Gőzölgő

• 4409 válasz
  • 1715092 megtekintés
Re:Gőzölgő
« Válasz #1755 Dátum: 2016. Október 30. 16:53 »
Gömbi!
"jelenlegi elnökünk ennyi embernek szúrja a szemét, hozzátenném jogosan."

Valahogy nem igazán értem ezt a mondatot, kérlek szépen magyarázd már meg mire is céloztál vele?
Szerintem a jelenlegi elnök csak azoknak szúrja a szemét akik az előző három évben hozzászoktak a kontroll nélküli hatalom -"bitorláshoz"-. Véleményem szerint ha a jelenlegi csak egyben, az igazmondásban fölözi elődjét, már jó cserét csinált az egyesület.

Azért azt is jó lenne tisztázni mit is jelent a "mindezek után"?
Kérem ne általánosítsunk!

Üdv. jani bátya

« Válasz #1756 Dátum: 2016. Október 30. 17:11 »
Gömbikém!

Hol változtál át ?
Bartos Erika megtagadná mesefiguráját,az biztos,ha
tudná,hogy Te bújtál a bőrébe.
Miről beszélsz Te?
Bross Péter amerre megy Nagykanizsától Kisvárdáig
mindenhol szeretettel és tisztelettel fogadják.
Tudod miért ?
Mert tudják és érzik,hogy Ő nem hazudik,nem mismásol
mint az elődje.
Bross feketítését,mószerolását "egy maroknyi"ember""akik az OMME-t
fejőstehénnek nézik módszeresen,kitartóan gyalázzák.
Te is közéjük tartozol
Milyen írás jelet tegyek az előző mondat végére,pontot vagy kérdőjelet?
Azt hiszem a ponttal fedi le a mondat a valóságot .
Te is a maroknyiakhoz tartozol,vagy Téged is átvágtak,megvezettek,
becsaptak,félrevezettek,mint jó pár kollégát az országban?

Csányi Antal

« Utoljára szerkesztve: 2016. Október 30. 23:19 írta Csányi Antal »

« Válasz #1757 Dátum: 2016. Október 30. 18:43 »
"És még nem tudhatjuk ugye mi célból tolódhatott le az a gatya, már ha volt ilyen ugyebár...!"

Ha nem az érintett mondta volna el személyesen nekem, hogy mit tett én se hittem volna el................
Gondolhatod ott dőlt össze bennem a világ, hogy egy ilyen embert támogattam az OMME elnökének.

Legdrágábba ott és akkor nagyot csalódtam.

Csak azért kérdeztem rá, hogy az ilyen fajta viselkedés az az összes OMME elnökre jellemző most már vagy ez csak egy "egyedi" tárgyalási technika volt...... ;D

Szabó György

Az életben egy dolgot jól jegyezz meg!
Az emberek soha nem változnak,
csak te ismered meg őket jobban!

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #1758 Dátum: 2016. Október 30. 19:29 »
Öntsünk akkor tiszta vizet abba a pohárba, amit dr. Soós Tibor ügyvéd úr tett az asztalra.

A tisztségviselő választó küldöttgyűlésen Csuja osztogatta Nikovitz Antalról írt cikkét. Ez a cikk nagyon sok embernek tetszett és ott megkérdezték, hogy írna e több jeles személyről is. Ez mikrofonba is elhangzott. Ott volt Soós ügyvéd úr is. Hallotta.

Aztán volt a hivatalos tárgyalás Mészáros József, Soós ügyvéd, Bross Péter új elnök és Csuja László között az OMME hivatali helyiségében a perek lezárása tárgyában. Ott dr. Soós Tibor javasolta, kifejezetten javasolta, hogy a 68 000 Ft perköltséget Csuja fizesse be, de az OMME tegyen meg annyit, hogy adjon egy olyan munkát Csujának, ami ellentételezi a befizetett összeget. Tehát tessék kijózanodni!!! Nem ingyen kapta volna Csuja a pénzt, hanem csak és kizárólag elvégzett munkáért. A munka nem szégyen. Mészáros József és Bross Péter helyesnek tartotta a megoldást és Csuja is el is fogadta. Csuja ezek után várta, várta, várta és csak várta, hogy Bross Péter vagy Mészáros József behívja a szerződés megkötésére. Nem történt meg! Sőt a munkára való felkérés helyett fizetési meghagyást bocsátott ki Mészáros József Csuja ellen. Bross elfelejtette ígéretét, Mészáros József meg talán be se akarta tartani. Vagyis Csuja Lászlót becsapták és megszívatták. 

Ennyi a valós történet. A többi csak habverés és mószerolás, lejáratási próbálkozás.

"Most akkor", Csuja légyszives világítsd már meg azt a dolgot nekem, mivel nem vagyok vele teljesen tisztában, hogy ezt valakitől idézted, aki rólad írta, vagy te írod magadról, a "Csuját" 1 szám 3 személyben említve?
 Mert ezt az utóbbit úgy 5 éves korukig csinálják a kisgyerekek, utána már csak az aki skizofréniában szenved.
Én az utóbbira tippelek, mivel nem először fordul elő, de megcáfolhatod.
 No, most ha mégsem tudod megcáfolni, akkor akár milyen finoman is akarok fogalmazni, hát,,,, ebben az esetben biztos hogy neked máshol van a helyed. Hogy hol azt a pszichiáterek jobban tudják.

*

lygo67

• 144
« Válasz #1759 Dátum: 2016. Október 30. 19:49 »
Maci a méhesben !
Szeretnék veled privátban beszélgetni.
Ott leírnám, hogy mennyit keres egy nap az ügyvezető.
Ide élesbe nem írhatom, mert az lincshangulatot eredményezne a jelenlegi mézpiaci helyzetben.
Még a miniszterelnök haverja Mészáros Lőrinc is megirigyelhetné.
A többi marhaságodat is szívesen megcáfolom, de itt a nagyérdeműt ezzel nem untatnám.
.....
Nagyernyei Attila
Soha nem lesz igy megoldás , bedobtok egy dolgot amit lebegtettek
1-2 embernek lehetősége van be nézni a dolgok mögé is , akkor miért nem mondjátok el, hogy mind a 13000 méhész megtudja ? ezzel mi a szándék, hogy kicsit megrázzátok a pokrócot de csak éppen annyira, a szemét ne hulljon ki beőole ?
annyi mindent mondtok el félig (sem), hogy lassan igaz lesz a mondás itt is, hogy "vétkesek közt cinkos aki néma"
Attila!

Igaza van!
Boritsuk a bilit.

Csányi Antal

Szia Anti !

VÁROM(JUK) az igazságot .
szerintem azért is kellene megtenne(d)tek , hogy még 1x esélye sem legyen olyan embereknek akik gatyát letolnak, kussoltatnak, helyi méhészegyesületeket "szétvernek"....  vezető pozicióba kerülni.
2014 novembere óta várja 13000 méhész az IGAZSÁGOT !!!!
"vétkesek közt cinkos aki néma"

« Válasz #1760 Dátum: 2016. Október 30. 21:57 »
Texas Ranger!
Kezdem azt hinni, hogy ez a gatya téma benne van a mindenkori OMME elnök munkaköri leírásában  ;D! De az is lehet, hogy ez a pozíció ezt hozza ki az elnökökből!  :o

« Válasz #1761 Dátum: 2016. Október 30. 22:04 »
Gömbit idézem:
"jelenlegi elnökünk ennyi embernek szúrja a szemét, hozzátenném jogosan."

Gömbi! Tökéletesen látod! Itt néhányan csak próbálják lekicsinyíteni a dolog jelentőségét azzal, hogy folyton azt hangoztatják, hogy csak maroknyi ember véleménye ez. Pedig nem is annyira maroknyi az a maroknyi! Na már most: vagy csak a homokba dugják a fejüket, mert így kényelmesebb, és azt gondolják elég ha a maroknyi szót hangoztatják, vagy pedig tényleg ennyire vakok és süketek...!

Jani bátya! Mit nem lehet ezen érteni?! Le van írva "feketén-fehéren"!  ::) ;D

« Válasz #1762 Dátum: 2016. Október 30. 22:06 »
Szerencsétlen.

« Válasz #1763 Dátum: 2016. Október 30. 22:19 »
Nem túl rég mondta az OMME régi irányítója, hogy:
"Ebbe a terembe Bross Péter be nem teszi a lábát."
Aztán meg hasonlót de ezt nem idézem, csupán a lényegét írom le:
Addig nem nyugszom amíg Brosst bilincsben nem viszik el.
Az EB sokszor feszegette, hogy Bross kidobott az ablakon 20 millió forintot.
Jé milyen nagy a csend.
Mikor megtudták, hogy ez az összeg a Nemzeti Programból is visszaigényelhető, valamint a plusz 117 számítógép rendszerbe állításának díja, milyen csend lett.
Pedig mekkora durranásra készültek, hogy lebuktassák az elnökválasztáson Pétert.
Aztán pont a terv kieszelője bukott meg.
Sajnos az a legnagyobb gond, hogy ágaztatunk ezer sebből vérzik, és mégis a személyeskedések vannak előtérben.
Ebből én sem maradok ki, de legalább nekem van rá okom.
Aki hazudik az lop...
https://www.youtube.com/watch?v=yHeMc1CElYE
Ez arany igazság!
Bross Péter mikor hazudott kedves Maci a méhesben?
Gyűjtsük össze, hogy ki mikor hazudott?
Na áll az alku?
Nagyernyei Attila

*

robi 75

• 1010
« Válasz #1764 Dátum: 2016. Október 30. 22:43 »
Besza@rok ;D, "szúrja a szemét hozzátenném jogosan" ;D, csak megkérdem miért jogosan? tán fegyveres puccsal került a "hatalomba"? Mint egy dél amerikai drogbáró? Megválasztották nem? 
Hát ennyit még a rohadt országos választáson sem nyűglődünk, pedig ott aztán lenne min ;D.
Egyik szerencsétlen kollégámnak is felböffent: Bross se csinált még semmit, brűűű.
Mi a fa@t kellett volna neked csinálnia koma?
Atkát nem irthat helyetted, a méheidet nem tudja felhozni neked repcére helyetted, hogy már ott sem szarakodj hanem termelj, észt nem tud adni, hogy például a 20-25 hektár dohányra, ami körül 385 család volt te már ne menj oda még 90-nnel! (ez így volt). 25-30 éves termelésben szerzett gyakorlatot sem tud a Bross adni neked, csak úgy tavaszra, hogy egy kicsit jobban menjen a méhészkedés.
Ezeknek a komáknak ott fenn meg még ráadásul "szúrja is a szemét", itt a vég, a nap sem kel fel többet....

Üdv:robi

« Válasz #1765 Dátum: 2016. Október 30. 22:46 »
Kedves Bálint!
Ez a "szerencsétlen" én lennék, vagy magadat jellemezted? Mert én magamat egyáltalán nem tartom annak! SŐT! Kimondottan szerencsésnek érzem magam, hogy veletek lehetek ezen a fórumon! Komolyan! Imádok veletek vitázni! Jó érzés ám tudni, hogy ekkora hatással vagyok rátok, és valaki képes ennyire piszkálni az egótokat! Bár amennyire idegesek vagytok folyamatosan (azt nem tudom miért...), erre már lassan bárki képes lesz, aki csak kicsit is ellentmond a véleményeteknek!

« Válasz #1766 Dátum: 2016. Október 30. 22:51 »
Robi75!
Visszakérdeznék: ha ennyire tehetetlen bármiben, akkor mi a fa@t keres egy szervezet élén?! Ne próbáld elferdíteni Gömbi véleményét! Ő sem arra gondolt, hogy bárki helyett is szakmai és fizikai munkát végezzena mindenkori elnök! Sokkal inkább szellemit! Tudod, amihez nem izom, hanem ész kell! Jaaaa, hogy annak időnként híján vagyogatunk?!

« Válasz #1767 Dátum: 2016. Október 30. 23:00 »
Maci a méhesben!
Legjobb lenne ha nem is válaszolnánk provokatív írásaidra.
Az utolsó sorodban magadra gondoltál?
"Tudod, amihez nem izom, hanem ész kell! Jaaaa, hogy annak időnként híján vagyogatunk?!"
Azt érezni, hogy Te híján vagyogatsz.
Sajnálom, hogy ennyire mellette vagy a dolgoknak, és túl későn kapcsolódtál be a Méhészklubba.
Javaslom olvasd el a vastag könyvnek megfelelő terjedelmű írásokat, és akkor talán nem írogatsz ekkora blődségeket.
Ha értelmes megfogható, vitaképes lenne a hozzászólásod, azzal semmi gond.
De sajnos csöpög belőle a gyűlölet, és a mérhetetlen rosszindulat.
Kíváncsi lennék melyik munkacsoportba jelentkeztél, hogy önzetlenül segítsd a közösségi munkát.
Bár oda tényleg nem izom kell.
Nagyernyei Attila

*

robi 75

• 1010
« Válasz #1768 Dátum: 2016. Október 30. 23:07 »
Maci a méhesben!

Pedig felénk ez kéne, ugyanis ennek van hiánya, ahogy írtam.
Hogy milyen szellemi munkával lehetne segíteni a méhészeken, azt nem tudom, ez a szakma nem vezényszóra megy, erősen egyénfüggő, van aki tudja, van aki csak messziről ugassa, régen így mondtuk.
Üdv:robi

« Válasz #1769 Dátum: 2016. Október 30. 23:21 »
Szia Anti !

VÁROM(JUK) az igazságot .
szerintem azért is kellene megtenne(d)tek , hogy még 1x esélye sem legyen olyan embereknek akik gatyát letolnak, kussoltatnak, helyi méhészegyesületeket "szétvernek"....  vezető pozicióba kerülni.
2014 novembere óta várja 13000 méhész az IGAZSÁGOT !!!!
"vétkesek közt cinkos aki néma"
[/quote]

Igyekszünk lygo67.