Én mondtam, hogy nem tudom ti voltatok e. De, a sógorom polgármestersége idején is én voltam a méhegészségügyi felelős Karancskeszi egy részén, és voltunk kinn, bizonyos Csányiéknál Karancskeszi Lászlóvölgy pusztán az akkori Gyenes féle völgyben. Mivel sem bejelentkezve , sem a méhek itatva nem voltak, és ellepték a tehén itatókat. Ezért jött a feljelentés. Eleinte a méheknél se volt senki. Emlékszem rá, mintha félkeretes rakodók lettek volna, de ez már nem biztos.
Azután már soha többet nem jöttek oda. Ezek a Csányiak, Harsány, vagy Varsány, valahonnan Pécs mellől jöttek. Ennek már jóval több mint tíz éve, talán 15, és én sem emlékszem pontosan.
A polgálmester hivatalban meg van, ha kell megnézem.
Amúgy meg oda már nem tudsz bemenni, most egy gazdaság van ott, lovakkal és arra kifelé minden le van kerítve.
No, most kedves Csányi valaki. Attól, hogy én a te bögyedbe vagyok nem igen szarom össze magam. Valószínű soha nem pakolok a területedre méheket, úgy , hogy nem igen érdekel.
Más részt én állom a szavam. Ami most történik, illetve nem történik az Omme-ban, te is felelős vagy. Ott lesz a neved a táblán ahol azok szerepelnek akik tönkre tették az Omme-t.