Gőzölgő

• 4410 válasz
  • 1742707 megtekintés
*

Vivaldi

• 2049
Re:Gőzölgő
« Válasz #1560 Dátum: 2016. Szeptember 28. 19:09 »
Na végre! Kibújt a szeg a zsákból:-)
Örülök, hogy Brossal semmi bajod és ezt le is írtad!
Nekem személyesen semmi bajom nincs senkivel. Az már más kérdés, hogy ami az Omme élén megy azt nem nagyon kultiválom.
 És én végig néztem Brosst az előző ciklusaiban is. Bár ő nem ismert, de én ha tehettem mindig meghallgattam. Gödöllőn szinte minden évben. És nem véletlen, hogy nem is vártam el tőle semmit.
 Bizonyos gyanúim vannak, hogy kinek az érdekeit képviseli, erre még nem cáfolt rá.
 Ha valakinek lenne energiája, és vissza keresné, hogy mit mondtam még a megválasztása előtt, az rájön, hogy majdnem minden beigazolódott. Leírtam, hogy ez az Omme már nem az, amit itt hagyott lemondása idején.
 Az viszont igaz, hogy én nagyon kis ember vagyok , hogy ártsak neki, ezért továbbra is megírom, hogy én mit tartok igaznak. ha tetszik, tetszik, ha nem, nem.
 Viszont a status quót, magyarul az állóvizet nem én zavargatom meg, hanem a saját emberei, és amikor nagy sületlenséget kezdenek írogatni, akkor szólok bele megint. Mert én már bele nyugodtam, úgy sem lehet megváltoztatni semmit, és itt már úgy sem lesz semmi előrehaladás. Szenderegjen csak mindenki nyugodtan. Jobban járunk, mert a civakodásra óriási energiák mennek el, és ebből úgy sem lesz semmi jó.

« Válasz #1561 Dátum: 2016. Szeptember 28. 20:11 »
Vivaldi!
Írásaidból kitűnik, hogy milyen tájékozatlan vagy.
Ne égesd már megad tovább!
Az összes UNIO-s, de általában a támogatások nagy része, előfinanszírozott.
Tehát, a gazda kifizeti az áru ellenértékét, és várja a kifizetést.
Ez szinte minden támogatásra igaz.
Te ne az OMME-t szidalmazd, az egyesület csak segít a támogatás "megkapásához."
Az "UNIJÓ" a fogó.
Tiltakozz Brüsszelben.
Nagyernyei Attila

*

izso60

• 573
« Válasz #1562 Dátum: 2016. Szeptember 28. 20:56 »
Üdv. Uraim!
Nagyernyei Uram! és még jó néhányan!
Hiába támadjátok Vivaldit,főként ha nem is arra reagáltok amit ír. Elbeszéltek egymás mellett attól még neki van igaza!
Természetesen senkinek nincs baja Bross Péterrel,tisztességes művelt nagy formátumú kulturált úriember.
Probléma a tanácsadó testülettel lehet,a nagy ötletek gazdáival,az alapvonalon túlról irányítani szándékozókkal.
Ezt tettétek mészárossal is és mikor nem hajtotta végre az agyament követeléseket ellenéget csináltatok belőle és a veletek egyet nem értőkből.Ennyi. Vagy ezek az emlékek már oly haloványak,vagy egyszerűen nem jó emlékezni rájuk.
Mély Tisztelettel:izsó60
Ui. Az előbbi írásodban az kérem utófinanszírozás!
« Utoljára szerkesztve: 2016. Szeptember 28. 21:03 írta izso60 »

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #1563 Dátum: 2016. Szeptember 28. 21:25 »
QUQURIQ !!!

Izso60!

Ne osszad az észt, inkább foglalkoztál volna körültekintőbben a KFT számláival.
Már az ovisok is tuják, hogy ami nem a miénk, arról nem számlázhatunk!
Jobb, ha tőlem tudod, hogy nincsen, és nem is volt Brossnak tanácsadói testülete.
A Kontroll csoport sem jött volna létre, ha Ti mindennel törvényesen jártatok volna el.
Mészárosnak meg nem adtunk tanácsokat, nem is kellett, ment a kút feje után...és nyomta a hasba akasztós hazugságokat.( alapszabály, OMME méhese) Ne tagadd nem sokkal melletted hangzott el!
Ezt írod!
"Vagy ezek az emlékek már oly haloványak,vagy egyszerűen nem jó emlékezni rájuk".

Ölel, barátod a Kiskakas!

« Válasz #1564 Dátum: 2016. Szeptember 28. 21:38 »
Ne provokálj Izso60!
Holnap Elnökségi Ülés.
Nem vagyok hajlandó besétálni a csapdádba.
Annyit azért megjegyeznék, hogy Te is iszonyúan mellette vagy az OMME-s dolgoknak.
Nem tudom milyen agyament követelésünkről teszel említést?
Azt esetleg, hogy a monitoring "brigádba" több személyt is javasoltunk?
Konkrétan nevezd meg az agyament ötletet, akkor tudok érdemben válaszolni.
Ne vaktölténnyel lövöldözz!
A helyzet éles.
Nagyernyei Attila

« Válasz #1565 Dátum: 2016. Szeptember 28. 21:47 »
Izso 60!
A méhész által előfinanszírozott!!
(Költségviselő=finanszírozó)
Én erre gondoltam.
Tehát a támogatások nagy részénél, mindig először a gazda megvásárolja a terméket, majd annak egy részét, vagy egészét visszakapja támogatásként.
Írásomban arra gondoltam, hogy első körben a méhésznek kell a kiszemelt terméket megvásárolnia.
Lehet, hogy rossz szót alkalmaztam, de ez a lényegen nem változtat.
Azért köszönöm, hogy ennyire figyelsz!
Így megfelel?
Nagyernyei Attila
« Utoljára szerkesztve: 2016. Szeptember 28. 21:59 írta Nagyernyei Attila »

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #1566 Dátum: 2016. Szeptember 29. 08:24 »
Így van, minden "előfinanszírozott."/ irónia./ Nem csak ez, például a lakások korszerűsítése is.
Attila, gondolom írásaimból neked az jött le, hogy olyan hülye vagyok, hogy ezt nem bírom fel fogni.

Személy szerint neked azt javasolnám, hogy egyszer üljél már le a sarokba, egy kis székre és gondold át ezt a Bross iránti szinte már természet ellenes kritikátlan rajongásodat.
 Mert ez veszélyes. Ez ugyan olyan veszélyes mint akárki, például Mészáros iránti rajongás, már ha volt, vagy van ilyen.
 Te, és Baldavári, Csuja és a többiek, személyi kultuszt csináltatok Brossnak.
 Ti már nem az Omme-t, annak létét, és az egyesületet tartjátok szem előtt, mert a Bross iránti korlátlan imádatotokban,  Bross mint a megváltó lebeg  oda fönn egy fényfüzérben, és elvakít minden mást. Szerintetek Bross nélkül nem létezik Omme.
 Mindent amit Bross szándékozik tenni,/mivel eddig még nem nagyon tett semmit/ felnagyítotok, mint a Hubble űrtávcső, és ezzel próbáltok elvakítani másokat is.
 Attila. Hogy objektíven lehessen megítélni dolgokat, távolról kell szemlélni. Vagy időben, vagy térben. Időben nem bírunk előre szaladni, meg kell próbálkozni térben. Mint jelen személyem aki oly mértékben van távol a hatalomtól, hogy ha akarnék se tudnék abba a "felső" körbe bekerülni, így hát én azt írom le ahogy innen látszanak a dolgok, meglehetősen távoli pontjáról a térnek. Mert engem nem vakít el semmi, és senki.
 Csak kitérően. Én azt mondtam, elnöknek megosztó személy nem jó. Mivel mindkettő személy megosztó, elnöknek egy harmadiknak kellene lenni.
Azért javaslom, hogy jobb leülni, és megpróbálkozni eltávolodni térben, mert az idő múlik, és óhatatlanul el fogsz távolodni időben. És akkor majd objektíven látod a jelen időt. Biztos vagy benne, hogy ha majd vissza tekintesz a jelenre, nem kell semmin szégyenkezned, majd akkor?
« Utoljára szerkesztve: 2016. Szeptember 29. 12:37 írta Vivaldi »

« Válasz #1567 Dátum: 2016. Szeptember 29. 10:32 »
Úgy látom, keveritek a szezont a fazonnal.
Lehet a méhész szemszögéből nézni a támogatást, lehet az Unió szemszögéből, de a kettőt nem lehet ezáltal összemosni!
Az Európai Uniós pályázatok többsége (ilyen a MAGYAR MÉHÉSZETI NEMZETI PROGRAM is) un. utófinanszírozásos rendszerben nyújtanak támogatást.. Ez azt jelenti, hogy a támogatottnak meg kell előlegezni a költségeket, ki kell fizetni minden számlát, és csak az igazoltan kifizetett számlákat lehet benyújtani elszámolásra. Így utólag kerül megtérítésre a felmerült költség.

Előfinanszírozott lenne, ha megkapnánk a a cukorpénzt és a gyógyszerpénzt, és abból vennénk meg amire szükségünk van. De nem ez van!

Van előfinanszírozott támogatás az EU-ban.
Ilyen a fiatal gazda pályázat!
Ott megkapod a max 40 ezer eurót és előfinanszírozták a gazdaságodat!
Miután megvan a pénz, akkor kezdesz el vásárolni!

« Utoljára szerkesztve: 2016. Szeptember 29. 10:36 írta Anubisz »

« Válasz #1568 Dátum: 2016. Szeptember 29. 12:10 »
Már Te is Vivaldi!
Ezt nem Te írtad.

Csányi Antal

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #1569 Dátum: 2016. Szeptember 29. 12:35 »
Ezt már nem értem. Én mindig azt mondtam, hogy 3. személy kell. És még azt is mondtam, hogy olyan nem létezik, hogy 13000 ember között nincs egy alkalmas személy.
 Olvass vissza.

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #1570 Dátum: 2016. Szeptember 29. 12:45 »
Bocsi Anubisz. Valóban. Iróniából akartam írni ezt az előfinanszírozást. Nevezetesen, hogy én finanszírozom előre.
Szándékomban is volt oda írni, csak utána eszembe jutott Attila és ezért ez kimaradt.
 Természetesen tudom, hiszen ez az egyik baj vele. Én, /vagy a vásárló/ kifizetem nyáron, valamikor az utánfutó árát, a gyártónak. Az emelt árat, mivel mind úgy gondolja, hogy vastagabban is foghat a ceruza, mert ez a pénz úgy is csak jön.
 Aztán valamikor esetleg ez lehet fél év vagy még több, kapok belőle vissza.
 Én eddig egy pergetőt vettem és egy fűkaszát, és mind két esetben csalódtam a vissza fizetett összeget illetően.
 Szóval, akár hogy is ez egy kicsit olyan bizonytalan mint a kutya vacsorája. Bár nálunk ettől sokkal  biztosabban kap a kutya vacsorát.

« Válasz #1571 Dátum: 2016. Szeptember 29. 12:54 »
111
« Utoljára szerkesztve: 2019. November 30. 08:43 írta kivancsi111 »

« Válasz #1572 Dátum: 2016. Szeptember 29. 14:01 »
Természetesen nem feltétlen kellene így lennie,  mert lehetne pályáztatni az eszköz gyártókat, forgalmazókat.

*

robi 75

• 1018
« Válasz #1573 Dátum: 2016. Szeptember 29. 14:51 »
 Minek?
Üdv:robi

« Válasz #1574 Dátum: 2016. Szeptember 29. 20:06 »
Vivaldi!
Írtam neked egy választ, amit később pontosítottam.
Ebből, hogy vontad le ezt a következtetést?
"Személy szerint neked azt javasolnám, hogy egyszer üljél már le a sarokba, egy kis székre és gondold át ezt a Bross iránti szinte már természet ellenes kritikátlan rajongásodat."
A Nemzeti Programos támogatásokkal ezt, hogy tudtad összehozni?
Szerintem a nappalid falán Bross képe van, és közben azt nézted amikor a válaszodat írtad.
Válts ütemet.
Nagyernyei Attila