Gőzölgő

• 4409 válasz
  • 1714967 megtekintés
*

robi 75

• 1010
Re:Gőzölgő
« Válasz #2415 Dátum: 2017. Február 13. 20:59 »
 :D
Üdv:robi

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #2416 Dátum: 2017. Február 14. 18:21 »
Szabadlábon van még Csuja? Ki tud róla?

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #2417 Dátum: 2017. Február 14. 19:32 »
Ez nem büntetőeljárás. Ráadásul nincs még vége. Március 23-án 11 órakor folytatódik.

Nagy érdeklődés ébredt fel a vezetésben az ügy iránt. A tárgyaláson Soós ügyvéd úron kívül megjelent Bross Péter, Mészáros László, Mészáros József, Fekete József.

A bírónő igyekezett tájékozódni az erővonalakról és túl sokat nem foglalkozott még eddig a benyújtott iratokkal. Ennek ellenére kb. Másfél órás volt a tárgyalás. Nagyon sajátos megközelítései voltak.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #2418 Dátum: 2017. Február 14. 21:18 »
" Ne add fel, ne add fel,
   Ne add fel a reményt!
   Soha ne add fel, ne add fel,
   Ne add fel a reményt.
   Hisz a holnap mindig egy új nap.
   S, amíg élünk választhatunk.
   Hogy a holnap érkezik hozzánk el,
   Vagy nála találkozunk."

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #2419 Dátum: 2017. Február 14. 22:17 »
Kedves Moderátorok. Azt mondja Bezzeg, hogy cenzúrázzátok amit írnak, ugyan úgy mint a zöldfórumon. Igaz ez? Én nem akarom elhinni......

*

atya

• 1043
« Válasz #2420 Dátum: 2017. Február 15. 06:58 »
Az a kérdés, vajon te mit tapasztalsz??
Szerintem ha ez így lenne, akkor már te sem lennél itt, hisz a zöldön sem vagy.  ;)
A sikerhez csak annyi kell, hogy képes legyél az életed a magad módján élni.

« Válasz #2421 Dátum: 2017. Február 15. 07:15 »
Kedves Vivaldi Méhésztárs!
Többször felszólítottalak, hogy rossz helyre írsz, sőt egyszer "át is emeltem" írásodat a megfelelő rovatba.
Arra nagyon kényesen figyelnek a moderátor segítőim is, Elekes Laci, és Szabó Józsi, hogy a Fekete-Fehér Méhészklub eredeti célját végig szem előtt tartsa.
Itt egyetlen szabály van, hogy ne személyeskedjetek, mások méltóságát tartsátok tiszteletben.
Ebben vannak némi nézetkülönbségek, hogy hol a határ, de a tartalomba soha nem nyúlunk bele!
Az a kérdésem hozzád, hogy Te észrevettél e valaha olyant, hogy "megváltozott" az írásod, vagy hiányzik belőle valami?
Egyetlen ilyen sort idézz, és kinevezlek klubvezetőnek!
Mivel ilyent nem fogsz találni, az én feladatom, hogy két moderátor kollégám segítségével őrködjek honlapunk hitelessége fölött.
Erre személyem a garancia,  soha nem beszélek mellé,  hozzászólásaimat aláírom.
Üdvözlettel:
Nagyernyei Attila
Klubvezető

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #2422 Dátum: 2017. Február 15. 10:57 »
A tegnapi bírósági tárgyalás kapcsán történtek elgondolkodtatnak.

Bross Péter azt mondta, hogy akkor tud megindulni az új alapszabály megalkotása, ha nyugvópontra jut az alapszabály ügye. Ezért megkért arra, hogy vonjam vissza a keresetemet.

Meggyőződésem és a jogászok meggyőződése is, hogy az új alapszabály készítése csak akarat és döntés kérdése, tehát nem a bírósági eljárás függvénye.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

*

zümi

• 1382
« Válasz #2423 Dátum: 2017. Február 15. 11:19 »
Szabadlábon van még Csuja? Ki tud róla?

"Ez nem büntetőeljárás. Ráadásul nincs még vége".

Cs.Laci! Provokál Vivaldi nem veszed észre? 

Mindig arra kell törekedned, hogy a legjobb legyél, de sosem szabad elhinned, hogy az is vagy.

« Válasz #2424 Dátum: 2017. Február 15. 11:32 »
 ;D

2006-ban az OMME hozott egy olyan határozatot, hogy az OMME helyi szervezeteit megszünteti ( mindegyikből segítséggel önálló egyesületet hoz létre) és az országos egyesület ezeknek az egyesületeknek a szövetsége lesz..................

A bírósági teremben ülők közül sokan ott voltak vezető pozícióban amikor anno erről döntött a küldöttgyűlési többség...........

Ha jól számolom, akkor ez 11 éve történt!  ;)

Vajon mi akadályozta az urakat a küldöttgyűlési határozat, döntés végrehajtásában az eltelt idő alatt?
Vajon, miért alakultak azóta is OMME helyi szervezetek, pedig döntés született a fokozatos átalakításukról önállóvá......
Vajon kiknek áll az érdekében a mostani állapotok fenntartása?  :o

Na mind1, ez már nem az én dolgom!  ;D
Szabó György

Az életben egy dolgot jól jegyezz meg!
Az emberek soha nem változnak,
csak te ismered meg őket jobban!

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #2425 Dátum: 2017. Február 15. 12:32 »
QUQURIQ !!!

Hol is kezdjem!...
A hatalom lila kézzel való szorítása eredményezte a további helyi egyesöletek gyötrelmes megszülését... :-[
Legjobb példa a szekszárdi egyesület széttrancsírozása, akkori vezetők segédletével.
Mi is volt ennek az oka?
Még egy egyesület a "hatalom embereiből", és a hatalomnak elkötelezett elnök, és úgy színt küldöttek!
Így látatlanban, nem ismerem az szekszárdi taglétszámot, de valaki itt azzal kérkedett, hogy 100 fő fölött vannak!
Tehát, egy "kormány párti" elnök, és 50 főnként 1-1 küldött, tehát kettő! Így a kormánypártiak javára 3 fő konkrét szavazat keletkezett mesterségesen, egy önálló egyesület szétszakításával...
Vagy még lehetne itt említeni a csongrádi egyesületet is, vagy az érdi vagy...lehetne folytatni!
Na, ezért lettek ennyien a küldöttek!
A hatalomvágy görcsös kapaszkodása mindent felülmúlhatott az "ügyük" érdekében!
Ne is keressetek további lehetőségeket, mert a bársonyszék oly "meleg",...szerencsére volt!

Kiskakas

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #2426 Dátum: 2017. Február 15. 15:09 »
Kedves Vivaldi Méhésztárs!
Többször felszólítottalak, hogy rossz helyre írsz, sőt egyszer "át is emeltem" írásodat a megfelelő rovatba.
Arra nagyon kényesen figyelnek a moderátor segítőim is, Elekes Laci, és Szabó Józsi, hogy a Fekete-Fehér Méhészklub eredeti célját végig szem előtt tartsa.
Itt egyetlen szabály van, hogy ne személyeskedjetek, mások méltóságát tartsátok tiszteletben.
Ebben vannak némi nézetkülönbségek, hogy hol a határ, de a tartalomba soha nem nyúlunk bele!
Az a kérdésem hozzád, hogy Te észrevettél e valaha olyant, hogy "megváltozott" az írásod, vagy hiányzik belőle valami?
Egyetlen ilyen sort idézz, és kinevezlek klubvezetőnek!
Mivel ilyent nem fogsz találni, az én feladatom, hogy két moderátor kollégám segítségével őrködjek honlapunk hitelessége fölött.
Erre személyem a garancia,  soha nem beszélek mellé,  hozzászólásaimat aláírom.
Üdvözlettel:
Nagyernyei Attila
Klubvezető
No most erre hol válaszoljak bammeg, mert én nem bírom ezt követni?

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #2427 Dátum: 2017. Február 15. 15:23 »
QUQURIQ !!!

Hol is kezdjem!...
A hatalom lila kézzel való szorítása eredményezte a további helyi egyesöletek gyötrelmes megszülését... :-[
Legjobb példa a szekszárdi egyesület széttrancsírozása, akkori vezetők segédletével.
Mi is volt ennek az oka?
Még egy egyesület a "hatalom embereiből", és a hatalomnak elkötelezett elnök, és úgy színt küldöttek!
Így látatlanban, nem ismerem az szekszárdi taglétszámot, de valaki itt azzal kérkedett, hogy 100 fő fölött vannak!
Tehát, egy "kormány párti" elnök, és 50 főnként 1-1 küldött, tehát kettő! Így a kormánypártiak javára 3 fő konkrét szavazat keletkezett mesterségesen, egy önálló egyesület szétszakításával...
Vagy még lehetne itt említeni a csongrádi egyesületet is, vagy az érdi vagy...lehetne folytatni!
Na, ezért lettek ennyien a küldöttek!
A hatalomvágy görcsös kapaszkodása mindent felülmúlhatott az "ügyük" érdekében!
Ne is keressetek további lehetőségeket, mert a bársonyszék oly "meleg",...szerencsére volt!

Kiskakas
A kedvenc témám.
Tehát addig már eljutottam, hogy egy valaki segítségével, /aki van olyan fifikás, hogy mi a fenének dolgozik itthon fillérekért, mikor amerikában ügyvédként milliókat keresne,/ Kitalálták az egy egyesület, két egyesület, a nagy betűs és kisbetűs egyesület felépítést. Vagy is amikor belépek az egyikbe , lent kisbetűvel ott van, hogy beléptem a másikba is, amit úgy hívnak omme. Ilyet én ki nem találtam volna 3 egyetem után sem , ezért megingott bennem az a képzet, hogy én is jó lennék ügyvédnek.
 No most te itt az egyesületek szétszaggatását emeled ki, amit én nem is kérdőjelezek meg.
De, az hogy a fenébe lehet, hogy a Tagegyesületébe való belépésekor, belép a "kisbetűs" omme -ba is, és egyúttal alá veti magát annak, hogy a kisbetűs omme bármennyi küldöttet is küldhet, csak szét kell osztódnia megfelelő számú tagszervezetre, míg az anya egyesület csak annyit amennyi a  létszámából adódik.
 Mert arra a kérdésre, hogy a törvény azt írja elő, hogy csak minden egyenlő jogú egyesület alkothat szövetséget azt a választ kaptam, miszerint ez nem is a törvényben van, hanem ezt az omme alkotta magának.
 Itt aztán felakadt benne az ütő.
 Mert ilyen kanyargós megoldást a küldöttek számának, és feltehetően a minőségének manipulálására én ki se tudtam volna gondolni, semellyik pihentagyú állapotomban.

« Válasz #2428 Dátum: 2017. Február 15. 16:09 »
Részben erről szólnak a perek!

A tájékoztatás hiánya az ügyekről meg csak hab a tortán!

A küldötti rendszert kérdőjelezi meg az aki nem ad megfelelő tájékoztatást az ügyekről a tagságnak, akik a küldötteik révén nyilvánítanak véleményt és gyakorolják a fő hatalmat az egyesület felett.

Ez a perek másik fő vonulata!

Sajnos a tagság jelentős része ezt nem látja át, sőt igénye sincs rá, hogy a saját sorsát irányítsa!

Minden egyes küldöttnek a saját egyesületében megtartott közgyűlésén meghozott határozatok alapján kellene képviselnie a tagságát, de tájékoztatás hiányában erre esélye sincs! Sajnos!

Na majd meglátjuk, hogy dönt a bíróság!  :D
Szabó György

Az életben egy dolgot jól jegyezz meg!
Az emberek soha nem változnak,
csak te ismered meg őket jobban!

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #2429 Dátum: 2017. Február 15. 18:19 »
Most mondjam megint amit szoktam? Minek?
 De semmi sincsen ok nélkül.
 Az omme felépítése átláthatatlan , kusza. Az omme tagok nem érzik magukénak az egyesületet. Kizárólag az uniós támogatás miatt tagok. A tagegyesületekben is a küldöttek, a vezetőség és egyebek megválasztásakor nagy kínnal keservvel van meg a szükséges létszám, ha meg van. Az se véletlen , hogy nem érzik szükségesnek az előadásokra beülni. Valószínű az a tapasztaltuk, hogy nincs értelme.
 A tagság kb 60-75%-a teljesen közönyös az omme ügyei iránt.