Gőzölgő

• 4409 válasz
  • 1715172 megtekintés
Re:Gőzölgő
« Válasz #1950 Dátum: 2016. November 04. 18:54 »
Bicska!

Azt írod: " az itt fórumozók közül sokan vállalják a nevüket, kilétüket"

És ki az a sok? Nagyernyei Attila és Csányi Antal? Én többet nem találtam! Te is Bicska nick névvel szerepelsz!  :-[

Csak egy kicsit lapozz vissza, és megtalálod a nevem.. Ne csak írj! Olvass is!
« Utoljára szerkesztve: 2016. November 04. 19:23 írta bicska »

« Válasz #1951 Dátum: 2016. November 04. 19:17 »
A pórnépnek szerintem joga, elmondani véleményét akár név nélkül is, a közszereplőknek azért  illene névvel tenni ugyanezt. Egy megválasztott tisztséget betöltő, vagy valaha betöltő személynek meg főleg. Saját álláspontját is hatékonyabban tudná védeni, mint egy semmit mondó nicknév mögül.

« Válasz #1952 Dátum: 2016. November 04. 19:27 »
Maci!
Azért , ha jól és nem szelektíven olvasol azért találsz még jó pár névvel jelenlévő személyt.
Ha jól emlékszem, a  korábbi bemutatkozás topicban bővebben is olvashattál többünkről.

Üdv. jani bátya

« Válasz #1953 Dátum: 2016. November 04. 19:29 »
Bicska!

Persze, láttam én, hogy Attila megnevezett! De mindenki látja, aki betéved erre a fórumra? Szerintem nem fognak 130 oldalakat átlapozni, hátha valahol valaki megírta. Ők csak azt látják, hogy Bicska szólal meg! Ha ennyire vállalod magad, akkor Szabó József néven jelenj meg! Ne csak beszélj róla!

A Te neved még nem láttuk.. Sehol.. Még az IP-d is rejted.. Gyáva alak vagy.
« Utoljára szerkesztve: 2016. November 04. 19:42 írta bicska »

« Válasz #1954 Dátum: 2016. November 04. 19:31 »
Robotur!

Ezt írtad: "A pórnépnek szerintem joga, elmondani véleményét akár név nélkül is"

Nem értem, akkor mi bajod? Ezt próbálom tenni! Az csak néhányotok agymenése, hogy én bármilyen tisztségviselő vagyok!

*

Bicska

• 601
« Válasz #1955 Dátum: 2016. November 04. 19:39 »
Szia Robotur!

Egyet is értek, meg nem is.. A kedves Tor böngészős, procxy-us.hide.me-s hölgyek/urak azért jönnek ide, hogy jól megmondják a magukét, pocskondiázzák az itt lévőket. Erről érzik jól magukat.. Arc nélkül, név nélkül.. Mit mondhatnék? Ennél nagyobb örömük ne legyen.  Hidd el, ha nekem valakivel bajom van, annak megmondom kerek perec, névvel, arccal... Az arc nélkül elmondott vélemény csak szélbe kiáltott szó... Ők szeretnek jó magyar szokás szerint lapítani, és hátulról-szembe módszerrel bedünnyögni. Ahogy Matula bácsi mondta: Ük tuggyák!

Félnek felfedni a kilétük.. Ezzel is próbálnak minket démonizálni... Szerinted mi terrorszervezet vagyunk? Na ne!

Üdv: Bicska (Szabó József - maci a málnásban kedvéért)

"Vassal csorbitott csontváz-leletek
mutatják, hogy itt mivé lehetek,
ha mellemre kitüzöm jeletek, -
csirkefogók! Nem játszom veletek!"

*

izso60

• 573
« Válasz #1956 Dátum: 2016. November 04. 19:47 »
Üdv. Uraim!
Maci!
Ezen ne akadj ki Én is voltam már Egyed Árpád is meg Mészáros László is meg talán még maga a patás ördög is,de ezeken csak derülni tudok, nem kívánom egyik címet sem elvenni attól akit jogszerűen megillet mert én ilyen vagyok !
Viszont siralmasnak látom hogy néhányan azt sem tudják hogy egy nagy múltú EGYESÜLET tagjai és ez a mai napig (bár remélem még sokáig nem lesz )SZÖVETSÉG!
Azt elfogadom (mert nem vagyok olyan sötét mint ahogy már többször megkaptuk a klub vezetőtől) hogy sok mindenben lehetne változtatni,de a kezükben is ott a lehetőség.
Csináljanak maguknak ha úgy szeretnék SZÖVETSÉGET építsen a Vivaldi szövetséget a Csujával oszt jó napot!
Csak úgy izso60 módjára de bevehetik a kicsi Reangert is aki egyébként régebben fizet tagdíjat mint Én.
« Utoljára szerkesztve: 2016. November 04. 20:13 írta izso60 »

« Válasz #1957 Dátum: 2016. November 04. 20:10 »
"Ranger!
Azt magadnak kell növeszteni!"

Akkor jó, mert nekem a helyén van!

És neked?
Csak azért kérdeztem mert ha nem sikerült ilyen "képességre" szert tenned, akkor venned kéne a TOR-on!
Tudod ez is olyan mint a becsület.
Azt sem árulják, de van aki ennek ellenére eladja a sajátját!
Szabó György

Az életben egy dolgot jól jegyezz meg!
Az emberek soha nem változnak,
csak te ismered meg őket jobban!

« Válasz #1958 Dátum: 2016. November 04. 20:24 »
"Csináljanak maguknak ha úgy szeretnék SZÖVETSÉGET építsen a Vivaldi szövetséget a Csujával oszt jó napot!
Csak úgy izso60 módjára de bevehetik a kicsi Reangert is aki egyébként régebben fizet tagdíjat mint Én."

izsóka! Látod ennek most sincs semmi akadálya!

•   mint önálló jogi személy belép az OMME –be, mely nem zárja ki más egyesületbe, illetve szervezetbe történő belépését

Ha jól meggondoljuk ezt a gerinces témát Vivaldi kolléga ebben köröket ver rátok. Igaz nem vagyunk barátok, de ő nem forgatja a köpönyegét ami igen becsülendő tulajdonság!

Tudod Ő nem csiga biga!  :D

Szabó György

Az életben egy dolgot jól jegyezz meg!
Az emberek soha nem változnak,
csak te ismered meg őket jobban!

*

Bicska

• 601
« Válasz #1959 Dátum: 2016. November 04. 20:55 »
"Ez az egész fórum Ken Kesey könyvéből készült Száll a kakukk fészkére című filmre emlékeztet.
Maci leszel olyan sikeres mint McMurphy?
..és úgy jársz a végére?  :'( >:( :'("

Hát persze.. Mi elvégezzük a lobotómiát, Te pedig majd megfojtod, és kiszakítod a csapteleppel a rácsos ablakot..
Mert mi ilyenek vagyunk... Szánalmas vagy..
"Vassal csorbitott csontváz-leletek
mutatják, hogy itt mivé lehetek,
ha mellemre kitüzöm jeletek, -
csirkefogók! Nem játszom veletek!"

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #1960 Dátum: 2016. November 04. 23:23 »
Izsó60=Mészi Laci!

még mindig nem fogja fel, hogy ha az OMME szövetség. Ez nem önszántunkból alakult így, hanem azért mert  az Magyar Méhészeti Nemzeti Programból csak akkor kap az OMME-n kívül a többi önálló alapítású és egyben önálló jogi személyiségű méhészegyesület támogatást az elméleti képzéshez és más rendezvényeihez, ha tagszervezetévé válik az OMME-nak. Ha az önálló jogi személyiségű méhészegyesületek megkaphatnák az állami támogatásokat OMME tagság nélkül is, akkor hülye lenne, ha bajlódna veled (dr. Mészáros László) bármelyik is.

Olyan mélyre süllyedt az OMME-ban a demokrácia színvonala és annyira helytelenül foglalkozik az érdekképviseleti feladatokkal, hogy mostmár tényleg csak az MMNP tartja össze ezt a szövetséget.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

*

izso60

• 573
« Válasz #1961 Dátum: 2016. November 05. 17:57 »
Üdv. Uraim!
Szerinted!Geddekas!
Egyébiránt,ha olyan nagy tudorai vagytok az egyesületi jogoknak Te a kicsi Reanger,a kiskokas meg még páran.
Lobbizzátok ki a részetekre járó támogatást és hagyjatok fel a perekkel való fenyegetésekkelés azután ahogy Csányi Uram mondja húzzatok el az OMME-ből szerintetek úgy is szar az egész!
Szégyen hogy a támogatás miatt vagytok itt és egyébként mindenkit aki másképp gondolkodik szar embernek tartotok.
Ennél lejjebb aligha lehet ereszkedni!
Azt szeretnétek ha az önálló egyesületek tagjai akkor legyenek OMME tagok és csak addig amig a támogatás miatt érdekeltek!
Ez ám a mai kornak megfelelő érdekképviselet!
Gratulálok! Mindőtöknek!

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #1962 Dátum: 2016. November 05. 19:18 »
"Csináljanak maguknak ha úgy szeretnék SZÖVETSÉGET építsen a Vivaldi szövetséget a Csujával oszt jó napot!
Csak úgy izso60 módjára de bevehetik a kicsi Reangert is aki egyébként régebben fizet tagdíjat mint Én."

izsóka! Látod ennek most sincs semmi akadálya!

•   mint önálló jogi személy belép az OMME –be, mely nem zárja ki más egyesületbe, illetve szervezetbe történő belépését

Ha jól meggondoljuk ezt a gerinces témát Vivaldi kolléga ebben köröket ver rátok. Igaz nem vagyunk barátok, de ő nem forgatja a köpönyegét ami igen becsülendő tulajdonság!

Tudod Ő nem csiga biga!  :D
Hát igen rangerkám, ugye nem vagy te olyan mint aki nem érti? Csak úgy csinálsz.
 Te azt hiszed, hogy a törvény az csak úgy van? Mint nekem a mosogató, amit nem azért csináltak, hogy működjön, hanem csak hogy legyen?
No most, az a baj hogy a te csapatod három féle emberből tevődik össze. Olyanokból mint te, aki nem érted, hogy a világ megváltozott, és vele együtt a törvények is.
 A másik aki érti de neki így jobb, mert jobban megfelel a saját érdekeinek.
 És egy pár jóindulatú balekből , aki azt hiszi, hogy neki az a jó, ami a főnökének jó.

De van törvény, ami mindenki fölött áll. Fölötted is, fölöttem is, az Omme elnökök fölött, és még Csányiék fölött is áll.
 Nos mi ezt próbáltuk értelmezni, a magunk szintjén. Én kértem, hogy szóljon hozzá olyan aki jobban ért hozzá mint mi, de ilyen úgy látszik nincs.
 Azt is állítom, hogy ami itt megy azt még a nyúlászoknál se merik megcsinálni. Igaz annyi közönyös tag ott nincs is mint itt. És ez egyben minősíti is, mind a 13336 tagot.

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #1963 Dátum: 2016. November 05. 19:28 »
Üdv. Uraim!
Szerinted!Geddekas!
Egyébiránt,ha olyan nagy tudorai vagytok az egyesületi jogoknak Te a kicsi Reanger,a kiskokas meg még páran.
Lobbizzátok ki a részetekre járó támogatást és hagyjatok fel a perekkel való fenyegetésekkelés azután ahogy Csányi Uram mondja húzzatok el az OMME-ből szerintetek úgy is szar az egész!
Szégyen hogy a támogatás miatt vagytok itt és egyébként mindenkit aki másképp gondolkodik szar embernek tartotok.
Azt szeretnétek ha az önálló egyesületek tagjai akkor legyenek OMME tagok és csak addig amig a támogatás miatt érdekeltek!
Ez ám a mai kornak megfelelő érdekképviselet!
Gratulálok! Mindőtöknek!

Hát te se érted. Ez nem a mi vágyálmunk, hogy legyen szövetség meg rendes felépítés. Ezt a törvény írja elő. Mi csak olvasni tudunk, mert ti meg a úgy látszik azt sem, mert semmit nem értetek belőle.
 Lehet itt elnök is meg vezetőség is, az minden egyesület fölött áll. De azt a független egyesületeknek kell megválasztani, akik egymással nem alárendelt szövetségben vannak. Az elnöknek nem lehet külön egyesülete.
De tovább már nem is mondom, mert olyan mintha színvakoknak magyaráznám a színes tv-t.
« Utoljára szerkesztve: 2016. November 05. 19:37 írta Vivaldi »

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #1964 Dátum: 2016. November 05. 20:35 »
Izsó60=Mészi Laci!

Idézet
Soha egyetlen fillért nem ígényeltem a méhészeti nemzeti programból. Sőt te is abból kaptál elnöki tiszteletdíjat meg repipénzt, amit befizettem b@szod.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.