QUQURIQ !!!
Hol is kezdjem!...
A hatalom lila kézzel való szorítása eredményezte a további helyi egyesöletek gyötrelmes megszülését... 
Legjobb példa a szekszárdi egyesület széttrancsírozása, akkori vezetők segédletével.
Mi is volt ennek az oka?
Még egy egyesület a "hatalom embereiből", és a hatalomnak elkötelezett elnök, és úgy színt küldöttek!
Így látatlanban, nem ismerem az szekszárdi taglétszámot, de valaki itt azzal kérkedett, hogy 100 fő fölött vannak!
Tehát, egy "kormány párti" elnök, és 50 főnként 1-1 küldött, tehát kettő! Így a kormánypártiak javára 3 fő konkrét szavazat keletkezett mesterségesen, egy önálló egyesület szétszakításával...
Vagy még lehetne itt említeni a csongrádi egyesületet is, vagy az érdi vagy...lehetne folytatni!
Na, ezért lettek ennyien a küldöttek!
A hatalomvágy görcsös kapaszkodása mindent felülmúlhatott az "ügyük" érdekében!
Ne is keressetek további lehetőségeket, mert a bársonyszék oly "meleg",...szerencsére volt!
Kiskakas
A kedvenc témám.
Tehát addig már eljutottam, hogy egy valaki segítségével, /aki van olyan fifikás, hogy mi a fenének dolgozik itthon fillérekért, mikor amerikában ügyvédként milliókat keresne,/ Kitalálták az egy egyesület, két egyesület, a nagy betűs és kisbetűs egyesület felépítést. Vagy is amikor belépek az egyikbe , lent kisbetűvel ott van, hogy beléptem a másikba is, amit úgy hívnak omme. Ilyet én ki nem találtam volna 3 egyetem után sem , ezért megingott bennem az a képzet, hogy én is jó lennék ügyvédnek.
No most te itt az egyesületek szétszaggatását emeled ki, amit én nem is kérdőjelezek meg.
De, az hogy a fenébe lehet, hogy a Tagegyesületébe való belépésekor, belép a "kisbetűs" omme -ba is, és egyúttal alá veti magát annak, hogy a kisbetűs omme bármennyi küldöttet is küldhet, csak szét kell osztódnia megfelelő számú tagszervezetre, míg az anya egyesület csak annyit amennyi a létszámából adódik.
Mert arra a kérdésre, hogy a törvény azt írja elő, hogy csak minden egyenlő jogú egyesület alkothat szövetséget azt a választ kaptam, miszerint ez nem is a törvényben van, hanem ezt az omme alkotta magának.
Itt aztán felakadt benne az ütő.
Mert ilyen kanyargós megoldást a küldöttek számának, és feltehetően a minőségének manipulálására én ki se tudtam volna gondolni, semellyik pihentagyú állapotomban.