Kakaskukorékolás

• 4212 válasz
  • 1743625 megtekintés
Re:Kakaskukorékolás
« Válasz #3900 Dátum: 2019. December 29. 17:46 »
Vivaldi! 1 valaki még erőlködik.  ;D Na ki Ő?

Nem mondhatja Bross, hogy nem segítettem az elnöki trónusra jutni.

Klubvezető is megerősít téged ebben.
Olyat is ír, hogy ebben a rovatban még nem szólaltam meg, pedig az már éppen a 11. írása volt. ;D Memória...

Tisztelt Méhészklub olvasók!
Ebbe a rovatba még soha nem írtam!
Vége a választásoknak, győztünk!
Hétfő van, indul az új csapatmunka!
Nagyon szeretném ha senki nem felejtené el, még akkor sem ha nekem gratulál, hogy a siker mögött egy csapat áll!
Egy olyan csapat amelyik elszánt, és a cél érdekében rengeteg áldozatot hozott!
Én most a VÁLTOZÁST elősegítő, maroknyi 10%-alatti törpe kisebbségnek szeretném megköszönni, a kitartó áldozatos munkáját.
Kezdem azokkal, akik ezért a sikerért a legnagyobb áldozatot hozták, közben elviselték a sokszor emberekhez méltatlan kritikát, akár az OMME honlapján visszaolvasva saját nevüket.
Nem tudom mennyi voksot hozott Elekes László és Csuja László önzetlen harca a VÁLTOZÁS csapatának konyhájára, de őszinte tiszteletem az övék.
Amikor kezemet megszorítjátok, rájuk is gondoljatok!
Ők voltak ketten akik a bírósági tárgyalásokon végig értetek, értünk, és nem magukért küzdöttek!
Sokáig az ő megítélésük az volt, hogy szétverik az OMME-t!
Lám, mekkorát változik a világ!
Még az EB is a VÁLTOZÁS csapatának adott igazat.
Az összes bírósági tárgyaláson velük voltam, de az arcukat ők vállalták!
Értitek?
Hányan tették volna meg így utólag?
Nem kell belőlük mártírt csinálni, és nem is áldozatok!
Egyet viszont megérdemelnek amit a Tolna Megyei Méhész Egyesület elnökeként most itt, a nyilvánosság előtt megteszek!
Köszönöm Szépen Nektek!
Ez a Ti győzelmetek is volt!
Akiket még szeretnék megemlíteni, akiknek sokat köszönhetünk!
Ha valaki kimaradna, tőle elnézést kérek.
Mindenek előtt Kiskakast, akit most felfedek!
Baldaári Lászlóval végig együtt nyomtuk a Méhészklubot!
Írásaiért, személyeskedő, olykor elég meredek kijelentéseiért az érintettektől bocsánatot kérek!
Célunkat elértük!
Kiskakas Baldavári László néven fog tovább Qukorékolni!
Talán ő az egyik legjobban informált OMME-s ügyekben, hiszen volt IB tag is.
Aztán a "hátország"!
Bercsényi János, volt Kalocsai Elnök!
Kiss János Kalocsai Küldött
Mózes Albert, Fehér Zoltán, Csányi Antal, Baglyos László, Petrus Lajos, Pongrácz Attila, Erdélyi János, Dózsa Tamás, Szabó György,Pethes Sándor, Dr.Horváth Zsolt....folytassátok!
Látjátok, ennyi.
Aki kimaradt, tőlük elnézést kérek!
Nem voltunk sokan, de elegen!
Köszönöm szépen a Csintó csapatnak, az összes támogatónknak, hogy javaslataikkal segítettek bennünket.
Szép volt Fiúk!
Most a munkát kell segítenünk!
Nagyernyei Attila

QUQURIQ!

Minap találkoztam Mészáros úrral.
Nagyon le volt lombozódva. Nem az a mosolygós ember akit megismertem.
Talán munkahelyi gondjai vannak?
Hát igen, ekkora gonddal igen nehéz jó kedvűnek lenni.
Sokszor az IB tagok is utólag tudják meg, hogy a hátuk mögött intézkedett egy- két minden lében kanál hangadó!
Egymás tudta nélkül döntögetnek a mi pénzeinkről.
Azután meg jól összevesznek, hogy én erről sem meg arról sem tudtam.
Gyerekek!
Ennek ellenére a felelősség közös! :o
Persze vannak szereptévesztők is!
EB-ben volna a helye, mégis az IB dolgaiban dönt és intézkedik! :(
Annyi bajt hoztatok az OMME fejére, hogy ezt már nem lehet szó nélkül hagyni!
Az a szomorú, hogy minél jobban rádöbbentek a hibáitokra, annál többet hibáztok!
Előre figyelmeztet benneteket a Kiskakas, ha bármi nemű pénzügyi bukfencet csináltok, nem bújhattok az OMME háta mögé, mindenki egyénileg felel a tetteiért, a szavazásaiért!
Már nagyon régen szóltunk, hogy rossz irányt vettetek!
Nem érhet bennünket az a vád, hogy miért nem szóltunk időben.
Nagyon sajnálom!
Most már csináljátok csak végig azt amit elkezdtetek.
Minél tovább húzzátok, annál több hibát követtek el.
Nem akarok vész kakasoskodni, de még ezután jön a korona az egészre!
Tudjátok, hogy mi?
A csávázószeres méh elhullás kárfelvétele, sajtóvízhangja!
Olyanoknak adtátok ki ezt a feladatot, akinek nincsen meg a végzettsége, nem biológus!
Jobb, ha egy Kiskakastól tudja meg az illető, hogy a vegyszer egy méreg!!! :-[
A méreggel meg csak mérgezni lehet, rovarokat, hüllőket, madarakat, vadon élő állatokat és az embereket!
Tisztelt szakértők, hát csak kezeljétek módjával a mérgeket!
A mérgektől még az egyesület is elmérgesedett!!!
Köszönet Nektek érte!
Büszkék lehettek magatokra!
Akiknek nem tetszik a kritika, már egy évvel ezelőtt is több egyesületi tag is megmondta, hogy álljatok fel!!!
Nem erőszak a disznótor, mert csak elcsapja a picike hasatokat!
Mondjuk meg őszintén!
Legyőzött Benneteket a sok sok feladat!
Ha osztályoznom kellene elégtelen!
Ami érdekes, hogy ez nem csak a Kiskakas véleménye!
Egyre több helyre jutott el a kiskakas hangja.....
A szemek, meg szép lassan felnyílnak.
Mindent meg fog tudni a tagság, amit a hátuk mögött, és tudtuk nélkül csináltatok!.................

Hallgassatok már végre meg!
                                                                 Mondjatok le!!!

Az OMME  Kiskakasa! (az OMME a tagság)! És nem TI!!

Na cseréljük csak ki a két elnök nevét Kiskakas írásában!!! Lent idézettből erre gondoltam:
 ;D ;D ;D

Hozzászólás témája: Re: OMME hírekHozzászólásElküldve: 2018.09.15. 18:43

Volta ma Kaposváron, Bross láthatóan nagyon maga alatt volt, nem tudom, hogy ezt én váltottam ki belőle (ismerve gyermeteg kicsinyességét nem lepne meg) vagy már ennyire érzi, hogy a hullámok összecsapnak a feje felett.
Valaki volt a szakmai részen? Kíváncsi vagyok tudott-e olyat mondani ami a hivatalos tapsolóemberein kívül bárkit is megelégedettséggel töltött volna el...
Itt van mind akik neve ott lesz a táblán. Nagyernyei Attila
Elekes László
 Csuja László
 Baldavári László
 Bercsényi János
 Kiss János
 Mózes Albert
 Fehér János
 Csányi Antall
 Baglyos László
 Petrus Lajos
 Pongrác Attila
 Erdélyi János
 Dózsa Tamás
 Szabó György
 Pethes Tamás
 Dr, Horváth Zsolt, és valami csintó csapat.
 Aki nem lenne rajta jelezze, majd felírom.

Kimásoltam a névsort, papiron van nálam.
A következő lesz.
Bérgyalulásra hoztak hozzám 150 éves bontott tölgyet. 70cm széles deszka.
1db -ot elkönyörögtem, mert sajnáltam felvágni. Vettem egy gravírozót a LIDL-be.
1./A tölgyfát megcsiszolom.
2./Rágravírozom az úriemberek neveit+Bross.
3./ Fölülre ráírom: Ezek az urak ásták meg a sírját az omme-nak.
4./ Lelakkozom, hogy tartós legyen.
5./ Elviszem és kiteszem olyan helyekre ahol sokan látják.

« Válasz #3901 Dátum: 2019. December 29. 18:34 »
Vivaldi!
Olvastad Malya Péter írását?
"Az 1992-es vagy 1996-os tisztújítás volt, az OMME küldöttgyűlés levezető elnöke kihirdette a választás eredményét. Valaki közben véletlenül elhúzta a terem oldalajtaját és kiderült, hogy a szavazatszámláló bizottság  még be sem fejezte a munkáját.Nagy balhé lett, újabb küldöttgyűlés, akkor választották meg Szatmári Jánost elnöknek."
Erre te ezt írod:
"Kedves Attila. Csak mondom, más a vágyálom és más a realitás.
Valóban változás kell.
El kell tűnnötök."
Javaslatom az, hogy várd meg a választási eredményt!
Taktikai tanácsot ne várj tőlem, mert te egy olyan oldalt képviselsz ami nekem idegen.
Annyit azért megsúgok, hogy az ellenfelet sosem szabad alábecsülni.
Gyakorlatilag az OMME belső dolgairól semmi információd nincs, ezt ezerszer bebizonyítottad.
Egyébként ha valami negatív dolgot tudok említeni a jelenlegi elnökség munkájáról ez a pont bizonyosan az.
Sajnos kevés tájékoztatást adnak, és ez óriási hiba, akár bukta is lehet belőle.
Nem elég egy munkát elvégezni, azt közölni is kell a tagsággal!
Ezt mindig a szemére vetettem Brossnak, de egyedül, ekkora ellenszélben szinte lehetetlen.
Ha majd az elnökség munkáját kérik a küldöttek számon, akkor fog eldőlni a választás!
Ki mit tett, és hogyan segítette az OMME-t?
Mire vette fel a havi 50.000 Ft-ot, amikor arra nem hajlandó, hogy a kiküldött e-mailre válaszoljon?
Számot kell adjanak az elvégzett munkájukról, és ez fájni fog.
Nagyernyei Attila

Semmit nem utálok, mint olyan embereknek magyarázni akik nem akarnak megérteni valamit. Ezért megpróbálom pontokba szedni és sorban válaszolni.
1./ A múlt választási csalásai nem okok arra, hogy most is úgy legyen.
2./Várjam meg a választási eredményt?
Megmondom mi lesz ha Bross nyer.
A semmit tevés folytatódik a pénz kifizetés még durvább. A tagok nagy része végleg elfordul az omme-tól. Tehát marad minden a régiben. A küldöttek lelke rajta.
Ha akárki más nyer? Akkor én azt mondom, semmire sincs garancia, de a lehetősége a változásnak, /és nem úgy ahogy te képzeled/ fenn áll. Ez a remény csupán ami azt támasztja alá, hogy el kell tűnnötök. És azért kell mennetek, mert veletek semmi remény sincs már.
3./ Az omme belső dolgaiba nincs rálátásom. Arra viszont van, hogy az egyszerű tag semmit nem érez. Még ha csinálnátok is valamit, ha annak nincs eredménye az nem ér semmit. Nem elég becsületesnek lenni, annak is kell látszani. És ti nem látszotok semminek. Lehet, hogy Bross sokat dolgozik, de ha nincs látszatja, eredménye akkor minek? Mi, az amit nem közöl a tagsággal? Vagy illegalitásba csinálja, vagy mi van?
Kb 35 ször szóllítottalak fel itt ezeken az oldalakon, hogy írd már le az eredményeket, és soha semmiféle választ nem kaptam.
De, tudod mit még most se késő.
Lehet így is, segítek. Ezt csináltuk négy év alatt.
A./...............
B./...............
stb.
Mert a tagság nem lát belőle semmit. Ha csak nem titok.
Sokat valóban nem tudok, mert nem vagyok a Bross seggébe bújva.
De, mintha innen úgy tűnne a Bross féle szél mintha leginkább Takácsék felé fújt volna. Gondolok én a méz minőség és az áfa dolgára.
Nyilván ti azokat akik meg szembe szegültek ezzel, minden gazembernek elmondjátok, mert a ti szempontotokból ők azok, csak hát a tagság nagy többsége szempontjából meg pont fordítva van. Mert aki igazi mézet termel az nem fél a pollenszámtól, és aki nem a román az ukrán meg a kínai mézeket akarja eladni annak nem érdeke az áfa csökkentés.
4./ És végül a küldöttek. TISZTELET A KIVÉTELNEK.
Hát ez megint jó téma. A vak is láthatja a felépítés úgy van kitalálva, hogy a küldöttek kellően korrumpálhatók legyenek. Különben, hogyan küldhetnek ugyanannyi küldöttet, mint az önálló egyesületek, az omme-n belüli nem önálló szervezetek.
 A küldöttekről nincsenek illúzióim. Ők szavazták meg Brosst is. Gondolom, ha érdekük úgy kívánja, most is megszavazzák szemrebbenés nélkül. Szarnak ők a tagságra.
Ezért van az, hogy némelyik úgy bújkál, mint kutya az óljában, sokan nem is merik mondani, hogy ők küldöttek. Olyanról pedig, hogy a tagságnak egyáltalán egyetlen egyszer is beszámolt volna valamelyikük a 28 éves tagságom alatt, nem is hallottam, de nem is láttam.
És legvégül. A havi 50000-ot eddig nem mondtátok. Most emlegetitek, hogy süllyedni látszik a hajó. Mert lehet, hogy felvette az a valaki, de mi ez a 760000 ft-hoz képest?
Egy dologban egyeznek meg. Az 50000 ft-ért se csináltak semmit, meg a 760000 ft-ért se.
De erre hivatkozni olyan mint amikor a kisgyerekek újjal mutogatnak egymásra, hogy ki volt aki a poharat eltörte.
Ez részetekről már csak olyan mintha a veszett fejsze nyelét keresnétek.

« Válasz #3902 Dátum: 2019. December 29. 18:48 »
Kedves Vivaldi!
Lehet saját magadnak fogsz szobrot faragni a tölgyből?
Ilyen marhaságok miatt amiket írogatsz, lehet még autó grammot is fognak tőled kérni.
Ezt írod ugyanis:
" Ez a remény csupán ami azt támasztja alá, hogy el kell tűnnötök."
Aztán meséld már el én hova tűnjek, amikor semmilyen döntéshozó testületben nem vagyok, csupán a pozíciómnál fogva egy "mezei küldött", akinek egy voks azért kijár.
Vagy tőlem remeg már előre a nacitok?
Az én írásaim, gondolatmenetem kiszámítható, semmi aljasságra nem készülök.
Végül is ha egy növényorvos lenne az OMME elnöke az ragyogó!
A növények orvosa....és mi van a rovarokkal amikor gyakorolja a növényorvoslást?
Ja azokat el kell pusztítsa.
Nektek mindegy ki lesz az OMME elnöke, csak Bross ne legyen?
Várj még egy kicsit a gravírozással, mert lehet a te neved lesz a legtetején, mint az OMME legsötétebb szónoka.
Úgy vagdalódzol dolgokkal, hogy halvány lilád sincs...
Utolsó kérdésem.
Magadban beszélgetsz, vagy érdekel még valakit a fals brekegésed?

Nagyernyei Attila

« Válasz #3903 Dátum: 2019. December 29. 20:33 »
Igen, engem érdekel a Vivaldi "brekegése", és kérlek hagyd brekegni!
A Te benyögéseid viszont senkit sem érdekelnek, Te szoktál magadban beszélgetni.
Érdekel még valakit Vivaldi "brekegése" rajtam kívül? Már aki tud válaszolni, mert éppen nincs kitiltva, vagy visszajöhetett, de elege lett.

« Válasz #3904 Dátum: 2019. December 29. 20:38 »
Igen, engem érdekel a Vivaldi "brekegése", és kérlek hagyd brekegni!
A Te benyögéseid viszont senkit sem érdekelnek, Te szoktál magadban beszélgetni.
Érdekel még valakit Vivaldi "brekegése" rajtam kívül? Már aki tud válaszolni, mert éppen nincs kitiltva, vagy visszajöhetett, de elege lett.
;D
Sok  embert érdekel,Tompipapát is. ;D
« Utoljára szerkesztve: 2019. December 29. 21:16 írta méhész »

*

ata67

• 525
« Válasz #3905 Dátum: 2019. December 29. 20:50 »
Fontosnak tartom, hogy bárki elmondhassa a véleményét. Akkor is, ha nekem nem tetszik, vagy nem értek vele egyet. Az egyenlő mérce ugyanolyan fontos.

*

huber

• 144
« Válasz #3906 Dátum: 2019. December 29. 20:54 »
Engem is érdekel.

« Válasz #3907 Dátum: 2019. December 29. 21:07 »
Engem is érdekel 😂

« Válasz #3908 Dátum: 2019. December 29. 21:47 »
Érdekel.

*

oszkár

• 1226
« Válasz #3909 Dátum: 2019. December 29. 22:01 »
Érdekel engem is! A "kórusból" már csak szinte Ő maradt!

Békák nélkül még elszaporodnak a "szúnyogok".😀

*

buksi

• 466
« Válasz #3910 Dátum: 2019. December 30. 02:39 »
Hát év végére teljes lesz a kép! :o ::)

« Válasz #3911 Dátum: 2019. December 30. 07:55 »
Vivaldinak üzenek a következő képpel..
Nagyernyei Attila

« Válasz #3912 Dátum: 2019. December 30. 10:43 »
Kedves velem nem egyet értők.
Csak elmondanám, akik engem támogatnak, azoktól "jó pofaság" egy egy ilyen kép, mert én kb leírom azt amit ők gondolnak.
De tőletek választ várok a kérdéseimre, de legalább érveket.
Tudjátok nagyon könnyű dolgotok van, mert nagyon egyszerű kérdéseket teszek fel.
Ezekre nagyon egyszerűen lehetne válaszolni.
De, valami nálatok van valami a palacsintába, mert válaszolni nem tudtok.
A kép humoros, de nem válasz. Márpedig túlságosan komoly dolgokról beszélünk, ahhoz hogy ne válaszoljatok.
Nem kezdek kép háborúba, én nem teszek fel. Pedig én is fel tehetnék valami orrszarvút vagy orkot. A gyűrűk urából valami hozzátok illőt. Például Sauront. Ez viszont csak elterelés lenne.
Én érveket várok ami a mellett szól, ami igazol benneteket, hogy maradjatok ti a hatalomba. Mert most választás lesz, ha nem tudnátok. Esetleg meg is bukhattok.
Most itt két dolog lehet. Vagy biztosak vagytok, hogy megmaradtok, vagy egyszerűen nincs választotok a kérdéseimre.

« Válasz #3913 Dátum: 2019. December 30. 11:47 »
Akik képeket raktak fel, azok éppen veled értenek egyet, és ezt megírták a képek mellé. (Kicsit félreérthető amit írtál.)

A kép humoros, de nem válasz.
Egy-egy kép gyakorta többet ér mint oldalakon át hablatyolni. Nézd csak! Kép katt!

. Pedig én is fel tehetnék valami orrszarvút..
Orrszarvú v. víziló?
« Utoljára szerkesztve: 2019. December 30. 11:54 írta kivancsi111 »

*

oszkár

• 1226
« Válasz #3914 Dátum: 2019. December 30. 13:32 »
Itt most már gyanús mindenki ,mindenkinek!!??Pedig NEM!!
Csak már kevesen ,keveset"brekegnek".

Egy valami nem változik,azok pedig a tények!
Sok kérdésre nem jön a válasz. Akkor meg minek "brekegni"?

https://youtu.be/AGu74mAt8vQ

Ez jobb lenne??😁