Vivaldi!
Van amiben igazat kell adnom, van amiben pedig teljesen mellette vagy a dolognak.
Az ellenzék kifejezés valóban egy rosszul sikerült kifejezés, többször használtam én is, de helytelenül.
Ezért változtattunk a kommunikációnkon, hogy OMME Kontroll Csoport, ezt többször kifejtettem én is, hogy mit jelent.
Az ellenzék kifejezés sem lenne meglepő az OMME-ban, viszont bennünket egyenesen ellenségnek tekintenek, amt én személy szerint visszautasítok.
Az, hogy ki kinek árt megítélés kérdése.
Nekem személy szerint Csuja nem árt, mert nem ácsingózok semmilyen posztra, akinek meg árt időben fog szólni neki.
Egyébként is ezt a méhészek, vagy a küldöttek fogják eldönteni, hogy kit szeretnének látni a következő vezetésben.
Aki már most jelentkezik, hogy ő szívesen vállalna valamilyen titulust, ne adj isten ez anyagi javadalmazással is egybe lenne kötve, borítékolhatja a csúnya bukást.
Aki "valaki" szeretne lenni, abból soha nem lesz senki!
Majd ha a kölcsönös szimpátiát kivívja, és lesznek támogatói, akkor esetleg.
Az OMME Kontroll Csoportot az egyesület termelte ki magából azzal, hogy sem az EB sem az Etikai és Fegyelmi bizottság szerényen szólva nem állt, és nem áll a helyzet magaslatán!
Sem OMME Kontroll Csoport, sem bírósági perek sokasága, sem Dr.Ese Ferenc sem Dr.Soós előtti ügyvéd hölgy nem jött volna képbe, ha a jelenlegi OMME vezérkar tudja a dolgát, és jogszerűen működik.
Hihetetlen nagy anyagi kárt okoztak a méhészeknek a pancsverságukkal, és ezt már a Fővárosi Törvényszék is kimondta első fokon!
Vivaldi Te gyakorlatilag a törvények ellen szónokolsz, miközben az OMME Kontroll Csoport gigászi harcát ostorozod.
Akkor is tarts ki, ha elmarasztaló ítéletet hoz a bíróság!
Bolondok lennénk a neveket kiadni, erre voltak már gyenge próbálkozások.
Ezt meglepinek szánjuk, kevés lesz a hózenetróger egyeseknek.
Nem tudom neked miért szimpatikus az, hogy nem engednek szóhoz jutni, nem fogadják el jobbító szándékú javaslatainkat, titkolódznak, altatnak, aztán kipattan az ajtó, hogy így döntöttünk.
A tagdíjfizető méhész csak addig kell amíg a pénztárhoz ballag és fizet, utána kuss neki?
Ebből elég volt, sokkal nyitottabb, átláthatóbb, rugalmasabb egyesületet szeretnénk.
Az egyesület a méhészek közössége és nem egy szűk társaság, a kiváltságosok klubja, akik úgy viselkednek mint a földönkívüliek.
Nagyernyei Attila