"Csináljanak maguknak ha úgy szeretnék SZÖVETSÉGET építsen a Vivaldi szövetséget a Csujával oszt jó napot!
Csak úgy izso60 módjára de bevehetik a kicsi Reangert is aki egyébként régebben fizet tagdíjat mint Én."
izsóka! Látod ennek most sincs semmi akadálya!
• mint önálló jogi személy belép az OMME –be, mely nem zárja ki más egyesületbe, illetve szervezetbe történő belépését
Ha jól meggondoljuk ezt a gerinces témát Vivaldi kolléga ebben köröket ver rátok. Igaz nem vagyunk barátok, de ő nem forgatja a köpönyegét ami igen becsülendő tulajdonság!
Tudod Ő nem csiga biga! 
Hát igen rangerkám, ugye nem vagy te olyan mint aki nem érti? Csak úgy csinálsz.
Te azt hiszed, hogy a törvény az csak úgy van? Mint nekem a mosogató, amit nem azért csináltak, hogy működjön, hanem csak hogy legyen?
No most, az a baj hogy a te csapatod három féle emberből tevődik össze. Olyanokból mint te, aki nem érted, hogy a világ megváltozott, és vele együtt a törvények is.
A másik aki érti de neki így jobb, mert jobban megfelel a saját érdekeinek.
És egy pár jóindulatú balekből , aki azt hiszi, hogy neki az a jó, ami a főnökének jó.
De van törvény, ami mindenki fölött áll. Fölötted is, fölöttem is, az Omme elnökök fölött, és még Csányiék fölött is áll.
Nos mi ezt próbáltuk értelmezni, a magunk szintjén. Én kértem, hogy szóljon hozzá olyan aki jobban ért hozzá mint mi, de ilyen úgy látszik nincs.
Azt is állítom, hogy ami itt megy azt még a nyúlászoknál se merik megcsinálni. Igaz annyi közönyös tag ott nincs is mint itt. És ez egyben minősíti is, mind a 13336 tagot.