Akkor összerakom ismét a kérdésemet Veszti1982-nek.
Ő ezt írja:
" Az Országos Magyar Méhészeti Egyesület, a Nébih és a megyei növény- és talajvédelmi hatóságok egyébként 2012 óta rendszeresen célzott monitoringvizsgálatokat folytatnak a virágzó kultúrákban. A közös akciók célja, hogy kiszűrjék a méhekre kockázatot jelentő, szabálytalanul kezelt növénykultúrákat."
Én pedig ismét ezt kérdezem:
""Arra viszont szeretném ha válaszolnál, minek tudod be, hogy a 15 év alatt MOST nem vett részt a vizsgálatokban, pár napon belül rögtön kiderült minden?"
Úgy érzem jobban meg kell fogalmaznom a kérdésemet.
Nem arról van szó, hogy nincsenek apró eredmények, de a mostani Baranya megyei eset rávilágít a hiányosságokra.
Eddig az volt a "módi", hogy minimum 6 hónap múlva jött valamilyen eredmény a laborból.
Most erre elegendő volt 3 nap!!!!!!!!!!!
Ez is egy kérdésem lenne, hogy lehet ez?
Aztán egy levél is eljutott állítólag az elnökséghez (amit MÉG nem láttam) ebben valami hasonló, áll, hogy a nevezett személy, felhívja a figyelmet, hogy nem szabad bemenni a gazda engedélye nélkül mintát venni mert az szabálytalan.
Lehet ezért a kerékkötő magatartásáért felejtettek el szólni neki?
Lehet ezért nem derült idáig ki a gazdák turpissága?
Én biztosan megvizsgálnám, mert ezért valakinek felelnie kell, különösen akkor ha ezért komoly 10 és 100 milliókat pocsékolt már el.
Így, ezen információk birtokában újra felteszem a kérdést, ez így rendben van?
Nem furcsa, hogy most nem volt ott a kárszakértő Úr és minden kiderült?
Nagyernyei Attila