Vivaldi!
Én szeretem a békákat! Annak ellenére, hogy meg eszi a méheimet.
Azt mondod, hogy hívő katolikus vagy. Időnkénti megnyilatkozásaid miatt kételkedek benne. A hívő ember egyik ismérve a megbocsájtás, nem a gyűlölet keltés.
Előző kérdésedre: - Kossuth Lajos üzenetére, megmozdult az ország.
- Bross Péter, de lehet, hogy az OMME egyetlen szavára 2000 MÉHÉSZ demonstrált Tatabányán. Lehet, hogy rossz az emlékezetem, de meghátrált az igazságtalanság. Vagy mégis jól emlékszek?
Ismét mondom, szeretem a békákat!
Balogh László
Mint leírtam volt ugye ha vissza olvasol, Brossnak megkérdőjelezhetetlen tekintélye volt mielőtt lemondott. Ennek egyetlen oka volt, /hogy az újkori omme időszámítás, itt ugye az újkort nem Jézustól, hanem az ommes tagság feltételének gründolásának idejét számoljuk az uniós támogatásokhoz,/mégpedig a sajt kukac szindróma. miszerint a kukacnak az a legkivállóbb sajt amiben van. Mivel más sajthoz soha nem jut hozzá.
Szóval amíg egy elnök volt nem volt kivel össze vetni. És azok a tüntetések sem értek el valami nagy eredményt. A tatabányaira valamit rá lehet fogni, de a Brüsszeli például annyit sem ért, mint halottnak a csók.
Egy kicsit még a tüntetéseknél maradva felvetnék egy kérdést.
Vajon mostanság miért is nem tüntetünk?
Ugyan is most aztán lenne miért, hogy csak a méz árát, és a méhek szisztemikus kiirtását említsem neo nikotinokkal, és néhány támogatott atka elleni szerrel.
Na, de itt azért tegyünk különbséget a "BÉKA SEGGE" mint szint mérő mértékegység között, mivel az sokat számít, hogy az emlegetett szint mérővel mit mérünk.
Mert nem ugyan az, ha kb 13000 omme tag helyzetét amiről nem tehetnek, mivel bele születtek a "béka segg" alatti állapotukba, és a Bross féle tevékenységbe ami oda jutott valami miatt.
Szóval. Talán még most is össze jönne 2000 ember, ha a tagság érezné, hogy valami haszna neki is van belőle, mert ez az amiről mindig beszélek, ti meg nem értitek, mert nem akarjátok érteni, az érdekvédelemről.
Én mindig állítottam, érdekvédelem nélkül az omme féllábon áll.
És ugye mivel erről hallani sem akarnak odafönt, ezért áll féllábon.
Én azt állítom, leírom 357-edszer. Hogy a tagság mozdítható érekvédelemre, ám nem mozdul olyan általa hiába valónak tekintett dolgokra, mint küldött választás, vagy valamely gyűléseken állandóan ismételgetett lózungok hallgatása, ha amellé nem társul érdekvédelem.
És itt már el is mondtam, mi a közönyösség oka.
Állítom, mert tapasztalatam, például tavaly szeptemberben is, hogy a fiatalokat is meg lehet mozdítani, ha látják, hogy van valami eredménye annak amit csinálnak.
Ám ezeket már olyan gyűlésekre , össze jövetelekre nem lehet rávenni, mint az öregeket, akik a társadalmi munka korszakában nőttek fel.
És az omme mostanában már az állandó, és folyamatos bla-bla állapotában leledzik.
Méhésztalálkozó Jászberény. Elnök felszóllal. Történik valami? Semmi. Méhésztalálkozó Gödöllőn. Ráadásul nemzetközi. Az elnök felszóllal. Történik valami? Megint csak semmi.
És sorolhatnám, Székesfehérvárt, Kaposvárt stb.
Még itt hozzáfűzném, hogy azzal, hogy elmondják nekünk, hogy üzbegisztánban, kínában, Szlovéniában, meg más bánatos országban hogyan méhészkednek azzal nem jutunk előre egy jottányit sem, és Gödöllőn például szó szerint azzal fárasztják le a közönséget, holott az arról szeretne hallani, hogy vele mikor, mi lesz.
Az elnök elmond egy csomó lózungot és minden úgy lesz, mint az egyszeri ember amikor megverte a feleségét és az otthagyta. Az meg elment utána, és azzal hívta vissza, hogy: "gyere haza asszony, majd lesz ahogy vót."
Nem tudom mi az a bér, amit ilyen "fallra hányt borsó" beszédekért kifizetnek máshol, de itt mintha egy kicsit sokat fizetnénk érte, tekintve, hogy én is ilyen "fallra hányt borsó" beszélgetéseket folytatok veletek és nekem nem fizet érte senki, még 7 forintot sem, nem 700000-et.