Gőzölgő

• 4410 válasz
  • 1739809 megtekintés
*

robi 75

• 1017
Re:Gőzölgő
« Válasz #2610 Dátum: 2017. Május 03. 10:23 »
Kemény  szavak ezek ;D de gondolom ha elmegy hozzád valaki akkor az alap hogy az omme mét jól megszidjátok mindenestől. Addig neki sem fogtok semminek sem ;D.

Üdv:robi

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #2611 Dátum: 2017. Május 03. 17:12 »
Most te ezt hogy képzeled? Mondom szevasz. Ez az omme semmire se jó stb. stb. Ő meg csak hallgat. Én meg felírom ide, hogy ketten szidtuk az omme-t?
Nem barátom, sokkal élvezetesebb foglakozás, ha hagyom, hogy mindenkiből kijöjjön a véleménye.
 Sőt, tudod mit mondok neked. Szoktam védeni az omme-t. Igaz, tudatában annak, hogy még jobban behergelődik a delikvens.
 Barátom, mondok neked egy váratlan hírt. A tagok között nem kell hergelni senkit, hogy szidni kezdje az Omme-t.
 Viszont olyat még nem láttam aki dicsérte volna. De lehet, hogy csak azért mert nem divat.
 Viszont el kell ismerni zseniálisan meg van oldva a dolog. Ettől az elnök még elnök marad, ameddig akar.

« Válasz #2612 Dátum: 2017. Május 04. 07:38 »
Vivaldi!
Szerintem nem Csuját kellett volna kizárni az OMME-ból hanem Téged!
Te vagy az igazi ellensége az egyesületnek!
Annyi sületlenséget hoztál össze az utóbbi napokban, hogy az elképesztő.
Ha méhmérgezésed van kihez szaladsz?
És annak a több mint tízezer OMME tagnak mit mondanál aki a Magyar Méhészeti Nemzeti Programból kap valamilyen támogatást?
Szerintem hagyd abba az OMME elleni uszítást.
Az elnököt támadhatod, bár ezt tudjuk hogy utálod.
A végére hagytam, talán érdekel.
Azt csicsergik a madarak, hogy a repcemézért 850 Ft-ot kínálnak induló árként.
Vagy te a mézárra szavazol nem az elnökre?
Ebből látszik, hogy a mindenkori OMME elnöknek semmi köze a mézpiaci ármozgásokhoz, bár volt olyan aki ezt hitte magáról.
Ez az igazi Hír,(ha valóban igaz) de a tó mélyén a béka segge alatt te ezt sem hallod meg.
Nagyernyei Attila

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #2613 Dátum: 2017. Május 04. 08:43 »
16 családom ment el. mindenki tudja, hogy a támogatott, rendes gyógyszerkereskedőn keresztül rendelt gyógyszer vitte el, és nem csak nekem, fél  országnak. Ám szépen el lehetett simítani ezt is. Az ommétól........
Más részt, nem ijedek meg a kizárástól sem, ám ez a helyzetet jellemzi, aki meg mondja az igazat annak betöritek a fejét.
Mert ugyan is ti szépen ehiszitek ott a fellegvárban, hogy minden rendben, és azzal, hogy úgy intézitek, a kellemetlen hírek el se jussanak hozzátok, azt hiszitek mindenki meg van elégedve.
 Tehát, mit kell csinálni? Száműzni a rossz hír hozóját is, mint a Gyűrűk Urában.
 Ugyan is kettőnket az különböztet meg, engem és Csuját, hogy Csuja ösze vissza pereskedik, meg szaladgál, meg intrikál, meg mit tudom én mit. Én csupán a rossz hírt hozom.
És rá tettem volna a házamat is több, mint egy évvel ezelőtt, hogy ide fogunk eljutni. Pontosan, hogy nektek már minden ellenvélemény kellemetlen. És eljuttok oda, hogy abszulút nem is kell már itt semmit sem csinálni, mivel a tagság úgy sem bír semmit csinálni, azt hiszitek minden rendben. Ezt is akartátok. Ez volt az eredeti szándék.
Hisz ha megvizsgálod az elmúlt egy évi eredményt, amit produkáltatok, az bizony egy nagy nulla. Ezt aztán keverheted, kavarhatod, vitatkozhatsz, ez akkor is csak ugyan az, mint az elnökötök tevékenységének eredménye az előzző ciklusaiban, a semmi. Ezt érte el a kontroll csoport. Bezony.
 Ez bizony barátom, velem is és nélkülem is csak ugyan az, ha ki mondja valaki ha nem. Feketén fehéren, ha nem lenne omme, akkor is ugyan itt tartanánk.
És , hogy most ez kinek a bűne? Hát az enyém, meg a hozzám hasonló 13000 tagé, hogy hagyja. Mert nem az omme létéről van szó. Az omme-t nagyon jó gondolat volt, az alapítók részéről. De, hol vannak az alapítók? Már a temetésükön se vesz részt senki, a mostani omme-tól.
Ki sajátította egy klikk, és az öregek azt mondják, ők nem így gondolták. Bezony, ez az igazság.

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #2614 Dátum: 2017. Május 04. 10:55 »
Idézet
16 családom ment el. mindenki tudja, hogy a támogatott, rendes gyógyszerkereskedőn keresztül rendelt gyógyszer vitte el, és nem csak nekem, fél  országnak. Ám szépen el lehetett simítani ezt is. Az ommétól........
Az OMME elnökségi ülésén a te kedvenc elnökségi tagjaid simogatták leglelkesebben a destructoros méhpusztulás vitája során a cég érdekeit a méhésze érdekeivel szemben. Ja meg Cserényi doktor se volt különb. Holló a hollónak nem vájja ki a szemét. Meg a balfaszság is ragályos betegség.

Hogy a fenében nem lehetett felszólítani a céget, hogy legyen szíves nyilvános vizsgálatot rendeljen meg a probléma tisztázása véget!!!! Ehelyett lájtos levél született.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #2615 Dátum: 2017. Május 04. 10:59 »
Idézet
És , hogy most ez kinek a bűne? Hát az enyém, meg a hozzám hasonló 13000 tagé, hogy hagyja. Mert nem az omme létéről van szó. Az omme-t nagyon jó gondolat volt, az alapítók részéről. De, hol vannak az alapítók? Már a temetésükön se vesz részt senki, a mostani omme-tól.
Ki sajátította egy klikk, és az öregek azt mondják, ők nem így gondolták. Bezony, ez az igazság.
Ez igaz. Ezt mondja Csuja is, de te akkor is felkoncolnád Csuját, mert hiszel a szóbeszédnek.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #2616 Dátum: 2017. Május 04. 12:15 »
Csuja. Hagyjál már. Tőlem ellehetsz. Ugyan is én vagyok a legutolsó, akinek érdekében áll bárkit is kitetenni bárhonnan.
 Az is igaz, hogy ha az előéletedet nem ismerném, és a kontroll csoport beli tevékenyégedet, a mostani csuja írásai, még rokonszenvesek is lennének számomra. De, az élet egyik nagy átka a jó emlékezet. És én emlékszem vissza. Te is bőven benne vagy abban, hogy a mostani helyzet előállt.

« Válasz #2617 Dátum: 2017. Május 04. 22:14 »
Vivaldi!
Te ezt tényleg komolyan gondolod?
"16 családom ment el. mindenki tudja, hogy a támogatott, rendes gyógyszerkereskedőn keresztül rendelt gyógyszer vitte el, és nem csak nekem, fél  országnak. Ám szépen el lehetett simítani ezt is. Az ommétól........"
Ezért is az OMME és Bross Péter a felelős?
Kérdezem én tőled.
Végeztek a méhészetedben hatósági kárfelmérést?
Megadom így látatlanban a választ.
Nem!
Akkor meg mit ugrálsz a tó fenekén?
Te mindig másokban keresed a hibát, de semmit nem teszel, még a magad kára ellen sem.
Miért nem adtál be kártérítési igényt?
Így utólag meg mit akarsz?
Az OMME nem gyógyszerforgalmazó, és mézkereskedelmi cég.
Lassan már rájöhetnél.
Nagyernyei Attila

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #2618 Dátum: 2017. Május 05. 08:19 »
Nem, nem. Az omme semmiért nem felelős. A méhésznek van felelőssége. Nevezetesen, hogy pontosan fizesse a tagdíjat. Hogy meg legyen a jó fizetés ott odafönt.
 Csak sajnálni való, hogy az omme az alapítók szándékától eltérően odáig süllyedt, hogy csak kényszer tagsága van.
  Kicsit úgy. mint a TSZCS-nek annak idején mikor beverték a parasztságot. Igaz itt nem járnak házról házra, de a kis többletért amit az amúgy alanyi jogon járó uniós támogatás jelent, kénytelen belépni.
 És ha egy olyan nyilvánvaló országos mérgezésért, ami ennyi tagot érint, és amit az említett uniós támogatásokból vett a szerencsétlen hülye méhész, mert nem tudta mi van az üvegekben, az omme nem tud fellépni, akkor bizony semmire nem jó.
 De, mit is magyarázok én itt, amikor ezt már most bizonyítja be 20-adszor.
 Mert ha nyilván nem is tud neki menni az említett gyógyszer gyártó cégnek, de legalább próbálna lobbizni a mezőgazdasági minisztériumban a méhészek érdekében.
Ha mást nem is de az elnökváltással annyit bizonyosan nyertünk, hogy a régi elnöknek kiválló kapcsolatai voltak a minisztériummal, az új-régi elnököt oda be se engedik.

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #2619 Dátum: 2017. Május 05. 09:00 »
Idézet
Csak sajnálni való, hogy az omme az alapítók szándékától eltérően odáig süllyedt, hogy csak kényszer tagsága van.

Ez bizony igaz. Ez a megoldás alakította ki azt az elitet, ami mostmár minden érdekképviseleti célt hajlandó feladni, mert nem az a mérce, hanem amit a minisztérium akar.

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #2620 Dátum: 2017. Május 05. 09:39 »
Idézet
Ha mást nem is de az elnökváltással annyit bizonyosan nyertünk, hogy a régi elnöknek kiválló kapcsolatai voltak a minisztériummal, az új-régi elnököt oda be se engedik.
Az új elnöknek magasabb polcon van kapcsolata, mint a réginek.

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #2621 Dátum: 2017. Május 05. 20:30 »
 Hát ez valahogy nem logikus, és el sem hiszem. De, ha így van, akkor itt az a kérdés, vajon kinek az érdekében használja fel a jó kapcsolatát. De ,,,, mintha a méhészeket rögtön ki is húzhatnánk.

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #2622 Dátum: 2017. Május 06. 10:12 »
Ez érvek nélküli vádaskodás. Mire alapozod?

Ha annyit irtál volna, hogy a demokratikus szabályokat nem igyekszik betartani, akkor arról még lehetne is mit mondani.

Tény, hogy a kínai méz elleni ádáz küzdelmet a választási kampány befejeződésével be is fejezte. Még ősszel volt egy fellobbanása a kínai méz elleni dömpingvád elindításával kapcsolatban, de az is teljesen kidolgozatlan volt. Azóta sokkal több figyelmet fordított a Tóth Zoltán petíciója ügyének földbe döngölésére, mint kijavítására, mint a kínai méz elleni küzdelemre.

Fellángolt a bizottságok indítása, de mára már egy bizottság se működik. Ami működött, annak az eredménye is annullálódott azóta.

Soroljam?

Egy dolog viszont nagyon jól megy: Összeborulás a választások előtti ellenfelekkel, főleg, amikor a javadalmazásokat kell eldönteni. Nem is tudom, hogy ki szokta mondani, hogy az OMME érdekvédelmi képességét a Magyar Méhészeti Nemzeti Programban levő pénztömeg súlya a semmittevés irányába nyomja. Lehet, hogy egy MMNP nélküli kisebb OMME nagyobb eredményeket mutatna fel? Magasabb lenne a mézár is, mert tényleg folyna a küzdelem az EU-ban a hamis mézek ellen?

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #2623 Dátum: 2017. Május 06. 17:05 »
 ;D

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #2624 Dátum: 2017. Május 06. 17:18 »
Csuja b@zmeg, majd rámfogják, hogy egy követ fújok veled, pedig én voltam az, aki mindig ezt fújta, te  csak mostanában csatlakoztál......