Gőzölgő

• 4410 válasz
  • 1739860 megtekintés
*

Vivaldi

• 2049
Re:Gőzölgő
« Válasz #1020 Dátum: 2015. Október 04. 10:15 »
 Mindig az a problémátok velem, hogy nagyon mellette vagyok a dolgoknak. Talán el kellene már mennem valamiféle össze jövetelre , hogy benne legyek.

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #1021 Dátum: 2015. Október 04. 11:35 »
Október 10 OMME országos vezetőségi ülés. ülj be Diósi Laci mellé az autóba és gyere el vele.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

« Válasz #1022 Dátum: 2015. Október 04. 12:23 »
111
« Utoljára szerkesztve: 2019. November 30. 09:02 írta kivancsi111 »

« Válasz #1023 Dátum: 2015. Október 04. 14:46 »
Csak nem értünk át a humor topicba? Végül is a humor és a jókedv jobbat tesz az egészségnek mint a dühöngés,gőzölgés.
 ;D

Üdv. jani bátya

« Válasz #1024 Dátum: 2015. Október 04. 19:07 »
111
« Utoljára szerkesztve: 2019. November 30. 09:02 írta kivancsi111 »

« Válasz #1025 Dátum: 2015. Október 04. 19:29 »
Van aki annyira szeret közöttük kondizni, hogy már gépe is volt...
Van aki 3. nekifutásra végezte el az egyetemet.. valamiért..
Vannak aki közülük magasabb áron adják el a mézüket mint mi "mezei" méhészek, csak azért mert pozíciójukat kihasználják, visszaélnek vele?
Szomorú leszek, ha ezeket a dolgokat a kampány alatt elő kell húzni!

Ha érdekképviseletre „felesküdött” tisztségviselők „stikában” magasabb árat kapnak a termékükért, mint az általuk képviselt termelők, akkor nincs nagyon miről beszélni, az ilyen emberek nem valók érdekképviselőnek. Sehol a világon. Ezen a ponton normális esetben meg kell állni, nincs tovább. Közös kassza esetén ugyanilyen kizáró megítélés alá esnek a vagyonelleni bűncselekmények. Ebben az esetben teljesen mindegy, hogy valaki számviteli fegyelmet sért, pénzügyi visszaélést követ el, folytatólagosan csal, de akár egy csomag lopott horoggal akar pecázni, vagy egy raktárból ellopott kondi gépen akar erősödni…

Azt sem vitatom, hogy sok rosszindulatú, és legalább ennyi irigy ember van mindenfelé, és ők abban lelik az örömüket, hogy a háttérben –szigorúan az érintett háta mögött- pletykákat terjesztenek. Sajnos viszont a pletykák egy része igaz, mint ahogy egy részük pedig nyilvánvalóan nem az. Akik találva érzik magukat, tehát nem valótlan rágalmakról van szó, azok gondolkodjanak el alaposan, mert ezekből a helyzetekből szinte lehetetlen jól kijönni! És akkor még meg sem említettük azt az elvárható hozzáértést, amivel bizony jó néhányan soha nem is rendelkeztek… Arról fejezeteket lehetne írni, talán jobb lenne, ha nem kellene.

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #1026 Dátum: 2015. Október 09. 11:25 »
Kivéncsi111
Idézet
ahol Geddekas megjelenik, ott biztos a káosz és a vereség.
Ébresztő! Állításod nem igaz. Miután nem ismered tevékenységemet, ezért teljesen megalapozatlan dolgokat állítasz. Életem során elég sok eredményt elértem és mindet komoly csapatmunkában.
Csak néhány a sok közül:
1.
1988-89: Roszik Gábor, első szabadom megválasztott országgyűlési képviselő megválasztása egy kommunista nagyágyúval szemben. A csapat egyik tagja, egy ideig Gábor személyi titkára voltam.
2.
1997-2005 között parlamenti titkára voltam egy országgyűlési képviselőnek, aki minden választást megnyert az idő alatt. Ebben, mint szervező embernek, nekem is jelentős szerepem volt.
3.
Egy környezetvédelemben utazó nagy multicéggel szembeni kampányt vezettem az önkormányzati összefogás sikerre vitele 2004 és 2007 között. Az önkormányzati társulás azóta is eredményesen működik.
4.
1997 óta vezetek egy egyesületet, ami nemhogy káoszt, hanem rendet teremt folyamatosan a konkuráló részérdekek harcában. Egyesületünk sikerét és nyilván a munkám értékét is jelzi, hogy a tárgykörrel foglalkozó döntéshozók velünk is minden lényeges kérdésben egyeztetnek. A párhuzamosan létező konkurens egyesületben azóta négy vezetőség lemondott és most tanulja az ötödik elnök, hogy mit is kéne neki képviselnie.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

« Válasz #1027 Dátum: 2015. Október 09. 20:34 »
Na tehát, illik válaszolnom Kivancsi 111-nek.
Ő ezt írja bomba hírként:
"Nem lettem elnök, de nem is vágytam rá soha. De most ismételten belém mertél kötni, akkor mondok néked és az olvasóknak néhány dolgot, amit ha megint törölsz, ugyan úgy el lesz mentve addigra és akit érdekel mint a tegnapi, nálam fellehető lesz, és örömmel megosztom."
Óriásit tévedtél Jenő, én nem kötöttem beléd, csak egy olyan írásodat töröltem, hogy szerintem ez neked is jobb így.
Ha észrevetted, Csuja írásából is töröltem ugyan ekkor a sértő mondatot.
Továbbra is az a véleményem, hogy itt a Méhészklubon nem használhat senki sértő, megalázó kifejezéseket.
Ha ezt úgy érzed beléd kötöttem, jól érzed!
Ezt senkinek nem fogom megengedni.
Írásom közben hívott telefonon Kivancsi111, és biztosíthatom a tisztelt olvasókat, nem veszekedtünk, kulturáltan beszélgettünk.
Adott témáról más a véleményünk, ettől mozog a világ.
Nagyernyei Attila

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #1028 Dátum: 2015. Október 09. 21:12 »
Figyelj egy kicsit Jenő arra amit leírok, mielőtt felkapod a vizet!

Ezt írtam:
Idézet
Már akkor emlegette, hogy le akar mondani, mert egyéb feladata mellett sok munkát jelent neki a helyi egyesület vezetése, de szereti a méhésztársakat és amig nem talál utódot továbbviszi az elnöki feladatokat.
Igen. Ezt írtam, mert Stadler úr ezt mondta.

Bocsáss meg nekem, ha velem olyasmit közölt néhány évvel ezelőtt Stadler elnök úr, amit neked nem mondott el. Erről én nem tehetek. Biztos megvan ennek az oka. Például az is lehet oka, hogy nem mindenki tud titkot tartani és bennem megbízott ebben a tekintetben, míg másban nem. Te például most elmondtad ország világ előtt, holott Ő ezt nem azért bízta rád, hogy itt leírd, hanem azért, mert te egy olyan választott tisztséget töltesz be, akinek ezt el kell mondania. Stadler úr - ahogy te idézted írását - később akarta az emberek tudomására hozni a döntését.

Még egyszer bocsáss meg a történtekért, nekem is és Stadler úrnak is.

« Válasz #1029 Dátum: 2015. Október 12. 12:10 »
 Tóth József , irta:

"Robotur!

Mégis hogyan gondolod?
Nem kértem tőled tanácsot..., és ismerve mikor kezdtél csak méhekkel foglalkozni szakmai alapod sem elegendő megítélésemhez, így azt visszautasítom!
Már megbocsáss, de legalább ismerd meg picit az  innováció világát, ha vitatkozni szeretnél vagy rá szeretnéd erőltetni akaratod a másikra.
Ha vetted volna a fáradságot és kicsit is tájékozódsz személyemet illetően is, nem írnál ilyen meggondolatlan dolgokat."

Mivel kölcsönösen nem ismerjük egymást, semmi értelme ilyesmivel előhozakodni. Mert te sem tudhatod hogy ki vagyok, mint ahogyan és sem tudok a neveden kívül semmit. Az meg hogy én tájékozódjak utánnad kissé abszurdnak tűnik. Én nem minősítettelek!  Nem tanácsot adtam, csak gondolataimat írtam le. Az innovációval kapcsolatban is tévedésben vagy, de a normális párbeszéd hellyett a sértetség beszél belőlled. Mert azt hiszed hogy téged mindenkinek ismerni kellene. Az adatlapod meg üres, Az elejétől fogva csak arra kértelek hogy írj tényeket, további részleteket mert ez valóban érdekelheti a méhészeket. Erre nem voltál hajlandó, akkor mi a ... kellet előhozakodni az egésszel. Azt ismételgeted hogy támogatással 5-10 ezer méhcsalád lépkészletének a mentesítése. Köszönöm ez aztán meg győző és pontos adat. A duplája, vagy a fele, precíz. Támogattak már majdnem felesleges dolgokat is, szóval ez megint nem meg győző, nem azért mert feleslegesnek tartom, csak  nem indoklásnak.

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #1030 Dátum: 2015. Október 12. 13:38 »
Tantó Viktor személyiségi jogai nem sérülnek azzal, ha leírjuk, hogy ő Szabó Gyuri tanítványa volt az okj méhész szakmunkás képzésen, sőt azzal sem, ha tudjuk, hogy ő gondozza az OMME méhészetét, sőt azzal se ha azt is tudjuk, hogy nem OMME alkalmazott, hanem a kutatóintézet alkalmazza Tantó Sándor minisztériumi osztályvezető közeli rokonát, hiszen ebbe a tekintetben jogi összeférhetetlenség nem áll fenn, szemben Tóth Péter, Lászlóffy Zsolt, Fekete József és Egyed Árpádnak az esetével, ahol viszont él az összeférhetetlenség.

Viszont Dr. Mészáros László megsértette Szabó György személyiségi jogait, amikor azt állította nagy szakmai nyílvánosság előtt, hogy Tantó Viktort Szabó György ajánlására alkalmazták az OMME méhészetében szakmunkásnak.

Ez bizony egy újabb etikai vizsgálatot von maga után. Mikor tekinthetjük végre szavahihetőnek elnökünket?

« Válasz #1031 Dátum: 2015. Október 12. 15:19 »
Kedves Robotur!

Ne haragudj de borzasztóan fárasztóak hozzám címzett írásaid, és nem kívánok elmerülni veled együtt a lehetetlenkedésben, érthetetlenségben, türelmetlenségben.. Én sem kívántam személyeskedni, de ha nem reagálok akkor is válaszolsz..
Bár még a fiatal méhészek közé tartozom, de mivel lassan 30 éve dolgozok a szakmában, én elvárok egy alapvető tiszteletet, mint ahogy én is megadom azt mindenkinek.
Elvárok igen, mert soha nem károsítottam meg senkit, majd 10 évig egyesületi vezető voltam a  2000-es években. Rengeteg építő javaslatot nyújtottam át régen is és most is a méhésztársadalom javára.
Már megbocsáss, de elegem van abból, hogy műveletlen önjelölt szakértők fröcsögjék rám a mocskot alaptalanul..
Tisztelettel kérlek tehát válts hangnemet..

Üdvözlettel: Tóth Zoltán

« Válasz #1032 Dátum: 2015. Október 13. 10:28 »
„Ha meg tudjuk változtatni önmagunkat,
a tendenciák is megváltoznak a világban.
Ahogy az ember megváltoztatja a saját természetét,
úgy fog irányába megváltozni a világ hozzáállása.
Nem szabad arra várnunk, hogy lássuk, mások mit tesznek.”

« Válasz #1033 Dátum: 2015. Október 13. 12:02 »
Tóth Zoltán!

Látom nem értessz semmit! Abszolút nem érdekelne a személyed ha nem sértegetnél folyamatosan. Nem értem miért feltételezted, hogy téged minden méhésznek ismernie kell ebben az országban.
A kérdésekre nem válaszolsz! Mellébeszélsz! Látom számodra, a ki vagyok, mi vagyok, nagyon fontos. Közben meg azt szajkózod hogy a méhészeken akarsz segíteni. Közben meg lekezelő vagy, az emberekkel.

A másik az hogy a méhészkedés nem diplomához kötött, tehát ha neked megadatott hogy diplomával a kezedben álj a kaptárak mögött, akkor ehhez a nagy karrierhez talán gratulálnom kellene?
Hamár a műveltséget hoztad szóba.
Én első generciós méhész vagyok, és nem is folytatódik a sor, mert a két fiamnak diplomával a kezében nincs szüksége rá hogy túrja a kaptárakat. De ha ráérnek azért segítenek.
Tudod nagyapám kedvenc mondása az volt: Ha a paraszt nem szarik, az úr sem eszik.

Engem nem érdekel az hogy ki kicsoda, ha logikus amit mond, én még "Kis Pistától" elfogadom.
Pont én írtam, hogy látok logikát az állításodban. Vagy nem? Oké, elébb vagy utóbb úgy is kiderülnek a dolgok, sajnálom azt az időt amit rád vesztegettem.

« Válasz #1034 Dátum: 2015. Október 13. 12:30 »
Kedves Robotúr!

Már megörültem, hogy elfelejtettél...., de sajnos korai volt az öröm.
Én úgy döntöttem rádhagyom a továbbiakban a dolgot, úgy is kaptál eleget az előző válaszomban..

Jó egészséget és sikeres méhészkedést kívánok!!!