Így van, minden "előfinanszírozott."/ irónia./ Nem csak ez, például a lakások korszerűsítése is.
Attila, gondolom írásaimból neked az jött le, hogy olyan hülye vagyok, hogy ezt nem bírom fel fogni.
Személy szerint neked azt javasolnám, hogy egyszer üljél már le a sarokba, egy kis székre és gondold át ezt a Bross iránti szinte már természet ellenes kritikátlan rajongásodat.
Mert ez veszélyes. Ez ugyan olyan veszélyes mint akárki, például Mészáros iránti rajongás, már ha volt, vagy van ilyen.
Te, és Baldavári, Csuja és a többiek, személyi kultuszt csináltatok Brossnak.
Ti már nem az Omme-t, annak létét, és az egyesületet tartjátok szem előtt, mert a Bross iránti korlátlan imádatotokban, Bross mint a megváltó lebeg oda fönn egy fényfüzérben, és elvakít minden mást. Szerintetek Bross nélkül nem létezik Omme.
Mindent amit Bross szándékozik tenni,/mivel eddig még nem nagyon tett semmit/ felnagyítotok, mint a Hubble űrtávcső, és ezzel próbáltok elvakítani másokat is.
Attila. Hogy objektíven lehessen megítélni dolgokat, távolról kell szemlélni. Vagy időben, vagy térben. Időben nem bírunk előre szaladni, meg kell próbálkozni térben. Mint jelen személyem aki oly mértékben van távol a hatalomtól, hogy ha akarnék se tudnék abba a "felső" körbe bekerülni, így hát én azt írom le ahogy innen látszanak a dolgok, meglehetősen távoli pontjáról a térnek. Mert engem nem vakít el semmi, és senki.
Csak kitérően. Én azt mondtam, elnöknek megosztó személy nem jó. Mivel mindkettő személy megosztó, elnöknek egy harmadiknak kellene lenni.
Azért javaslom, hogy jobb leülni, és megpróbálkozni eltávolodni térben, mert az idő múlik, és óhatatlanul el fogsz távolodni időben. És akkor majd objektíven látod a jelen időt. Biztos vagy benne, hogy ha majd vissza tekintesz a jelenre, nem kell semmin szégyenkezned, majd akkor?