Veszti 1982!
Egy dologra reagálok csupán!
Erre!
Te melyik egyesületben voltál idáig tag, mert ezt írod?
"Amikor az OMME elnöke járandósága meg lett szavazva te még nem is voltál küldött."Szeretnélek emlékeztetni, hogy a Tolna Megyei Méhész Egyesületnek 18 éve az-az tizennyolc éve megszakítás nélkül vagyok a küldötte!
Ebből 12 évig elnökként képviseltelek benneteket, mivel az elnök az Országos Vezetőség tagja, így automatikusan küldött!
Kicsit tájékozódj!
Remélem nem így fogtok tőlünk tagságot rabolni, hogy minden valóságot nélkülöző baromságokat írogatsz?
Próbáld meg összeszedni magad, és a mentoraid (barátaid) által irántam érzett ellenszenvetek ne így jöjjön ki belőled.
Tőlem soha nem hallottad, és nem is fogod hallani, hogy bármely tőlünk eltávozott méhészre sértő megjegyzést tegyek, vagy valótlan dolgot állítsak róla.
Ha nem értetek azzal egyet, hogy én az igazságot feketén-fehéren kimondom, legalább magatokat ne hozd kellemetlen helyzetbe azzal, hogy valótlan dolgot állítasz.
Tényeket közölj Veszti 1982.
A bíróságon sem úgy szokták feltenni a kérdést.....hogy Ön erről a témáról mit gondol?
Ez nem mesedélután, hogy mit gondoltok a télapóról gyerekek?
Én most azt gondolom, hogy nem voltál elég körültekintő Veszti.
Kicsit óvatosan velem, mert érzékeny vagyok arra, ha rólam valótlant állítanak.
Kutakodj kicsit tovább, hátha találsz valami fogást rajtam.
Ez a küldötti dolog nem talált.
Üdvözlettel:
Nagyernyei Attila
ui: Biztosan az zavart meg Veszti, hogy amikor az elnöki ciklusom lejárt, nem engedtem újra jelöltetni magam.
Viszont ha figyeltél volna, feltettem a közgyűlésen a kérdést, ha úgy gondolják a tisztelt tagok a küldötti mandátumomat megtartom. És ez így történt. A jegyzőkönyv nyilvános, nem úgy mint az OMME-ban nézd meg.
Ja Te már nem, mert más egyesület tagjainak TILOS!