Kakaskukorékolás

• 4212 válasz
  • 1743430 megtekintés
Re:Kakaskukorékolás
« Válasz #3915 Dátum: 2019. December 30. 17:09 »
Erre, hogy lehet válaszolni Vivaldi?
"Én érveket várok ami a mellett szól, ami igazol benneteket, hogy maradjatok ti a hatalomba. "
Ki van kinek a hatalmában?
Fejtsd ki részletesen, akkor lehet korrektül válaszolni.
Vagy az OMME vezetősége egy királyság, akik a hatalmat birtokolják?
Nagyernyei Attila

« Válasz #3916 Dátum: 2019. December 30. 21:46 »
Bross király. Te meg az alattvalója.

« Válasz #3917 Dátum: 2019. December 30. 22:59 »
A királynak mindenki alattvalója. Attila nem alattvaló, Tomipapa szerint. Hanem királyi alkalmazott, jogokkal. ;)
Attila!

... Valószínűbb, hogy téged Bross Mujkójaként szobornak meg majd egykoron...
"Valamikor nagy divat volt Magyarországon, hogy minden nagyúr tartott az udvarában valami jó eszű embert, akinek az volt a kötelessége, hogy szép tréfaszóban az olyan igazságot is szemébe mondja a gazdájának, amit más nem mert volna kimondani."

"Akinek ez a mesterség volt a kenyere, azt úgy hívták, hogy udvari bolond. Furcsa hivatal volt az övé, az bizonyos. Ételben, italban dúslakodhatott, szép talitarka ruhában járhatott, a fején még éjszaka is hordhatta a csörgősapkát - az szent igaz. Hanem az is igaz, hogy ha zokon esett a gazdájának az igazmondás, nem ért a bolondnak az élete egy fületlen gombot. Elvették tőle a csörgősapkát, de olyankor, mikor a feje is benne volt.

János király udvarában Mujkónak hívták ennek a fura méltóságnak a viselőjét. Furfangos volt, mint a róka, de hűséges, mint az eb, az esze villám, a nyelve borotva."

« Válasz #3918 Dátum: 2019. December 31. 07:24 »
Érdekes megközelítés Vivalditól ez:
"Bross király. Te meg az alattvalója."
Mivel Bross Péter jelenleg is a Tolna Megyei Méhész Egyesület tagja, én pedig az elnöke, furcsának tartom azt a kijelentést.
Az egyesületen belül nincs alá és fölérendelt viszony!
Nekem az OMME-ban az ég világon nincs semmi szerepem.
A kampányt ne ellenem folytassátok, mert sok energiátok elvész, de ez a ti bajotok.
Valójában magatoknak ártotok, mert aki ismeri a belső dörgéseket komolytalannak veszi ezen írásokat.
Kicsit "kistakácsozzatok", meg lerontotta a méz paramétereket, meg nem csinááá semmit...
Az új évben valami meggyőzőbbet is dobjatok be mert ez nagyon kevés lesz így.
Nagyernyei Attila

« Válasz #3919 Dátum: 2019. December 31. 08:44 »
Az egyesületen belül nincs alá és fölérendelt viszony!
Nekem az OMME-ban az ég világon nincs semmi szerepem.

Ez így, ebben a formában nem igaz! :o

« Válasz #3920 Dátum: 2020. Január 01. 12:57 »
Ez igaz.
Egyesek,/legtöbben/ befizetnek, néhánynak kifizetnek.
Legtöbben brekegnek, néhányan leszarják a brekegést.
Itt valóban demokrácia van.

« Válasz #3921 Dátum: 2020. Január 01. 16:59 »
Mindenekelőtt BUÉK 2020 .

A kiskakasnak keserű igazsága van .De mire megy vele ? Ez eddig is köztudott volt.
A leírtak "csupán"  a jelen helyzet szinte "logikus"következményei. Ezt elég nagy keserűséggel vetem papírra.
A civil szervezeteket nem azért hozzák létre, hogy utána a tagok aktiv részvétele nélkül "szabadon járjanak" ,. Ellenkezőleg.....
Már a struktúráltság  sem fedi le a magyar méhészeteket, méhészeti termékekkel foglakozókat.
Még mindig mindenki a másikra vár, hogy tegyen valamit. (Mit nem mondjak, jó magyar gyakorlat !) 
És,... ha valakinek más véleménye van , akkor azt le kell torkolni, vagy mélyen hallgatni róla.!?! Talán valahol itt állunk.

Holott vágyódunk egy Nyugat európai színvonalra, szintre.
üdvözlettel: E. János

*

atya

• 1043
« Válasz #3922 Dátum: 2020. Január 01. 21:54 »
Mindenekelőtt BUÉK 2020 .

A .....
A civil szervezeteket nem azért hozzák létre, hogy utána a tagok aktiv részvétele nélkül "szabadon járjanak" ,. Ellenkezőleg.....
Már a struktúráltság  sem fedi le a magyar méhészeteket, méhészeti termékekkel foglakozókat.
Még mindig mindenki a másikra vár, hogy tegyen valamit. (Mit nem mondjak, jó magyar gyakorlat !) 
És,... ha valakinek más véleménye van , akkor azt le kell torkolni, vagy mélyen hallgatni róla.!?! Talán valahol itt állunk.
....................................

üdvözlettel: E. János

Csapatmunka !

Egyszer volt hol nem volt, volt egyszer négy ember.
Név szerint:   MINDENKI,  VALAKI,  BÁRKI  és  SENKI

Egy szép napon szóltak Mindenkinek, hogy akadt egy fontos munka, amit sürgősen meg kell csinálni.
Mindenki biztos volt benne, hogy Valaki megcsinálja.
Bárki megcsinálhatta volna, viszont Senki se csinálta meg.
Valaki dühös lett emiatt, mivel ez Mindenki dolga lett volna.
Mindenki úgy gondolta, hogy Bárki megcsinálhatná, és Senki nem vette észre, hogy Mindenki kerüli a munkát.
Végül Valaki lett, akit Mindenki okolt, amiért Senki nem csinálta meg azt, amit Bárki megtehetett volna.

A sikerhez csak annyi kell, hogy képes legyél az életed a magad módján élni.

« Válasz #3923 Dátum: 2020. Január 03. 10:19 »
Új év, régi lózungok!
Kedveseim, tárjátok már fel előttem, hogy egy egyszerű tag, hogy a fenébe tud segíteni az omme-n.
Mindig a segítést szoktátok felhozni, ha már az összes érvetek kifogyott.
Az egyszerű tagot be se engeditek a székházba. Igen is van olyan ember, vagy szervezet stb. akin nem lehet segíteni, mert nem hagyja, hogy segítsenek rajta.
De, ha már annyira akarjátok, hogy segítsünk az omme-n, kitaláltam valamit.
Megszervezem, páran a tagok közül felmegyünk jó nagy botokkal, és addig verjük a kontroll csoportot, meg néhány vezetőségi tagot meg az elnököt, hogy meg se állnak a Dél-Afrikai köztársaságig.
Ez tuti segítene.

« Válasz #3924 Dátum: 2020. Január 04. 01:08 »
Nyomtam egy tetsziket olyan szép a verési gondolat.

« Válasz #3925 Dátum: 2020. Január 04. 07:42 »
Ezt írja Vivaldi:
"Megszervezem, páran a tagok közül felmegyünk jó nagy botokkal,..."
Mi ez a pánik?
Már a békától is féltek?
Nagyernyei Attila

« Válasz #3926 Dátum: 2020. Január 04. 08:07 »
Csak 1 jó tanács Attila.
Jól vésd az eszedbe!
Nagyon sok méhésszel tartom a kapcsolatot, és a többségüknek ugyanaz a véleménye mint Vivaldinak. Sőt valószínűleg Te is tudod, hogy már nem csak botokkal fenyegetőznek. Nem kellene ennyire hülyének nézni a méhészeket, mert visszaüt. Téged és az itt veled hivatalból bratyizó társaidat is egyre jobban gyűlölik. Ne játszd meg magad, mert amiket Te itt a méhészek elé társz, annak semmi köze a valósághoz. Elszakad a cérna hamarosan, aztán majd meglátod.  :o  Jól gondold meg miket irkálsz ide, mert minden ÍRÁSODAT ELMENTIK, és úgy fogsz járni mint azokkal a "humoros laza gondolataiddal", amiből az első pered fogant!  :'(
A valóság teljesen más, mint amivel megpróbálod bekötni a méhészek szemét, vagy próbálják rajtad keresztül -téged hergelve- ezt elhitettetni a méhészekkel.
Az meg ne vigasztaljon, hogy nincs egy hiteles ember sem az elnöki posztra, mert már az utcáról betévedt hajléktalannak is nagyobb esélye van erre, mert benne még nem csalódtak a méhészek.
Tehát jól gondold át AMIT LEÍRSZ!!! Aztán tudod, nekem 111.

« Válasz #3927 Dátum: 2020. Január 04. 08:08 »
Ebből látszik, hogy ez a szerencsétlen Vivaldi azt sem tudja mit locsog.
Halvány lila gőze sincs kik vannak az OMME köz székel,pontban.
Az információ hiányos írásai már fájdalmasak.
Legalább kicsit közelítene a valósághoz.
Talán így a jó, mert akik ezt beveszik, hogy a Kontroll Csoport az OMME központban székel, hasonló szinten vannak.
Gyakorlatilag azt sem tudom erre miért reagálok......
Igazi érdekvédő....Fa testápolóval.
Most olvasom Kivancsi 111 írását, hogy vigyázzak miket írogatok.
A fenyegetéssel nem lehet választást nyerni fiúk!
Valami okosság nem ártana...
Az írásaimat meg nem kell elmenteni, mert egyet sem törlök, és sosem tagadom le.
Miért nem értelmesen kampányoltok?
Mi ez a pánik?
Programot kell hirdetni, értelmes embereket kell a feladatokra jelölni, és győzzön a jobbik.
Ez a botozás, meg vagdalódzás a ti stílusotok, ami egyben minősít is benneteket.
Nagyernyei Attila
« Utoljára szerkesztve: 2020. Január 04. 08:12 írta Nagyernyei Attila »

« Válasz #3928 Dátum: 2020. Január 04. 08:28 »

Tehát az OMME Kontroll Csoport működik, és az OMME-n belüli szabálytalanságok feltárásán túl, egy új irányt is fog mutatni.

Tőled akarom hallani! Szétesett? :o

Ebből látszik, hogy ez a szerencsétlen Vivaldi azt sem tudja mit locsog.
Halvány lila gőze sincs kik vannak az OMME köz székel,pontban.
Az információ hiányos írásai már fájdalmasak.
Legalább kicsit közelítene a valósághoz.
Talán így a jó, mert akik ezt beveszik, hogy a Kontroll Csoport az OMME központban székel, hasonló szinten vannak.

Te már teljesen megvagy zavarodva??? Most akkor melyik írásod az igaz? Nem veszed észre, hogy saját szavaiddal teszed magadat tényleg Mujkó-vá?
Nem mondták még neked, hogy szétesett az un. "kontroll csapat"? Pedig mekkora szükség lenne rá.
Azt sem veszed észre, hogy amit csináltatok az OMME-ból, abban már senki normális ember fia nem akar feladatot vállalni? Akinek normális a gondolkodása, alig várja a vállalt feladati idejének lejártát, és menekül kifelé. Hónapok óta keresek egy elnököt a lellei egyesületünknek, mert mindenkinek elege van ebből.

Én nem fenyegetek Attila. Félreértettél. Én szóltam...

« Válasz #3929 Dátum: 2020. Január 04. 08:40 »
Látod kivancsii111 ugyan azon a szinten vagy mint Vivaldi, pedig eddig másként gondoltam.
A két írás között több mint 4 év telt el!
Ha azt írtam, hogy az OMME Kontroll Csoport működik, te egyenlőség jelet húzol azzal, hogy fizikailag a Központban tevékenykedünk?
Ne nevettesd tovább ki magad a tájékozatlanságod miatt.
Legalább a haverjaidnak ne mutogasd ezeket a szánalmas írásaidat.
Állítsatok fel jelölteket, és azokat egymással kell megmérkőztetni.
A Kontroll Csoportra meg már rég nincs szükség, mert mindenki mindenhova bemehet, nincs kuss, és zárt ajtó.
Mi ez, ha nem eredmény?
Bár nektek az előbbi szimpatikusabb, ha eltusolnak dolgokat, vegzálnak, kizavarnak, kitiltanak, és szót sem adnak.
Ez a ti értékrendetek....tőlem ez a mai napig idegen.
Szép napot!
Nagyernyei Attila