Gőzölgő

• 4409 válasz
  • 1715136 megtekintés
*

Geddekas

• 5859
Re:Gőzölgő
« Válasz #2325 Dátum: 2017. Január 13. 19:41 »
Szerintem Csuját nem rúgták ki és nem is fogják kirúgni. Gyönge próbálkozásokat nem kell komolyan venni.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

« Válasz #2326 Dátum: 2017. Január 13. 22:14 »
Robotur dinamikus IP, nem is tudom létezik e már nagyon fix ip(max nagyobb cégeknél,iskoléknál) ennyi a titka.

« Válasz #2327 Dátum: 2017. Január 14. 07:47 »
"Robotur dinamikus IP,"
Most ezt nem tudom, hogy mire is vonatkozik pontosan?

*

Bicska

• 601
« Válasz #2328 Dátum: 2017. Január 14. 08:36 »
Szia Robotur!

Szerintem arra célzott Gömbi, hogy a legtöbb szolgáltatónál dinamikus IP cím van, magyarul, ahányszor fellépsz a netre, új IP-d van, tehát ha nem ragaszkodsz a felhasználó névhez fogsz tudni regisztrálni, kvázi nem tudnak kitiltani. Legfeljebb a felhasználó név alapján. Amint azt mondottam, én nem járok olyan helyre sem neten, sem élőben, ahol nem látnak szívesen.. Fölöslges örökké gyűlölködni, és cinkelni egymást. Persze van itt is olyan aki ebből sportot űz, de úgy látom mostanság eltűntek.. Lefagytak talán????  :o

Üdv: Bicska
"Vassal csorbitott csontváz-leletek
mutatják, hogy itt mivé lehetek,
ha mellemre kitüzöm jeletek, -
csirkefogók! Nem játszom veletek!"

« Válasz #2329 Dátum: 2017. Január 14. 09:37 »
Ezt magyarázta nekem már más is, aztán mégis az IP alapján azonosítottak be. De nem is szándokozom próbálkozni, minek. Nem történtek olyan változások sem ott, sem az én nézeteimben, amelyek miatt idővel esetleg ne  ugyan az történnne meg. Ahol megaláznak, és rágalmaznak oda önként újra nem szívesen megy senki. 

« Válasz #2330 Dátum: 2017. Január 14. 16:51 »
Geddekas ezt írod::

"Sőt ma szorosabb a kapcsolat a minisztérium és az OMME között, mint volt a cocolizmus idején."

Szerintem az tetézné még igazán a bajt - ami amúgy is elég nagy - ha nem így lenne.
Gondolod jobb lenne ellenséggé tenni  a minisztériumot????

Egyébként én úgy tudom, hogy akkor még bizony "coci" volt az ország, és a cocik között kellett olyan manővereket elkövetni, hogy az "MME" megalakulhasson.
Lehet egyébként minden korban és politikai rezsimben a széllel szemben pisálni.
A nagy dilemma mindig az, hogy vajon megéri-e????

Az én őseim "nem kívánatos osztály idegennek" voltak kikiáltva!!!!
Nem is tudtak érvényesülni a rendszerváltásig.
De nevezzük nevén a gyereket: egy jó ideig nem rendszerváltás, csak módszerváltás történt!!!

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #2331 Dátum: 2017. Január 14. 17:43 »
Hát megint matematekázzunk egy kicsit.
 Azt mondjátok, hogy most nagyon jó a kapcsolatunk a minisztériummal. Ennek az eredménye 0.
Ha azt azt helyettesítsük be, az egyenletbe, hogy a kapcsolatunk a minisztériummal rossz, akkor annak az eredője vagy 0, vagy negatív.
 Nem matematikai, hanem népnyelven ez úgy hangzik: " Helyben vagyunk, mint Gyöngyös mikor leégett".

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #2332 Dátum: 2017. Január 14. 18:19 »
QUQURIQ !!!

Vivaldi!

A méhészeti közélet sűrűjébe a kilencvenes évek elejétől benne voltam.
100 % ki merem állítani, hogy az MME és az OMME nak mindez idáig nagyon jó kapcsolata volt a minisztériummal., legyen az bármelyik kormány is!
Még Mészárosék idejében is jó volt a kapcsolat! Amit a vezetés el akart érni elért, amit meg nem akar, más elgondolásból azt nem mérte el!
A Nemzeti Programos támogatásunkat mindig elfogatta, amit mi méhészek magunknak írtunk!
Annak idején az EU előkészítő bizottságban jó magam is részt vettem, így váltig állíthatom a minisztérium segítő készségét!
Most jelenleg is nagyon jó a kapcsolat, akár államtitkári szintig is! Sajnos Tantó Sándor Úr halála mélyen megrendít bennünket. Ő segített összeállítani a minden percben aláírásra kerülő Nemzeti Programunkat.
Nagyon bízom ennek a jó kapcsolatnak a folytatásában!

Kiskakas

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #2333 Dátum: 2017. Január 14. 21:00 »
Azt hiszem, most talán illik elhalasztani ezt a vitát.
Isten nyugosztalja. Béke poraira.

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #2334 Dátum: 2017. Január 14. 21:32 »
Idézet
Szerintem az tetézné még igazán a bajt - ami amúgy is elég nagy - ha nem így lenne.
Gondolod jobb lenne ellenséggé tenni  a minisztériumot????

Az okozza bajt az OMME és a minisztérium között, hogy nem egyenrangú a kapcsolat. Az OMME úgy viselkedik, mintha a minisztérium rabszolgája, egy részlege, osztálya lenne. Ez nemcsak baj, hanem szégyen is. A minisztériumra nézve is szégyen, hogy egy társadalmi szervezetet maga alá gyűr. Ez még a cocolizmus idején úgy ahogy, de tudomásul vehető volt, de a magyar  kapitalizmus sem működik rendesen, ha az állam ilyen mértékű totális hatalomra tör egy teljes gazdasági ágazat fölött. Ez alól ki kell sorakozni, ha valódi érdekképviseletet akarunk megvalósítani.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #2335 Dátum: 2017. Január 14. 21:37 »
Csuja te hol voltál, mikor az együttérzést osztogatták?

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #2336 Dátum: 2017. Január 14. 21:45 »
Nem tudom kiről beszélsz. Tiszteltem Sándort, voltak vitáink, tiszteltük egymás véleményét és figyeltünk egymásra. Már megírtam ezeket. Miért várod el, hogy ismételjem ezerszer? Nem vagyok álszent.

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #2337 Dátum: 2017. Január 14. 22:15 »
QUQURIQ !!!

Kicsit röpködni volt kedvem, így jutottam el Mezőkövesdre a fürcsis összejövetelre!
Szakmailag jó volt. A Fürdő víz meg borrá vált, mint a bibliában!
És lám csodát!!!
A víz alkohol tartalommal telítődött, az alkohol meg telítette az agyakat!
Így aztán, a szaki mester irányt mutatott a méhészeinek...A "víz" meg csak egyre fogyott.
A szürke állomány meg egyre csak ködösebb lett...
Na megyek is, beleülök egy nagy kád "vízbe" csak reggel nehogy másnapos legyek...

Kiskakas

« Válasz #2338 Dátum: 2017. Január 15. 13:49 »
Geddekas!

Te hogy gondolod az érdekérvényesítést az illetékes  minisztérium nélkül, annak megkerülésével!!!???
És melyikirányból kerüljük meg ??? JOBRÓL, vagy BALRÓL???

« Válasz #2339 Dátum: 2017. Január 15. 13:51 »
Kiskakas!

Te irigykedsz!! Te miért nem volták?? Lehetnél Te is igazából is másnapos!!