Gőzölgő

• 4410 válasz
  • 1768688 megtekintés
Re:Gőzölgő
« Válasz #1815 Dátum: 2016. Október 31. 22:13 »
xxxfélix!
Ezzel a baszólásoddal sokat segítettél.
Ismét egy új színfolt a Méhészklubon.
Kár erőlködnötök, én továbbra sem hajtok sehová, amit eddig tettem soha ellenszolgáltatást nem fogadtam el.
Nem gondolom, hogy valamilyen sötét falat át kéne lépnem, hogy megvilágosodjak.
Azért kifejthetnéd bővebben mire gondolsz.
Ja, mielőtt belépnél valahova, köszönj.
Itt ez a szokás!
Légy üdvözölve xxxfélix!
Közben észrevetted magad, így már rendben.
Nagyernyei Attila

« Válasz #1816 Dátum: 2016. Október 31. 22:18 »
Kedves Attila!

Megtettem  a köszönést és a bemutatkozást, és elnézést is kértem érte! Szerintem olvass vissza egyet! Ide írtam azt is, hogy csak azért történt ez a modortalanság részemről, mert az írásodat olvasva határoztam el, hogy hozzászólok, és első mély felindulásomban így sikerült. De csak az őszinte, hirtelen mélyen belém maró érzelmek eredménye volt ez!

« Válasz #1817 Dátum: 2016. Október 31. 22:23 »
xxxfélix!
Semmi gond.
Szívesen társalgok, mert közben mézet töltök, és ráérek.
Szeretném tudni, Te mit tettél az OMME-ért önzetlenül, ellenszolgáltatás nélkül?
Inkább ezen kéne versengenünk.
Azért jelentkeztem egy munkabizottságba is, hogy segítsem a munkát.
Szeretném ha a méhészek igénye elérne az elnökségig.
Eddig ez nem sikerült, ezen kéne változtatni.
Cél, hogy az elnökség szolgáljon, ne diktáljon!
Nagyernyei Attila

« Válasz #1818 Dátum: 2016. Október 31. 22:27 »
Attila, lépjünk túl ezen a bemutatkozás témán, én is észrevettem magam, te is észrevetted, hogy én észrevettem, szóval rendben van.
Én nem is azt mondtam, hogy te ellenszolgáltatásért tettél bármit is! Ez igazán dícséretes! Hanem, hogy a tehetségedet kamatoztathatnád esetleg egy semleges oldalt képviselve, és kialakítva! Nekem itt az jön le most már, hogy se az előző éra nem volt jó, sem a jelenlegi. Hát akkor nem kellene ezen a két oldalon felülemelkedni, és létrehozni egy olyat, ami jó? Vagy legalábbis jobb, mint az eddigiek?

« Válasz #1819 Dátum: 2016. Október 31. 22:28 »
minisztérium jóváhagyja.

Megy egy kört Brüsszelbe.

Aztán az MVH még ellenőrzi is!

Bes.....ás van aki ilyet képes leírni, és még komolyan is gondolni, majd lehülyéz mást. Móka és kacagás, ne is haragudj de ezen sírtam a nevetéstől!

Olyan rendszerért és emberekért "kampányoltok" amiken annyi fogást lehet találni amennyit csak akar az ember. Persze más kérdés, mindezek ellenére mennyire nehéz, vagy inkább lehetetlen ezek - és szépen fogok fogalmazni- megoldása.

« Válasz #1820 Dátum: 2016. Október 31. 22:49 »
xxxfélix!
Most vagyunk jó mederben.
Én is látom a jelenlegi problémákat, de ezt másként ítélem meg, mert az átlagostól nagyobb a rálátásom az OMME belső dolgaira.
A biliborítást szorgalmaznám, de már itthon családi vita van belőle, hogy minek ez nekem.
Annyi ellenséget, haragost szereztem már így is, hogy nem hiányzik több.
Maggyőződésem, hogy ők is másként látnák a dolgokat, veled együtt, ha ez egyesület belső dolgaiba jobban belelátnának.
Két lehetőség van.
Kiszállok, és hátat fordítok, vagy borítok.
Ebben a kérdéskörben a személyi felelősök megnevezése elsődleges.
Ezért van két oldal.
Én hazug, szava hihetetlen, kétszínű emberekkel nem szívesen lennék egy csapatban.
Ezért inkább eltávolodom tőlük.
Szerinted az rendben van, hogy valaki 136.550 Ft-ot keres egy nap az OMME-ban?
És ezt mind a tagdíjunkból?
Na itt a baj!
Jó kis buli az OMME!
Nagyernyei Attila

« Válasz #1821 Dátum: 2016. Október 31. 22:56 »
Húúú Attila! Te tényleg nagyon beleláthatsz a belsőbb dolgokba! 136.550 Ft-ot keresni egy nap?! És hogy jön ez össze? Ki keres ennyit? Elég ha célzol rá.

« Válasz #1822 Dátum: 2016. Október 31. 23:05 »
Gömbikém!
Örülök, hogy osztod a véleményemet! Elég nehéz itt észérveket elfogadtatni egyedül, de úgy látom, hogy mi nagyjából egy hullámhosszon vagyunk! Örülök neked, komolyan!  :-*

« Válasz #1823 Dátum: 2016. Október 31. 23:09 »
Én is üdvözöllek xxxfélix!

Kicsit még naivnak tűnsz, de sebaj, majd belejössz! Csak arra vigyázz, hogy a sötétség nehogy rajtad is úrrá legyen, mert abból szabadulni nem fogsz tudni, legalábbis a helyi tapasztalatokból ítélve! Szóval inkább maradj fehéren, mint sínylődjél feketén!  ;D

« Válasz #1824 Dátum: 2016. Október 31. 23:09 »
 xxxfélix!
Privátban kérdezték közben, hogy nem írtam e el a számot.
Nem.
Ha ez EB-nek megmozgatja az érzékenységi küszöbét, talán lesz belőle ügy.
Az adat egyébként nyilvános.
Én is mástól tudom ezt a biztos információt, és ő nem szokott tévedni.
Majd talán az EB közli, ha nem lesz titkos.
Után az lesz a kérdés, honnan tudom.
Nem a számokkal lesz a baj, azt borítékolom.
Nagyernyei Attila

« Válasz #1825 Dátum: 2016. Október 31. 23:20 »
Köszi Maci!

Hát nem lesz egyszerű dolgom, az biztos! Próbáltam Attilánál is feszegetni, hogy nem lenne-e célravezetőbb esetleg egy új, harmadik oldalt képviselni, de az jött le a válaszából, hogy ezt elképzelhetetlennek tartja. Pedig engem békés szándék vezérel! De igazad van, tényleg naiv vagyok! Nem is kellett volna azt gondolnom, hogy ez lehetséges lesz valaha! Most akkor nekem is oldalt kell választanom a meglévő kettő közül, ha itt akarok fórumozni?! Pedig olyan jó lett volna sárdobálás nélkül beszélgetni, és akár egy új irányvonalban együtt gondolkodni!

« Válasz #1826 Dátum: 2016. Október 31. 23:30 »
Attila!
Nagyon sajnálom, hogy már otthon is ez a téma nálatok! Ebbe az ember előbb-utóbb belefásul! Na meg a család is, mert az ilyen nagy harcoknak a levét általában a család és az emberi kapcsolatok isszák meg. Komolyan, én is azt kérdezem, megéri ez neked? Én biztos, hogy hagynám az egészet a francba, és értelmesebb dolgokba tenném az időmet és energiámat, meg a tudásomat! De hát én már csak ilyen naiv vagyok! És annyira jó lenne, ha nem kellene oldalt választanom! Ez szerinted teljesen esélytelen?

« Válasz #1827 Dátum: 2016. Október 31. 23:40 »
xxxfélix!
Sok ember elbukott már az igazság keresésének küzdelmében.
Azt kell eldönteni, hogy a hazugság, vagy az igazság oldalára állsz.
Ha a tisztességre, bátor, szókimondó igazságokra vágysz, köztünk a helyed.
Engem soha nem az érdekelt ki áll az OMME élén, ha olyan erkölcsi normákat tudott magáénak, amit én is elfogadok.
Rövid ez a történet.
Lehet bármennyi oldal, ha a pénz dominál, bukásra van ítélve.
Az EB-nek óriási szerepe van a béke megteremtésében.
Sajnos néha ők is lyukra futnak, és mindjárt azt érzi az ember, nem "pártatlanok".
Hagynád a francba az egészet?
Elgondolkodom rajta.
Nagyernyei Attila

« Válasz #1828 Dátum: 2016. November 01. 00:02 »
Attila, te egy jóravaló embernek tűnsz!
Nem akarlak én meggyőzni semmiről, csak a magánvéleményemet mondtam el, mert mint mondtam abban a félresikerült bemutatkozásomban, felkeltette az érdeklődésemet a történeted az első aláírt üveggel. Ekkor éreztem azt először, hogy neked kár itt az erődet fecsérelni, sokkal értelmesebb dolgokba kellene fektetni a képességeidet! Addig csak azt gondoltam rólad a fórumos megnyilvánulásaid alapján, hogy rosszindulatú vagy és keresed hol lehet kavarni. De csak azért, mert a fórumos szereped, amit rád testáltak, nekem ezt engedte láttatni.  Meg azt, hogy még ezen a fórumon is szinte egyedül te vagy a kirakatba állítva céltáblaként. Mindenki tőled várja, hogy kérdezz rá dolgokra, emeld fel a hangod, tartsd oda az arcodat, stb. Azt viszont nem érzem, hogy mekkora a tényleges támogatottság, aki melléd is áll, amikor kell! Szóval ahogy te most kívülálló szemével látszol, úgy én nem szeretnék látszani! Nem egyszerű szerep ez, főleg olyannak, mint te, akiben azért megvan az értelmes oldal is! Hát én csak ezért mondtam neked, hogy a helyedben elgondolkodnék a jövőbeni szerepemet illetően, és hagynám mögöttem ezt a mocsarat, mielőtt elnyel, és abszolút vesztesként jönnék ki mindenből! Manapság már semmire sincs garancia! Arra sem hogy nyersz, arra sem hogy vesztesz, és arra sem, hogy a család is kitart veled (bár az ő hozzáálásukat nem ismerhetem).

« Válasz #1829 Dátum: 2016. November 01. 01:11 »
Bocs Urak, hogy rögtön így belevágtam a közepébe! De Attila beszámolója teljesen mélyen érintett! Remélem elnézitek ezt nekem! Most pótolnám, hogy szóljak magamról néhány szót! Nagyon tetszik a fórumotok, elég élénken folyik itt a vita bizonyos kérdésekről. És mivel a méhészeket érinti, ezért úgy gondoltam, hogy én is szívesen beszállnék az eszmecserékbe! Szóval legmélyebb tiszteletem minden jelenlévőnek!
A nagy büdös francot tisztelsz Te itt akárkit is!
Neked az xxx-edik neved a xxxfélix a fekete fehér klubbon.
Nem kell bemutatkoznod.,ismerünk már,és Te is ismersz
bennünket.
Elég szűken mérted a bemutatkozást,annyit írsz magadról,
hogy "tetszik a fórumotok".
Azért tetszik mert nem vagy azonnal kitiltva.
Jó sok energiát bele raksz Öcsém a félrevezetésbe,
sok időd lehet a melód-OMME ügyvezetés?-mellett.

Csányi Antal
« Utoljára szerkesztve: 2016. November 01. 01:44 írta Csányi Antal »