedves Attila, hogy kizárólag csak az számít amit a tagság megérez. És lehet az elnököd grál lovag is, ha a tagság a mézárából kiindulva elhiszi a pletykát ha igaz, ha meg nem.
 És van egy gyanúm kedves Attila. Te csak azt tartod komolynak aki a te oldaladon áll, és imádja az elnöködet.
 De ettől még én is, és sokan mások is jól alszanak, lévén, hogy nemigen támaszkodunk, arra, hogy te kit és hogyan itélsz meg.