Tisztelt Varga Károly!
Ha még nem vetted volna észre, itt csak azért, mert te vagy a Varga Károly, még senki nem moderált ki.
Ha van véleményed, mert miért is ne lenne, és azt fel is vállalod, akkor hagy szóljon. Persze személyeskedő sértegetés nélkül. Ismerem én is a "hídcsere" fogalmát, és azzal is tisztában vagyok, hogy, hogy néz ki az, ha egy okos hülyéskedik, és fordítva.
Az hogy az ügyészség és a bírósággal való fenyegetés és feljelentgetések milyen érzéseket váltanak ki belőlem nem írom le mert biztosan kimoderálnátok.De ha hosszú távon terveztek sokkal jobb lenne a tagok békés meggyőzése az igazságotokról mivel nem csak az én hanem nyugton állíthatom sok -sok józan és békés méhészben ez az erőszakos stílus amit a mostani elmúlt írásaitokból le lehet szűrni nem túl sok szavazatot fog hozni a Küldöttgyűlésen.
Ebből a pár mondatodból én azt szűrtem le, hogy tudod te is, van baj, nem is kicsit, hanem nagyon.
Nem tudom pl felfogni, hogy számodra miért oly nagy bűn az ha valaki tudja hogy vannak kötelességei, és vannak jogai is.
KÖTELESSÉG: mint tag, véleményemmel segíteni vezetőink munkáját, Felhívni figyelmüket az esetleges rossz, helytelen döntésekre.
Na most: ha ezeket a jó szándékú, a méhészek érdekeit szemelőt tartó, építő jellegű megnyilvánulásokat, merő rátartiságból, kivagyiságból, brahiból akár alapszabály ellenesen is végre hajtják, akkor szerinted ez a menő, ez a jó, ez szolgálja a méhészek érdekeit?
JOGOK: Olvasd el, értő olvasással az Alapszabályt, a még most érvényben lévőt! Ott mindenre meg kapod pontosan a választ. Arra is, hogy mit csinálhat egy méhész, és arra is, hogy miként kell helyesen és jogszerűen működtetni az OMME-t.
Egyébként láttad te, olvastad-e, tanulmányoztad-e, azt az Alapszabályt, amiről vasárnap dönteni ill döntened kell? Szerinted ez egy felelős döntés lesz részedről is, pl ha küldött vagy? A 10-éig be érkezett módosítási javaslatokat el sem tudták olvasni, (
annyi érkezett ) nem még, hogy össze raktak volna egy korrekt Alapszabályt. De ha te megkaptad azt amiről vasárnap szavazni kell, akkor létszíves tedd fel ide, had olvashassuk el.
Ez minden küldöttnek szól!Elekes László "atya"