Gőzölgő

• 4409 válasz
  • 1714932 megtekintés
*

Geddekas

• 5859
Re:Gőzölgő
« Válasz #1425 Dátum: 2016. Augusztus 28. 15:02 »
A gönyűi nulla méhcsaládos rosszindulatú semmi kockázatot nem vállaló trágyatologató kiskertész, aki a saját fóliasátra helyett a méhészek közéletével foglalkozik, most éppen tobzódik és élvezkedik, belemar kockázat nélkül emberekbe.

Nézzetek már utána, hogy a kertészek között is ilyen erkölcsi kontroll nélküli rosszindulatúttal viselkedik?
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

« Válasz #1426 Dátum: 2016. Augusztus 28. 15:46 »
111
« Utoljára szerkesztve: 2019. November 30. 08:49 írta kivancsi111 »

« Válasz #1427 Dátum: 2016. Augusztus 28. 15:58 »
111
« Utoljára szerkesztve: 2019. November 30. 08:49 írta kivancsi111 »

« Válasz #1428 Dátum: 2016. Augusztus 28. 16:55 »
A nyúl se olyan jó biznisz már,most a strucc a menő.  ;D Mondjuk tarthatnánk a bekerített telephelyeinken,már akinek van...
Csak azért kevertem ide a szőlősök nyomorát,mert egyesek abban látnák ágazatunk felemelkedését,ha a borágazat mintájára...hát ahogy elnézem ott sem a termelő jár jól.Persze mindenki előtt ott a lehetőség,hogy palackozzon...végül is nekünk sincs tiltva a kiüvegezés.Mégis közülünk is elég sokan hordósan adjuk el a mézet,náluk meg sokan bogyósan a szőlőt.Vajon miért?
„Ha meg tudjuk változtatni önmagunkat,
a tendenciák is megváltoznak a világban.
Ahogy az ember megváltoztatja a saját természetét,
úgy fog irányába megváltozni a világ hozzáállása.
Nem szabad arra várnunk, hogy lássuk, mások mit tesznek.”

*

atya

• 1043
« Válasz #1429 Dátum: 2016. Augusztus 28. 17:53 »
lousicide!
Azt már értem, hogy te olyan okos vagy hogy majd szét veti az agyad.
Ennyit írni egy ártatlannak tűnő képről.
De remélem azért a poént még veszed.
(nem kell válaszolnod) ;D
A sikerhez csak annyi kell, hogy képes legyél az életed a magad módján élni.

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #1430 Dátum: 2016. Augusztus 28. 19:15 »
Jenő!

Épeszű méhészként úgy viselkedsz, mint aki nem tud értelmesen gondolkodni. Miért jó ez neked? Te is tudod, sőt dr. Soós is megmondta, hogy ha tovább vittem volna, akkor az összes pert megnyertem volna. Azért hagytam abba a pereskedést hogy béke legyen és ne egymás fölbe döngölésével foglalkozzunk, hanem értelmes érdekképviseleti munkával. Te meg marakodsz és védelembe veszel egy gátlástalan felelőtlen embert. Mit akarsz ezzel elérni? A nulla méhcsaládos rosszindulatú kertészt és személyeskedő sértéseit éljenzed mint egy vásott kölyök. Állítólag érett felnőtt ember vagy. Arra meg nem is reagálok amit rólam terjesztesz (visszajutott a fülembe), de az is rosszindulatú és gyerekes. Kérlek a személyemet ne sértegesd!
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #1431 Dátum: 2016. Augusztus 28. 19:22 »
Jenő!

Minden mezben legalább 80% cukor van. Ez nem zavar?

Ha már máson számon kéred a pontos megfogalmazást, akkor te ne hibázz! Vagy szállj le a magas lóról és nézz mindenkit ugyanolyan embernek, amilyennek saját magadat tartod.

« Válasz #1432 Dátum: 2016. Augusztus 28. 19:52 »
"Valóban sokkal valószínűbb, hogy egyszerű vagyonmentéssel, esetleg megfontolt bosszúállással, netán mindkettővel szembesülhetett az, aki felkapta a fejét az Ön "paradigma-váltása" és az egycsaládos üzemmérete láttán..."

Na ebben igazad van! ;D

Legyen része hasonlókban a Te családodnak is és majd Te is elgondolkozol erről a lehetőségről.
A bosszúban Te meg vérprofi vagy nem haveri, megbízási alapon csak úgy, így azt nem kell gyakorolni nagypapi!

Már keresem az ennél is jobb jogi megoldásokat.
Te biztos tudsz ilyet Ó gonosz kis kertész, van valami erről is a tarsolyodba?
Mindig a legjobbtól kell tanulni, legyen az bármi!
A Te család barát stílusod lenyűgöző!  ;D

A videókat nagyon köszönöm!
Így már legalább az is megismert aki eddig nem!

Csak azt nem értem, hogy Csáki Tamás barátom neve hol, melyikben szerepel?
Csak nem az OMME tagnyilvántartójába?
Azt ne mondd, hogy nem haverok, nem megbízásából még neki is utána néztél Gönyűből csak úgy fejből, erős felindultságból?  ;D
Teljesen hihető!  ;D ;D ;D ;D ;D

Szabó György

Az életben egy dolgot jól jegyezz meg!
Az emberek soha nem változnak,
csak te ismered meg őket jobban!

« Válasz #1433 Dátum: 2016. Augusztus 28. 20:10 »
Kérdezném a tagtársakat a jászberényi mézvásáron felvetett OMME szaktanácsadói összeférhetetlenséggel kapcsolatban, amire a FVM jelenlévő előadója minisztériumi állásfoglalás kérését javasolta, elindította-e valaki az eljárást?

Kérdezném azt is, hogy dr. Mészáros László OMME elnök küldött közgyűlés előtt tett ígéretét, miszerint minisztériumi állásfoglalást kér a fenti ügyben és annak eredményét a tagsággal közli az OMME iktatókönyvében (ki ment-e a levél) és az irattárába, (hogy jött-e rá válasz) ellenőrizte-e valaki?

Kérdezném a tagtársakat, ha ilyen levél és rá válasz nincs, nem inkább az OMME Hivatalának kéne azonnal, a volt elnök úr szavahihetőségét ( ;D) megvédendő, a szükséges iratokat elkészítve a minisztériumokba azokat eljuttatni?

Kérdezném, ha van / volt / lesz  válasz azt a tagság megismerheti-e?  ;)
Szabó György

« Válasz #1434 Dátum: 2016. Augusztus 28. 20:34 »
Texas Ranger !
A kérdést én tettem fel Tantó Úrnak.
Ő javasolta, hogy forduljak a minisztériumhoz.
Most jöttem meg egy kis nyári lazításról, pár napon belül konkrét választ fogok adni a kérdésedre.
A másik dolog amihez ismét van véleményem bár nem nekem célozták.
Csuja Lászlónak és Elekes Lacinak csak köszönhet a méhésztársadalom!
Nekem meggyőződésem ha Ők ketten nem állnak ki a méhésztársadalom érdekében már a régi vezetés kiforgatta volna az OMME-t a sarkából, valamint Bross és csapata sem lenne vezető pozícióban!
Az a pofátlan arrogáns stílus amit képviseltek a tárgyalásokon a tagsággal szemben a tagdíjunkból, Molnár Jenőnek biztosan tetszik, engem viszont felháborított.
Aztán változtak az idők, és elismerték vétkeiket, valamint az EB is változás csapata mellé állt!
Őket Jenő miért nem ítéli el?
Vagy talán mégsem olvastad az EB elmarasztaló jelentését?
Ezt, hogy mi lett volna ha...nincs Csuja és Elekes az idő fogja eldönteni.
Ebből látszik, hogy az OMME-ban lévő történéseket csak felületesen ismerik ezek a szájkaratésok.
Aki szívén viseli az egyesületet, annak szájából még soha nem hallottam, hogy milyen fa@a gyerekek voltak Mészárosék.
Bezzeg ha Bross csinált volna ilyent talán még vérdíjat is tűznének ki a fejére.
A butaság az emberiség kerékkötője.
Ha valamiben nem vagytok biztosak, kérdezzetek meg olyant aki legalább végigseggelte az összes tárgyalást!
A brüsszeli demonstrációkat is mind azok bírálták akik nem vették a fáradtságot, hogy a közösségért tegyenek, csak kritizálnak.
Egy klasszikust szeretnék idézni.
Kuss annak aki nem volt ott, azokon az eseményeken amelyt pocskondiáz, kritizál, csak gáncsoskodik.
Abba lehet hagyni, és értelmes javaslatokkal kell "bombázni" az új OMME vezetést.
(Mondtam, hogy kipihentem magam..)
Nagyernyei Attila

« Válasz #1435 Dátum: 2016. Augusztus 28. 20:56 »
"A találat segítségével levonható következtetés: a kapuról lekerült az eredeti "Vigyázat Méhek!" tábla (a kis piros cetli viszont nem olvasható), a méhészautó, pótkocsi és lakókocsi viszont a helyén állt 2013.júliusában is, valószínűsíthető tehát, hogy a méhcsaládok vagy az Arborétumban lehettek, s Szabó úr akkortájt nem vándorolt velük"
"(az az év igencsak jó napraforgós év volt...)"

A Vigyázat Méhekre elég egyszerű a magyarázat. Abban az időben kezdtek a raj csávók a környékünkön terepszemlét tartani és még sem írhattam ki a kapura, ha bejössz megdöglesz!  ;D

Ha nem csak az OMME tagnyilvántartójából szedné az infókat akkor tudná, hogy 2013-ban Gödöllő zárlat alatt volt.
Kezdődött 2013. április 25-én az egyik méhésznél, folytatódott július 11-én a másiknál.
Nem a napraforgó mézeléssel voltam elfoglalva, hanem a méhésztársak vagyonát, értékeit mentettem majd az egész termelési szezonban végzett vizsgálatokkal.
Kertészeknél van ilyen, hogy a sajátod rovására a másét mented egy éven keresztül? 
Aztán egy gané Gönyűről felhánytorgatja, hogy nem vándorolsz pedig jó volt a napraforgó.......

Nagy különbség van köztünk kis kertész!
Amit én nem bánok!  ;D
Szabó György

« Válasz #1436 Dátum: 2016. Augusztus 28. 21:15 »
111
« Utoljára szerkesztve: 2019. November 30. 08:48 írta kivancsi111 »

« Válasz #1437 Dátum: 2016. Augusztus 28. 22:40 »

Az a pofátlan arrogáns stílus amit képviseltek a tárgyalásokon a tagsággal szemben a tagdíjunkból, Molnár Jenőnek biztosan tetszik, engem viszont felháborított.

Én egy tárgyaláson voltam, mint kíváncsi, két haverommal. Azon Te nem voltál bent. Kint voltál végig a Csujával. Elekes azt megnyerte. Teljesen igaza volt. Nem arról beszélünk.

...

De ezt sehol nem írja le senki. Azon a tárgyaléson Elekes megnyerte a pernek azon részét, amely kimondta, hogy az OMME vezetése alapszabály ellenesen alapította meg a kft-t. Ha igazat adsz, akkor miért nem ostorozod Te is a volt vezetést ezen kérdésben?

Mindig a maszatolás.

Csujának is igaza volt. Ha ismered a végzést, akkor tudhatod, hogy Csuja beadványa elkésett fél nappal az ünnepek között (Karácsony, stb,...), és nem azt mondta ki a Bíróság, hogy vesztett. A következő Pernél Dr. Soós elmondta a közgyűlésen: "látom Csuja elment, sokat tanult. Ezt a pert lehet meg is fogja nyerni." Többek között ezért került sor a Csujával a megállapodásra, mert elmondta az ügyvéd is, hogy jogilag Csujának a második perben már nagy valószínűséggel az igaza  mellett pernyertessége is lett volna.... Csuja nem bukott pert, per nem volt. Elkésett beadványa volt, amiért ki kell fizetnie az eljárási illetéket...
A többi beadványa viszont nem volt elkésett.  És mindegyikben igaza volt... (De azt hála Istennek már nem tudjuk meg, mert az keserves pofon lett volna ismét az OMMÉ-nak. Stratégiai Partner a Minisztériummal és nem közhasznú, és még arra sem képes, hogy összehívjon szabályosan egy közgyűlést és megpróbálja visszaszerezni a volt elnök irányítása alatt ügyesen elvesztett közhasznúságot?)

« Válasz #1438 Dátum: 2016. Augusztus 28. 22:56 »
111
« Utoljára szerkesztve: 2019. November 30. 08:48 írta kivancsi111 »

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #1439 Dátum: 2016. Augusztus 28. 23:45 »
Jenő!

Te tényleg nem tanulsz semmiből. Neked mindig igazad van. Sőt akkor is igazad van, ha nincs igazad. Még szerencse, hogy a méhek megtanítottak téged méhészkedni. Merthogy embertől nem lennél hajlandó semmit megtanulni. A legnyilvánvalóbbat sem. Szerinted Bross felel a mohácsi vészért, meg a tatárjárásért is. Legyen igazad. Őszinte részvétem.