Kíváncsi!
Soha nem vetted még észre, hogy azzal leplezed a gyávaságodat, hogy minden információt úgy tálalsz, hogy az akiről terjeszted, az lehetőleg rossz embernek tűnjön? Látom módszeresen gyűjtögetsz Csujáról pletykákat és még a legártatlanabb információt is úgy forgatod, hogy az Csuját minimum aljas gazembernek lássa más. Erre példa az 1985-ös Apimondiáról most terjesztett pletykád, vagy a másik egyesületben 1996-ban történt dolgok rosszindulatú interpretálása.
Az 1985-ös Apimondián Csuja abból a pénzből amit kivitt magával tökéletesen elboldogult. Még ő adott kölcsön az egyik útitársnak. Sőt vásárolt egy digitális írógépet és egy fényképezőgépet. Mind a kettő olyan korszerű volt, hogy a magyar vámosok se tudtak vele mit kezdeni. Mind a két masina megvan és ma is működik. A fényképezőgép még ma se számít korszerűtlennek. Csuja minden problémát eredményesen önállóan megoldott. Vesevérzés miatt kellett neki kórházba mennie, de azzal se okozott egy fillér költséget se egyik útitársának se. A magyar konzul annyit segített az ügyintézésben, hogy elmondta a betegség pontos diagnózisát a japán orvosoknak. Sürgősségi ellátás keretében a Japán állam kifizetett mindent. Kíváncsi! Tényleg úgy van, ahogy nekem mások elmondták. Nem hittem el, de te ösztönösen nagyon gonosz ember vagy. Azt mondták, hogy vigyázzak veled, mert nem vagy jóindulatú ember. Nem hittem, de igaz. A legapróbb gondot, problémát is úgy forgatod, hogy mások előtt az illető lehetőleg a világ legnagyobb gazemberének tűnjön. Ez a gondolkodásmódod már orvosi eset.
A másik hemofilia egyesületből meg azért kellett egy újnak kiválnia, hogy az orvosok seggnyalóitól meg lehessen szabadulni és eredményesen lehessen harcolni a jobb orvosi ellátásért. Sajátossága a történetnek, hogy a seggnyaló vezérürük, bár többségében fiatalabbak voltak, vagy már meg is haltak azóta, vagy sokkal rozogább egészségi állapotban vegetálnak, mint akik a kivált szervezetben a harcosabb érdekképviseletet csinálják. Mára már a hemofilia ellátás Magyarországon svédországi színvonalú. És ha azt kérdezed, de nem kérdezed, mert annyi jó indulat nincs benned, mint egy kupac trágyagilisztában, hogy érzi magát a két hemofilia egyesület, akkor azt válaszolom neked, hogy kiválóan elvannak egymás mellett.
Hát ennyit érdemes írni a rosszindulatú irigy emberek pletykáiról.
Kíváncsi! Hogy tud egy ilyen ösztönösen rosszindulatú embert amilyen te vagy a közvetlen környezete elviselni? Őszinte részvétem nekik. Ha így folytatod hamarosan nem tudod felállítani a mézpergető brigádodat se, mert biztos őket is folyamatosan cseszegeted.