Gőzölgő

• 4409 válasz
  • 1715254 megtekintés
Re:Gőzölgő
« Válasz #2445 Dátum: 2017. Február 17. 15:01 »
 ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

;D  Zenészkém!    ;D

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Szedsz valamit, vagy ez belülről fakad, esetleg voltál képzésen?  :D
Szabó György

Az életben egy dolgot jól jegyezz meg!
Az emberek soha nem változnak,
csak te ismered meg őket jobban!

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #2446 Dátum: 2017. Február 17. 15:55 »
Azokat kéne megkeresni, akik őszintén akarják az Omme megmaradását.
 És ilyenek vannak, vagyunk sokan, de mindenki másképpen gondolja.
 Van aki úgy gondolja ezt csak egyetlen ember biztosíthatja, még pedig Bross.
Van aki úgy gondolja, mindegy milyen módon és meddig, csak húzzuk az időt és maradjon meg az Omme.

Én is úgy gondolom, hogy maradjon meg. És nem lenne egyszerűbb, szépen a törvények szellemében, egyszerű és átlátható Omme. Amit mindenki átlát. Tiszta az elnökválasztás a pénzek mozgása stb. Aminek hosszú és rövid távú célja van?
 Szívből utálom a kavarást és a kuszaságot, a manipulációt a zavarosba halászást. Azt, hogy belépek egy egyesületbe , de rögtön kettőbe lépek, a másik ott van alul kisbetűvel amit persze senki sem olvas el. Mert ugye nekünk az a felépítés meg nem felel ami a törvényben le van írva. Ezért az Omme, ország az országban csinál magának különböző belső törvényeket , mondván, hogy ehhez joga van, de ezt kifelé senkivel sem közli. Tudván, hogy a tagok meg mint a bárányok elfogadják.
Mindez működik, míg van uniós támogatás. Most mindjárt nekem is lehet esni, hogy mit találgatok támogatás az mindig lesz.
 De én abba sem vagyok már biztos, hogy Unió sokáig lesz, akkor ha még is vége a támogatásnak mi lesz? Ki mer ma fogadni, hogy 5 év múlva még lesz unió?
 És az a bajom ezzel, hogy akik ezt a kuszaságot csinálják, és teljesen csak a kuszaságra építenek, tisztában vannak azzal is, hogy támogatás híján az Omme szétbomlik. Tudják ők ezt nagyon jól, és semmi felelősség érzet nincs bennük aziránt, hogy az Omme fennmaradjon. Ezért és nem másért csinálnak egy manipulált felépítést, és ezért áll csak az omme kizárólag egy lábon, a támogatáson. Meg se próbálnak kreálni, vagy kitalálni egy másik lábat is. Csak az időhúzásra játszanak. És ebben mindenki bűnös uraim, aki most fenn van.
 Mert nem kell hozzá sem ész, sem iskola, sem jóstehetség, hogy belássa aki akarja, hogy támogatás híján, már az első évben részeire, egyesületekre hullik az egész, és azután minden évben feleződik még a megmaradt egyesületi tagság is, egészen addig ameddig csak mikro baráti társaságok maradnak.
 Azt, hogy meddig lesz még Omme nem tudom, de abban egészen biztos vagyok, hogy annyi ideig nem, mint ami eddig eltelt.
« Utoljára szerkesztve: 2017. Február 17. 15:59 írta Vivaldi »

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #2447 Dátum: 2017. Február 18. 09:34 »
Idézet
Valószínű 1986-ban, Gödöllő felett mehetett el valami rádio aktív felhő Csernobilból. Azóta van ott olyan sok problémás ember. Lám, Csujához nem is szóltam még is magára vette.  ;D
Szerintem Geddekas válaszolt neked. Ha az összeférhetetlenséget kimondják, akkor biztosan Fekete Józsi lesz az első aki a közös bűn élvezetéről lemond. Vagyis Ő lesz az első, aki az összeférhetetlenséget meg fogja szüntetni. Mert Ő tényleg reálpolitikus.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #2448 Dátum: 2017. Február 18. 09:41 »
Idézet
Azokat kéne megkeresni, akik őszintén akarják az Omme megmaradását.
Ne féltsd az OMME-t meg fog maradni, de ez a fajta monopolisztikus hatalma szakmapolitikai súlya idővel meg fog szűnni. Én látok erre törekvéseket. Vajon Fekete Józsi ebben a játszmában hova húz?
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #2449 Dátum: 2017. Február 18. 10:14 »
Ide figyeljetek már két pszichológusra szoruló, gödöllői. Ha most benneteket nézlek, még mindig sokkal normálisabbnak tűnik Fekete Józsi mint ti.
 Fekete Józsit mi tettük oda, az egyik legnagyobb egyesület az országban, mert nekünk megfelel, és ott marad addig ameddig mi akarjuk. Punk-tum. Nyugodjatok bele.

« Válasz #2450 Dátum: 2017. Február 18. 17:09 »
"mindig sokkal normálisabbnak tűnik"

Itt a tűniken van a hangsúly!

Én meg azt mondom, hogy tényleg csak tűnik, de n.. az................

Az meg hogy nektek Ő kell, hát váljon egészségetekre!  ;D

Mi nyugodtak vagyunk, Ő a ti bajotok! ;D

Béka becsípődésből sikerül-e már kikecmeregned vagy a valagába szorulva osztod az észt professzor úr?  ;D
Szabó György

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #2451 Dátum: 2017. Február 18. 19:22 »
 Nem. Én még mindig a a mezei méhész szava, brekegése, vagyok a béka segge alól, de nyugodtan mondhatod, hogy a béka seggébe szorulva.
 Gödöllő az nekünk hegy. Vagy a nagy torony, a gyűrűk urából ahol a gonosz varázsló lakik. És a béka szava nem hallatszik fel a hegyre. Ezért írom le.
No, most, talán a magyar méhésztársadalomban, nincs még egy olyan helység mint Gödöllő. Még mindig rejtély számomra, hogy hogy a fenébe tévedhetett oda az öreg Örösi.
Gödöllő, a király csináló, állam az államban. Olyan a király mint ők.  Ezért tartunk itt........

« Válasz #2452 Dátum: 2017. Február 18. 20:11 »
 :o :o :o :o :o

Ez most komoly?  :)

Nem hittem volna, hogy ilyet írok, de a 2-es számú vezetőt kezdem sajnálni!  ;D ;D ;D ;D ;D
Szabó György

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #2453 Dátum: 2017. Február 20. 08:09 »
Vagy te nem érted mit akarok, vagy én nem értelek.
Gondolom ha a brazíliai esőerdők kiirtásáról írnák, akkor is Józsi jutna eszedbe. És, hogy még te nem vagy fóbiás......

« Válasz #2454 Dátum: 2017. Február 20. 15:17 »
Nekem már nem is kell csinálnom semmit, mert Te jobban és hatékonyabban rombolod azt amit felépített.

Hajrá Vivaldi, csak így tovább!  ;D
Szabó György

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #2455 Dátum: 2017. Február 20. 15:56 »
Ma volt Sebők kontra Csuja békéltető tárgyalás, Sebők úr által indított magánvádas ügyben. Sebők úr többször használt a meghallgatás során túl erős kifejezést, és erős hanghordozással mutatta ki heves indulatát is, többször érvelt a tárgyhoz nem tartozó módon és mellesleg kijelentette, hogy jövő héten is meg fog jelenni a bíróság előtt Tomipapa oldalán tanúként.

Sebők úr felmutatott egy olyan iratmásolatot, ami alig kivehető írás volt rajta, de ezzel igazolni kívánta álláspontját. Végül - nem meggyőző okra hivatkozva - ezt az iratmásolatot nem adta át, tehát ennek az iratnak a tartalmáról semmit nem tudott meg senki. Azt se tudja senki, hogy ki állította ki az iratot és azt se hogy mit tartalmaz az irat.

Csuja a meghallgatáson felajánlotta azt, hogy őszinte szívvel bocsánatot kér Sebők úrtól, ha az OMME Országos Vezetőségi ülésén március 12-én és az OMME Küldöttgyűlésén április 9-én a szakmai nyilvánosság előtt Sebők úr igazolja, hogy Csuja kérdésfelvetése és bizonyítékai az októberi OV-n és a novemberi Küldöttgyűlésen nem voltak megalapozottak. A bírónő felajánlotta, hogy az eljárást felfüggeszti és kitűz egy újabb meghallgatást, tehát békéltetést április 9 utánra, de Sebők úr ezzel a felajánlással nem élt. Következésképpen a békéltető szakasz eredménytelenül zárult és indul a büntető bírósági eljárás, amiben a magánvádlónak kell bizonyítania, hogy a vádja megalapozott.

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #2456 Dátum: 2017. Február 20. 16:54 »
Csuja, én veled vagyok, csak azt nem értem, hogy hogyan tudod bizonyítani, hogy a szíved őszinte? Vár rád egy szívműtét a bírósági tárgyalás előtt? Ahol kifordítják és megnézik, hogy őszinte e vagy nem?

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #2457 Dátum: 2017. Február 20. 17:41 »
Te nem vagy küldött. Miért zavarnak téged ilyen kérdés.

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #2458 Dátum: 2017. Február 20. 19:22 »
Nekem már nem is kell csinálnom semmit, mert Te jobban és hatékonyabban rombolod azt amit felépített.

Hajrá Vivaldi, csak így tovább!  ;D
Walker. Ha találkozunk, én fizetem a sört. ugyan is köszönettel tartozom, hogy ilyen nagyra értékelsz. Bár, azért az is eszembe jut, hogy az omme nem állhat valami stabil lábakon, ha még én innen a béka segge alól is tudok neki ártani.

« Válasz #2459 Dátum: 2017. Február 20. 20:56 »
Nem az OMME-nak ártasz!  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Szabó György