Kakaskukorékolás

• 4212 válasz
  • 1743774 megtekintés
Re:Kakaskukorékolás
« Válasz #3870 Dátum: 2019. December 26. 08:30 »
Karácsonykor nem illik ilyent írni, de azt gondoltam Vivaldi kicsit értelmesebb.
Ezt írja szegénykém:
" Oké, az 550 ft-os napraforgó méz is eredmény, csak lefelé.
 Meg a cél is világos. Hogy az elnök jól megéljen."
Azon kívül, hogy veszélyesnek tartom az ilyen kijelentést, még alaptalan rágalom is, mert semmi kézzel fogható bizonyíték nincs Vivaldi kezében, ha pedig igen akkor ne titkolja!
A gyűlölet rendkívül rossz tanácsadó, különösen Karácsonykor.
Egyébként te most az OMME ellen kampányolsz?
Ezzel lehet, hogy egy szűk körben népszerű vagy, meg Tomipapának is tetszik aki partvonalon kívülről ordibál, de megkérlek ezeket a közösségromboló írásaidat hanyagold.
Egyre szélsőségesebb leszel, szinte lázító!
Ha célod az OMME rombolása maradja Facebookon, vagy menj a Zöldre, ott ezt szabad.
Mindenki a megoldást keresi, te pedig rombolsz.
A mostani helyzet amit ecsetelsz, nem egy ember hozta össze, ez egy folyamat.
Állíts fel egy olyan listát akikre szavazni lehet, és kampányolj...de ne így.
Támaszd alá kész tényekkel, mert nem szeretném ha a Fekete-Fehér Méhészklub tulajdonosaként ismét bíróságra citálnának miattad.
Ilyen kiélezett helyzetben amikor minden beszólásra ugranak, nagy bátorságnak tartom tőled előző írásod.
Talán kijelenthető, hogy felnőtt ember vagy, és megérted, hogy a hitelrontás, az üzletrontás a  piacgazdaságban nem elfogadott...sőt.
Attól, hogy más a véleményed azzal az ég világon nincs semmi bajom, csak a valótlan, megalapozatlan állításaid aggasztóak, és ez személyektől független.
Kérlek ezt mérlegeld, aztán ettől kezdve a felelősség a tiéd.
Közben most olvastam Bagira írását!
Ez nem fog menni fiúk, sajnálom de a következő ilyen hozzászólás után repülőjegyet adok.

Nagyernyei Attila

« Válasz #3871 Dátum: 2019. December 26. 08:50 »
Kérhetném a Hawaii-szigetekre a jegyeket?

« Válasz #3872 Dátum: 2019. December 26. 08:51 »
Mondom én a megoldást ha rajtam múlna akkor az elnök bére rögtön verné max a 200 ezret azt ha nem tud valamit elintézni akkor mehetne kapálni ugy mint az a tanár aki nem tud rendet tartani az nem oda való. A semmiért nem adnék neki fizetést!!!! Meg ilyen dolog hogy oda csapódik a Takács hoz szerintem elég durva egy méhészek érdekeit képviselő elnöktől aki a “cukorkirály” oldalán a tábornok bár én nem értek hozzá ez csak egy gondolat bár az is igaz hogy a királynak van egy mujkoja is de igy szeretjük! Nem is irok többet mert a végén megint kitiltodok! Kellemes hanukát mindenkinek 😂

« Válasz #3873 Dátum: 2019. December 26. 09:05 »
Kérdésem nekem is lenne a lázítókhoz.
A méhészetetekhez szükséges eszközöket hol szerzitek be?
Füstölőt, arcvédőt, műlép-viaszcsere, pergető, rostaszövet, keret, keretdrót....hogy csak néhányat soroljak.
Hova jártok elméleti oktatásokra?
Ne csak a rosszat lássátok az OMME-ban.
És ha kritikát megfogalmaztok, hogy tiszta gáz az egész, hol vannak a javaslataitok?
Ezeket eljuttattátok e küldötteknek, vagy élesben az OMME központba?
Ja, nem!
Akkor csüccs.
Nagyernyei Attila

« Válasz #3874 Dátum: 2019. December 26. 09:20 »
Attila ha valaki akar valamit megoldja hidd el gyűléseken csak a vakítás megy a cuccokat meg mindenki be tudja szerezni ha akarja ahozz nem sok köze van az omménak mondjuk egy pörgető hoz. Ez a tipikus ne szolj szám esete gondold végig mit írsz mert ennek semmi értelme.

« Válasz #3875 Dátum: 2019. December 26. 09:23 »
Fogok válaszolni de most rohanok.
Nagyernyei Attila

« Válasz #3876 Dátum: 2019. December 26. 10:16 »
Nálunk egy évben egyszer van gyűlés.Befizetjük a tagdíjat meg elmondják a sok sületlenséget.Aztán kuss megint egy évig.Ezzel hogy segít valamit is nekem az OMME?Vagy bárkinek?Mondod az okosságaidat Atilla.

« Válasz #3877 Dátum: 2019. December 26. 10:27 »
Hát igen aki nem akarja érteni az nem is fogja soha megérteni, ezért még egyszer megpróbálom meg magyarázni.
Bár mit is gondoltok most, nem fogjátok sokáig fenntartani azt az ommét ami ennyire eredménytelenül dolgozik. Nem elég csak valami légből kapott összefogásról beszélni, ha annak nincs semmi kézzelfogható eredménye. Az összefogás szükségességének állandó szajkózása, vagy is , hogy azzal indokoljátok, a kötelező omme tagságot, az már csak lózung.
 Most gyakorlatilag a tagság szempontjából, ha tetszik ha meg nem, nincs semmi értelme az összefogásnak. Ezért az omme-nak sem.
Csak abban az esetben lenne, ha az érdekeit védené. Ez ilyen egyszerű, és ahhoz már túl butának kell lenni, hogy ezt ne értse ki az írásaimból valaki.
Azt a zagyvaságot pedig amit összehordasz a bíróságról, meg a listáról, meg egyébről, már meg én nem értem.
Ha még mindig nem látnátok be, hogy a méhész érdekvédelem szükségessége ott dübörög az ajtón és már majdnem betöri azt , akkor legjobb lesz ha eltűntök a bal fenéken, mert aki ezt nem ismeri fel, az a Magyar méhészek és a Méhészeti ágazat ellensége. Az omme feladata, sőt kötelessége érdekvédelmi szervezetté válni.
Ti ott jól elvagytok ugye? De ez így nem megy tovább. Értsétek már meg ti is. Az elnök is, meg ti is csak akkor ijedtetek meg, amikor került ellen lábasa.
A tagság titeket már rég leváltott volna, mert megmérettetek és könnyűnek találtattatok.
Mert nem lehet bűntetlenül a méhészt teljesen magára hagyni. És én a kis közepes méhészről beszélek, mert 50 vagy 100 nagy méhész, de még ezer sem fogja fenntartani az omme-t. Hiába gondolja úgy a minisztérium, hogy könnyebb dolga lenne 500- vagy ezer nagy méhésszel, az teljesen át fogja alakítani a Magyar méhészeti ágazat struktúráját, és az omme eltűnik, mert azt a sok kis méhészet tartja fenn.
Tehát ezek érdekeit kell védeni az omme-nak.
Én még nem kezdtem el listát állítani meg kampányolni, de ha felhúzol ilyen maszlaggal, mint a bíróság meg az értetlenség akkor elkezdek, és megbiztatlak, nincs két hónapja sem amikor megbuktattam ugyan így a polgármester helyettest, aki azt hitte, ő már polgármester helyettesnek született és úgy is hal meg. Mert amikor úgy gondolta, hogy az általa ide húzgált nagy méhészeknek már be se kell jelentkezni, és azok rá hivatkoztak, én meg kérdőre vontam, akkor az volt a válasza, hogy: " mit puffogsz te, mit puffogsz?" Be se jutott a képviselő testületbe. Nem fenyegetőzök. Csak mondom.

*

oszkár

• 1226
« Válasz #3878 Dátum: 2019. December 26. 11:32 »
Egy "mérleget " készíthetnétek!

Mindenki hozzászólhatna,ne én tegyem meg .
"Érdemek" ,"bűnök".
5 éve olvasom a fórumot ,vita ,veszekedés, személyeskedés ,cenzúra,kitiltás "csámcsogás" a multon! Ez a jellemző! Haladni meg sehová!

Mielőtt meg nem kérdezik:
" hogy tiszta gáz az egész, hol vannak a javaslataitok?"
A javaslatom: A támogatások elosztását kivenni az OMME kezéből!!

Nagyot változna a "világ"!

« Válasz #3879 Dátum: 2019. December 26. 11:36 »
Attila ha olyan jo az omme kérdem én mond már meg mi jot tett nekünk a bross ??? Még ezt a karácsonyi méz hozását sem ő intézte. Akkor mit is csinál ??

« Válasz #3880 Dátum: 2019. December 26. 17:11 »
Ezt írja Bagira:
"Nálunk egy évben egyszer van gyűlés.Befizetjük a tagdíjat meg elmondják a sok sületlenséget.Aztán kuss megint egy évig.Ezzel hogy segít valamit is nekem az OMME?Vagy bárkinek?Mondod az okosságaidat Attila."
Az OMME-nak ehhez semmi köze!
A helyi vezetőségen kell számon kérni azt amit kifogásolsz!
A Tolna Megyei Méhész Egyesületben évi 6 Szekszárdi Méhészklub van, Bonyhádon havi rendszerességgel, Pakson évi 2-3 alkalommal.
Ezen felül Tavaszváró Méhésznap, és Közgyűlés.
2020-ban méhegészségügyi felelősök képzésével egészül ki az éves program.
Tagjaink rendszeresen kapnak körlevelet.
Kérdésem.
Tettél az ellen valamit,  hogy a helyzet javuljon nálatok?
Tettél a közösségetekért önzetlenül?....legalább javaslat szinten.
Vivaldi az teljesen  begőzölt.
Veszélyes mert már politikusokat is képes meneszteni.
Az OMME nem fog megszűnni, arra mérget vehetsz.
Ha esetleg valami káreseményt szenvedsz a méhészetedben kihez fordulsz?
Hangulatkeltő írásod senkit nem hoz lázba, most már ott vagyok, hogy lassan el sem olvasom, mert egy témát brekegsz.
Adj le javaslatokat a központnak, fognak válaszolni.
Az nem megy le a torkodon, hogy az OMME nem végez MÉZ kereskedelmi tevékenységet.
Az üvegben látjuk hova vezet, lehúzzák a méhészeket, de ahogy nyilatkoztál ez neked tetszik.
Oszkár ezen sorával  egyet értek, de:
"A javaslatom: A támogatások elosztását kivenni az OMME kezéből!!"
És akkor a de:
Mindenképpen szerepet kell kapjon az OMME mint szakmai szervezet, mert ha nem így lesz komoly visszaélésekre adhat okot.
Most ezt nem ragozom, a fantáziátokra bízom.
Mézga Aladárnak üzenem, hogy az OMME nem = Brossal!
Az OMME a méhészek közössége!
Ne használjatok már ennyi fogalmazásgátlót!
Kicsit szűkebb értelemben, nem egy ember vezeti az OMME_t, hanem az ELNÖKSÉG-nek kéne.
Mivel az elnökség egymás ellen harcol, ezen 2020 áprilisában gyökeresen változtatni kell.
Egy biztos a két szembeálló csapat közül az egyiknek engednie kell, a választás után.
Ha bármely részről valaki, vagy valakik maradnak, az egység sosem jön létre.
Még 4 évet nem lehet elpocsékolni az elnökségen belüli személyeskedések miatt.
Ahogy most látom a fejleményeket, érdekes dolgok kerekedhetnek ki.
Pár hónap, és minden kiderül.
Nagyernyei Attila

« Válasz #3881 Dátum: 2019. December 26. 18:04 »
Úgy látszik nem érted amiről írtam Atilla!Én tudom,hogy miről beszélek.Ne javítsd ha megkérhetlek mert én így írom!

« Válasz #3882 Dátum: 2019. December 26. 18:06 »
Remélem BP.-nek adnak repülőjegyet.

« Válasz #3883 Dátum: 2019. December 26. 18:17 »

« Válasz #3884 Dátum: 2019. December 26. 19:23 »
Sajnálattal kell közöljem veled a Születési Anyakönyvi Kivonatomat nem fogom megreklamálni.
Megértésedet köszönöm, Bagira. (Fekete párduc)
Nagyernyei Attila