Texas Ranger !
A kérdést én tettem fel Tantó Úrnak.
Ő javasolta, hogy forduljak a minisztériumhoz.
Most jöttem meg egy kis nyári lazításról, pár napon belül konkrét választ fogok adni a kérdésedre.
A másik dolog amihez ismét van véleményem bár nem nekem célozták.
Csuja Lászlónak és Elekes Lacinak csak köszönhet a méhésztársadalom!
Nekem meggyőződésem ha Ők ketten nem állnak ki a méhésztársadalom érdekében már a régi vezetés kiforgatta volna az OMME-t a sarkából, valamint Bross és csapata sem lenne vezető pozícióban!
Az a pofátlan arrogáns stílus amit képviseltek a tárgyalásokon a tagsággal szemben a tagdíjunkból, Molnár Jenőnek biztosan tetszik, engem viszont felháborított.
Aztán változtak az idők, és elismerték vétkeiket, valamint az EB is változás csapata mellé állt!
Őket Jenő miért nem ítéli el?
Vagy talán mégsem olvastad az EB elmarasztaló jelentését?
Ezt, hogy mi lett volna ha...nincs Csuja és Elekes az idő fogja eldönteni.
Ebből látszik, hogy az OMME-ban lévő történéseket csak felületesen ismerik ezek a szájkaratésok.
Aki szívén viseli az egyesületet, annak szájából még soha nem hallottam, hogy milyen fa@a gyerekek voltak Mészárosék.
Bezzeg ha Bross csinált volna ilyent talán még vérdíjat is tűznének ki a fejére.
A butaság az emberiség kerékkötője.
Ha valamiben nem vagytok biztosak, kérdezzetek meg olyant aki legalább végigseggelte az összes tárgyalást!
A brüsszeli demonstrációkat is mind azok bírálták akik nem vették a fáradtságot, hogy a közösségért tegyenek, csak kritizálnak.
Egy klasszikust szeretnék idézni.
Kuss annak aki nem volt ott, azokon az eseményeken amelyt pocskondiáz, kritizál, csak gáncsoskodik.
Abba lehet hagyni, és értelmes javaslatokkal kell "bombázni" az új OMME vezetést.
(Mondtam, hogy kipihentem magam..)
Nagyernyei Attila