Kakaskukorékolás

• 4212 válasz
  • 1743479 megtekintés
*

Nb18

• 797
Re:Kakaskukorékolás
« Válasz #870 Dátum: 2014. December 12. 14:03 »
Sziasztok!

Szerintem innen a fórumról már majdnem mindenkire rá lett akasztva a kiskakas titulus!

Nb18

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #871 Dátum: 2014. December 12. 14:23 »
QUQURIQ!!!

Hát én vagyok a Kiskakas!
Szerintem én tudom, hogy ki is az a bajkeverő, igazmondó, jövőlátó!

Nagyon szeretnék már nyugdíjba menni, ha megoldódna véglegesen az OMME nagy családunk ügye!
Tudom, utópisztikus, de szeretnék a jelen vezetéssel kötetlenül, mellék gondolatok nélkül borozgatni, esetleg együtt tüntetni megint Brüsszelben a beáramló külföldi mézek ellen!
Jó kis méhész bálokon áttáncolni az éjszakát…
Úgy érzem, valakinek fel kellett vállalni a Kiskakas szerepét…
Tudom, nem népszerű a beosztásom,ha kiderül a Kiskakas kakas képe, is vállalni fogom az utolsó szóig amit ki QUQORÉKOLTAM!
Ha az OMME jövője, vagy a Kiskakas léte a választás, úgy vállalom a rotyogó bográcsot…
Csak végre megoldódna minden az igazság jegyében!
De!
Amíg nincsen egyenesben az OMME normatívája, és becsülete, addig QUQORÉKOLOK amíg  nem az igazság fog győzedelmeskedni!!!
„Ha én egyszer kinyitom a számat…
 Ha én egyszer elkezdek beszélni”???...

Addig meg koplalnotok kell a kakaspörivel… A halhatatlan Kiskakas!

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #872 Dátum: 2014. December 12. 18:25 »
Veszti!

Mondod, hogy neked nem ártott a kiskakas. Volt olyan méhész, aki ártott neked? Ártott neked Nagyernyei Attila? Ugye nem. Ártott neked bárki környékbeli méhész kolléga, aki nem az új helyi szervezethez tartozik? Ugye nem. Ezért nehéz megmagyaráznotok az új csapat megalakítását.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

« Válasz #873 Dátum: 2014. December 12. 19:23 »
Veszt 1982!

Ezt egyszer már idéztem írásodból, de nem árt az ismétlés.

"Mi és egy szűk baráti körünk úgy gondolja, hogy nagyon nincs igazatok, és ezért váltunk ki a személyes ellentétek után legfőképp."

Majd egy következő hozzászólásodban így folytatod:

"Megírtam a választ, és a baráti köröm átolvasta. Azt a javaslatot kaptam, hogy írjam át, mert ha ezt így leírom akkor engem megköveznek. Jelenleg a finomított verzión dolgozom."

Veszti 1982!
Már nem érdekel a válaszod, mert a fentiek alapján megtetted.
Tehát Te és a baráti köröd kigondoltok valamit, és az tuti úgy is van.
Én olyan szerencsés helyzetben vagyok, hogy nem kell semmit kigondolnom, egyszerűen a tényeket kell közölnöm, mivel nagyon sok eseményen személyesen részt vettem, nem másoktól hallom, akik hallották valakitől.
A második hozzászólásodban is árulkodó vagy. Elárulod, hogy írásodat a baráti köröd cenzúrázza, nem saját gondolataidat fogalmazod meg. Akkor ez kinek a véleménye?
Én azt gondoltam, hogy a Tied. Akkor Te gondolataidat másra bízod?
Ne haragudj, eddig azt gondoltam, hogy komolyan tudunk pro-kontra érvelni, de így reménytelen.
Mellettem senki nem ül, nem diktálja a sorokat. A baráti köröd sem tud semmit, legalább is  én, ezt úgy gondolom.
Azt is gondolom (nem tudom) hogy felhasználnak nem csak benneteket, nagyon sok olyan méhészt akinek semmi gőze nincs az OMME-ban zajló eseményekről.
Tegnap, és tegnap előtt három ellenőrző bizottsági taggal beszéltem, ebből kettő hívott, és Fáskerti Lászlóval.
Én a dolgokat nem gondolom, hanem a tényeket megpróbálom közölni, de néha én is tévedek.
Fáskerti László elmondta, hogy a terepjáró nem 9 millió volt, hanem bruttó 6. Igaza van.
Abban viszont nem tévedtem, hogy az OMME elnöke küldöttgyűlési felhatalmazás nélkül markolja fel a milliókat a tagdíjunkból.
A vita akkor érdekes, ha tényeket közlünk, felelősséggel vállaljuk a leírtakat, és nem egy baráti kör gondolja ki azt, hogy mi is lehet egy dolog mögött.
Ti nem a dolgok mögött vagytok Veszti, hanem mellette!
Ha tényekre lesz szüksége a barátaidnak, szívesen segítek.
Azt, meg hogy én mit gondolok erről az egész széthúzásról, majd egyszer elmesélem.
Neked és barátaidnak egyszer eljő az idő, mikor rádöbbentek, hogy a tények többet érnek mint a kitalált gondolatok!
Üdvözlettel:
Nagyernyei Attila

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #874 Dátum: 2014. December 12. 20:05 »
QUQURIQ!!!

Ma megvolt a nagy értekezlet az OMME-ban.
Igen alacsony létszámot képviselt az EB!
Ki tudja miért?
Terjéki méhész társunk tartósan beteget jelentett!
Ez a legjobb politika…
"Nem hallok, nem játok, nem beszélek"….így hosszú életű lehetek felelősség nélkül.
Ha tartós beteg, miért nem mond le??? Nem véletlen a bizottság ennyi fős?
Így nem is lehet páratlan a szavazáskor…
Hogyan hozhatnak így döntéseket?
Ez nem tűnt fel senkinek?
Körmendy R. János EB-tag megírt egy 37 oldalas levelet az EB-IB nek, hogy vizsgálatai során mivel nem ért egyet! Ebben a levélben kért magyarázatot.
Egyértelmű, hogy Ő nem vállalja fel senki helyett a felelőséget a felelőtlenségek miatt…
Ma ez a levél kiverte a biztosítékot a vezetésben!
Próbálták is kitárgyalni, meg a kiskakas tegnapi bejelentésén is sokat lovagoltak…(pedig méhészek vagyunk)…
Még egy kicsit kínlódtak az összeférhetetlenség című tragikomidrámán, aztán meg usgyi Gyula!
Szerencse, hogy nincsen az OMME-nak tagszervezete a Bahamákon, mert most ott ücsörögnének a banánfák alatt, és élveznék az életet a tagság pénzén…
De, szerények a Drágáim, beérik Gyulával…
A jó meleg vízben, folytatódik a délelőtti töprengés…
Pedig ma este Virtuózok döntője lesz a TV-ben, és Gyulán is a fürdőben…
Ettől virtuózabban nem lehetett volna az OMME-t a padlóra tenni! (jó volt hozzá a vezető)..
Ha szépen úszik az elnök, lehet, hogy megszavazzák titkosan a jól megérdemelt fizetését?
Igen, az OMME-t is jól elúsztatta…
Hosszú lesz a mai este, csak nehogy leengedjék ideje korán a medencékből a vizet…
Víz nélkül meg mit ér a fürdőzés!
Mit is kívánhatnék szebbet, ékesebbet, mit hogy kakasszóra ébredjenek….

A Ti Kiskakasotok!....

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #875 Dátum: 2014. December 12. 21:26 »
Gondolom ezt a 37 oldalt nem teszi a kirakatba az OMME vezérkara. Pedig nagyon is ki kellene tennie.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

*

Veszti1982

« Válasz #876 Dátum: 2014. December 13. 07:22 »
Attila!

Nem követem el azt a hibát, hogy könnyelműen és az első indulatból leírt gondolataim miatt a bíróságon kelljen álljak mert valaki véletlenül beperel.
Nagy a feszültség a két tábor között, és ilyenkor nem ároktemető művelet lett volna, nem a méhészek érdekeik képviselte volna egy "énjólmegmondtam" komment.
Valóban mi a dolgok mellett vagyunk, hogy tudjuk támogatni, erősíteni de csak azért mert ti szeretnétek az állót eldönteni, a meggyengültet eltaposni. Mindezt a dolgok mögül hátulról, mondhatni lesből.
Tényekre van szükségünk, és olyanra amiből nem vettek el, és nem is raktak hozzá.
Mi már rájöttünk, hogy a tények többet érnek mint a kitalált gondolatok.
Azért jó látni, hogy a hozzám, az OMME-hez, a jelenlegi vezetéshez intézett mondataidat úgy átitatja a szeretet, a féltés, és az értük való aggódás.

« Válasz #877 Dátum: 2014. December 13. 08:45 »
Veszti 1982!
Veled ellentétben, meg szerintem semmi gond nincs a két társaság között.
Valamint azt is leszögezhetjük, hogy nem nekünk voltak veletek gondjaink, hanem Ti nem fogadtátok el az én (mi) stílusunkat. Mondjuk nekem sem volt szimpatikus a barátaid ordítozása.
Na de nem ezért írom soraimat, hanem a következő mondatodért:

"Tényekre van szükségünk, és olyanra amiből nem vettek el, és nem is raktak hozzá."

Látod, hogy egyet értünk! Ehhez kell eljönnötök a vezetői értekezletre, és azokra a méhészeti rendezvényekre ahol a hiteles információt megkapjátok.
Véleményem szerint Dr. Mészáros László meghívása hiba volt részetekről, ő pont nem az a hiteles személy akitől valós információhoz juthattok. Elnökünk ügyvédekkel bástyázza körül magát, hogy "elintézzék" neki a sorozatos hibáit. Most azon rugóznak Gyulán, hogy lehet neki úgy bért fizetni, hogy az APEH ne vétózza meg.
Keresik a kiskaput, mert a napnál világosabb, hogy az öntörvényű döntéseik, nem állják ki a tisztesség próbáját.
Kis idő kell nektek is, hogy rájöjjetek. Elnökünk mindent megígér, aztán mit teljesítette belőle?
Ha hiteles informátort keresel, hagyd ki a névsorból.
Ebben viszont az a ciki, hogy aki tudja az igazságot nem fog neked nyilatkozni, így marad számotokra az elferdített valóság, ami azonos a hazugsággal.
Ha megengedsz tőlem egy egyszerű, de valós példát.
Szeretném tőled (barátaidtól) megkérdezni, hogy a Tolna Megyei Méhész Egyesület közhasznú?
Hányszor hívta fel az ügyvéd a figyelmet arra, hogy május 31-ig nekünk is be kell adnunk az új civil törvénynek megfelelően a módosított alapszabályunkat?
Ezért vagytok Ti barátok az OMME vezetőjével, mert ugyan azt a súlyos történelmi hibát vétette az előttem lévő baráti társaság!
Nektek ilyen gondotok nincs, mert OMME alapszervezetnek erre nincs szüksége.
Mit mondott az OMME által fogadott harmadik ügyvéd Dr.Soós Tibor?
Önálló egyesületek szövetsége az OMME célja!!!!!!!!!!!!!
Dr. Mészáros László OMME elnök sűrűn bólogatott, erre két nap múlva bábáskodik az OMME 120. saját gyermekén.
Így higgyetek neki, ne haragudj de nekem ez a hasba akasztós duma már nem hiányzik.
Ti akkor hova fogtok tartozni?
Kellemes hétvégét kívánok!
Üdvözlettel:Nagyernyei Attila
« Utoljára szerkesztve: 2014. December 13. 08:49 írta Nagyernyei Attila »

*

Veszti1982

« Válasz #878 Dátum: 2014. December 13. 08:49 »
Ahogy elérjük a 100 taglétszámot, mi is önálló egyesület leszünk.

« Válasz #879 Dátum: 2014. December 13. 12:32 »
Szerencse, hogy nincsen az OMME-nak tagszervezete a Bahamákon, mert most ott ücsörögnének a banánfák alatt, és élveznék az életet a tagság pénzén…
De, szerények a Drágáim, beérik Gyulával…
A jó meleg vízben, folytatódik a délelőtti töprengés…
Pedig ma este Virtuózok döntője lesz a TV-ben, és Gyulán is a fürdőben…
Ettől virtuózabban nem lehetett volna az OMME-t a padlóra tenni! (jó volt hozzá a vezető)..
Ha szépen úszik az elnök, lehet, hogy megszavazzák titkosan a jól megérdemelt fizetését?
Igen, az OMME-t is jól elúsztatta…
Hosszú lesz a mai este, csak nehogy leengedjék ideje korán a medencékből a vizet…
Víz nélkül meg mit ér a fürdőzés!
Mit is kívánhatnék szebbet, ékesebbet, mit hogy kakasszóra ébredjenek….

A Ti Kiskakasotok!....

Eközben Békésben....:

Rég volt ilyen gyenge a békési méztermés

:-[

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #880 Dátum: 2014. December 13. 14:46 »
QUQURIQ!!!

Veszti1982!

Ti, soha az életben nem fogjátok eléri a 100 főt!
Ezt itt megjövendöli  Nektek  a színes tollú trajas!ű
Még az a40 fő is rövid időn belül le fog csökkenni, de azért szép az igyekvés, álmodozzál még egy kicsit!
Most meg arról beszéljünk, hogy miért nem  a Ti jelöltetek kapta meg a 2/3 szavazatot?
Szerinted kin múlott?
Attilán?
Tagságon?
Nem, nem, egyedül rajtatok múlott, az alpári beordibálásotok miatt kaptátok a tagságtól azt amit megérdemeltetek!
Most meg ez fáj???
a 2/3 tagság  a hunyó?
Ti vagytok 40 –en az ész? Hova mész?...Rohantok a semmibe!
Mert ugyan azt nem tudhatod, hogy a folyamatos semmit körül vevő semmi is csak semmi!
Majdnem olyan ez mint a semmiben egy luk!
Látod – látod, nagy kár volt úgy előre szaladnotok, árulkodni a 2/3 többségre!
Megint kaptatok egy hülye döntést olyanoktól akik már bebizonyították többszörösen, hogy hogyan lehet az OMME-t  egy bizonytalan etikátlan helyzetbe hozni!
Mifelénk van ezeknek egy gyűjtő nevük… árulók…,persze ez a ti dolgotok…
Ne a 2/3 os többségben keressétek a hibákat, hanem magatokban…
Azért azt kívánom, hogy váljon valóra az álmotok, és legyen egy nagyon jól működő egyesületetek.
Minden tagja érezze jól magát!

A Kiskakas!

*

Veszti1982

« Válasz #881 Dátum: 2014. December 13. 16:01 »
Kedves Kiskakas!
Nagyon szépen köszönöm biztató soraid, igyekszem majd megfontolni.
Beszéljünk a 2/3-ról:
 414 főt számlált az egyesület amiből az Attila nyolcvanvalamennyit kapott, de legyen 90 szavazat az mennyi is???  21% a teljes tagsághoz képest?
Hát ha nem érjük el soha a 100 taglétszámot, akkor maradunk végig OMME tagszervezete. Az élet akkor is megy tovább.

*

Veszti1982

« Válasz #882 Dátum: 2014. December 13. 16:22 »
Idézet
Veszti 1982!

Szeretnék neked néhány kérdést feltenni, itt a nyilvánosság előtt.

Én azt állítom, hogy az OMME 30 éves évfordulójára azért nem ment el a 4 korábbi elnök, mert így fejezték ki tiltakozásukat a jelenlegi vezetés ellen! Ezt állítom, és nem gondolom.
Én azt állítom, hogy az OMME elnöke nem adott szót Körmendy Rácz-János EB tagnak Gödöllőn a rendkívüli küldöttértekezlet első fordulójában. Én ezt nem gondolom, hanem állítom, mert láttam előttem ült János!
Én azt állítom, hogy az OMME elnökének mi küldöttek nem szavaztuk meg a járandóságát.
Én azt állítom, hogy Dr. Mészáros László miatt az OMME elvesztette közhasznúságát, és ez szándékos volt.
Én azt állítom, hogy az OMME-ban négy tag az IB-ben összeférhetetlen, mert ezt állítja két ügyvéd, és 3 jogászbizottság is.
Én azt állítom, hogy egy nyíltnak megjelölt IB-ülésről kizavartak két méhésztárasat, az egyk akkor még OV tag volt.
Én azt állítom, hogy egy EB jegyzőkönyvet titkosítottak, mert annyi hiányosságot tartalmaz az OMME működésével kapcsolatban.
Én azt állítom, hogy a szaktanácsadókat a vezetés felhasználja a tagság elleni manipulációra. Benne voltam, érzékeltem.
Én azt állítom, hogy a csávázó szerek kérdésében az OMME a méhészek érdekével ellentétes javaslatot tett, és a méhgyilkos vegyszerek használata mellett kampányolt.
Én azt állítom, hogy a mézhamisítás az érdekvédelemre is tartozik.
Én azt állítom, hogy a tagság nagy része azt sem tudja mi folyik itt.
Veszti!
A fenti állításaimat kérem itt a nyilvánosság előtt cáfold meg.
Tisztelettel:
Nagyernyei Attila
A 4 elnök másképpen látja a jelenlegi helyzetet? Jogukban áll. Attól még halad a szekér.
Körmendy Rácz-János nem kapott szót. Hát ez tényleg nagy tragédia.
Amikor az OMME elnöke járandósága meg lett szavazva te még nem is voltál küldött.
Közhasznúság elvesztése. Ebben a dologban egyet értünk, én jeleztem az illetékeseknek, hogy a családunk jogásza jónak látja a közhasznúságot az egyesületben. Nekem ezzel a felelősség le is vétetődött a vállamról. Nem vagyok döntés hozatalban illetékes.
Összeférhetetlenség. Én is így látom.
Kizavart méhésztársak. Biztos, hogy segítő szándékkal mentek arra az IB ülésre?
EB jegyzőkönyv. Ezt mivel bizonyítod, ha titkosított?
Szaktanácsadók. Segítek a fogalmazásban: a szaktanácsadókat a vezetés felhasználja a tagság tájékoztatásában. Érzékeltem.
Csávázó szerek: Az OMME nem ment a falnak amikor óvatos véleményt alkotott. Nagyernyei Attila először nekimegy a gazdáknak, hogy a neonikotinoidokat be kell tiltani, majd konferenciát szervez. Ezek után még elvárás is volt, hogy a gazdák elfogadják a méhészeket tárgyaló félnek. Ez nem abszurd?
A mézhamisítás igen tartozik az érdekvédelemre. Egyet értünk.
Pontosan a tagság nagy része nem tudja, hogy mi folyik itt, ebben is egyet értünk.

Azon gondolkozom közben, hogy miért éppen egy kis egyszerű méhésznek kell ezeket a kérdéseket megválaszolni?

*

Veszti1982

« Válasz #883 Dátum: 2014. December 13. 16:51 »
Veszti 1982!
Veled ellentétben, meg szerintem semmi gond nincs a két társaság között.
Valamint azt is leszögezhetjük, hogy nem nekünk voltak veletek gondjaink, hanem Ti nem fogadtátok el az én (mi) stílusunkat. Mondjuk nekem sem volt szimpatikus a barátaid ordítozása.
Látod, hogy egyet értünk! Ehhez kell eljönnötök a vezetői értekezletre, és azokra a méhészeti rendezvényekre ahol a hiteles információt megkapjátok.
Véleményem szerint Dr. Mészáros László meghívása hiba volt részetekről, ő pont nem az a hiteles személy akitől valós információhoz juthattok. Elnökünk ügyvédekkel bástyázza körül magát, hogy "elintézzék" neki a sorozatos hibáit. Most azon rugóznak Gyulán, hogy lehet neki úgy bért fizetni, hogy az APEH ne vétózza meg.
Keresik a kiskaput, mert a napnál világosabb, hogy az öntörvényű döntéseik, nem állják ki a tisztesség próbáját.
Kis idő kell nektek is, hogy rájöjjetek. Elnökünk mindent megígér, aztán mit teljesítette belőle?
Ha hiteles informátort keresel, hagyd ki a névsorból.
Ebben viszont az a ciki, hogy aki tudja az igazságot nem fog neked nyilatkozni, így marad számotokra az elferdített valóság, ami azonos a hazugsággal.
Ha megengedsz tőlem egy egyszerű, de valós példát.
Szeretném tőled (barátaidtól) megkérdezni, hogy a Tolna Megyei Méhész Egyesület közhasznú?
Hányszor hívta fel az ügyvéd a figyelmet arra, hogy május 31-ig nekünk is be kell adnunk az új civil törvénynek megfelelően a módosított alapszabályunkat?
Ezért vagytok Ti barátok az OMME vezetőjével, mert ugyan azt a súlyos történelmi hibát vétette az előttem lévő baráti társaság!
Nektek ilyen gondotok nincs, mert OMME alapszervezetnek erre nincs szüksége.
Mit mondott az OMME által fogadott harmadik ügyvéd Dr.Soós Tibor?
Önálló egyesületek szövetsége az OMME célja!!!!!!!!!!!!!
Dr. Mészáros László OMME elnök sűrűn bólogatott, erre két nap múlva bábáskodik az OMME 120. saját gyermekén.
Így higgyetek neki, ne haragudj de nekem ez a hasba akasztós duma már nem hiányzik.
Ti akkor hova fogtok tartozni?

Olvasd el az első két mondatod: most vannak gondok a két tagság között vagy nincs?
Ordítozás: fenn a küldöttgyűlésen nektek is megjött a hangotok, mondjuk az nekem sem volt szimpatikus.
Ki lenne hitelesebb tájékoztató mint maga az OMME elnöke? Talán a kiskakas aki nincs is jelen, hanem megnézi a varázsgömbjében? Vagy az aki még a lemondása után nem tudott jót írni az OMME működéséről?
"Elnökünk ügyvédekkel bástyázza körül magát" Amikor késtem a választáskor és megkérdeztem a hátul ülőktől, hogy ki ez az új egyesületi tag, akkor azt a választ kaptam: Ő a mindenjogszerűenmenjen ember. Szerintem éppen ti miattatok kell feleslegesen költeni az ügyvédre, mert a kákán is lesz csomó.
Önálló egyesület: megpróbáljuk elérni. Ez egy kitűzött cél.
Hovatartozás. Hát még a végén beállunk a ti zászlótok alá, de ezt csak a végszükség esetén.

« Válasz #884 Dátum: 2014. December 13. 18:32 »
Veszti 1982!
Egy dologra reagálok csupán!
Erre!
Te melyik egyesületben voltál idáig tag, mert ezt írod?

"Amikor az OMME elnöke járandósága meg lett szavazva te még nem is voltál küldött."

Szeretnélek emlékeztetni, hogy a Tolna Megyei Méhész Egyesületnek 18 éve az-az tizennyolc éve megszakítás nélkül vagyok a küldötte!
Ebből 12 évig elnökként képviseltelek benneteket, mivel az elnök az Országos Vezetőség tagja, így automatikusan küldött!
Kicsit tájékozódj!
Remélem nem így fogtok tőlünk tagságot rabolni, hogy minden valóságot nélkülöző baromságokat írogatsz?
Próbáld meg összeszedni magad, és a mentoraid (barátaid) által irántam érzett ellenszenvetek ne így jöjjön ki belőled.
Tőlem  soha nem hallottad, és nem is fogod hallani, hogy bármely tőlünk eltávozott méhészre sértő megjegyzést tegyek, vagy valótlan dolgot állítsak róla.
Ha nem értetek azzal egyet, hogy én az igazságot feketén-fehéren kimondom, legalább magatokat ne hozd kellemetlen helyzetbe azzal, hogy valótlan dolgot állítasz.
Tényeket közölj Veszti 1982.
A bíróságon sem úgy szokták feltenni a kérdést.....hogy Ön erről a témáról mit gondol?
Ez nem mesedélután, hogy mit gondoltok a télapóról gyerekek?
Én most azt gondolom, hogy nem voltál elég körültekintő Veszti.
Kicsit óvatosan velem, mert érzékeny vagyok arra, ha rólam valótlant állítanak.
Kutakodj kicsit tovább, hátha találsz valami fogást rajtam.
Ez a küldötti dolog nem talált.
Üdvözlettel:
Nagyernyei Attila
ui: Biztosan az zavart meg Veszti, hogy amikor az elnöki ciklusom lejárt, nem engedtem újra jelöltetni magam.
Viszont ha figyeltél volna, feltettem a közgyűlésen a kérdést, ha úgy gondolják a tisztelt tagok a küldötti mandátumomat megtartom. És ez így történt. A jegyzőkönyv nyilvános, nem úgy mint az OMME-ban nézd meg.
Ja Te már nem, mert más egyesület tagjainak TILOS! :P

« Utoljára szerkesztve: 2014. December 13. 18:42 írta Nagyernyei Attila »