Gőzölgő

• 4409 válasz
  • 1714905 megtekintés
*

Vivaldi

• 2049
Re:Gőzölgő
« Válasz #2085 Dátum: 2016. November 27. 19:23 »
Geddekas, ne foglalkozz már Csujával. Lépj túl rajta. csinálj úgy mintha nem is ismernéd.

« Válasz #2086 Dátum: 2016. November 27. 20:02 »
   Vivaldi hát nem voltál ott?
 Mi van rád ült a béka?

Albert

*

atya

• 1043
« Válasz #2087 Dátum: 2016. November 27. 21:05 »
Én rendeztem Vivaldinak egy repi kaját, és nem jött el.  :o
Szomorú, és csalódott vagyok.  ;D
A sikerhez csak annyi kell, hogy képes legyél az életed a magad módján élni.

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #2088 Dátum: 2016. November 27. 21:50 »
 Hja, hát már így utólag annyian meghívtak.
 Csak előre féltetek tőlem.
 Hogy miért nem mentem?
 Nézzétek, mondhatnák sok mindent, de az igazság, hogy azért nem mentem, mert a kollégák akikkel sok éve eljártunk sajnos meghaltak. és sajnos nem azért mert öregek voltak. Az az egy aki maradt az meg nem itthonról ment, hanem Pásztóról.
 Nem arról van szó, hogy autó nincs, mert az van 3 is, ha a Nívát is lehet számolni.
 Higgyétek el, lelkileg nehéz egy olyan helyzet amikor megszokott csapat már nincs. Akikkel elmentünk, mindig volt egy mártír aki vezetett, a többivel hazafelé ebéd, egy két sör, és vita a méhészetről, vagy arról amit ott hallottunk.
 De, most már egyedül, nem az igazi.  Nem is tudtam rábeszélni magam.
 Hát, nem tudom, talán van aki megért.

« Válasz #2089 Dátum: 2016. November 27. 21:58 »
GÖdöllőn várlak a Büfé előtt fél tizenegykor.

Pedig én kerestelek... ;) Egyébként pedig sajnálom ami történt.

« Válasz #2090 Dátum: 2016. November 27. 21:59 »
      Ne kéresd magad , Csuja ott volt. :'(

Albert

« Válasz #2091 Dátum: 2016. November 27. 22:28 »
Szevasz Bicska barátom!
Úgy imádom, hogy ilyen „elfogulatlan” vagy! Még szerencse, hogy ilyen „demokratikus és pártatlan” bírája van ennek a fórumnak! De inkább mondanám nevetségesnek! ;D ;D Ja, látod, én is tudok ám nagy piros betűket!
Ide figyelj kisapám! Nem én kezdtem a „Csuja pusztuljon” témát, hanem Geddekas! Azt miért nem törlöd? Nézd csak, ide másolom neked:
Geddekas Re:Gőzölgő
« Válasz #2074 Dátum: 2016. November 26. 19:30
„Csujának el kell pusztulnia.
Megismétlem: Csujának el kell pusztulnia.
Sőt más nem is jut eszükbe, csak hogy Csujának el kell pusztulnia. „

Ja, hogy szelektíven olvasod a bejegyzéseket!
De szinte hallom is hogy kattog lázasan agyacskád, és kidobja a szerinte ütős érvedet, miszerint Geddekas ezt a szót átvitt értelemben használta. Hát képzeld! Én is! Ha egyáltalán használtam ezt a szót! Mert nem vagyok biztos benne! Ugyanis törölted a bejegyzésemet, így nem tudom visszanézni!
Úgyhogy én most azt állítom, hogy nem is használtam ezt a szót, és jogtalanul törölted a hozzászólásomat, csak azért, mert úgy gondoltad, hogy ezzel most jól kicseszel velem! Vagy bizonyítsd az ellenkezőjét!

Kedves Kispajtás! :D Neked, semmit nem kell bizonyítanom. Egyáltalán nem gondoltam, hogy kicseszek veled, csakhát MINDENT még név nélkül sem szabad.
Csuja, önmagáról írhat ilyet, más nem írat róla. Érted-e? (Olvasd el  Edmond Rostand  Cyrano című drámáját) Ha nem, nincs mit magyaráznom. Ha Főixnek írsz ilyet, akkor is törlöm. Tök mindegy, hogy kinek írtad. Ilyet itt nem kell írni.

Jogtalanul töröltem a hozzászólásod? :) Maci.. Maci..
Névtelen, arctalan, súlytalan vagy, TOR szerverről, újabban rejtett IP-ről írogatsz, mer félsz. :) Tőlünk.. Ne nevettess... Ennyire gyáva lennél??? Vagy inkább az a helyzet, hogy annyira trollkodsz, hogy azt már arccal-névvel felvállalni ciki? :D Talán, mert sokan ismernek... Ki tudja.. Tudod mit? Addig, amíg azonosíthatatlan IP-ről, név nélkül trollkodsz, addig nincs jogod.. Ennyi erővel egy önérzetes szuperszámítógép is lehetsz. Írd át a szoftvered Kispajtás, mert ennek már lejárt a supportja! :D  Vagy lehet, hogy vírus vagy? :D :D :D  8)

Azért jót nevettem rajtad, és a JOGTALAN kifejezéseden. :D

Tudod mit? Panaszolj be a klubvezetőnél!

Álmodj szépeket!!!

Bicska
« Utoljára szerkesztve: 2016. November 27. 23:17 írta bicska »

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #2092 Dátum: 2016. November 27. 22:52 »
GÖdöllőn várlak a Büfé előtt fél tizenegykor.

Pedig én kerestelek... ;) Egyébként pedig sajnálom ami történt.

/quote]

Isten látja a lelkem, ha tudom, hogy vársz elmegyek.
De vagy nem írtad meg nekem hogy biztosan vársz vagy az én figyeletlenségem és elsiklottam fölötte. Az utóbbi esetben elnézésedet kérem. Majd pótoljuk valahogy.

« Válasz #2093 Dátum: 2016. November 27. 23:13 »
Ajaj Geddekas! Csúnya dolog a hallgatózás!  ::)
Nem szégyelled magad?! Kihallgatod Csuja úr és Sebők úr magánbeszélgetését, és egyből rohansz vele a fórumra?!  :o Adott rá engedélyt valamelyik fél, hogy nyilvánossá tedd? Ráadásul a nevüket beazonosítható módon használva? Nem félsz, hogy Sebők úr még jobban bepöccen, és annak még negatívabb hatása lesz Csuja úrra? Annak te leszel ám az oka, akár szándékosan csináltad, akár nem!
Vagy lehet, hogy a Csuja úr pöccen be Geddekasra, mert ő sem akarta volna nyilvánosságra hozni a magánbeszélgetését Sebők úrral! És a végén még Csuja úr pereli be Geddekast! Ez azért már elég súlyos és visszafordíthatatlan állapota a skizofréniának!  ;D ;D ;D

Hahó Kispajtás! A vége megint sértő lett! Tudod!! Software update!!! ;)

Bicska
« Utoljára szerkesztve: 2016. November 27. 23:22 írta bicska »

« Válasz #2094 Dátum: 2016. November 27. 23:29 »
Hajaj Bicska!

Most aztán a lelkembe tapostál!  ;D
Nem is tudtam, hogy Csuja = Geddekas! Csak mert mindig harmadik személyben beszél Geddekas Csujáról! Tehát valaki másról beszél ilyenkor! Akkor hogy írhatná Csuja magáról az "eltaposni" szót? Amikor azt Geddekas írta? Na de hagyom is! Ti itt a skizofrénia állapotának elég súlyos fokát űzitek, ebbe én nem tudom magam beleélni...!  :D
Azért tudtam, hogy nekem van igazam! Azért nem bizonyítod állításom ellenkezőjét, mert nem tudod! De tudod mit? Már nem is számít! Aki akarta, úgyis elolvasta még aznap éjjel a bejegyzésemet!  ;D
Ja, mit szólsz a rózsaszínhez?  ;D Játsszunk így! Te melyik színt választod a következő hozzászólásodhoz?  ::)

« Válasz #2095 Dátum: 2016. November 27. 23:39 »
Sértő lett, Bicska?! Mi? Akinek nem inge, ne vegye magára! Én az utolsó mondatomba nem írtam nevet!
De mit szólsz a rózsaszínhez? Nem válaszoltál rá az előbb, ezért gondoltam megmutatom, hogy láthasd, és el tudd dönteni tetszik-e?

*

Bicska

• 601
« Válasz #2096 Dátum: 2016. November 27. 23:45 »
Kedves Maci!

Örülök, hogy tudod, hogy igazad van!!! :D :D :D A rózsaszín kiválóan passzol hozzád!!! :D :D :D Szépen bele is olvad a környezetébe! Szerintem ne változtass rajta!!!! :D :D :D :D
"Vassal csorbitott csontváz-leletek
mutatják, hogy itt mivé lehetek,
ha mellemre kitüzöm jeletek, -
csirkefogók! Nem játszom veletek!"

« Válasz #2097 Dátum: 2016. November 27. 23:52 »
Áááá Bicska! Igazad van! A fontosabb tartalmú hozzászólásaimat tényleg élénkebb színnel kell írnom! Mondjuk pirossal vagy zölddel, ahogy te?! Attól, hogy megy köztünk az adok-kapok, a jó ötleteid még használhatók! Igaz, eddig ez az egy volt, de azt el is ismertem!  ;D ;)

*

Bicska

• 601
« Válasz #2098 Dátum: 2016. November 27. 23:54 »
Úriember vagy Maci!

A vak is láthatja! ;)
"Vassal csorbitott csontváz-leletek
mutatják, hogy itt mivé lehetek,
ha mellemre kitüzöm jeletek, -
csirkefogók! Nem játszom veletek!"

*

főnix

• 104
« Válasz #2099 Dátum: 2016. November 28. 01:21 »
Bicska, Maci!

Majdnem Bicska Maxit írtam, de amit mondani szeretnék, az nem igényli a szójátékot...

Nem a szavakkal szeretnék ezennel játszani, hanem a "lelkek húrjain". Emeljétek inkább fel magatokat, egyikőtökhöz sem illik ez a nyelvelés. Macihoz azért nem, mert sokkal intelligensebb annál, hogy "alább adja", s az ilyen bübübbű-típusú bosszantással éljen, mikor pedig tud sziporkázni is.

Bicskához meg azért nem, mert ő hiába okos, de egyúttal bizonytalan a szerepében. Biztosan nagyon nehéz lehet egyszerre elkötelezett moderátornak lenni, s azzal a szerepkörrel egyeztetni a szintén elkötelezett, harcos érdekvédő magányszemély mentalitását, aki egyik oldalról a Klub irányvonalát kell képviselje, másik oldalról pedig a saját mentalitását, morálját, személyes kapcsolatrendszerét viszi a placcra. Nem könnyű szerep, nem is sikerült ezidáig elegánsan megoldanod, Józsi.

Ha valaki moderátor, akkor nem viheti bele a személyes antipátiát és szimpátiát a moderátori munkába, mert óhatatlanul felborul az egyensúly, elvész az egyenlő mérce prioritása. Ha Geddekas leírja, hogy egy csoport a megsemmisítésére törekszik, s azt Maci idézi és kommentálja, akkor ezért nem szabad csak Macit törölni. Vagy mindkettőt, vagy egyiket sem. Macit lehet utálni, Geddekast szeretni és fordítva, a moderátor Bicska csak egyenlő mércével mérhet, mert ha nem, elveszíti a hitelességét. A Szabó Jóska pedig rühellheti kedvére Macit, s kedvelheti fenntartások nélkül Geddekast, bátran leírhatja a véleményét bárkiről, csak egyet nem tehet: nem moderálhatja Macit. Nem jó ez a kettősség, többször is leírtam, hogy moderálni szerződéses alapon szabad csak. Te úgy vállaltad el a moderátori szerepet Józsi, hogy tisztába voltál azzal, hogy vagy sikerül pártatlannak maradnod, s "kívülállóként" végezned a vállalt feladatot, vagy nem. Nem állt, s ma sem áll rendelkezésedre a szerződéses viszony alapja, a Szabályzat. A Klubnak nincs szabályzata, ezért sem az ide író klubtag nem tudhatja, hogy meddig engedi a szabályzat, milyen elvek alapján tölthet fel ide tartalmakat, sem a moderátor nem lehet biztos benne, hogy meddig engedheti a vitát. Nincs közöttük szerződés . Természetesen vannak alapvető normák, az internetes világban elfogadott egyezmények, melyek alapján tudható, hogy mik is a "tiltott tartalmak", ám vannak esetek, amikor elhangzik olyan vélemény, kifejezés, ami ha akarom vemhes, ha akarom, nem vemhes. Esetünk éppen ez, Maci idézi Geddekast, s kommentálja a geddekasi kijelentést. Bicska = moderátor törli Maci hozzászólását, pedig az nem tér el az eredeti geddekasi hozzászólás tartalmától (olvastam eredetiben, akartam is írni a törlés miatt, csak akadozott a Wifi, s inkább hagytam a fenébe). Ráadásul Maci joggal vélheti úgy, hogy ha valaki virtuális személyként egyes szám harmadik személyben ír természetes személy alteregójáról, kvázi saját magáról, az erősen skizofrén hajlamokat sejtet. No, de ezt leírta már Vivaldi is, nem mentem el mellette szó nélkül én sem. Maci hozzászólása törlésre került, pedig csak idézte Geddekast, majd a törlés miatti felszólalásában megpendítette a skizoid aspektust, s most azért kapta a dádát. Mint mindannyiszor, amikor hasonló eset fordult elő, ezúttal is fölmerült a kétség: a moderátor mi alapján moderált? Szabályzat nincs, "tiltott tartalom" nem került nyilvánosságra, vélemény úgy hangzott el, hogy a szövegkörnyezetben nevesítésre, személyiségi jogsérelemre nem került sor...

Javasolnám Józsi, hogy a Klubon is legyen egy "Sólyomszem", azaz Moderátor nick. Nem azért, hogy a mögé bújva lehessen ledurrantani egyet a nem szinpi klubtagnak, hanem azért, hogy magánemberként meg tudjátok őrizni az arcotokat. Ehhez viszont az kellene, hogy moderátorként felnőjetek a moderátorsághoz, a személytelen pártatlansághoz, mert ha ez nem sikerül, sem magánszemélyként, sem moderátorként nem lesz tekintélyetek. Így veszítette el a Klubvezető is az arcát, a hitelességét számtalanszor, s majdnem minden alkalommal éppen Geddekas barátotok miatt. Magánszemélyként azt kedveltek, akit akartok, moderátorként viszont ha ezt megengeditek magatoknak, akkor a moderátorság erkölcsi alapját veszítitek el. Ja, és szabályzat is kell, mert az nem szabály, hogy nincs szabály, s ha nem tetszik a pofája valakinek, akkor szabályzat ide, szabályzat oda, úgyis kivágjátok, mint a macskát piszkítani, akár hord sapkát, akár nem.