Gőzölgő

• 4409 válasz
  • 1714916 megtekintés
*

kiskakas

• 3249
Re:Gőzölgő
« Válasz #2040 Dátum: 2016. November 22. 07:39 »
QUQURIQ !!!

Kiskakas nem jogász, de az én olvasatomban, ha ez a döntés született, úgy Rádi Tibornak kutya kötelessége a rendőrségen feljelentést tennie!
Egyébként meg ez a sok irka-firka helyett meg kellett csak volna a két felet hallgatni, meg azt, hogy miért szerepel az OMME honlapján annyi méhcsaládszám.
Lehet, hogy csak elírás volt?
Mindkét félnek megnyugtató lehetne a válsz!...

Kiskakas

« Válasz #2041 Dátum: 2016. November 22. 08:14 »
 OMME 2016. évi Tisztségviselő választás
by Mészáros József • 2016-03-17

Tisztelt Méhésztársak!

Az alábbiakban megtekinthető és letölthető az Országos Magyar Méhészeti Egyesület 2016. évi OMME tisztségviselő választásával kapcsolatban – az OMME Jelölő Bizottsága által – az OMME Hivatala részére 2016. március 17-ig megküldött jelöltek névsora.

A megküldött lista a jelenleg rendelkezésre álló adatoknak megfelelően tartalmazza valamennyi jelölt nevét, a betöltendő tisztség megnevezését, továbbá a jelölt OMME tagságára vonatkozó adatait.

Tájékoztatjuk a tisztelt méhésztársakat, amint az OMME Jelölő Bizottsága végleges adatokkal szolgál a jelöltekre vonatkozóan – valamennyi jelölt esetében, aki hozzájárult a részéről megküldött önéletrajz és motivációs levél közléséhez – az OMME honlapján, továbbá a küldötteket a helyi egyesület elnökén keresztül emailben tájékoztatjuk. A honlapon való közzétételhez – a személyi jogok védelme érdekében – valamennyi jelöltet előzetesen megkeresi az OMME Hivatala.

OMME – 2016. évi Tisztségviselő választás jelöltjei.

OMME Hivatal

Segítség Rádi Tibornak, kit kell feljelenteni jogosulatlan adatkezelésért!

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #2042 Dátum: 2016. November 22. 19:11 »
Nincs miért feljelenteni az adatkezelés ügyben senkit. Ha a jelölt nem adta meg a hozzájárulását, akkor meg se kaptuk volna az anyagot. Lufi az egész. Kipukkant már felfújás közben.

Ekkora szégyent már csak nem vesz magára egy jelölt, hogy személyes adatként kezeli, hogy mennyi méhcsaládja van és mennyi után fizet OMME tagdíjat? Ha meg személyes adatként kezeli, akkor mi a f....szt keres a jelöltek között. Lehet, hogy nem is méhész, hanem kertész és azért titkolja?

Álljon már meg a lakodalmas menet!

A gátlástalan pofátlanságnak is van határa.
Az illetőtől szemtől szembe kapta a kérdést az Országos Vezetőségi ülésen a plénum előtt, hogy hány méhcsaládja van, ha csak egy méhcsalád után fizetett tagdíjat 2015 évre?
Azt válaszolta, hogy 2016-ra 34 méhcsalád után fizetett tagdíjat. Ezekkel az információkkal áll szemben a saját önéletrajzában és motivációs levelében szereplő adat ami viszont 100 méhcsaládot tartalmaz.
Melyik adat az igaz?
Ez hitelesíti az OMME elnökségének tagját.
És ezt a többi elnökségi tag elnézi neki. Az Ellenőrző Bizottság nem ellenőrzi le. Az Etikai Bizottság meg se vizsgálja!
Ez bizony leírom nyílt megalkuvás, nyílt korrupció.

Én nem is értem ezt az egészet.
Van szerintetek ennél nagyobb szégyen?
Lesüllyedtünk az ötvenes évek szintjére erkölcsileg.
Akkor nevezték a susztert gyárigazgatónak és a gyárigazgatót suszternek.
Az gyenge képességű írni olvasni alig tudóból és igazat mondani nem tudóból akkor lett igazságosztó vérbíró.
Sötét középkor inkvizíciója ehhez képest fényes világosság.
« Utoljára szerkesztve: 2016. November 22. 19:40 írta Geddekas »
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

*

huber

• 144
« Válasz #2043 Dátum: 2016. November 22. 20:03 »
Szerintem elég érthető, hogy egy családon belül. ha törvényi lehetőség van, márpedig van, akkor az őstermelői bevételeket úgy osszák meg, hogy az a legkedvezőbb legyen adózási szempontból.
Geddekas!
Te most a törvényt nem ismered, vagy a család mint gazdasági egység működését???
2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról pedig eléggé egyértelművé teszi az adatok kezelését.

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #2044 Dátum: 2016. November 22. 20:07 »
Nem stimmel az amit mondasz. Nem azt válaszolta, hogy a többi méhcsaládot egyikk vagy másik családtagom fizette be, hanem azt, hogy 2016-ban 34 méhcsalád után fizetett. Sőt Rádi Tibor elutasító válaszában sem azt írta, hogy egy családtag fizette az illető helyett, hanem hadovál valami adatlopásról stb.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

*

huber

• 144
« Válasz #2045 Dátum: 2016. November 22. 20:22 »
Hivatkoztam egy törvényre. Gondolom Rádi is erre hivatkozott.
Olvasd át!

« Válasz #2046 Dátum: 2016. November 22. 20:37 »
Ha a Sebők csal a tagdíjfizetésnél, akkor fogja be a száját és mélyen szégyellje magát! Vagy mesélje el, hogy milyen néven fizetett az állítólagos valaki a családok után! Az ilyen részrehajló tökfilkók pedig, mint a Rádi és a bandája, a méhészek szégyenei. Szerintem. 

« Válasz #2047 Dátum: 2016. November 22. 22:08 »
111
« Utoljára szerkesztve: 2019. November 30. 08:34 írta kivancsi111 »

« Válasz #2048 Dátum: 2016. November 23. 06:19 »
Bálint!
Sajnos amióta a Zöld Fórumon elszabadult Pöte indulata, azóta sem moderálták.
Bross és bandája állítólag nem elítélendő, ez teljesen rendben van odaát.
Többször kértelek benneteket, legyünk különbek, így mutassunk példát!
A sértő, másokat megalázó kifejezéseket kérem kerüljétek.
Szépen körbe lehet írni, hogy mivel nem értetek egyet, de ne adjunk támadási felületet a Fekete-Fehér Méhészklubnak.
Nagyernyei Attila

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #2049 Dátum: 2016. November 23. 12:51 »
No látod , most mennem kell a zöldfórumra elolvasni ezt a Pötét.

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #2050 Dátum: 2016. November 23. 13:09 »
Elolvastam.
 Megjegyzés:
 Az Omme jelenlegi felállása szerint még akkor sem tudna semmi érdemlegeset csinálni az elnök, ha akarna. Ez egyszerűen előre kiszámítható, nem kell hozzá sem ész, sem nagy jóstehetség. A méhészeti ágazat helyzete, csak úgy magától, minden beavatkozás nélkül is romlik. Erre mondta Bross, hogy az ágazat problémái nem megoldhatók. Ezért voltam, és vagyok biztos abban, hogy előbb vagy utóbb elfogy a cérna, és jön a haddelhadd.
 Kérdés:
 Megéri e ennek tudatában feltartani az egészet, elnököstől stábostól stb.?
Utóirat.
 Most még csak én vetem fel, de abban biztos vagyok, hogy az idő múlásával egyre többen fel fogják vetni.

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #2051 Dátum: 2016. November 23. 14:37 »
Idézet
Erre mondta Bross, hogy az ágazat problémái nem megoldhatók.
Különösen, ha még akarat sincs hozzá. De a kis lépések politikájával és az egyenesebb gerinccel lehetne eredményt elérni.

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #2052 Dátum: 2016. November 23. 16:43 »
 No most ugye kedves Csuja /akinek én maradtam egyetlen barátja/ ahhoz , hogy eljuss valahová ki kellene jelölni a célokat. Mert ugye, ha csak úgy elindulsz Június végén napraforgóra, és véletlenül repcén kötsz ki , akkor nem jársz olyan jól.
De itt még ez sincs. Most az Omme olyan állapotban van, hogy már dandárban az akác, de még otthon az udvaron gondolkodunk, hogy mivel kéne menni. Ahogy a cigány mondta, itt a disnyó ölés, és még se disnyó, se salma.
 Már eltelt annyi idő, hogy legalább a célokat világosan ki kellett volna jelölni. De nincs egyéb mint falazás a semmit tevésnek. Látszat intézkedések, és a lényeg elkendőzése. " Sokat kell jönni menni, hogy ne kelljen dolgozni", mondta valaha a néhai Kazarecki, aki segédmunkás volt a KTSZ-ben a kőművesek mellett. Elnézést az idézgetésekért.
 Mert ugye jelen pillanatban egyetlen cél, és lehetőség, és eredmény, az Uniós támogatások koordínálása. Nincs más. De akkor el kell mondani őszintén, ez van. Más nem is igen várható. Jobb egészen biztosan nem lesz. És ezt őszintén elmondani a tagoknak, azok pedig vagy azt mondják, hogy csináljuk tovább, vagy azt, hogy hagyjuk az egészet.

« Válasz #2053 Dátum: 2016. November 23. 19:30 »
"Ez igaz. De másról beszélsz. Pedig már többször elmagyaráztam neked szóban. NEM AZ ADÓZÁSRÓL VOLT SZÓ!
Nem annyi család után pengette be a tagdíjat -ahogy mondják és írják - , amennyi van neki. ( Nincs egyedűl.) Nem passzolnak a számok. Fenyegetősdi és feljelentősdi helyett inkább valami elfogadható magyarázattal kellett volna előállni, és felejtős lenne az eset, Geddekas sem rágódna rajta tovább.
1? 34? 100?
Szerintem Geddekas sem rágódna rajta, ha nem arról az emberről lenne szó aki tanácsadóként foglalt helyet anno a"vezetőség" asztalánál a közhasznúság elvesztése időszakában.

Üdv. jani bátya

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #2054 Dátum: 2016. November 23. 19:38 »
Ha lenne vér a pucájában az elnökség tagjainak, akkor ezzel az elnökségi taggal nem ülnének egy asztalhoz. Illene az ilyen magatartást etikailag súlyosan elítéleni.