Kakaskukorékolás

• 4212 válasz
  • 1743906 megtekintés
*

kiskakas

• 3249
Re:Kakaskukorékolás
« Válasz #885 Dátum: 2014. December 13. 20:32 »
QUQURIQ!!!

Kedves Veszti 1982!

Kérlek, ne csúsztass!

Bárhol a világon, hol volt 100%-os a szervezet ahol 100% lett a szavazat?
Ezt Te is tudod, hogy az OMME életében (30 év) soha nem volt!
Szekszárd fennállása óta sem volt egyetlen egyszer sem!
Akkor meg miről beszélsz a 414 főről?
Úgy helyes, hogy a megjelent küldöttek, 2/3 –os többsége állt Attila mellé, és a megjelentek 1/3-a állt mellétek!
Ez így a tisztességes!!!
Ezt állítod! „Amikor az OMME elnöke járandósága meg lett szavazva te még nem is voltál küldött”.
Most mi a lényeg, az, hogy Attila nem volt küldött, de ott volt, vagy az, hogy az OMME elnöke törvénytelenül vette fel a meg nem szavazott fizetését?
Ezt állítod! ” Kizavart méhésztársak. Biztos, hogy segítő szándékkal mentek arra az IB ülésre”?
Igen, nem segítő szándékkal mentek, csak mentek, mert jogukban áll menni az alapszabályunk szerint!
Te is mehettél volna, csak lusta voltál!
Ezt állítod! „EB jegyzőkönyv. Ezt mivel bizonyítod, ha titkosított?
Ne haragudjál, de tudsz olvasni???
Itt a fekete-feghéren többször is megjelent az EB jegyzőkönyve, amiben leírják, hogy seni ne férjen hozzá!
Mi ez ha nem tuitkos?
…És a tartalmát is olvastad? OMME által befizetett Kft áfa elmaradás? Alá nem írt számlák? Tagdíjunkból hétvégi pihenő? stb…? Tényleg nem tudsz olvasni?
Ezek nem 100% -os tények???
Ezt állítod! „Csávázó szerek: Az OMME nem ment a falnak amikor óvatos véleményt alkotott. Nagyernyei Attila először nekimegy a gazdáknak, hogy a neonikotinoidokat be kell tiltani, majd konferenciát szervez”.
Ott voltál a francia intézetben? Ahol Cserényi dr. szakmai vezetőnk nem tudott a feltett kérdéseikre válaszolni Neonikonid ügyben? Dr. Békési próbálta diplomatikusan megadni a választ, hogy Cserényit kimossa a sz….
Ezután Cserényi a méhészekre fogta, hogy nem jól méhészkednek, és ezért pusztulnak el a méheik!!!
A laikus hallgatóság lefújjogta  Cserényit!
Egy mézkereskedő bement az IB-re és az asztalra csapott ugyanebben az ügyben! Pár perc múlva megváltozott az IB véleménye!!!
Na ezt kapd el ne a náthát!
Később ezt írod! „Ordítozás: fenn a küldöttgyűlésen nektek is megjött a hangotok, mondjuk az nekem sem volt szimpatikus”.
Az elnök a témakőrben (jogtalanul) nem adott szót egyetlen egy reklamáló elnöknek sem!
Na ezért ordibáltunk be!
Ezt állítod! „Ki lenne hitelesebb tájékoztató mint maga az OMME elnöke? Talán a kiskakas aki nincs is jelen, hanem megnézi a varázsgömbjében?
Rece – fice, dínom – dánom! A Kiskakas minden egyes OV és küldöttgyűlésen ott ül és szavaz!
Látod ez megint csúsztatás volt!
Csak olyanokról írjál, amiben 100 % -ig biztos vagy, mert csak így lehetsz hiteles!
Ezt írod! „Hovatartozás. Hát még a végén beállunk a ti zászlótok alá, de ezt csak a végszükség esetén”.
Látod, még ez is megtörténhet, mivel minden állításodat megcáfolta a Kiskakas!
Ez pedig a 100 % -os igazság!
Ezt ha összeolvasod az állításaiddal, és egyetértesz dolgokban Attilával, úgy Neked és Nektek is ugyanazok a céljaitok mint Attilának!
Ébresztő!
Csak összeveszejtettek benneteket, hogy gyengítsék az egészséges OMME szereteteket!!!
Most ugye meglepődsz? Ne tedd, mert mi is ugyanígy lepődtünk meg!
Méhészek vagyunk, egy a célunk, a méhek szeretete, a megélhetésünk!!!
Így nézzed a nagyvilágot!
Nincs itt ellenfél, csak együtt cselekedet…
Köszönöm, hogy meghallgattál, nem a rossz szándék vezérelt, csak szeretném, hogy tisztán lássatok és a többi egyesület is tisztán lásson!
Mi egyek vagyunk!

A Kiskakas!

« Utoljára szerkesztve: 2014. December 13. 20:37 írta kiskakas »

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #886 Dátum: 2014. December 13. 21:17 »
QUQURIQ!!!

Rokonaimhoz  a múlt héten ellátogattam a hírös baromfi udvarba…Kecskemétre!
Kecskemét Híres a Hírös napokról…

A karikás ostor csattogtatása közben bekiabált nekem a közönség közül valaki!
Kiskakas!
Ne itt produkciózzál, hanem menjél a Tieidhez, mert megint furcsa dolgok történnek!!!
Még egy nagyot csettintettem, (nem a nyelvemmel) és utccu!
Már a levegőben szárnyaltam, kihasználva az aerodinamikai adottságokat!

Egy érdekes választásra érkeztem…

Kecskemét Híres a Hírös napokról…
Híres a választási csalásokról…!!!
Mint annak rendje módja szerint, megkezdődött a választás!
Meg is született az új elnökség! (amit a tagság akarata szerint történt)!!!
Csorba méhésztárs, volt az elnök azelőtt! Most egy új, méhésztárs kapott bizalmat a tagságtól, megválasztották elnöknek!!! Ennek a jegyzőkönyvben is szerepelnie kell, mert ha nem, úgy meghamisították?
Titkárnak Csorba úr lett a befutó! Csorba méhésztárs meg azt mondta, hogy az új elnökkel nem vállalja a titkárságot!
Mit is kellett volna tenni?
Igen új titkárt kellett volna választani!!!
És lám mi is történt???
Véletlenül megjelent a porondon Dr. Cserényi az OMME szakmai elnök helyettese és ordítozva lemondásra szólította fel az újonnan megválasztott elnököt, mert Neki új elnökjelöltje van, Varga Károly személyében!
Hoppmesterünk..
Erre újra szavaztatta a tagságot, törvénytelenül, és megszavaztatta Varga Károlyt!
Mi ez, ha nem diktatúra???
A demokrácia sárba tiprása!
Mit is keresett ott, ha nem is tagja az egyesületnek???
Mit képzel magáról, csak otthon ordibálhat a családtagjaival, de nem egy szakmai közösségben!!!
Remélem, hogy az etikai bizottságnál feljelentést tesz a megfenyegetett Új, - volt elnök!!!
Hivatali visszaélés címen!
Dr. Cserényi tényleg egy OMME szakadást produkál ki?
"Addig jár a korsó a kútra míg el nem törik"!

A csőrét tátó Kiskakas!

« Utoljára szerkesztve: 2014. December 13. 21:33 írta kiskakas »

« Válasz #887 Dátum: 2014. December 13. 22:00 »
Hű ha Kiskakas!

Ennek utána fogok nézni.
Én lassan már neked sem hiszek, bár amit eddig megkukorékoltál mind bejött.

Nagyernyei Attila

« Válasz #888 Dátum: 2014. December 13. 22:21 »
T.Veszti 1982!
Aki néz az nem biztos, hogy lát! Te hogy vagy ezzel ?

*

atya

• 1043
« Válasz #889 Dátum: 2014. December 14. 07:52 »
kiskakas írásáról ez jutott eszembe.
Ebül szerzett jószág, ebül vész el.

Mit is jelent az a mondás, hogy ebül szerzett jószág ebül vész?

Az eb szó a régi magyar nyelvben szinte kizárólag pejoratív értelmekben jelenik meg (ebadta, ebszülte, ebfattya), ennek egyike a az ebül szerzés. Bármilyen bűnös vagy akár csak erkölcsi/etikai aggályokat keltő módon szerzett tulajdon nevezhető így. Ebül elveszteni valamit szintén hasonló értelmű. Vagyis: a bűnös módon szerzett dolog bűn által vész el.

Más szavakkal
Ha csalással szerzel valamit, könnyen meglehet hogy tőled is ugyanúgy szerzik meg. Tehát ne számíts tartós haszonra, ha tisztességtelen vagy.
A sikerhez csak annyi kell, hogy képes legyél az életed a magad módján élni.

« Válasz #890 Dátum: 2014. December 14. 12:03 »
Kedves Kakaska!

Nem biztos hogy fedi a valóságot az infód!Addig nincs is vele semmi probléma hogy választás volt az Észak Bács-Kiskun  megyei alapszervezetnél.Ennek a tiszt újításnak az az volt az oka hogy a régi vezetők nem akartak tovább tisztséget betölteni.Csorba Józsi (volt elnökünk)  jelölt engem+ a Kerekegyházi méhész klub aminek a vezetője voltam.A másik elnökjelölt Bolyki Zoltán 13/12 szavazati aránnyal megnyerte a választást. Ez után Csorba Józsit mint titkárt megválasztotta a tagság majd új pénzügyi vezetőt és az ellenőrző bizottságot is.Ezt követően állt fel Csorba Józsi mivel személyes ellentét feszült közötte és volt pénzügyi vezetőnk között és közölte mivel a volt pénzügyi vezetőt ellenőrző bizottsági elnöknek választották ezen okból mivel nem kíván együtt dolgozni semmilyen formában vele ezért lemond titkári tisztéről.Ekkor állt fel Cserényi doki és nem ordítva(hallottam már ordítani az ennél sokkal hangosabb) de jól hallhatóan a tagság tudomására hozta azt hogy fájlalja azt hogy nem engem választottak meg hanem egy kevésbé ismert kollégát.Ezt követően Bolyki Zoli is lemondott,majd miután nem volt elnök se titkár megismételtük a választást.Újra jelöltek elnöknek Bolyki Zolit szintén majd ezután egy küldött távozása után két tartózkodás mellett az általam kért titkos szavazáson 12/10 arányba megválasztottak elnöknek.Mindezek után a volt pénzügyi vezetőnk felállt és lemondott miután jelezte hogy január végéig segíti az új pénzügyes munkáját.CSerényi doki mint a Lajosmizsei klub megyei küldöttje vett részt a választáson .Amit leírtam azok a szigorú tények, bármikor meg tudom mutatni a jegyzőkönyvet amit ketten hitelesítettek a küldötteink közül. Semmi pánik nincs nekem semmi gondom senkivel de azt is elvárom ha cél keresztbe kerülök legalább a általad valósnak vélt infókat olyan forrásból vedd elő amik helytállóak eszem a zúzád......

ÜDV:Az Észak Bács- Kiskun megyei Elnök

« Válasz #891 Dátum: 2014. December 14. 15:55 »
Kedves Kakaska!

Még az előzőekhez annyit hozzátennék hogy miután megválasztottak utána Bolyki Zolit választották meg titkárnak.
Nem tudom ki informált téged félre de ez nem is az én dolgom.Csak azért írok le mindent tényszerűen hogy ne kelljen sokáig tátani a csőröcskéd ebben az ügyben mivel Decembert írunk és ha véletlenül megfázna a torkod vagy ne adja a jó Isten elkapnád a madár influenzát ami köztudottan igen veszélyes kór.De ha véletlenül Cserényi dokihoz van leadva a taj-kártyád akkor  inkább a népi gyógymódokat választanám a helyedbe (méz,kamillatea,kefekúra)mivel ha te egyszer meglátogatod a dokit a rendelőjében lehet hogy nevet ill. nemet is váltasz vagy ha nemet nem is váltasz a hangod bizonyosan sokkal vékonyabb lesz, Kakaska helyett pedig a Kappanka megszólítás lenne a célszerű....

ÜDV:Egy aggódó "fuvaros"

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #892 Dátum: 2014. December 14. 16:41 »
QUQURIQ!!!

Kedves Karcsi!

Soha nem volt egymással bajunk, remélem nem is lesz! Nem Veled van a bajom, hanem az eljárással és Dr. Cserényivel.
Vegyük sorra a történéseket…
Soros tisztújítás, ez rendben!

Igaz, Karcsi, hogy Téged jelölt Csorba Józsi ez egy szép dolog utánpótlást megjelölni…
Az egyesület soha ne érezze meg, hogy egy elnök utánpótlás nélkül otthagyja őket!
Ezt írod!
„Bolyki Zoltán 13/12 szavazati aránnyal megnyerte a választást”.
Tehát megnyerte! Ez a jegyzőkönyvbe is biztosan bele került!
Majd így folytatod!
„Ez után Csorba Józsit mint titkárt megválasztotta a tagság majd új pénzügyi vezetőt és az ellenőrző bizottságot is. Ezt követően állt fel Csorba Józsi mivel személyes ellentét feszült közötte és volt pénzügyi vezetőnk között és közölte mivel a volt pénzügyi vezetőt ellenőrző bizottsági elnöknek választották ezen okból mivel nem kíván együtt dolgozni semmilyen formában vele ezért lemond titkári tisztéről”.
Ki is mondott le?Csorba Józsi!
Igen, Csorba Józsi helyére!
Így csak egy titkárt kellett volna újra választani!
Dr. Cserényi talán benne volt a választási bizottságba?
A választási bizottság elnökének nem lett volna szabad megengedni az újra szavazást!
Tovább ezt írod!
„Cserényi doki és nem ordítva(hallottam már ordítani az ennél sokkal hangosabb) de jól hallhatóan a tagság tudomására hozta azt hogy fájlalja azt hogy nem engem választottak meg hanem egy kevésbé ismert kollégát”.
Egy választáson (már nem kampány), hanem éles választás!
Ez olyan, mint ha az állami választásokon megállnék a szavazó fülke előtt és az én általam delegált emberre agitálnám a választókat!
Szerintetek mi történne velem?
Lehet, hogy már a rendőrségen kapnám a vacsimat?
Törvénytelenül szólt bele Dr. Cserényi a szavazásba!!!
Ezt írod!
„Ezt követően Bolyki Zoli is lemondott, majd miután nem volt elnök se titkár megismételtük a választást. Újra jelöltek elnöknek Bolyki Zolit szintén majd ezután egy küldött távozása után két tartózkodás mellett az általam kért titkos szavazáson 12/10 arányba megválasztottak elnöknek”.
Nem vettétek észre, hogy Bolyki Zolit újra jelölte a tagság?
Nem vettétek észre, hogy újból Őt akarja a tagság elnöknek?
Na én helyedben nem lennék ezek után szívesen elnök ebben a közösségben…
Az az egy méhésztárs csak azért ment haza, mert tele volt a hócipője ezzel az antidemokratikus  választással! A másik kér tartózkodó is ugyanezt nyilvánította ki!
Ha így nézzük, megint le lennél szavazva!
Azért mondjon le több újonnan  megválasztott, hogy egy  ember a trónra ülhessen?
Jé!
Megint egy összeférhetetlenség!
Mint írod!
CSerényi doki mint a Lajosmizsei klub megyei küldöttje vett részt a választáson .
Hogy is van ez?
Megyei küldött, és az OMME szakmai elnöke???
Szerinted? Ön, Önmaga főnöke?
Mint már előzőleg leírtam:
 Meg is született az új elnökség! (amit a tagság akarata szerint történt)!!!
Csorba méhésztárs, volt az elnök azelőtt! Most egy új, méhésztárs kapott bizalmat a tagságtól, megválasztották elnöknek!!! Ennek a jegyzőkönyvben is szerepelnie kell, mert ha nem, úgy meghamisították?
Titkárnak Csorba úr lett a befutó! Csorba méhésztárs meg azt mondta, hogy az új elnökkel nem vállalja a titkárságot!
Mit is kellett volna tenni?
Igen új titkárt kellett volna választani Csorba Józsi helyett!!!
És kész!
Karcsi! Nagy kár, hogy hagytad magad beültetni ebbe a nagy lélekvesztő hajóba!
Már kint is vagytok a nyílt vízen, hánykolódtok a habokban hajómotor és evező nélkül…
Ez olyan mint az ejtőernyős hátára ugrás előtt hátizsákot adni, ernyő nélkül…
A felszállás is megtörténik,
a magasság is ideális,
szélörvény sincsen,
az ugrás is megtörténik,
a szabad esés is,
az élmény is megvan!
De!
Egyszer csak az ejtőernyős földet ér….

Karcsi!
Zúzapöri után, figyeld a hátizsákot…..

Barátod a Kiskakas!
« Utoljára szerkesztve: 2014. December 14. 16:57 írta kiskakas »

*

irido

• 488
« Válasz #893 Dátum: 2014. December 14. 16:56 »

Ez most csak egy közbekotyogás. Csak kérdem, mert nem vagyok tisztában a dolgokkal. Egy civil egyesületben a választott tisztségek esetében van olyan, hogy felettes ? A szakmai  elnök (nekem elnökhelyettes rémlik) még csak csak lehet az egyesület alkalmazottja, akinek vannak beosztottjai is esetleg, de nekem az nem fér bele a képbe, hogy választott tisztségviselőkkel alá-fölé rendeltségi viszonyban lenne (küldöttekre gondolok). Nekem az logikusabbnak tűnne ha a küldöttek elszámoltathatnák a fizetett alkalmazottat. Összeférhetetlenség ott lehet szerintem, hogy a két "tisztség" egyszerre betölthető-e ?

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #894 Dátum: 2014. December 14. 17:10 »

Ez most csak egy közbekotyogás. Csak kérdem, mert nem vagyok tisztában a dolgokkal. Egy civil egyesületben a választott tisztségek esetében van olyan, hogy felettes ? A szakmai  elnök (nekem elnökhelyettes rémlik) még csak csak lehet az egyesület alkalmazottja, akinek vannak beosztottjai is esetleg, de nekem az nem fér bele a képbe, hogy választott tisztségviselőkkel alá-fölé rendeltségi viszonyban lenne (küldöttekre gondolok). Nekem az logikusabbnak tűnne ha a küldöttek elszámoltathatnák a fizetett alkalmazottat. Összeférhetetlenség ott lehet szerintem, hogy a két "tisztség" egyszerre betölthető-e ?

Iridó!
Erre a választ az OMME alapszabálya adja, olvasgassad!
Annyira nem érted összességében az egyesületünk és a civil törvény összefüggését, hogy a tartalom hosszúsága miatt nem magyarázom el, én legalább is nem vállalkozom erre!
Ezt mind a 12 000 tag feltehetné kérdés ként…
Ettől a törvény, törvény marad, és az összeférhetetlenség is!
Akkor az állításod szerint Cserényi szavazat kettőt ér???

Üdv. Kiskakas!

*

irido

• 488
« Válasz #895 Dátum: 2014. December 14. 17:13 »
Kiskakas!
Az én hozzászólásomból hogyan jön ki a Cserényi-féle két szavazat ?

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #896 Dátum: 2014. December 14. 17:56 »
QUQURIQ!!!

Mint megyei küldött, mint OMME szakmai alelnök.

Kiskakas

*

irido

• 488
« Válasz #897 Dátum: 2014. December 14. 18:09 »
Idézet
Akkor az állításod szerint Cserényi szavazat kettőt ér???
Tudtommal én ezt írtam:
Idézet
Összeférhetetlenség ott lehet szerintem, hogy a két "tisztség" egyszerre betölthető-e ?

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #898 Dátum: 2014. December 14. 18:12 »
QUQURIQ!!!

Fussunk neki még egyszer!
Szerinted összeférhetetlen -e?

A szaktanácsadó és az IB-tag?

Kiskakas!

« Válasz #899 Dátum: 2014. December 14. 18:19 »
Kedves Kakaska!

Tényeket írtam le minden szó igaz benne.Szerintem nekem sincs veled semmi problémám csak az nem fér nálam bele hogy ha értelmesen le próbálok írni valamit mi vesz rá hogy mást olvass ki belőle mint a valóság? Csorba Józsi nem az új elnök hanem a régi gazdasági vezető ellenőrző bizottsági megválasztásával indokolta a lemondását.Nem csak Józsi hanem a Kerekegyházi klub is jelöltként állított és mivel mind a két megválasztott(elnök ill.titkár) lemondott ezért mind engem mind Bolyki Zolit újra jelöltek.Kedves barátom a két tartózkodás teljes egyetértésben Bolyki Zoli és Varga Karcsi.Egy küldött felállt és sérelmezte hogy velem kapcsolatban félre volt tájékoztatva mivel őt valaki arról informálta hogy nagy méhészet és egyéb vállalkozásaim miatt nem tudom ellátni feladataimat ami ezzel a tisztséggel járnak.Arra a kérdésemre ki adta ezt az infót azt válaszolta nem árulja el.Ezután felállt és távozott.Különben személyesen nem ismerem de mivel az első választáson ami nyílt volt ellenem szavazott ezért én nem merülnék bele távozása okaiba.Jó az ha így féltik a demokráciát mint ahogy azt te is de csak akkor tudom azt elfogadni ha szigorúan a tények mentén nem csak sajátos egyéni értelmezésben az "én mondtam hogy ez nem frankó" szlogen jegyében  történik.
Hidd el van bennem elég gerinc ahhoz hogyha kierőszakolt vagy esetleg hamisított lenne a megválasztásom nem vállaltam volna fel a vele járó konfliktusokat.Barátom nyugodtan azzal a hátizsákkal de kérlek ne magyarázd félre a tényeket inkább válogasd meg az informátoraidat.

ÜDV:Barátod Karcsi

UI:Az Észak Bács-Kiskun megyei alapszervezet 7 klubbja:Tiszakécske,Izsák,Szabadszállás,Lajosmizse, Kerekegyháza,Kecskemét,Kiskunfélegyháza. Mivel a klubok ugyan úgy adnak 10 fő tagság után küldöttet egy alapszervezetnek mint ahogy egy alapszervezet is 50 fő után 1 küldöttet ad az országos küldöttgyűlésnek itt nem tudom melyik fórumon tud a doki egyszerre 2 helyen is szavazni????Nem bántás képen mondom de etől már kezd felállni a tollam....