Maci a méhesben!
Nekem csak önálló gondolatom van, amit aláírok, arccal, névvel vállalom.
Az, hogy már hatszor ismételtük ugyan azt nekem is uncsi, de az ismétlés nem árt.
A Te hozzászólásodra nehéz rákontrázni, mert annyira mellette vagy a történeteknek, hogy vissza kell kanyarodnunk az alapokig.
Mikor is kezdődtek a bajok?
Fontos dátum, kicsit gondolkozz!
Nem nagyon gyűjtögeted, hogy ki mikor hazudott.
Ne tereld el másra a szót!
Az OMME-t a hazugságok, a ferdítések, és a titkok teszik olyanná, amilyen.
A balhé senkinek sem hiányzik, viszont a méhészek elől eltitkolni olyan dolgokat ami véleményem szerint rájuk is tartozik, nagy hiba.
Ezeknek vannak személyi felelősei, a hazug embereket meg ismerjük.
Én is megneveztem őket, de úgy látszik ma az a módi, hogy átvágjuk a méhészeket.
Szerinted az személyeskedés, egyéni ambíció csupán ha szeretném, hogy a méhészeti közélet szavahihető, tisztességes emberekből álljon, akik vállalják tetteiket?
Ha elmondom, hogy ki mit művelt, megnevezem a felelősöket, simán én vagyok a bűn bak.
Minek piszkálni ezeket a szegény embereket.... mondják ők.
Ne feszegessük a múltat.
Közben benyögik, hogy minek a Kft.-t vizsgálgatni, mindenki tudja, hogy veszteséges, de ezt nem kötjük a méhészek orrára.
Mindenki tud hibázni.
Igen, de akkor ki kell állni, és bocsánatot kérni, és ennyi.
Ezt egyedül eddig Ficzere Péter tette meg, ő is más helyett.
Addig nem nyugszom amíg velem szemben hazug emberek ülnek, és ők mondják meg a mai napig, hogy nekünk mi a frankó.
A méhészeti közéletnek meg kell tisztulnia, ez akadályozza a szakmai munkát.
Nekem most is az a véleményem, hogy az asztalra kell csapni, és felállítani azokat akik félre beszélnek, elferdítik a dolgokat, saját önös érdekükben.
Ja, Bross a mai napig egy fillért még nem vett fel az OMME kasszájából.
Ehhez küldöttgyűlési határozat szükséges, nem úgy ahogy elődje tette.
Látod már megint a múltat emlegetem.
Ezen kéne túllépnünk, közösen.
Nagyernyei Attila