Ne felejsd el Attila, hogy kevesen írunk, és sokan olvasnak.
Úgy, hogy a helyén kezeld a dolgokat, nem te számítasz. Sem én, hanem a csendes többség. Az levonja a következtetést, arról is amit én írok és arról is ami te.
Tehát ha én leírom a gondolataimat, az annyit ér amennyire valakit megérint.
Én szeretek a dolgok mélyére hatolni ezért nem lehet engem megvezetni 40 éves lózungokkal, még akkor sem, ha elsőre nagyon egyszerűnek tűnik a dolog a részedről.
Én mindenki véleményét értékesnek tartom, és senkiről nem írok olyat, hogy kár vele foglakozni, mert nem az én kövemet fújja.
Mindenkit meghallgatok, csak a bajotok az velem, hogy én meglátom a lényeget,és van olyan, hogy az ami elsőre nagyon jó dolognak tűnik, az nem is biztos, hogy olyan jó dolog, ha a lényegét is megvizsgálod.
Tehát az igazság az igazság. Nincs kétféle. Csak egyféle. Sajnos ti nem az objektív igazságok szempontjából vizsgáljátok a dolgokat, hanem abból a szempontból, hogy igazoljátok Mészáros kitúrása jó, Bross kinevezése ugyan úgy. Ehhez igazítjátok a véleményeteket, holott már kiszúrja a ti szemeteket is, hogy az egész egy nagy semmi.
No, most ugye a rossz hír hozója aki legtöbbet szenved, de ha nem is szenved, mert nem bírtok fogást találni rajta, legalább jó nagyokat utáljátok. Ha ez sem visz eredményre akkor meg megírogatod, hogy kár velem foglakozni.
Nem tudom leesett e már neked, hogy ha nem foglakozol velem, én akkor is ugyan az maradok.
Viszont én tudom, hogy aki háborúba megy arra lőnek is, de ezt ajánlom nektek is, hogy tanuljátok meg.
Így hát végezetül, ha ezentúl nem foglakozol velem, bizonyára nem lesznek álmatlan éjszakáim, mert eddig se voltak.
Csak tudod, mondok még valamit. Az embernek aki valami miatt lelkiismerettel születik, rosszabb nincs, mintha rossz a lelkiismerete. Mert azt nem lehet csak úgy otthagyni valahol az útszélen, és az belülről rágja az embert.