Azokat kéne megkeresni, akik őszintén akarják az Omme megmaradását.
És ilyenek vannak, vagyunk sokan, de mindenki másképpen gondolja.
Van aki úgy gondolja ezt csak egyetlen ember biztosíthatja, még pedig Bross.
Van aki úgy gondolja, mindegy milyen módon és meddig, csak húzzuk az időt és maradjon meg az Omme.
Én is úgy gondolom, hogy maradjon meg. És nem lenne egyszerűbb, szépen a törvények szellemében, egyszerű és átlátható Omme. Amit mindenki átlát. Tiszta az elnökválasztás a pénzek mozgása stb. Aminek hosszú és rövid távú célja van?
Szívből utálom a kavarást és a kuszaságot, a manipulációt a zavarosba halászást. Azt, hogy belépek egy egyesületbe , de rögtön kettőbe lépek, a másik ott van alul kisbetűvel amit persze senki sem olvas el. Mert ugye nekünk az a felépítés meg nem felel ami a törvényben le van írva. Ezért az Omme, ország az országban csinál magának különböző belső törvényeket , mondván, hogy ehhez joga van, de ezt kifelé senkivel sem közli. Tudván, hogy a tagok meg mint a bárányok elfogadják.
Mindez működik, míg van uniós támogatás. Most mindjárt nekem is lehet esni, hogy mit találgatok támogatás az mindig lesz.
De én abba sem vagyok már biztos, hogy Unió sokáig lesz, akkor ha még is vége a támogatásnak mi lesz? Ki mer ma fogadni, hogy 5 év múlva még lesz unió?
És az a bajom ezzel, hogy akik ezt a kuszaságot csinálják, és teljesen csak a kuszaságra építenek, tisztában vannak azzal is, hogy támogatás híján az Omme szétbomlik. Tudják ők ezt nagyon jól, és semmi felelősség érzet nincs bennük aziránt, hogy az Omme fennmaradjon. Ezért és nem másért csinálnak egy manipulált felépítést, és ezért áll csak az omme kizárólag egy lábon, a támogatáson. Meg se próbálnak kreálni, vagy kitalálni egy másik lábat is. Csak az időhúzásra játszanak. És ebben mindenki bűnös uraim, aki most fenn van.
Mert nem kell hozzá sem ész, sem iskola, sem jóstehetség, hogy belássa aki akarja, hogy támogatás híján, már az első évben részeire, egyesületekre hullik az egész, és azután minden évben feleződik még a megmaradt egyesületi tagság is, egészen addig ameddig csak mikro baráti társaságok maradnak.
Azt, hogy meddig lesz még Omme nem tudom, de abban egészen biztos vagyok, hogy annyi ideig nem, mint ami eddig eltelt.