16 családom ment el. mindenki tudja, hogy a támogatott, rendes gyógyszerkereskedőn keresztül rendelt gyógyszer vitte el, és nem csak nekem, fél országnak. Ám szépen el lehetett simítani ezt is. Az ommétól........
Más részt, nem ijedek meg a kizárástól sem, ám ez a helyzetet jellemzi, aki meg mondja az igazat annak betöritek a fejét.
Mert ugyan is ti szépen ehiszitek ott a fellegvárban, hogy minden rendben, és azzal, hogy úgy intézitek, a kellemetlen hírek el se jussanak hozzátok, azt hiszitek mindenki meg van elégedve.
Tehát, mit kell csinálni? Száműzni a rossz hír hozóját is, mint a Gyűrűk Urában.
Ugyan is kettőnket az különböztet meg, engem és Csuját, hogy Csuja ösze vissza pereskedik, meg szaladgál, meg intrikál, meg mit tudom én mit. Én csupán a rossz hírt hozom.
És rá tettem volna a házamat is több, mint egy évvel ezelőtt, hogy ide fogunk eljutni. Pontosan, hogy nektek már minden ellenvélemény kellemetlen. És eljuttok oda, hogy abszulút nem is kell már itt semmit sem csinálni, mivel a tagság úgy sem bír semmit csinálni, azt hiszitek minden rendben. Ezt is akartátok. Ez volt az eredeti szándék.
Hisz ha megvizsgálod az elmúlt egy évi eredményt, amit produkáltatok, az bizony egy nagy nulla. Ezt aztán keverheted, kavarhatod, vitatkozhatsz, ez akkor is csak ugyan az, mint az elnökötök tevékenységének eredménye az előzző ciklusaiban, a semmi. Ezt érte el a kontroll csoport. Bezony.
Ez bizony barátom, velem is és nélkülem is csak ugyan az, ha ki mondja valaki ha nem. Feketén fehéren, ha nem lenne omme, akkor is ugyan itt tartanánk.
És , hogy most ez kinek a bűne? Hát az enyém, meg a hozzám hasonló 13000 tagé, hogy hagyja. Mert nem az omme létéről van szó. Az omme-t nagyon jó gondolat volt, az alapítók részéről. De, hol vannak az alapítók? Már a temetésükön se vesz részt senki, a mostani omme-tól.
Ki sajátította egy klikk, és az öregek azt mondják, ők nem így gondolták. Bezony, ez az igazság.