Gőzölgő

• 4409 válasz
  • 1715103 megtekintés
*

huber

• 144
Re:Gőzölgő
« Válasz #1725 Dátum: 2016. Október 29. 20:23 »
A Maci a méhesben nem egy kártékony állat?   :-[

Csak úgy kérdezem.  ;)

Mi úgy tanultuk.  ;D
A frászt ha eljössz medvét etetni Veresegyházra, meglátod, hogy növelik a keresletet a mi nehezen eladható mézünkre! ;D ;D ;D

« Válasz #1726 Dátum: 2016. Október 29. 20:25 »
Szóval Macit a rácsok mögé?  ;D

Ez is egy megoldás!  ;)
Szabó György

Az életben egy dolgot jól jegyezz meg!
Az emberek soha nem változnak,
csak te ismered meg őket jobban!

« Válasz #1727 Dátum: 2016. Október 29. 20:32 »
Úgy látom ma hosszú műszakom lesz.
Először Vivaldinak válaszolnék.
Ezt írja:
"De, ne felejtsük el, ez a Méhészklub, a Méhészfórum cenzorális eljárása ellen és Mészárosék megbuktatására alakult. Én saját személyemben is támogattam ezt a fórumot, az elején, míg rá nem jöttem,  nem akarnak itt sem érdemi változást, és nincs itt másról szó, mint a pénz feletti uralomról, arról a törekvésről, hogy vissza térjenek a négy év előtti Bross érába."
A Fekete-Fehér Méhészklub nem Mészárosék megbuktatására alakult!
Ők saját maguknak köszönhetik a bukásukat.
Mi csak feketén-fehéren közöltük azt ami a méhészekre tartozik.
Ez lett belőle.
Arra szeretnélek megkérni, hogy mondj olyan példát ahol én a pénz felett uralkodom, vagy valami kegyben részesülök Bross megválasztása után.
Nekem annyi előnyöm van, hogy soha nem nyaltam senki seggét!
Egyszerűen szeretem a tisztességet, szavahihetőséget, a határozottságot, szakmaiságot.
Általában ilyen körökben szoktam megfordulni.
A hazugságot, kétszínűséget, a maszatolást elutasítom.
Mondj példákat hova sorolsz engem, hadd érezzem min kell változtatnom.
Nagyernyei Attila

« Válasz #1728 Dátum: 2016. Október 29. 20:47 »
Akkor jöjjön Főnix méhésztársnak a válaszom!
Nézzük mit jelent ez a becses szó:
"A főnix (görög: Φοῖνιξ) mitikus tűzmadár, mely eredetileg az egyiptomi mitológia egyik teremtménye volt."
Tehát kedves tűzmadár most eloltom trollkodásodat.
A nagy durranás bejelentésednek nem sok értelme van, amolyan gyenge puki.
Kristóf Évi (Vica) nevén van valóban a Méhészklub domain név, de ennek technikai okai vannak.
Ő profi, nagyon jó volt az OMME-s kapcsolatom is vele, és megkértem, hogy hozzon össze egy közéleti Méhészklubot.
Tehát eddig igaz, az össze többi meg hablaty.
Beszéltem vele, a Füstölő Magazinhoz a Méhészklubnak semmi köze.
A Méhészklubhoz Brossnak egyáltalán semmi, hacsak annyi nem, hogy sok dolgot tőle tudok, ami szintén nem titok.
Ma is Nagykanizsán volt, jó hangulatban, szertő méhészek között.
A Méhészklubot én találtam ki, az én ötletem volt, és kerestem hozzá egy szakembert.
Szerintem jó választás volt!
Köszönjük szépen Kristóf Évi!
Nagyernyei Attila

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #1729 Dátum: 2016. Október 29. 21:03 »
Na. most Kedves Nagyerdei Attila. /Nem jó ez. Nem jó így személyeskedni, de ha már bele kényszerítesz.../
 Megint csak ki kell emelnem, hogy nem szoktam senki fenekét kinyalni. Tehát, egy emberről a legjobb amit mondani lehet, az hogy jó indulatú. És én annak tartalak. És még másokat is, ott azon az oldalon.  De, van a másik oldalon is több jóindulatú, akit most ti ellenségnek tekintetek. És én pont ezt mondtam a Jászberényi sportcsarnokban az általam jóakaratúnak tartott, de ellentétes két embernek, hogy az Omme tragédiája nem más, mint, hogy a két oldalon álló jó akaratú emberek egymásnak feszülnek ahelyett, hogy ők fognának össze, úgy, hogy seggbe rugdosnák azokat, mindkét oldalon akik csak a saját pecsenyéjüket sütögetik. És emlékezz csak vissza itt is megírtam nem egyszer.
 A gond az, hogy besorakoztatok, különböző dolgok miatt, egy egy sánc mögé, és azzal vagytok elfoglalva , hogy egymást gyepáljátok, ahelyett, hogy túllépnétek mindkét elnökön, mert azt mindenki látja aki akarja, hogy ez így nem fog működni.
 Na most kedves Attila. Én jóindulatúnak tartalak, de azt is látom, hogy nálad be jön az a közmondás, miszerint a pokolba vezető út is jóindulattal van kikövezve. Vagy is , hogy a jóindulatodat olyanokra pazarolod, akik ezt nem érdemlik meg, és kihasználnak téged.
Na , most megint csak, én úgy gondolom, hogy mi, /te és én,/ ha csak úgy akárhol találkoztunk volna igen jó barátok lennénk. De, mivel te besoroltad magad oda, ahol most vagy, és azt az oldalt én kritikával illetem, te ezt időnként magadra veszed, holott én nem tehetek mást, mint azzal az oldallal, téged is egy kalap alá veszlek, hiszen te ott vagy abban a lövészárokban.
Hogy ne mondjam, innen nézve, /béka segge alól/ te teljesen ugyanazon a platformon vagy mint Csuja, akinek a jóindulatát én kétségbe vontam és vonom mostanában is.
 No most. Hallani különböző pletykákat, onnan tőletek egy bizonyos összefonódásról, a mostani elnök, és bizonyos mézkereskedő között. Amit én nem tudok leellenőrizni. Viszont korom miatt, tanúja voltam, amikor ez a mézkereskedő, aki azért a magyar méhésztársadalomnak ártott már eleget, a mostani elnök előző regnálása alatt át akarta venni monopóliumként az egész magyar mézfelvásárlást. Ez tény, mivel én emlékszem rá.
Végkövetkeztetésként szeretném azt a figyelmedbe ajánlani egy másik közmondást, miszerint, " madarat tolláról embert barátjáról, lehet megismerni". És én még rólad, és ott van egy pár ember, akiről elhiszem, hogy jóindulatú és makulátlan, de nem jó oldalon van. Mert ha az ember jót akar, inkább jobb ha kimegy a két sánc közé a senki földjére, felválalva, hogy ott aztán kap a nyaka közé mindkét oldalról.
« Utoljára szerkesztve: 2016. Október 29. 21:24 írta Vivaldi »

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #1730 Dátum: 2016. Október 29. 21:18 »
Főnix, te meg világosítsd fel őket, mert ezek nem értik az iróniát.
Az "aszt", az olyan nálad, mint nálam az "oszt".

« Válasz #1731 Dátum: 2016. Október 29. 21:18 »
Vivaldi!
Érdekes a hozzászólásod, amolyan politikusi megfogalmazás.
Az, hogy ki áll a jó meg rossz oldalon csak az idő dönti el.
Én minden igyekezetemmel szeretnék a tisztesség oldalán maradni.
Amíg másoknál is ezt látom, senkivel semmi gondom.
Csujáról.
Nekem ő soha nem ártott, hogy más mit mond róla nem érdekel.
Sokat dumál az értekezleteken, és ez engem is zavar.
Mondtam már neki, hogy írja le, akkor rövidebb.
Bross-Takács, meg "Kistakács"?
Kérdezd meg az elnököt erről a kérdésről, én soha nem beszéltem vele ilyen dolgokról, csak az OMME-ról.
Sajnos a Te általad másik oldalnak vélt társaság néhány prominens tagját viszont már kaptam többször hazugságon, de ezek sajnos szankció nélkül maradtak.
Remélem egyszer azért lesz egy csavarintás az érintettek farkán, és küldöttek is sarkukra állnak!
Lassan erény lesz a hazudozás, emiatt vagyok én jó "ideát".
Madarat tolláról?
A barátaimat soha nem fogom letagadani!!!!
Nagyernyei Attila

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #1732 Dátum: 2016. Október 29. 21:30 »
"No most akkor", még egy pár dolog ehhez.
 Valamit objektíven megítélni, csak távolról lehet. Vagy időben, vagy térben.
 Időben mindketten ugyanott vagyunk, a jelenben.
 Térben azonban csak én vagyok megfelelő távolságban. Te benne vagy. És a félelmem az, hogy nem látod a fától az erdőt.
 Én már túlléptem, a Mészáros kontra Bross kérdésen. Te még nem. Ez van.

« Válasz #1733 Dátum: 2016. Október 29. 21:51 »
Vivaldi! Szerintem te vagy az egyetlen ezen a fórumon, aki nem funkcionális analfabéta! Aki nem értené ezt a kifejezést, azt jelenti, hogy az ilyen ember olvas, de nem érti hogy miről is.
Teljesen jól összefoglaltad egy mondatban a mondandóm lényegét az OMME működéséről! Én is erre próbáltam rávilágítani, és szerintem egyszerű megfogalmazásban, hogy mindenki az értelmi szintjének megfelelően képes legyen értelmezni, de hát úgy látszik, még egyszerűbben kell majd fogalmaznom! Érdekes az itteni értelmi színvonal...!
Vivaldi ezt írja: " De, mint látszik itt sem  azt nézitek, hogy mit írnak, hanem azt, hogy ki írja. Ugyan is ha jól olvassa az ember, szegény Mézes Mackó a Málnásban /vagy ki/, csak azt akarta megírni, hogy a rendszer rossz. Mármint az Omme felépítése rossz, ezer repedés van már rajta, és csak az uniós támogatás tartja össze, mint a düledező ház falait a neki támasztgatott, szúette gerendák. Ahelyett azonban , hogy erről vitatkoznátok vele, neki estek a személyének, hátha nem olyan rutinos vitázó mint én, és bele lehet kötni."
Már az első hozzászólásomtól kezdve azt nyomozzák, ki lehetek, és nem bírom őket meggyőzni, hogy senki olyan, akire ők gondolnak...Ez kissé üldözési mániára vall, nem? Ennyire félnek ezektől az emberektől, hogy minden mögé őket látják?! Egyébként míg engedi a fórum, hogy nick néven lehessen hozzászólni, addig nem értem, miért akarják mindenáron kideríteni, ki kicsoda...

« Válasz #1734 Dátum: 2016. Október 29. 22:26 »
Mackó a málnásban!

Akarja a ménkű kideríteni ki vagy.
Mint már mondtam valószínű valamelyik Mészáros,
vagy valamelyik hithű elvtársuk.
Mindkettőjük érdeke ennek a fórumnak a degradálása!
Ők semmi rosszat nem akarnak csak a (málna) lét.
Minél többet,minél nagyobbat szakítani a közösből.
Így hát ezen a forúmon is mindent elkövetnek a szent
cél elérése érdekében.
Ha kell sárral dobálnak,ha kell adatokat titkolnak el,ha kell
dezinformálnak,időt,energát nem sajnálva.
Mindezt több nick néven teszik.
Hajrá elvtársak!
Ti vagytok a csavarás elvtársai!

Csányi Antal

« Válasz #1735 Dátum: 2016. Október 29. 22:27 »
Vivaldi! Szerintem te vagy az egyetlen ezen a fórumon, aki nem funkcionális analfabéta!

Maci Laci!

Mi van, elszakadt a cérna, erre bevágod a bibliádat a sarokba? Nem sokáig bírtad. Ha meg akarsz bukni még egyszer, akkor csak így tovább!

« Válasz #1736 Dátum: 2016. Október 29. 22:30 »
Főnix!
Micsoda MUTYIK ÉS HÁTTÉRMEGÁLLAPODÁSOK derülnek ki itt a háttérben a Csujával kapcsolatban! Mindenesetre elég szelektív ennek a fórumnak a témaválasztási módszere! Csak azokat a témákat boncolgatják, ami a szájízüknek megfelel. Ami már kicsit kényesebb téma a részükre, arról mélyen hallgatnak!
Na de Uraim! Bagoly mondja verébnek itt is igaz! Miért is vonjátok felelősségre az előző vezetőséget az auditokért, meg, hogy takargatják a valóságot, stb.?! HÁT TI UGYANAZT CSINÁLJÁTOK!!!! A pofám leszekad! Ti vádaskodtok itt?! NA ENNYIT A HITELESSÉGETEKRŐL!!! Ezek után van még, aki elhiszi az itteni mocskolódásokat?!
És akkor itt van még az ELNÖK ÚR ÉS SOÓS ÜGYVÉD KÖZTI SZEMÉLYESKEDÉS! Mi az hogy az elnök  magánlevelezést folytat OMME-t érintő hivatalos ügyben az ügyvéddel? És elküldi anyukája pi...ros pöttyös lábasába?!?!?! Gyönyörű viselkedés ez az OMME első emberétől, mondhatom! És még ő hirdeti fennhangon az OV-n, hogy nem tud együttdolgozni a hivatalvezetővel, mert az a szemét, ő meg a szegény elnök?! Talán saját magában kellene a hibát keresni, talán vele nem lehet együtt dolgozni! Ha jól értesülök az internetről, mások jól tudnak a hivatalvezetővel együtt dolgozni! EMBEREK, ÉBREDJETEK MÁR FEL!!!! ÍGY NEM VISELKEDHET EGY ELNÖK! Atyaég! Hová süllyedt ez a szervezet?!
Ezek után nem kellene esetleg azt is firtatni, hogy vannak-e még esetlegesen további előnytelen szerződések, amikről az elnökség egyáltalán nem tud, vagy csak utólag lett tájékoztatva?!?!

« Válasz #1737 Dátum: 2016. Október 29. 22:39 »
Csányi Antal!
Dehogynem akarjátok megtudni! Mindegyőtök hozzászólásában minimum egyszer előfordul az erre irányuló szándék! Meggyőződésem, hogy azért, mert nem hagyja nyugodni a fantáziátokat! De nagy pofáraesés lenne a valóság, az biztos! Viszont nekem ez nagyon tetszik, hogy ennyire izgatlak benneteket, komolyan! Jól eső érzés! Köszönöm Nektek! Már megérte ezen a fórumon jelen lennem!

« Válasz #1738 Dátum: 2016. Október 29. 22:51 »
És akkor itt van még az ELNÖK ÚR ÉS SOÓS ÜGYVÉD KÖZTI SZEMÉLYESKEDÉS! Mi az hogy az elnök  magánlevelezést folytat OMME-t érintő hivatalos ügyben az ügyvéddel? És elküldi anyukája pi...ros pöttyös lábasába?!?!?! Gyönyörű viselkedés ez az OMME első emberétől, mondhatom! És még ő hirdeti fennhangon az OV-n, hogy nem tud együttdolgozni a hivatalvezetővel, mert az a szemét, ő meg a szegény elnök?! Talán saját magában kellene a hibát keresni, talán vele nem lehet együtt dolgozni! Ha jól értesülök az internetről, mások jól tudnak a hivatalvezetővel együtt dolgozni! EMBEREK, ÉBREDJETEK MÁR FEL!!!! ÍGY NEM VISELKEDHET EGY ELNÖK! Atyaég! Hová süllyedt ez a szervezet?!
Ezek után nem kellene esetleg azt is firtatni, hogy vannak-e még esetlegesen további előnytelen szerződések, amikről az elnökség egyáltalán nem tud, vagy csak utólag lett tájékoztatva?!?!

Hogy fogsz így áldozni holnap László, te szerencsétlen tévelygő? Miket állítasz itt a felebarátaidról? Nem szégyelled magad?! Gyónnod kell és nagyon mély megbánást tanúsítanod!

« Válasz #1739 Dátum: 2016. Október 29. 22:57 »
Főnix!

Na most tényleg elárultad magad !
Mit képzelsz Te magadról
Remélem ezek az utolsó rugásaid a hivatalból.
Fényévnyvekre van Bross kvalitása a Tiédtől,
egy normális OMME esetén még az írattáskája hordozója sem lehetnél.
Ismét kreáltál egy IBM-es ügyhöz hasonló dísznóságot.
Nagyon gyenge próbálkozás ez a Csuja sztori.
Szégyeld magad!
Bross támadod?
Remélem most már belátja,hogy menthetetlen vagy!

Aki nem értené,annak írom a következőket.
Azt valószínűsítettem,hogy főnix nick
néven Mészáros József "írogat",gyalázza Brosst.
Az is lehet benéztem és a mi jószándékú,kedves,
galamblelkű Tomipapánk bújt a madárka bőrébe,hogy ismét
gyalázza Brosst.
A lényeg nem ez.
A két Mészáros Úr és Szenttamási Úram nagy cimborák.
Együtt szövögetik,együtt csócsálják meg újabbnál újabb
gyalázkodásaik.
Ők azok akik akik dezinformálnak,uszítják össze a méhészeket,
kevernek,kavarnak.
A két név rokon ez irányú tevékenységét értem,a lóvéért bármit
a jelszó.
Szenttamási Úramnak is cseppen valami?
Mondja már meg valaki,miért teszi ezt a sok dezinformáló
hazugságot?

Csányi Antal

Csányi Antal
« Utoljára szerkesztve: 2016. Október 29. 23:21 írta Csányi Antal »