Vivaldi!
Olvastad Malya Péter írását?
"Az 1992-es vagy 1996-os tisztújítás volt, az OMME küldöttgyűlés levezető elnöke kihirdette a választás eredményét. Valaki közben véletlenül elhúzta a terem oldalajtaját és kiderült, hogy a szavazatszámláló bizottság még be sem fejezte a munkáját.Nagy balhé lett, újabb küldöttgyűlés, akkor választották meg Szatmári Jánost elnöknek."
Erre te ezt írod:
"Kedves Attila. Csak mondom, más a vágyálom és más a realitás.
Valóban változás kell.
El kell tűnnötök."
Javaslatom az, hogy várd meg a választási eredményt!
Taktikai tanácsot ne várj tőlem, mert te egy olyan oldalt képviselsz ami nekem idegen.
Annyit azért megsúgok, hogy az ellenfelet sosem szabad alábecsülni.
Gyakorlatilag az OMME belső dolgairól semmi információd nincs, ezt ezerszer bebizonyítottad.
Egyébként ha valami negatív dolgot tudok említeni a jelenlegi elnökség munkájáról ez a pont bizonyosan az.
Sajnos kevés tájékoztatást adnak, és ez óriási hiba, akár bukta is lehet belőle.
Nem elég egy munkát elvégezni, azt közölni is kell a tagsággal!
Ezt mindig a szemére vetettem Brossnak, de egyedül, ekkora ellenszélben szinte lehetetlen.
Ha majd az elnökség munkáját kérik a küldöttek számon, akkor fog eldőlni a választás!
Ki mit tett, és hogyan segítette az OMME-t?
Mire vette fel a havi 50.000 Ft-ot, amikor arra nem hajlandó, hogy a kiküldött e-mailre válaszoljon?
Számot kell adjanak az elvégzett munkájukról, és ez fájni fog.
Nagyernyei Attila
Semmit nem utálok, mint olyan embereknek magyarázni akik nem akarnak megérteni valamit. Ezért megpróbálom pontokba szedni és sorban válaszolni.
1./ A múlt választási csalásai nem okok arra, hogy most is úgy legyen.
2./Várjam meg a választási eredményt?
Megmondom mi lesz ha Bross nyer.
A semmit tevés folytatódik a pénz kifizetés még durvább. A tagok nagy része végleg elfordul az omme-tól. Tehát marad minden a régiben. A küldöttek lelke rajta.
Ha akárki más nyer? Akkor én azt mondom, semmire sincs garancia, de a lehetősége a változásnak, /és nem úgy ahogy te képzeled/ fenn áll. Ez a remény csupán ami azt támasztja alá, hogy el kell tűnnötök. És azért kell mennetek, mert veletek semmi remény sincs már.
3./ Az omme belső dolgaiba nincs rálátásom. Arra viszont van, hogy az egyszerű tag semmit nem érez. Még ha csinálnátok is valamit, ha annak nincs eredménye az nem ér semmit. Nem elég becsületesnek lenni, annak is kell látszani. És ti nem látszotok semminek. Lehet, hogy Bross sokat dolgozik, de ha nincs látszatja, eredménye akkor minek? Mi, az amit nem közöl a tagsággal? Vagy illegalitásba csinálja, vagy mi van?
Kb 35 ször szóllítottalak fel itt ezeken az oldalakon, hogy írd már le az eredményeket, és soha semmiféle választ nem kaptam.
De, tudod mit még most se késő.
Lehet így is, segítek. Ezt csináltuk négy év alatt.
A./...............
B./...............
stb.
Mert a tagság nem lát belőle semmit. Ha csak nem titok.
Sokat valóban nem tudok, mert nem vagyok a Bross seggébe bújva.
De, mintha innen úgy tűnne a Bross féle szél mintha leginkább Takácsék felé fújt volna. Gondolok én a méz minőség és az áfa dolgára.
Nyilván ti azokat akik meg szembe szegültek ezzel, minden gazembernek elmondjátok, mert a ti szempontotokból ők azok, csak hát a tagság nagy többsége szempontjából meg pont fordítva van. Mert aki igazi mézet termel az nem fél a pollenszámtól, és aki nem a román az ukrán meg a kínai mézeket akarja eladni annak nem érdeke az áfa csökkentés.
4./ És végül a küldöttek. TISZTELET A KIVÉTELNEK.
Hát ez megint jó téma. A vak is láthatja a felépítés úgy van kitalálva, hogy a küldöttek kellően korrumpálhatók legyenek. Különben, hogyan küldhetnek ugyanannyi küldöttet, mint az önálló egyesületek, az omme-n belüli nem önálló szervezetek.
A küldöttekről nincsenek illúzióim. Ők szavazták meg Brosst is. Gondolom, ha érdekük úgy kívánja, most is megszavazzák szemrebbenés nélkül. Szarnak ők a tagságra.
Ezért van az, hogy némelyik úgy bújkál, mint kutya az óljában, sokan nem is merik mondani, hogy ők küldöttek. Olyanról pedig, hogy a tagságnak egyáltalán egyetlen egyszer is beszámolt volna valamelyikük a 28 éves tagságom alatt, nem is hallottam, de nem is láttam.
És legvégül. A havi 50000-ot eddig nem mondtátok. Most emlegetitek, hogy süllyedni látszik a hajó. Mert lehet, hogy felvette az a valaki, de mi ez a 760000 ft-hoz képest?
Egy dologban egyeznek meg. Az 50000 ft-ért se csináltak semmit, meg a 760000 ft-ért se.
De erre hivatkozni olyan mint amikor a kisgyerekek újjal mutogatnak egymásra, hogy ki volt aki a poharat eltörte.
Ez részetekről már csak olyan mintha a veszett fejsze nyelét keresnétek.